Ballmer szerint sincs kész a Windows Vista

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Onnan, hogy próbálj meg nem az Ms által hitelesített drivereket feltenni. Fõleg 64-es Vistára. Meg olvass kicsit utána.

Minden jog fenntartva!

"miközben erõsen korlátozza a mások által írt driverek használatát, ráadásul eleve megnehezíti a fejlesztéshez szükséges információkhoz való hozzájutást. " ezt te honnan tudod?<#conf><#confused><#confused>

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

bertino
"Meg,ha már tudja(tudta,mert már eladtam) a vga-m a Dx10-et akkor...(tudom,hogy szart sem ér,de ha már van akkor..)"

😄DDDDDDDd
no comment...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ari18:
"Nem a MS feladata a driverek megírása a Vistára,hanem a gyártóé"

De, a Ms feladata _is_ a driverek írása. Persze nem csak az övé, de ehhez még az is kell, hogy lehetõvé tegye minél több fejlesztõnek, minél egyszerûbben írni drivereket.

Márpedig nem ez történik: a Ms túl kevés (és rossz) drivert ír, miközben erõsen korlátozza a mások által írt driverek használatát, ráadásul eleve megnehezíti a fejlesztéshez szükséges információkhoz való hozzájutást.

Minden jog fenntartva!

Mindenki,azt használ amit akar.Én már jobban szeretem a Vistát.Megszoktam és nincsen vele semmi bajom,se HW támogatás,se sebesség terén.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Lehet azt mondod,hogy hülyeségeket írok/mondok,de például nekem gyorsabb a tömörítés/kicsomagolás,mint az XP alatt.Meg,ha már tudja(tudta,mert már eladtam) a vga-m a Dx10-et akkor...(tudom,hogy szart sem ér,de ha már van akkor..)
Én nem szólom/szóltam le senki konfigját.

hopp egybe kenõdött: Fable játék nem HW, de tudjátok Ti is! Szóval eddig ez a hátránya volt neki, nem tud vele játszani.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Már régebben megválaszolták. Egy gémernek teljesen mindegy, mivel tud többet, pláne ha Ultimate-ról van szó. Ha a cég baszik megírni a drivert, akkor MS mit tud tenni? Megírja helyettük? Így is meg kellett várni anno azt a hülye nVidia-t a szar driverével Vista alá (aztán sikerült..beleteni a különbözõ csalásokat játékok alatt, amitõl gyorsabb, pl felülbírálni driverbõl a felhasználó által megadottakat, kikapcsolt ezt-azt és hopp szárnyrakapott a játék bitang beállításokkal, az mindegy hogy indításnál driver levette a felét, nem baj).

Én nem is a Vista miatt írok, hanem a DX 10 miatt. Ez kimondottan béta még, nem csak akkor, mikor megjelent, hanem ma is. Bugos, kiforratlan. Sajnos az SP1 nem tartalmazza a DX 10.1et. Na nem lóg bilibe a kezem, leeht hogy 10.1 is béta marad még.

Én is maradok XPnél, elég ez bõven! Öcsém meg Vistánál, nem is baj, hátránya eddig nem volt belõle (értsd: nem használ olyan HW-t, aminek a tulajdonosa cseszik megírni a drvert, kivéve Peter Molyneux és a buzi Fable-je).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

lipovics
Nemrégen raktam össze az új konfigom, de maradtam xp-nél. Barátnõméknek az van (eredeti ráadásul), használtam párszor.
Minek fizessek hardverrel (proci, ram vga) és árammal (több eszköz, több fogyasztás) a csicsáért? Mit tud a Vista, amit az XP nem? 😊
De tényleg, mit tud? Kedves Ari18 áruld már el, HOGY MIVEL TUD TÖBBET?

Mielõtt a konfigomat szólnád le, jelzem: C2D, 2 ram, 9600 GT
A cikk elolvasása után érdemes elgondolkodni azon, hogy a Windows rendszeres használata önmagában nem veszélyes, és kicsiben nem okoz a cikkben leírt állapot drámai problémát. Viszont ha figyelembe vesszük azt, hogy a piac nagyjából 95%-a Windows használ, akkor sokaknak egyértelmû, hogy a kvázi kizárólagosság mennyire többszörzi a problémát. Ez az apró baki, nevezetesen a Vista most már hivatalosan is félkész állapotban került piacra több száz millió felhasználót érint. Szerintem ez olyan "eszed, nem eszed" típusú probléma, a Microsoft bármit tesz a Windows-al, a felhasználók többsége úgyis megveszi, nem tud mást tenni. Már csak pár hónap, és már nem lehet kapni a Windows XP-t, tehát új gépeknél a Vista megkerülhetetlen. Kivéve persze a warez, így érdekes módon a törvénytelen felhasználás (XP telepítés új gépre) ésszerûbb, mint a legális. Itt üt vissza az OEM verzió, azt már más gépre nem lehet legálisan feltelepíteni. Szó sincs róla, hogy Linux használatára bíztatnék bárkit is, de abszúrd az az állapot, hogy az XP fejlett, jó rendszer, de a licenc akadályozza a hatékony felhasználást, a Vista az XP-hez képest kiforratlan, sokszor nehézkes a használata és néha plusz költséget jelent (hardver), a Linux esetén sok esetben gyengébb szoftvereket kapunk, viszont a licenc-szel és az árral nincs gond.
3.Nem a MS feladata a driverek megírása a Vistára,hanem a gyártóé.<#nezze><#ejnye1>

