507
  • xido
    öö..na de miuátn a crackelted felpatchelted,akkor felpatchelt nem crackelted fogsz kapni ám,azért várunk még a hivatalos 1.1 crackre,mert eme kimásolom bemásolom trükk nélkül nem indulna el:)
  • Freddycom
    Te nem érted
    nekem nem az eredeti crackelt kell, hanem a patchelés utáni nem crackelt, szal az az állapot amikor a launcherben több mindent tudok beállítani.
  • xido
    nem érted a lényeget...patchelés előtt kimásolod a crackelt exe-t és a launchert,ergo minek neked belinkelni,mikor ott virít a gépeden?
  • Freddycom
    Valaki a 302-esre?
  • The Protector
    a patc nem javít az optimalizáción.azzal nyerhetsz fps-t ha pár dolgot kikapcsolsz.viszont ugyanúgy szaggat robbanáskor és víz efektnél.
  • Freddycom
    Valaki be tudná linkelni ide az 1.1-es patchelés uitáni launchert és az indítóexét?
  • Prince23
    Heh! ennek a játéknak nem is 2 befejzése van! hanem 4!
    Most megint végigvittem ide-oda választva pókembert, de úgy hogy a végén kaptam össze magamat és jóként vittem végig!!! és más lett a befejezés.
    Tehát én most a mérleg nyelve voltam... mert eleinte rosszként kezdtem neki 4. végigjátszásra, és kb a vége felé átpártoltam jóra. És más lett a befejzés!
    Mikor full jóként játszuk végig, akkor a befejezés úgy ér véget, h MJ-vel elkalandozunk a városba meg happyend.
    Most olyan befejezést kaptam, h peter felhívta MJ-t, és bocsánatot kért tőle, és így lett vége. Na de mégis jóként vittem végig. Fasza játék!
  • grebber
    Nem fér pont az a baj köcsög sok film meg sorozat meg iso meg telepített gamek ezt is betöltik :(
  • xido
    a 2 említett file ott lesz a lemezeden,meg a telepített mappádban:)
  • ricsa008
    a 2 említett fájl-t nem tudná valaki felrakni valahova data.hu , rapid v. akármi?
  • Shep
    Na jó hát 1,3 terrára fér is :)
  • Prince23
    Nekem csak 5 játék van fennt :D több nem is férne, kell a hely. (Cod4, sacred 2, dead space, spiderman4, tiberium wars)
  • grebber
    Ugyanott ahol leirtam anno első csaj után azóta nem toltam.
    Majd egyszer 2009-ben csak bejezem ezt is.
    Gépemen van vagy 50 game azokat mind végig kéne vinni.
  • Prince23
    Am hol tartasz a gémben?
  • Suttyó20
    UI.: Intel core 2 Duo E4400, 2Gb RAM, Ati HD 3870 512mb
    Ez a gépem értékei, eddig minden simán ment ralyta.
    Úgy hogy sajnos nekem szükségem van a Patchre!
  • Prince23
    Hát nekem, és jó pár embernek idővel el kezd szaggatni ajáték :( És a vga-t is elég jól felmelegiti ez a játék kb 2 óra játék után...
  • Suttyó20
    Folyamatosan tesztelgetem, javúlt a minőség, de szerintem ez csak egy átmeneti megoldásnak lesz csak jó, amíg megérkezik a patch-hez a crack.
    Azért örűltem annyira mert nekem az elején is akadozott, mostmár nem.
    De még így is be be akad néha sajnos.
  • grebber
    Nálam anélkül sincs semmi gond!
  • Prince23
    És jól fut a patchel?
  • Suttyó20
    Sziasztok! Sikerült a patch-et működésre bírnom, a helyzet a következő:
    Telepísd újra a játékot, crack-eld meg! Aztán a Spider Man Launcher és Spider Man web of Shadows (crack) exe-ét másold ki a játékból az asztalra ( vagy bárhová, csak ki onnan). Aztán telepísd a Patch tartalmát! Indísd el a Spider man Launcher-t, állísd a játékot a saját gépedhez megfelelőre ( felbontás, árnyékot kapcsold ki stb.)! Aztán lépj ki a Spider man Launcher-ből. Másold vissza a Spider Man Launcher és Spider Man web of Shadows (crack) exe-ét ( amit előzőleg kimásoltunk onnan ). Indísd el a Spider man Launchert, play! És MŰKÖDIK!!!!
    Most Próbáltam ki és tényleg, egy angol fórumon találtam. Ha nem voltam elég érthető itt megtaláljátok az angol fórumot:http://fileforums.com/showthread.php?p=363174#post363174
    Sok sikert!!!
  • grebber
    Fallour 3-at majd decemberben kezdem nyomni mert angolul nem tudok.Dead Space megvolt 2x is. Far Cry 2-öt is magyarul fogom befejezni mert végig nem vinném 2x mert unalmas.(Elődjét 4x vittem végig.)
  • Neton
    A Patch elvileg segít ezekben, de valóban mocskosul nincs pc-re optimalizálva a game. Ettől még rohadt jó kis cucc. :)
  • Elmör
    Tetszik a játék, de hogy egy mocsok konzolátiratot adtak ki az felháborító! Nem is érdekelne, hogy az épületek hogyan néznek ki, ha nem akadozna! Hihetetlen, de ezzel nyomom és akad: C2D E8400 3,6GHz, 4X1GB 1066MHz ram és egy GTX280-as. Holnap még megpróbálom 4GHz-en a procit, de szerintem mindegy, mert ez lett nagyon optimalizálva, hogy szépen fogalmazzak, pedig sokkal jobb a harc, mint a SM3-ban!
  • Prince23
    Csak sajnos nagyon kevesen játszuk :( ott a far cry 2, fallot 3, red alert 3, dead space...
  • xido
    na most nagyon rákattantam..szabad délután és órák óta pörgök..iszonyat tempója van:)
  • szapor
    :)
  • xido
    "Szárnyas ember":))..Keselyű:)..Az ilyen tutorial ablakoknál azt nyomd,amit kiír,akkor megy tovább..persze ez csak opcionális kombó,nem kötelező ezt követni utána...és rátapadtam nagyfaterre c-vel és nem szálltam le róla:))
  • szapor
    Hellosztok!2problémám lenne.. :( 1.néha a játék igy megmeg fagy az mér lehet?(pedig nincs is rossz gépen sőőt)ATI 3850, 4gb ram, szal nem tom mért van :S 2.az egyik küldinél amikor az a szárnyas ember van akkor bedob ilyen segitő ablakot amin vmi [Q] [SPACE] és megáll a kép és csak van :S
  • xido
    hát azt én is megtenném,ha esetleg már itthon megjelent volna ugyi..de még nyomokban sincs egy nagy helyen sem,előrendelésben sem...
  • blackfire001
    Gondolom azért nem, mert megvették.XD
  • Prince23
    Kerestem jutábin pár kedvcsináló music videót.

