19
-
Scamp #19 Én nem egy hónapja vettem Sony Ericsson P990i-t. Igaz nem új hanem 3 hónapos, de semmi baja.Ráadásul Symbian 9.1 van rajta. Így 3 hónaposan 38ezer volt és még érintő képernyős is...Plusz van wlan. Nagyon nokiás vagyok de ez volt olcsó...mármint ha a Tudás/Ár arányt nézzük. -
M0RN1NGST4R #18 szerinted miért van ennyi büntetőpontja? biztos mindig nagyon toleráns másokkal... -
#17 Humorérzék nuku? -
gabr #16 Ki az a marha, aki a Falcon modderek védelmezője? -
#15 6 év alatt összesen 2 telefont vettem. Már bocs, de ki az a sok marha aki 40-50k-ért vesz TELEFONT?? Nekem az első egy Siemens A40 volt assszem (az tönkrement) most egy C45 van. -
#14 dehogy kell. n95 nem túl jó sajnos. nem lenne rossz, ha nem összvissz 20 mega ram lenne, nem féltégla mérete lenne és nem lenne még ezek ellenére is méregdrága. így viszont az a szomorú igazság, hogy az E51 is elveri (a kamerát és gps-t kivéve). aki pedig fullextrás telóra vágyik, annak is N82 sokkal jobb. szóval az n95 eléggé egy vakvágány most, nem sok értelme van ma már olyat venni. -
#13 menetrendet nézegetni tényleg kell egy n95 muhahaha :D -
ThomasTheKoRner #12 Jól van...hagyjad már!
Ha wlan lenne a telójában akkor nélkülözhetetlen alapdolog lenne,de mivel nincs,így egy felesleges kacat.
Sok ilyen ember van sajnos,de nem kell foglalkozni vele...lényeg hogy mindenki boldog legyen. -
roliika #11 Melyik város? :D Pest maximum... -
#10 nem ugyanaz a proci van benne, mint N95-ben, hanem ugyanaz, mint E51-ben.
ez pedig a Freescale i.MX31 369MHz-es proci. N95-ben Texas Instruments OMAP 2420 332MHz-es proci van, órajelben gyengébb, összességében szerintem valamivel erősebb. hogy ronda-e, az tény, én legalábbis senkivel nem találkoztam volna, aki az ellenkezőjét mondta. az F500 hogy jön ide? rákerestem azért, az egy alapból nem szemetkápráztató teló voda által elcsúnyított változata, ahogy látom, de még az is szebbnek tűnik :)
WLAN fölöz?
"mert ha van akkor ott van a laptopom hozzá"
szinte az egész város bármelyik pontján találni WLAN hálót, kétlem, hogy a laptop mindig ott van a zsebedben :) szóval ilyen hülyeségeket se mondjunk már :) -
roliika #9 Szerintem gyorsabb az N95 nél. Ugyan az a proci van benne mellesleg. Igen..az akksi nem ehez a telóhoz való a gyors proci hamar megeszi meg a kijelző ugye, ezt elbénázták ez tény. Ronda-e..nem tom.. Sonyericscscs F500 ronda? Szerintem nem ez is ahoz hasonlít kicsit. Wlan vszont ehez fölöz..mert ha van akkor ott van a laptopom hozzá ha meg nincs lfedettség akkor tényleg 0 értelme van.
Na csak 1 példa..ugye az AMEO-ba is beelpakoltak minednt..wlan, kékfog, GPS, 600-as proci..csak épp nem nagy élmény vele netezni. Van meg drága volt csak a családban senkisem használja...meg nagy meg nehéz. -
amdrula #8 Wlan az egyik legjobb dolog, amit az e51 tud... Menetrendet, híreket néznegetni teljesen jó a 2"-os kijelző, arról meg ne is beszéljünk, hogy felmehetsz vele messengerre/skype-ra és ingyen írkálhatsz vagy beszélhetsz...
