Ballmer szerint sincs kész a Windows Vista

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A vista nagy baja, hogy kevés újítást tartalmaz. És még kompatibilitási problémák is vannak (ami csak részben az MS hibája)
De úgy egyébként nagyon jól használható rendszer.
Én a jobb keresést hiányolom az XP-bõl és ezért használok vistát. Meg pl vistán nem kell SATA vinyókkal szenvedni. Felnyomom, azt kész, kevesebbet kell állítgatni, kényelmesebb.

(ja meg a C&C 1-et tolom rajta ikszpés peccsel)<#idiota>

https://twitter.com/foodlfg

Arrakistor és más Linux majmolók, áruljátok már el, ki a tetves faszt érdekel a BERYL? Érdekel valakit? Az felhasználók 1%-át kb? Vagy még annyit sem! Állandóan ezzel jöttök, unalmas. Baszki, ha a cégnél Windowsos gép van, Windowson programokkal, akkor otthon meg a laptopra is azokat fogod feltenni. Azért még vágjátok, hog sok munkahely, illetve sok ember Wintõl függ? Remélem...

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Zsoltika 007
Hát izé.. Most raktam fel a Vista+Sp1-et Hp Compaq NX8220-ra (Pentium M 1.86 Ghz, 1gb ram, Mobility X600, 80Gb vinyó -mai szemmel tényleg nem egy tápos gép) és szarrá alázza az xp-t sebességben. Akku idõ is kitolódott legalább 10-20 percet aero-val! Most akkor hogy is van ez fika májszterek? <#vigyor2>
Régi gépemen Pentium D805@3ghz 2gb ram 7800Gt simán futott játékokkal is (igaz itt a geforce driverek miatt volt fps esés mivel a gef7-re nem nagyon erõlködtek már csak a 8-ra). Igaz akkoriban még bugzott rendesen a driverek miatt de pár hónap alatt össze tudták rakni normálisra.
Mostani gépemen meg C2Q 6600 4gb ram 8800gts a 64 bites változat is hasít mint a szél. Xp-nél sokkal gyorsabban megy. És ezek tények! És most akkor írkáljátok a sok baromságot hogy az aero így lassú meg úgy szar. Hát mikor kijött anno tényleg gáz volt de rá 4-5 hónapra már összerakták rendesen és azóta rendesen használható(bár hibák tényleg maradtak benne dögivel, de a nagyokat hamar megoldották). Sp1 óta viszont nálam hiba nélküli, pedig napokat megy kikapcs nélkül.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

-Virtuális könyvtárak (elmentett keresés, dinamikus összeállításuak).
nem tudom mire gondolsz? .lnk kiterjesztésre? ami már Win95 óta van, vagy a symbolic directoryra, ami minden unix beépített fícsöre ~1960 óta, mindenesetre Windowsokon eddig is megvoltunk nélküle miért pont egy Visztát kéne ezért feltenni?

Szerintem ez valami olyasmi, hogy összeállítasz egy komplex keresést, lefuttatod és az eredményeket nevesítve elmented, hogy legközelebb is meglegyen. Mondjuk ezt a TC is tudja, olcsóbban és kevesebb helyen, a load/save gombra tessen kattintani :).
hát ezaz.. pont itt a lényeg, hogy hogyan akar a Microsoft ebbõl profitálni? a home lúzer az letorrentezi, vagy a szomszédtól kölcsönkéri a letorrentezett DVD-t, HA egyáltalán érdekli... a Business meg a Marketing menedzsment osztály meg a céges részleg meg a vállalatok meg nagyívben tesznek rá, egyrészt mert nem kell nekik a 3d-s interf*sz másrészt mert "nem kompatibilis", harmadrészt, mert "nem tud integrálódni az infrastruktúrába".. magyarán nem fognak érte adni egy tiplákot sem. magyarán ki az akinek kell egyáltalán?

maroknyi deszktopb*zit meg direktx 10-esen élvezkedõt leszámítva... akik ha meglátnának egy rendes BERYLt zokogva dobnák le a gépüket az emeletrõl...

