507
-
xido #307 öö..na de miuátn a crackelted felpatchelted,akkor felpatchelt nem crackelted fogsz kapni ám,azért várunk még a hivatalos 1.1 crackre,mert eme kimásolom bemásolom trükk nélkül nem indulna el:) -
#306 Te nem érted
nekem nem az eredeti crackelt kell, hanem a patchelés utáni nem crackelt, szal az az állapot amikor a launcherben több mindent tudok beállítani. -
xido #305 nem érted a lényeget...patchelés előtt kimásolod a crackelt exe-t és a launchert,ergo minek neked belinkelni,mikor ott virít a gépeden? -
#304 Valaki a 302-esre? -
#303 a patc nem javít az optimalizáción.azzal nyerhetsz fps-t ha pár dolgot kikapcsolsz.viszont ugyanúgy szaggat robbanáskor és víz efektnél. -
#302 Valaki be tudná linkelni ide az 1.1-es patchelés uitáni launchert és az indítóexét? -
#301 Heh! ennek a játéknak nem is 2 befejzése van! hanem 4!
Most megint végigvittem ide-oda választva pókembert, de úgy hogy a végén kaptam össze magamat és jóként vittem végig!!! és más lett a befejezés.
Tehát én most a mérleg nyelve voltam... mert eleinte rosszként kezdtem neki 4. végigjátszásra, és kb a vége felé átpártoltam jóra. És más lett a befejzés!
Mikor full jóként játszuk végig, akkor a befejezés úgy ér véget, h MJ-vel elkalandozunk a városba meg happyend.
Most olyan befejezést kaptam, h peter felhívta MJ-t, és bocsánatot kért tőle, és így lett vége. Na de mégis jóként vittem végig. Fasza játék! -
#300 Nem fér pont az a baj köcsög sok film meg sorozat meg iso meg telepített gamek ezt is betöltik :( -
xido #299 a 2 említett file ott lesz a lemezeden,meg a telepített mappádban:) -
ricsa008 #298 a 2 említett fájl-t nem tudná valaki felrakni valahova data.hu , rapid v. akármi? -
#297 Na jó hát 1,3 terrára fér is :) -
#296 Nekem csak 5 játék van fennt :D több nem is férne, kell a hely. (Cod4, sacred 2, dead space, spiderman4, tiberium wars) -
#295 Ugyanott ahol leirtam anno első csaj után azóta nem toltam.
Majd egyszer 2009-ben csak bejezem ezt is.
Gépemen van vagy 50 game azokat mind végig kéne vinni. -
#294 Am hol tartasz a gémben? -
Suttyó20 #293 UI.: Intel core 2 Duo E4400, 2Gb RAM, Ati HD 3870 512mb
Ez a gépem értékei, eddig minden simán ment ralyta.
Úgy hogy sajnos nekem szükségem van a Patchre! -
#292 Hát nekem, és jó pár embernek idővel el kezd szaggatni ajáték :( És a vga-t is elég jól felmelegiti ez a játék kb 2 óra játék után... -
Suttyó20 #291 Folyamatosan tesztelgetem, javúlt a minőség, de szerintem ez csak egy átmeneti megoldásnak lesz csak jó, amíg megérkezik a patch-hez a crack.
Azért örűltem annyira mert nekem az elején is akadozott, mostmár nem.
De még így is be be akad néha sajnos. -
#290 Nálam anélkül sincs semmi gond! -
#289 És jól fut a patchel? -
Suttyó20 #288 Sziasztok! Sikerült a patch-et működésre bírnom, a helyzet a következő:
Telepísd újra a játékot, crack-eld meg! Aztán a Spider Man Launcher és Spider Man web of Shadows (crack) exe-ét másold ki a játékból az asztalra ( vagy bárhová, csak ki onnan). Aztán telepísd a Patch tartalmát! Indísd el a Spider man Launcher-t, állísd a játékot a saját gépedhez megfelelőre ( felbontás, árnyékot kapcsold ki stb.)! Aztán lépj ki a Spider man Launcher-ből. Másold vissza a Spider Man Launcher és Spider Man web of Shadows (crack) exe-ét ( amit előzőleg kimásoltunk onnan ). Indísd el a Spider man Launchert, play! És MŰKÖDIK!!!!
