Diaporáma készítés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NessieGraf
Ha csendes, ezeken kívül akár Photoshoppal is, a végeredmény PDF bemutató.
Ha hangos: Open Office, vagy Flash a legegyszerûbb megoldások.
Az Open Office legújabb képátmenetei fergetegesek.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Dj Faustus
Diaporáma készítéséhez:
Irfanview (minden olyan képnézõ/szerkesztõ amiben van mód Slideshow készítésére és mentésére)
Virtualdub / Windows Movie Maker (minden olyan videószerkesztõ, amibe lehet állóképeket beimportálni)
Open Office Impress / Microsoft Office Powerpoint
Adobe (Macromedia) Flash / Swish Max
Javascript (például script.aculo.us függvénygyûjtemény), Java (Diaporama applet)

Volt egy ismerõsöm aki Neroval csinált diaporámát, én konkrétan Adobe Premiere-el csináltam már ilyet.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

stp4trick
eredetileg diavetítõvel csinálták (minimum kettõvel) plussz színes fényreflektorok és zenei aláfestés, komplett esti elõadások voltak belõle korábban, láttam többet is, jót és kevésbé jól sikerültet is

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
nem

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

nem diapanorámát akartál irni?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Gladiator
Soproni Sör reklámja is annak számít akkor gondolom...

Pink Tiger
hallottam a proshow-ról is, bár még nem próbáltam, illetve a Macromedia Director-ról is olvastam már

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

REALista
Legjobb!<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

John Cena
ez jóóXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

avcom
a proshow különbözõ programjaival szerintem egész jókat lehet alkotni, direkt erre a célra fejlesztették õket

nekem a proshow gold-hoz volt szerencsém régebben

akyyy
dobe premiere, vagy sony vegas, bármelyik profibb videó vágó tudja alapbol ezeket beépített átmenetekkel:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Pink Tiger
😊)

igen ez egy diaporáma, ilyenek készítésével foglalkozókat keresek

na akkor az én kedvenc diaporámám ez 😄DDDDDD
magyarul: videó egymás után váltakozó képekbõl?<#zavart2><#idiota>
Pink Tiger
pl a youtube-on ha megnézel egy videót amiben a hang alatt állóképek váltakoznak, az egy diaporáma, ennek bonyolultabb verziója mikor igényesen animált tényleg angyon látványos átvezetésekkel következnk egymás után a képek, illetve az geészet meg lehet kavarni kép a kpben, videó a képben stb hatásokkal... de ebben még én is csak kezdõ amatõr vagyok 😊

Pink Tiger
olyan látványos kis videó fálj amit állóképekbõl, fotkból hoznak létre kisebb animálásokkal

bujcsik555
És mi az a diaporáma?<#vigyor3>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

miaza a diaporáma?<#fejvakaras>
Pink Tiger
nemrég kezdtem el foglalkozni a diaporáma készítéssel és olyan arcokat keresek akiknek van ebben tapasztalatuk, vagy csak érdeklõdnek a dolog iránt
pl milyen programokat és azokhoz milyen kiegészítõket pluginokat érdemes használni, kinek milyen tapasztalatai vannak ezekkel, illetve szívesen látnék itt egy-két általatok készített igényes diaporámát..

én elõször az acd showtime progival kezdtem amit a fényképezõmhöz kaptam, de hamar rájöttem hogy csak ennél szívesebben foglalkoznék komolyabb programokkal is

majd ráakadtam a wings platinumra, ami elég jónak tûnik.. de egyelõre még nem találtam meg benne mindent amit szeretnék..

kérdésem pl hogy ki milyen verziót használ ebbõl, ha ismeri ezt a szoftvert?