E51 előtt nekem is volt 2 SE telcsim (z600 és k750) szerettem őket, de az újak nem nagyon fogtak meg, amikor kerestem telcsit nézegettem őket is, de egyedül a fényképezőben tudták elverni a Nokiát. -
M0RN1NGST4R #7 mindent meg lehet magyarázni... -
#6 nem a fekete és ezüst kombinációval van a baj. az enyém és fekete ezüst és az egyik legszebb telefon a kategóriában. a színeivel nincs baj. de ez nem változtat a tényen, hogy nagyon csúnya szegény, csak rá kell nézni. lehetne színaranyból is tőlem, akkor is ronda maradna.
második magyarázatot sem értem, tehát te is beismered h szar az aksi ha jól értem?
WLAN még szerencse hogy nincsen? elárulnád, hogy mi hátrányod lenne belőle, ha lenne benne. mondd azt, hogy nincs rá szükséged (bár ezt is nehezen tudom elképzelni, ez az egyik legfontosabb funkció, amit ma egy telefon tudhat), de ez h szerencse, hogy nincs benne, ez enyhén szánalomgerjesztő.
RAM mihez? aki oprendszeres telót vesz, azt hittem nem kell megmagyarázni. 20 mega szabad ram nagyon kevéske.
a menüjére pedig mondtam hogy lassú?
félre ne értsd, semmi bajom azzal a telóval, csak olyanokat állítasz róla (N95-nél jobb, stb), hogy égnek áll a hajam. -
roliika #5 Ne mondanám hogy ez a fekete és ezüst kombináció ronda.
Akksit naponta vagy 2 naponta tölteni kell de rá tudom dugni töltőre szvsz...
WLAN...még szerencse, minek? 3colos kijelzőn netezzek?
Ram..mihez? Quake3? Játékok jól futnak rajta, navigáció is, DivX-et is kapcsiból lejáttsza, wma,mp3,ogg szintén megy neki. Gyors..nagyon gyors a menüje. -
#4 rendes garanciával (2 év Nokia) 55k az is, ahogy látom.
alapvetően nem lenne rossz teló, csak:
-nagyon ronda
-aksi gyenge
-nincs WLAN
-kevés RAM -
roliika #3 40K a 6120 classic. És qwa jó oprendszeres gyors nokedli :) Ilyen gyors symbianos telót még nem nagyon taperoltam, N95 nél is jobb. -
#2 40k-s kategóriában máshol sem találsz oprendszeres telót. vagy ha találsz, az nem éppen a legújabb/legkorszerűbb lesz. vannak oprendszeres telóik, méghozzá érintőképernyősek, az UIQ-osok, ebből persze nincs sok. én is Nokiába ruháztam be nemrég egyébként (E51), pedig anno és kifejezetten utáltam a márkát. ezek az új telefonjaik viszont nagyon bejönnek. a Sony Ericsson kicsikét ráált a "tömeggyyártásra" (ontják magukból a Walkman telefonokat), ami persze kell a piaci térnyeréshez. emellett a Nokia új E/N szériája egyszerűen odabasz. a régiek még lassúak voltak, túl nagyok, túl drágák, stb. ezeknek viszont már korrekt áruk van (a többi telefonhoz képest persze nem, a tudásukhoz mérten viszont nagyon is), egy kicsit sem lassúak: pörög a procijuk, tengernyi ramjuk van, stabil rendszerük. egy átlagos usernek meg nem mondom, hogy melyik a jobb választás, de abban a kategóriában, amelyikben én vettem telót, a Sony Ericsson-nak nem volt egy épkézláb modellje, ami szóba jöhetett volna. -
roliika #1 Az a baj, hogy jó teló de nincs rajta oprendszer, még a 40 000res kategórián sem. Ami viszont ma már egyr inkább elvárás. Ezért vettem Nokiát, pedig eléggé Nokia ellenes vagyok, de msot nem volt más választás. Tomtom, NavNgo és sok jó dolog sajnos nem található meg a Java-s alkalmazások között.
Azonkívül az érintő képernyő is kezd elvárássá fajulni. :D Év vége felé pedig a Motorola tervezi a projektoros mobilját. Most vagy gatyába rázzák magukat, vagy elmegyek hozzájuk feljesztő managernek és jaj lesz nekik. :D