Ki nem szarja le a Visztát?

Nemtom, én kb négy-öt évvel ezelõtt vettem egy XP-t, alapvetõen a játékok miatt, másra nem is használom azt a partit. Minek csengessek ki még egy köteg pénzt Vistára? DX10 miatt? Amivel játszom az nem is támogatja, de a legtöbb esetben nem lehet megmondani, melyik 9-es melyik 10-es és nem photoshoppal készült :P. Pár éves játék postaköltséggel 3000Ft alatt (ebay, amazon marketplace, kb egy-másfél év után megy le az ár, vagyis gyorsan). Most õszintén, minek Vista?

Irodai laptopon is XP fut: a VNCt, emacset és Firefoxot az is elhúzza :). 3D-s interface irodában meg kell a halálnak.
Nos megvan , remek kaptam egy másik bõvebb választ is:

-UAC,
Windows 2000-tõl kezdve eléggé szájbarágósan meg lehet határozni a júzerek jogait, mindenféle gagyi és idegesítõ UAC nélkül is, lásd még : secpol.msc és gpedit.msc
-Aero,
... lásd elõzõ hozzászólásom...
-Sandbox-os IE,
oda ne oldalazzak
-Sidebar,
pff Win98-ra is létezik kb. 10trillió sidebar bottombar stb. még olyan is ami MacOSX-es külsõt kölcsönöz neki
-DX10,
jó volt köszönjök de minek? majd esetleg ha készül rá játék is és fõleg hardver ... akkor bisztossan nattyon fokjuk élvezni
-ReadyBoost,
pfff
-ReadyBoot,
pffffff, xpre létezi úgy 20billióféle tweak és egyéb cicoma 5 éve
-új minõségesebb hangrendszer (alkalmazásonként szabályozható hang, igaz ehez ki kellett vágni azt a dsound-ot ami, Win98/NT4 óta velünk van és rengeteg instabilitásnak volt a forrása),
erre tényleg nem tudok mit mondani, valóban hasznos dolog, nekem is egy linux használata során esett le hogy ez mekkora 5let úgy 4 éve, viszont kár hogy most ez az új hangrendszer nem kezeli a régi jó Half Life 2 és Doom3 jól megírt 3d-s hangjait és egyéb más kompatibilitási gondok okozója ...
-normális új Autorun,
mi a normális? én kizárólag a TC startup-guard nevû pluginjét használom az ilyen autorun fasságok beállítására, ami a registrytõl kezdve az indítópultig mindenhonnan kiszedi, vagy éppen belerakja a fasságát
-gyorskeresés,
oda ne oldalazzak, én egyetlen desktop OS beépített keresõjét nem használtam még, kizárólag a TC keresõjét (még Linuxon is (!))
-új Explorer (nem IE),
pássz.. XP-re is megvan a Visztás explorer ... a P2-es gépemen, más kérdés hogy én ki szoktam lõni a faxba
-új átgondoltabb Start Menû,
ha nem lõném ki az egész explorert a p*csába akkor még talán használnám is
-összeomlik a videókártya driver már nem kék halált látsz csak egy üzenet az alsó sarokban,
hasznos. bár kék halált én így se láttam már vagy 5 éve<#eplus2>
-Superftech,
ez az indexelés akar lenni? mert ha igen akkor annak se volt sok értelme
-ütemezett defrag a háttérben,
ütemezni is lehet bármit Win98-tól kezdve
-új hálózati központ (hálózat topológiával),
Win98tól kezdve van kb. 32469378417536 hálózati program a legkülönfélébb perverziókra
-aki használja új sokkal kényelmesebb és magasabb funkciónalitású ütemezõ,
oda ne oldalazzak
-Task Manager hasznosabb infokkal tud szolgálni, mint az eddigiek és tud szolgáltatás(ok)ról folyamat(ok)ra ugrani és fordítva,
hát elvégre... ha valaki ezért tesz fel Visztát annak begratulálok mikor ott a "Process Explorer" WinAll-ra és annak még a Viszta Taszk Menedzsere is begratulálhat
-Virtuális könyvtárak (elmentett keresés, dinamikus összeállításuak).
nem tudom mire gondolsz? .lnk kiterjesztésre? ami már Win95 óta van, vagy a symbolic directoryra, ami minden unix beépített fícsöre ~1960 óta, mindenesetre Windowsokon eddig is megvoltunk nélküle miért pont egy Visztát kéne ezért feltenni?

