Spider Man: Web of Shadows

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blackfire001
Nekem is akadozik nyugi, és ráadásul a távolban a házak egy része szinte korom fekete.:S
de akadozik
havernak ilyen géppel megy:256mb ati sapihire 2600 xt
blackfire001
Megvan! Ki kell választani, majd hosszan nyomni a lefele gombot... :D Azért köszi.
azt is mondták már hogy Microsoft Net Framwork 3.5 ezt telepítsem de nem tom miez és nem akarom telepíteni
az írja ki hogy a spider man web of... hibát észlelt ezért leállt a kellemetlenségért elnézését kérjük
nvidia 6600-as videokari
a gaveromnak meg gyengébb és viszi igaz hogy szaggat de neki miért megy?
nekem 512 mb ramom van és nvidia 6600-as
a haveromnak meg gyengébb a gépe és viszi
driverek,kodekek?
Shep
Ne mondjál már neki hülyeséget, be lehet hívni a szövetségest, hogy segítsen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Engem hibaüzenettel dobál ki pedig mindenem megven hozzá hogy elvigye
mi lehet a gond???
a segítséget megköszönném!!
Prince23
Sehogy.

blackfire001
Hogyan lehet segítséget hívni. Azt tudom, hogy a nyilakkal lehet váltani embert, de melyikkel lehet hívni? Vagy hogyan jön? :S pls
dejszen pont azt akarom elkerülni,tudod..a patchet kipróbáltam volna,crackelni eddig is tudtam<#hehe>
Prince23
Akkor crackeld.

Na most van ki az összes [email protected] nehezen leimádkozom azt a tetves Procyon verziót...és a pofámba röhög,akármit próbálok kezdeni vele,akármilyen daemonnal,akármilyen módon...yasu-val is..hát kapják be mélyen,az nfo szerint csak pikkpakk...b+<#boxer><#violent>
Prince23
Nem lehet... csak a 2 pókember fejlesztési százalákát lehet látni, h éppen h tart.
Te még nagyon az elején vagy, az elsõ bossfight. Kb 10 óra játékidõ van még hátra nálad.

grebber
Azt sehol nem lehet megnézni hol tartunk a játékba??
Black Cat után vagyok.

Next PC upgrade: 2022

blackfire001
Ja, és valaki segítsen már! Hogyan lehet segítséget hívni. Azt tudom, hogy a nyilakkal lehet váltani embert, de melyikkel lehet hívni? Vagy hogyan jön? :S pls
blackfire001
Ha szebb lett volna a grafika, és rendesen lett volna optimalizálva, akkor azt hiszem 2008 legjobb játékáról is beszélhettünk volna. Eddig persze, mert még nem jött ki a GTA4... :D
Prince23
Eszméletlen ez a játék. Már harmadjára tolom (cél: full jóként végigvinni). Mondom magamban, h megcsinálok két küldetést, és a végén azt veszem észre, h órák óta tolom, és h már legyõztem Black Cat-et:D Mondom mindegy mosmá, egy biztos: magával ragadó hangulatja van. Full jó zenék kisérik az akciót is mellesleg! asszem gondolkodok a 2008 TOP 2 helyezésén. Warhead meg 3. lesz a top 10 2008-ba.

nem tudná valaki felrakni az original fájlokat amit a patch lecserélt? mert az ISO az havernál van így viszont nem tok vele jáccani
HELLO SEGITSETEK PLIIIIIZ IRTÁTOK LELJEBB HOGY YASU MEG DAEMON TOOL SPRO KELL A PÓKEMBER ÚJ RÉSZÉHEZ
hogy kell proban beállitani ide vezérlõt csak scsit enged
vagy egyáltalán hogy kell elinditani a web of shadowst kifagy elején
Majd a gamecopyworld.com-on ha fent lesz, akkor lesz. Addig meg így kell szeretni. :)

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

az nekem is kellene
grebber
#227-re valaki??

Prince23
Van már hozzá 1.1-es törés<#confused>

Én a Free Play-t megoldom 2 küldetés között, akkor általában mindig a kis színes pókjelekre vadászok. Azért azt sajnálom kicsit, hogy a MetaLife épületen nincs semmi felirat, azért egy HaveaLife-ot vagy GetaLife-ot (álá GTA4) oda biggyeszthettek volna. :) Én még nem nyomtam végig, de a képregényes feeling simán ott van. Egyedül Fisk az aki kicsit fura, illetve a mozdulatai Darth Vaderesek, de a game a helyén van. Még Peter humora is ugyanolyan, mint a képregényben. :) Szóval esélyes egy Best of 2008 második helyezettre nálam. Az elsõ a Mass Effect. Aztán persze majd lehet a GTA4 lesz, de ez már offtopik. :)

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

R3TR0
Nah végigvittem a gémet, mint jó vagyis piros spidey.

Akkor egy kis tapasztalat:

Ugye itt van ez a sokak általl szidott grafika. Nálam is sjana szaggatott, de sztem maga a graf a helyén volt. Akkor a hangok is jók voltak. Irányitás keyboardon nyomtam nekem kézre áltt.
A játékmenet elég pörgös és zstem azért változatos is volt.

