20
diaporáma készítéssel kapcsolatban progik, tapasztalatok
-
#20 Ha csendes, ezeken kívül akár Photoshoppal is, a végeredmény PDF bemutató.
Ha hangos: Open Office, vagy Flash a legegyszerűbb megoldások.
Az Open Office legújabb képátmenetei fergetegesek. -
#19 Diaporáma készítéséhez:
Irfanview (minden olyan képnéző/szerkesztő amiben van mód Slideshow készítésére és mentésére)
Virtualdub / Windows Movie Maker (minden olyan videószerkesztő, amibe lehet állóképeket beimportálni)
Open Office Impress / Microsoft Office Powerpoint
Adobe (Macromedia) Flash / Swish Max
Javascript (például script.aculo.us függvénygyűjtemény), Java (Diaporama applet) -
Nuki #18 Volt egy ismerősöm aki Neroval csinált diaporámát, én konkrétan Adobe Premiere-el csináltam már ilyet. -
#17 eredetileg diavetítővel csinálták (minimum kettővel) plussz színes fényreflektorok és zenei aláfestés, komplett esti előadások voltak belőle korábban, láttam többet is, jót és kevésbé jól sikerültet is -
#16 nem -
JackMeadow #15 nem diapanorámát akartál irni? -
#14 Soproni Sör reklámja is annak számít akkor gondolom... -
#13 hallottam a proshow-ról is, bár még nem próbáltam, illetve a Macromedia Director-ról is olvastam már -
#12 Legjobb! -
#11 ez jóóXD -
#10 a proshow különböző programjaival szerintem egész jókat lehet alkotni, direkt erre a célra fejlesztették őket
nekem a proshow gold-hoz volt szerencsém régebben -
#9 dobe premiere, vagy sony vegas, bármelyik profibb videó vágó tudja alapbol ezeket beépített átmenetekkel:S -
#8 :))
igen ez egy diaporáma, ilyenek készítésével foglalkozókat keresek -
karajjj #7 na akkor az én kedvenc diaporámám ez :DDDDDDD -
karajjj #6 magyarul: videó egymás után váltakozó képekből? -
#5 pl a youtube-on ha megnézel egy videót amiben a hang alatt állóképek váltakoznak, az egy diaporáma, ennek bonyolultabb verziója mikor igényesen animált tényleg angyon látványos átvezetésekkel következnk egymás után a képek, illetve az geészet meg lehet kavarni kép a kpben, videó a képben stb hatásokkal... de ebben még én is csak kezdő amatőr vagyok :) -
#4 olyan látványos kis videó fálj amit állóképekből, fotkból hoznak létre kisebb animálásokkal -
#3 És mi az a diaporáma? -
karajjj #2 miaza a diaporáma? -
#1 nemrég kezdtem el foglalkozni a diaporáma készítéssel és olyan arcokat keresek akiknek van ebben tapasztalatuk, vagy csak érdeklődnek a dolog iránt
pl milyen programokat és azokhoz milyen kiegészítőket pluginokat érdemes használni, kinek milyen tapasztalatai vannak ezekkel, illetve szívesen látnék itt egy-két általatok készített igényes diaporámát..
én először az acd showtime progival kezdtem amit a fényképezőmhöz kaptam, de hamar rájöttem hogy csak ennél szívesebben foglalkoznék komolyabb programokkal is
majd ráakadtam a wings platinumra, ami elég jónak tűnik.. de egyelőre még nem találtam meg benne mindent amit szeretnék..
kérdésem pl hogy ki milyen verziót használ ebből, ha ismeri ezt a szoftvert?