Összegezve ezért a néhány nyamvad fícsörért és eléggé kérdõjeles funkcionalitású beépített sz*rokért 15 GIGA (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) partíciót KÖVETELNI , már a pofátlanság teteje !!!!!!!!!!!

Hírportálon az ember általában hírt vár... :) ezt már minden félig hozzáértõ még a Vista születésénél tudta. Még szép, hogy Pityu bácsi (Steve) is most nyilvánosan elmondta. :) Persze nem csak az a baj a Vist§val, hogy WORK IN PROGRESS, hanem pl. az is, hogy maga a dev és fõleg a test folyamat nem éppen a legmegfelelõbb (pl. az UI konzistenciája amit grafikai tervezõk kell, hogy ellenõrizzenek kimaradt) de néhány más apróságot is még csiszolni kell. Az SP1 sem sokat javított ezen, gondolom azért is mondta most Ballmer amit mondott.

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

Hja és ez mi?
"Az automatikus frissítés pedig továbbra is hiányzik, ezt az elkövetkezõ hetekben pótolják majd." - én update-rõl automatikus frissítésként szedtem le sp1-t...2 nappal ezelõtt...
Mindhátom topicban beírtak nagyon sokat, csak soha se olvasod el...a szûklátókörüség átka...:D
mama2
Ezt a Visztát alapból elkurták, nem kicsit... nagyon. Én semmipénzért nem raknám föl, maradok az XP-nél. Hogy miért? Mert ami játékok nekem meg vannak, azoknak fele nem fut Vistán. Meg nagy gép kell hozzá, hogy ne legyen lajhár lassú. Most meg lehet kövezni, de nekem ez a véleményem:P.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

csak azt a választ kaptam, hogy a Viszta egyetlen fícsöre az AERO, amit már idáig is tudtam, de erre két választ is adtam, háromfele bontva, tömören:

az egyik hogy 10szer akkora gépigény miatt, mint amekkorára az AEROnak normál körülmények között szüksége lenne, se én se az a 810 millió júzer nem fog gépet venni és/vagy Visztára váltani, amikor sokkal kisebb gépigény mellett is tud sokkal királyabbul kinézõ BERYLLes Linuxon élvezkedni, ha éppen ez a perverziója.

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy az emberkének van egy 500-900 megaherces gépe 256 mega rammal és vagy 64 mega GíForsz MX-szel majd ráhúz egy BERYLes Ubuntut és utána egy Visztab*zi lecuppantja magát ha meglátja és sírva eloson összezúzni az egész 4 gigaherces gépét visztástul <#ejnye1><#alien>

asysoft
Akkor elég szelektiven olvasol. Itt pl a kérdésed után (~#84) 2 hozzászólással már írtak választ...:)

/*WTF?!*/

szabad a gazda: a Mikroszoft olyan szinte telekulázta trójaival, hogy még a legkeményebb kalózkrekkerek se tudják belõle kiirtani ezért nyomják ennyire és ezzért nyomatják a sok nagyfejû visztanyalcsis ari18-asokkal hogy az ilyen mszp-szdsz meg 3/3-as komonista megfigyelõkormányok mindenkirõl mindent tuggyanak mint a hajnali szél Horváth Csárli dalába

azért végre nekem is elárulhatná valaki mivel tud többet a Viszta?? immár vagy 3 topikban is megkérdeztem de válasz még nem érkezett rá...