Hát ennyi.

Az kicsit fura hogy a végén credits és auto exit van XD

Se free play se semmi ....

grebber
Valahol meglehet nézni játékon belül hogy kb hány %nál tarthatunk?

Elvileg meg kell keresni a sárga pöttyöt. Ha az nincs, akkor menj a Stark épülethez, Black Widow fog adni küldetést. Ha ez is megvolt, akkor meg civileket kell menteni, meg SHIELD egységejet a szimbiótáktól. Azt hiszem elsõre 3 SHIELD egységnek kell segíteni visszaverni a szimbióták támadását, és ha az megvan, akkor kapsz új küldetést. De olvasd el mit kell csinálni, kiírja ha megnyomod az ESC gombot. :)

teddymac
10 másodpercenként megáll 2-3 másodpercre a játék erre tudd valaki
valamilyen megoldást?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

irigyellek...istennek nem találok olyat elérhetõ helyeken,mindenhol már a...másik verzió forog..:(
nem kell yasu...daemon tool pro kell,abban IDE drive-t csinálni,nem a SCSI-t használni és már fut is,mint anno az elsõ Witcher meg hasonlók..és így pont nem kell hozzá crack...ezért kell,hogy menjen a patch rajta,ami elvileg néhány effektet meg részletet dob még rajta a bõvült beállítások szerint...
Szasza20
Ez az ELECTRO tépázza az idegeimet <#violent>

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

grebber
Szerintem elõbb crack nélkül probáld ki fut-e a daemon toolsba mountolva esetleg yasut használva ha igen patcheld fel és nézzd meg ugyis de még mindig crack nélkül.Lehet hogy fog menni.

The Protector
hali ma este fogom feltenni a gamet.procyon verzióm van.Mit kell vele tennem.kapok hozzá cracket.és minek a patch?ha jól értem van a game és a crack.kijött azonban egy patch amihez meg crack nincs.és jó lenne a patch ha lenne mert vmin segít.Ha jól értem ez a szitu.procyon ra felmegy a patch?vagy most mi van???

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

mama 2
Nos. Sima Piros ruhás pókember módban(ahogy te mondtad) mentem a városbam,õltem a fehér szörnyeket fél órát, de semmi.
Más ötlet? Már a háztetõkön is mentem, hálóhintázva is mentem, semmi.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

hát..egy angol fórumon olvastam..valami nagyeszû azt mondta,hogy patchre felrakva a lemezrõl az 1.0 crack mûködik...ahogy azt móricka elképzelte..leszedtem még direkt egy alig 1.2 gigás repackot,amiben brutál módon be volt csomagolva a 8giga...gondoltam hátha más anyagból jött,de abban is az 1.0 crack már ott figyelt..most még vadászok PROCYON-ra,de alig találom,mivel az clone,azzal lehet a patchelt-et vinni elvileg...
Prince23
Neki nyomulok harmadjára is majd :D de akkor full jóként viszem... mert elsõre a végén változtattam ezt azt. de csak is most már az 1.1-el kéne

Prince23

Rosszként végigvittem .D
Rosszként végigvittem, én voltam az úr a csajjal, s a szimbióták az alattvalóim. nagyon lol. A ruszki csaj pedig felbérelte SimbiótaLogant, h végezzen velem. Így fejezedõtt be:)) Már nyomták is a creditet. Már azt hittem újra megkell küzdjek Logan-nal.

Prince23
Menj a városba spájdi módba! és utána megjelenik a cél. ennyi az egész.

mama 2
Hát ez az, hogy már nekem akkora a lvl-em, hogy eggyet ütök beléjük és kampec, el is tünnek, de újratermelõdnek...

Szerintem addig üsd õket, amíg meg nem halnak. :) Aztán biztos lesz egy sárga pötty, ahova el kell jutni. :)

mama 2

Itt mit kell csinálni? Sorba jönnek ezek a fehér szimbióták, egyfolytába az útcán, és nem fogynak el.
Ez az a küldetés után van, ahol Rinot, meg kellett lovagolni, és minden s zart lerombolni. Ja és: Amikor ezen a küldetésen választani kell hogy a jó, vagy rossz utat választom, a rosszat választottam.
És persze az egész játék alatt rossz vagyok.
Ötlet?

kezdek kicsit felrobbanni..sehol a nyüves neten nem találok egy Procyon verziót ebbõl,pedig ahhoz menne a patch,mivel nem crack-elt változat...amíg azt ilyen tetû lassan crackelik...ehh..
Jajaja. Van még Stark Building is. :)

Shep
Azok a falból kiálló nagy fúrók, elsõ ránézésre neonreklámnak tûnhet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

meg a Daily Bugle meg az Oscorp meg a Wilson Fisk (Kingpin) épülete:)
Tök jó gamma, nekem simán beüt és egyelõre tényleg üti a Far Cry 2-t játékmenetben. Sõt még a Fallout 3-at. Hiába, NYC-ben hálóhíntázni az priceless. Külön poén egy csomó billboard ad, pl a Stark Industries-é vagy pedig a Baxter épületé. :)