A testrészek újranövesztésén dolgozik a Pentagon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na most az új módszerben bizonyos anyagokkal "basztatják" (nem vagyok orvos szóval nem tudom pontosan hogyan) a sebet, igy az nem tud összenõni, helyette meglepõ módon inkább elkezd nõni az adott testrészt. Természetesen nem nõ ki egy teljesértékü ujjad, de sokkal jobb eredményeket értek el mintha csak bekötözték volna.
A dolog nyitja egyébként abban van hogy a szervezet máshogy kezeli le a roncsolodásos sebeket és a vágott sebet. Bárki kiprobálhatja (persze nem ajánlott ), ha éles késsel vág egy "vonalat" a bõrén (hogy már vérezzen), akkor az a seb nagyon gyorsan össze fog gyogyólni (hisz csak egy simpla nem túl mély vágás, roncsolodás nélküli sebbel) de a heg örökké ott fog maradni.
Ezzel ellentétben ennél jóval nagyobb és kiterjedtebb roncsolodásos sebek is (szerintem mindenki esett már el kiskorában betonon és horzsolta véresre a lábát) úgy gyógyulnak össze hogy semmilyen heg nem marad utánna.
Nos a fennti kezelésnek is eme "hibakezelési" eltérés felismerése adta az alapötletet.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
A kelátképzõdés neked ugye kínai?
Kara kánként folytatom tanításom.
<#nevetes1>#nevetes1>
Itt a hazugság. Regenerálódásnál ugyanis az elsõ hogy begyógyul a seb másként nemtud regenerálódni.Annyit meg illõ tudni hogy az orvosok nem hagyják szabadon a sebet mert ráhúzzák és összevarrják a bõrt.
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Ha ezek kitalálják, hogy új kezet növesztenek, akkor ott új kéz lesz.
Nálunk egy mellékutat nem tudnak így lefektetni.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
több tíz milliárdot vertek el katonai célokra (és nem védelemre hanem támadási célra) csak az utóbbi pár évben...
Bárcsak már a fertõzések kezelésénél is itt tartanának.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Bizonyított volt az eredmény , hiszen a baleset után a kórházban ahol ellátták fénykép készült a sérülésrõl .
Tehát ez már létezik , kisebb hiányosságok már orvosolhatóak vele . Egy teljes végtaggal kapcsolatban viszont õk sem tudnak mit kezdeni egyenlõre .
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!