"Minden szélsõség alapja az emberi butaság!" érted..... <#lama>
sok újdonságot nem mondott ezzel. nem véletlenül tarolt a szaklapok év csalódás díjainál a vista :)

DjDano
Na látom a sok divatfikász, Anti MS és társai megint ide öntik a lelküket... :D Én csak röhögök rajtatok és vígan használom a Vista-t lassan 1.5 éve! Ti csak maradjatok a 7 éves Windows eXPired mellett.

Ballmer csak azért mondja ezt, hogy a sok fikamesternek örömet okozzon, látjátok gondol õ rátok is és mégis fikázzátok ;)

Amikor progmatra jartam anno nem meglepo mondon nem volt eleg ha a progi megoldotta a celfeladatot, attol meg kaphatott valaki akkora egyest hogy kilogott az indexbol ha nem volt jo a futasideje.... <#wave>

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

Itt ne azt nézzétek hogy linux-win fikázás megy, hanem meg lehet csinálni szép látványos hardveres felületet kis vason is. Nehogy már elhiggyétek hogy csak 8800 Gt meg 4 giga memória kell hogy jól fusson egy oprendszer felültete.
És vasról ennyit:

Eee PC igaz linux de meg lehet nézni kis vason hogy mûködik. 2 giga memória, 8600GT, és egy x2-es alatt meg el lehet képzelni mennyi erõforrást eszik. meg lehet csinálni? igen akkor nehogy megmagyarázza már valaki hogy azért eszik sok hardware-t a vista mert a felülete túl bonyolult.

csak hogy komolyabb vason mire képpes:
ubuntu world of warcraft

i love it
még mindíg nehéz elfogadni hogy az MS vezérek is beismerik hogy gondok vannak vele? Látod amit írtál pont azt erõsítetted meg amit írtam:D Errõl beszéltem. Hiába mondja még az MS is azt amit mások, te nem hiszed el így sem:D

A másik amit felhozol hogy a vas gyenge, akkor lehet megnézni miket magyaráztak a fejlett grafikáról, stb ami miatt lassú. Ajánlom a Beryl, compiz dolgait megnézni, és rájössz lehet fika hardware-bõl is nagyon csicsás használható felületet csinálni. + szintén elismeri az MS hogy a sebességével, stb gondok vannak.

Mielõtt nekem esel miket írtam olvasd el megint a cikket, hogy most kik nyilatkoztak. Nem õk adják ki, és írják? 20 évesen ennek azért már le kéne esnie.
Igaz, Ballmer akkor éppen nem ugrált úgy mint egy majom,
de máskor igen: http://www.youtube.com/watch?v=wvsboPUjrGc&feature=related
:D
"3.Nem a MS feladata a driverek megírása a Vistára,hanem a gyártóé"<#nezze><#ejnye1>

Na ja.. a gyártók viszont nem véletlenül sz*rnak vastagon a Visztára és az arra való driver fejlesztésekre, mikor még idézem:

"Ballmer szerint sincs kész a Windows Vista"

és ezt a gyártók legalább annyira tudják, mint én , vagy a Ballmer.

május 19.-én elõadást tart a Corvinuson :)

Baromarcú Ballmer biztosan nem ugrált és rohangászott (mint többek között a pista bejelentésénél is), mint egy egy idióta majom, amikor ezt mondta. Pedig úgy lett volna stílusos.
Vorpal
Jogos - k*vára nem kéne megborulni emiatt a VISTA upgrade miatt,
ha neked nem kell - akkor nem teszel és kész - aztán ezért nem kell kifutni az utcára.
A Linux is egy megfelelõ alternatíva ócskább gépekre.