Most Próbáltam ki és tényleg, egy angol fórumon találtam. Ha nem voltam elég érthető itt megtaláljátok az angol fórumot:http://fileforums.com/showthread.php?p=363174#post363174
Sok sikert!!! -
#287 Fallour 3-at majd decemberben kezdem nyomni mert angolul nem tudok.Dead Space megvolt 2x is. Far Cry 2-öt is magyarul fogom befejezni mert végig nem vinném 2x mert unalmas.(Elődjét 4x vittem végig.) -
Neton #286 A Patch elvileg segít ezekben, de valóban mocskosul nincs pc-re optimalizálva a game. Ettől még rohadt jó kis cucc. :) -
Elmör #285 Tetszik a játék, de hogy egy mocsok konzolátiratot adtak ki az felháborító! Nem is érdekelne, hogy az épületek hogyan néznek ki, ha nem akadozna! Hihetetlen, de ezzel nyomom és akad: C2D E8400 3,6GHz, 4X1GB 1066MHz ram és egy GTX280-as. Holnap még megpróbálom 4GHz-en a procit, de szerintem mindegy, mert ez lett nagyon optimalizálva, hogy szépen fogalmazzak, pedig sokkal jobb a harc, mint a SM3-ban! -
#284 Csak sajnos nagyon kevesen játszuk :( ott a far cry 2, fallot 3, red alert 3, dead space... -
xido #283 na most nagyon rákattantam..szabad délután és órák óta pörgök..iszonyat tempója van:) -
szapor #282 :) -
xido #281 "Szárnyas ember":))..Keselyű:)..Az ilyen tutorial ablakoknál azt nyomd,amit kiír,akkor megy tovább..persze ez csak opcionális kombó,nem kötelező ezt követni utána...és rátapadtam nagyfaterre c-vel és nem szálltam le róla:)) -
szapor #280 Hellosztok!2problémám lenne.. :( 1.néha a játék igy megmeg fagy az mér lehet?(pedig nincs is rossz gépen sőőt)ATI 3850, 4gb ram, szal nem tom mért van :S 2.az egyik küldinél amikor az a szárnyas ember van akkor bedob ilyen segitő ablakot amin vmi [Q] [SPACE] és megáll a kép és csak van :S -
xido #279 hát azt én is megtenném,ha esetleg már itthon megjelent volna ugyi..de még nyomokban sincs egy nagy helyen sem,előrendelésben sem... -
#278 Gondolom azért nem, mert megvették.XD -
#277 Kerestem jutábin pár kedvcsináló music videót.
ui: nekik nem szaggat a ingame.
video1
Ezt a videót McCain és Obama ajánlja :DDDD -
#276 Jó nyaralást a banamákon! -
Neton #274 Én váltogatom verekedés közben a ruhákat, úgy lehet igazán ütős kombókat előcsalni. :) -
Gonoszként nagyon jó kombók vannak! Élvezet nézni. -
Neton #272 A helyzet nálam is hasonló, bár én Crysis warhead-et emg a többit törlöm a listáról. Nomeg GTA4 még nem jelent meg. De Mass Effect eddig egyértelmű, aztán ez a game, a harmadik pedig még várat magára, bár a Spore esélyes meg azért a Far Cry 2 is, elvégre előbbi fun, utóbbi grafja meg iszonyat jó, bár kicsit vontatott a játékmenet, de azért feelingre nagyon ott van. De úgyis GTA4 lesz az első, bár ki tudja. Minden esetre végig toltam mint jó, szuper volt a story. Majd a patch-et felrakva újra tolom mint gonosz. :D -
xido #271 Jajaja...kösz..forgattam feleslegesen a kamrát,mikor csak unottan félszemmel ccccccc aztán kész -
#270 Nemhiába tanította meg Cage ezt a C-t. Csak itt 40-et kell kiiktatni.
Ja és a célpontjelölőt ne használjátok, főleg ott, ahol kanyarodna vagy szaltózna levegőbe Szpájdi, akkor nem cseszitek el. Néha télleg bezavar a célpontjelölő. -
#269 Hát az a sniperes rész tök egyszerű. -
xido #268 más fórumon egyébként adtak tippet,xpadder nevű progit,amivel bármilyen kontrollert be lehet rá kalibrálni...de most már szokatlan a billentyűs hálóhintázás után..nem áll mindig kézre -
xido #267 Igazándiból az elején a sniperes résznél azért menjen a programozó a rákba,mert simán végig tudnám csinálni,ha a köcsög "target-lock" nem állna vissza minden 2.ember után automatára,hogy a kamerá ne én tudjam forgatni,hanem elcsessze nekem...