1.Nem hinném,hogy sok embernek lenne eredeti windows a gépén.
2.nagy gépigény? 3500Ft 1GB ram.egy 2magos proci 10-15k pl 9600GT 30k.Ilyen árak mellett a nagy gépigényre hivatkozni. <#szomoru1>
3. 1,5éve nyúzom a Vistát éss még nem nagyon találkoztam olyan eszközzel amire nem lett volna driver.(Persze ha egy 1962-es eszközt akarsz használni akkor....)
Semmi pénzért nem váltanék vissza az XP-re.

A Mikroszoftnak azt az óriási lehetõséget kéne meglovagolnia, amiért a számítógépfelhasználók 90%-a az XP-t választotta, és nem a Mikroszoft, nem is Windows, hanem maga az XP !

Ki nem szarja le a Visztát?

a Mikroszoft alapvetõen ott követte el a hibát, hogy nem a jól bevált XP alapokra épített, hanem megint valami újjal próbálkozott. A helyükben újragondolnám az egészet és kiadnék egy XP-re épülõ rendszert különbözõ felhasználói igényekkel.. játékosoknak, cégeknek stb.. ami elég trendi a kinézetét tekintve,
(mondjuk választható desktop managerrel, amelyek közül legalább az egyik megüti a BERYL Linuxos deszktopkezelõ színvonalát), tiszteli a hagyományokat (APIk, dll-ek, driverek stb..) , gyors, és nincsenek extra hardverigényei (vagy ha mégis, akkor az tényleg indokoltan legyen)

SÕT! A Mikroszoft helyében , ilyen hardverpiaci fejlõdés mellett (gondolok itt most az EEE PC-k és a lassú, keveset fogyasztó processzorok térhódítására és népszerûségére) egy erõs downgradelésen is elgondolkodnék és elvinném az új oprencer sebességét anno a Windows 2000 irányába...

hát engem pár dolog vissztart, hogy a vistát felrakjam:
-nincs meg az eredeti vista (az xp igen)
-nagy gépigény
-kompatibilitási gondok
-lustaságom <#vigyor2><#nyes><#eplus2>

Just avoid to falling into the hands of terrorists.

ezzel nem mondtak túl nagy újdonságot... legalábbis nekem tuti nem,

a szétszkinezett XP-m egy P2-es 3oo Megaherces gépem keményebben néz ki 2,5 mega videorammal mint egy Viszta 3 gigaherces gépen 2 giga rammal és 128 megás videokártyával és nem utolsó sorban gyorsabban is jön be. (Nem egy Visztás géppel hasonlítottam már össze !!!)

Az hogy csiszoltak az XP kinézetén és ráírták, hogy Viszta, még önmagában nem is lett volna baj, de hogy visszafele több helyen is inkompatibilissé tették ezzel ÓRIÁSI SZARVASHIBÁT követtek el, mert gyakorlatilag EZ okozza a nagyon erõs népszerûtlenségét. Manapság, mikor egy átlagos LiveCD-s Linux disztribúció konkrétan Windows programokat futtat, Windows hálózatokat menedzsel, és hibátlanul kezeli az NTFS fájlrendszert, a Mikroszoftnak megengedhetetlen, hogy a SAJÁT szoftvereivel a legkisebb mértékig inkompatibilis legyen, mert
még a legalapabb júzerek is hamar a Linux és az XP felé fognak tendálni.

Ha ezt nem szoftverrel csinálná egy cég, már rég beperelték volna õket.

És nem azon vitatkoznánk, hogy jó vagy szar,
hanem mindenki fel lenne háborodva, hogy félkész cuccot hogy mernek piacra dobni....

Mondjuk autót, ahol az új típusú légzsák még "tesztelés alatt" van.
Lehet, hogy az autó durva hasonlat,
de ma már a PC-vel való visszaélés is keményen érintheti az ember életét(lásd adatlopások,stb..).

\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"

GregSB
Felõlem mondhat akárki amit akar, én már több mint 1 éve használom a pistát és semmi pénzért nem raknám vissza az XP-t...

Birom mikor itt istenítik a vistát, és utánna még hivatalosan is elismeri az MS hogy gáz van vele. Ez kb olyan mint mikor bejelentették hogy az IE köv része követni fogja már a szabványokat.
Mo.Organ
Elég szánalmas egy cikkre reagálni le mindent.
Ha szt mondják neked hogy szennyezõ a levegõ akkor te holnaptol nem fog levegõt belélegezni?

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Akkor asszem Vista-t mostmár tutira kihagyom 😄
← ElőzőOldal 3 / 3