Nekem 3 gép van a háztartásban jogtiszta visták - minden makulátlan tökéletes,
ezt ahhoz fûzném, hogy szar rendszer.

A driverek - nos a vistát szidni a driverek miatt legalább olyan okos mint
a Linuxot szidni a Photoshop hiánya miatt - nagyon tehet róla ám.

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

"Tehát aki olcsón tud csak anyagi helyzete miatt vásárolni, vagy épp olyant sikerült vennie ami nem megy akkor az le van szarva."
Te most mirõl beszélsz?
Hol írtam én hogy mindenki rakjon fel Vistát? vagy azt kell felrakni?
Akinek gyengébb gépe van az használjon XP-t.
<#falbav>

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Az én felfogásommal van a baj? gratulálok.Azért mert,nekem megfelel valami akkor már hülye kis 15éves vagyok? Nem hinném,hogy te sokat használtad a Vistát.Úgy látom ez már divat,hogy fikázzuk.Nem baj ez volt az XP-vel is.
A politikát meg inkább hagyjuk.
Elárulom neked,20éves leszek 26.-án.
Most már le lehetne állni.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Sajat tapasztalatom alapjan a magyar kis- es kozep vallakozasoknal nem hemzsegnek a celgepek. Kivetel persze mindig akad mint pl. egy dell nyomtatoszerver a maga NT-jevel jol elvan.
De jellemzoen (ha a sajat szakmamra gondolok) egy geprol fut a szelesformatumu nyomtatas es szkenneles, DTP szoftverek, es meg sokminden mas is.

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

Warpcore
Vagy ha se híre, se hamva dokumentációnak, akkor
reverse-engineering:)
Vagy ha az se megy, ndiswrapper, és akkor tényleg a Vista szar, mert még csak az XP-s drivert tudja használni =D

/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/

Egy nagyobb cégnek már van egy eszközkészlete és azt szeretné használni.
Mondjuk lecserélik Gizike gépét, azért nem fogják mondjuk a nyomtatóját, vagy a fõnök PDA-ját. Vagy esetleg nem lehet áttenni a HP által már nem támogatott nyomtatót a másik kolléga gépére, mert nincs hozzá driver.

Egy S/PDIF csatlakozós hangfalrendszert sem kellene kidobnia egy vájt fülûnek, ha szeretne HD tartalmat nézni az új rendszerén.

Vettél már másik hasonló alkatrészt a gépedhez csak azért mert a gyártója azt mondta, hogy nuku driver, mert az már nem támogatott.

Linux/BSD képviseli a harmadik utat a driverkészítés területén. Leírást/támogatást kérnek és megírják. Vagy a gyártó alkalmaz egy linuxos heckert, mint pl. az atheos esetében. Mókás, hogy a mai napig használható az ATAPI elõtti idõkben készült CD olvasók a legújabb rendszereken is(már ha van benne ISA busz;).

asysoft
Azért ahogy olvasom, Leopard (fõleg a 10.5.2) küszködik kihívásokkal HW kompatibilitás terén azzal a pár konfigurációval is (pl AirPort).

pasi29uk: Miért is kéne egy céleszközre felrakni a Vistát? A jópár éves, ~40 milliós SDH analizátoron is Win95(!) futott pár éve, nem szokás upgradelni ezeket:)

/*WTF?!*/

Alapvetõen egy szoftver soha sem lesz készen, soha de soha! Mindig kell fejleszteni rajta, javítani!
Drivereket pedig a gyártónak kell készítenie, nem a Microsoftnak, a Vista nagyon sokkal a megjelenése elõtt a hardvergyártókhoz került, hogy megírhassák hozzá a drivert
Azert azt se felejtsuk el, hogy van aki megvesz egy (UJ!) gepet otthonra amire az elado feltesz egy vistat, orul neki hasznal semmi baja...
DE
Mi tegyen mondjuk egy ceg, vagy akar professzionalis felhasznalo akinek van egy dobscannere, foliavago gepe, spec nyomtatoja, vagy egyeb hardvere ami igaz, hogy nem 2008 ban gyartottak de momentan tobb 100e v. millios ertek? Irjon egy drivert? <#conf><#guluszem1>

Nemtom mi történt ezzel a Ballmerrel, de általában nem az ilyen nyilatkozat jellemzõ rá. <#guluszem1>
De ha tényleg célnak veszik azt, hogy "el kell kerülniük az operációs rendszer méretének további növekedését, a teljesítmény, illetve a fogyasztási és energiatakarékossági mutatók romlását, valamint a kompatibilitás visszaesését", akkor a következõ windows igéretes lehet. És ha a vistát még nem kész terméknek veszik, akkor a következõ 1-2 sp-t követõen még lehet hogy használható is lesz. <#wink>

A microsoft azért választotta a szarabb részt, mert õk több millió hardverhez próbálnak egy szoftvert fejleszteni, ami valljuk be õszintén, nem könnyû, és nem is erõssége a programozóknak (soha nem lesz tökéletes mindenkinek ebbõl adódóan) Az apple ezzel szemben ezt már a kezdetekben belátta, és ezért ível felfelé a csillaga...A célhardver, a munkához megfelelõ szoftverekkel, verhetetlen!Hacsak a fejlesztõk nem csinálnak nagy hülyeségeket...De ezt egyenlõre nem nagyon tapasztaltam...Hála Istennek nekem még nem voltak gondjaim a vistával, de már sikerült rajta kékhalált produkálnom 2x is(a kompatibilitás nem erõssége a rendszernek...:))De aki a hardver vásárlás elõtt veszi a fáradságot és a neten eltölt egy kis idõt a tapasztalatok olvasásával ezen a téren, annak kicsi az esélye hogy szar rendszert rakjon össze, vagy fogjon ki, és esetek 95%-ban nem is lesz gondja az említett rendszerrel. Mindenkinek sok sikert a saját portáján!<#email>
Grat! felfogásod szerint vagy 15 év alatti vagy, vagy már nem tudsz változni és kb 90 év feletti. Az hogy több milla felhasználó van és hardwarek tömkelege, és mint a cikkben is írták sokaknak gondja van vele az neked semmit nem jelent. Tehát aki olcsón tud csak anyagi helyzete miatt vásárolni, vagy épp olyant sikerült vennie ami nem megy akkor az le van szarva. A rendszer jó a gyükér meg csináljon azt amit akar... Szép. gondolom empátiáról még hírbõl sem halottál.

Persze Balmer is hülye mert még õ is elismeri, de mégis tovább erõsködtök:D

Az ilyenek miatt lehet a politikában ennyi baromsággal megetetni a népet. Hiába van bebizonyítva az ellentéte õk szentül meg vannak gyõzõdve az igazukról.
Majdem, csak megbukott a logikád. Én sem mondom az öcsémnek, hogy vegyél már valami 99-sa hangkártyát és üzemeld már be, lássuk, hogy hülye vagy mert Vistát használsz. Valaki megmondja, hogy õ elégedett a Vistával,akkro rögtön hülye, nem ért hozzá, Linux powa (utóbbi már uncsi) stb. Errõl kéne leszokni. Most az EU is bírálja az MSt, hogy ne tartson már vissza mindent, de ezeket is olvastuk itt az SGn (is).

Nekem sincs olyan hardverem, amit ne támogatna, mivel kipróbáltam. De viszont játékszoftverem van! És mivel én kedvelem a régebbi játékokat is (újak közül is csak RTS, RPG meg TBS) ezért sem rakom fel. Nem próbáltam ki kedvenceimet, hogy mindegyike elindul-e Vistán. Majd talán egyszer. De eddig nekem még jó az XP, kedvencem is. De öcsém sem hülye, mert õ remekül megvan Vistával. Meg Ari18 sem.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Én itt kiszálltam,nem érdekel más baja.
1,5év alatt nem volt bajom vele akkor???

Ari18:

És? Senki nem mondta, hogy _neked_ problémád van vele.
Másoknak viszont van. Sokaknak.

Zsoltika 007:
Az, hogy több van, még koránt sem jelenti azt, hogy elegendõ. Sokkal több hw van, mit amennyihez a drivert egyetlen telepítõ lemezre rá lehet zsúfolni. (Nekem is van olyan hw a gépben amit nem támogat a vista.)
Amúgy meg azt is elcseszték, mert mi a túrónak pakol fel installkor mindenféle felesleges drivert? Mikor elég lenne azokat feltenni, amik épp szükségesek (ha meg késõbb kell, kérheti a lemezt/letölti magának).

Minden jog fenntartva!

"De most ezt nem értem, hogy ha Ari18-nak nincs olyan HP nyomtatója, amihez a HP nem írta meg a drivert (és nem tudta implementálni MS) akkor most vegyen olyan nyomtatót, hogy bebizonyosodjon a Vista szar"

Ha valakinek (Ari18-nak) nincs semmi problémája a (Vistával), akkor nincs olyan ember, akinek lenne valami problémája (a Vistával). Lényegében ezt a tévhitet támogatod.
Éljen a szenzációhajhászás! És akkor most az égetõ kérdés: van valaki közületek, aki szerint egy szoftver a kiadás pillanatában kész van, és többé semmilyen fejlesztést, támogatást, javítást nem igényel? Tételes listát kérnék...

Figyelj,nem írsz hülyeséget,aláírom.DE remélem tudod,hogy engem mennyire érdekel más baja,ha a Tesco gazdaságos nyomtatójához,vagy más hasonló "minõségû" HW-éhez nem talál drivert a Vistához.Akkor használjon XP-t.
Nekem jó a Vista,mint írtam: mindenki azt használ amit akar.

Nah valaki végre megértett.köszönöm <#worship><#hehe>

"miközben erõsen korlátozza a mások által írt driverek használatát, ráadásul eleve megnehezíti a fejlesztéshez szükséges információkhoz való hozzájutást. " ezt te honnan tudod?

Igaz nem tõlem kérdezed, de egyetértek a mondattal. A Windows Logo program nem csak a silány drivereket szûri meg, hanem a magas díja miatt megregulázó hatású. Ha csak a minõség lenne a szempont akkor miért százezres nagyságrendû dollárt kérnek érte, és miért nem mindenki által elérhetõ a driver API doksija? Szerintem a válasz egyszerû, így tudja a Microsoft kézben tartani a hw piacot. Vagy be tudnád linkelni azt az MS nyilatkozatot, amiben garantálják, hogy mindenkinek aláírják a megfelelõ minõségû driverét és más szempont nem játszik közre, más érdekbõl nem dobják vissza?
De most ezt nem értem, hogy ha Ari18-nak nincs olyan HP nyomtatója, amihez a HP nem írta meg a drivert (és nem tudta implementálni MS) akkor most vegyen olyan nyomtatót, hogy bebizonyosodjon a Vista szar, Ari meg hülye, mert Vistát használ? Ha neki bevállt a Vista és nincsolyan HW-re, amihez nincs normális driver, akkor engedjük meg neki, hogy használja békében és nem fikázni kellene.

Én inkább használni szoktam,nem olvasgatni <#hehe>
Mint írtam "nincsen vele semmi bajom,se HW támogatás,se sebesség terén"

1.Ezen mit nem értesz? Eladtam a "régi" 8800GT-met és pillanatnyilag egy 1600XT-m van.
2.Ha már kiadtam,érte X összeget akkor esetleg használjam már dx10-be amit lehet.

Zsoltika 007
Te mi a fenérõl beszélsz? A Vistában sokkal több gyárilag beépitett driver van mint bármelyik másik eddig megjelent winben. <#fejvakaras>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360