ui: nekik nem szaggat a ingame.

video1
    Ezt a videót McCain és Obama ajánlja :DDDD
  • mama 2
    Jó nyaralást a banamákon!
  • Neton
    Én váltogatom verekedés közben a ruhákat, úgy lehet igazán ütős kombókat előcsalni. :)
  • Prince23

Gonoszként nagyon jó kombók vannak! Élvezet nézni.
  • Neton
    A helyzet nálam is hasonló, bár én Crysis warhead-et emg a többit törlöm a listáról. Nomeg GTA4 még nem jelent meg. De Mass Effect eddig egyértelmű, aztán ez a game, a harmadik pedig még várat magára, bár a Spore esélyes meg azért a Far Cry 2 is, elvégre előbbi fun, utóbbi grafja meg iszonyat jó, bár kicsit vontatott a játékmenet, de azért feelingre nagyon ott van. De úgyis GTA4 lesz az első, bár ki tudja. Minden esetre végig toltam mint jó, szuper volt a story. Majd a patch-et felrakva újra tolom mint gonosz. :D
  • xido
    Jajaja...kösz..forgattam feleslegesen a kamrát,mikor csak unottan félszemmel ccccccc aztán kész
  • Prince23
    Nemhiába tanította meg Cage ezt a C-t. Csak itt 40-et kell kiiktatni.

Ja és a célpontjelölőt ne használjátok, főleg ott, ahol kanyarodna vagy szaltózna levegőbe Szpájdi, akkor nem cseszitek el. Néha télleg bezavar a célpontjelölő.
  • Shep
    Hát az a sniperes rész tök egyszerű.
  • xido
    más fórumon egyébként adtak tippet,xpadder nevű progit,amivel bármilyen kontrollert be lehet rá kalibrálni...de most már szokatlan a billentyűs hálóhintázás után..nem áll mindig kézre
  • xido
    Igazándiból az elején a sniperes résznél azért menjen a programozó a rákba,mert simán végig tudnám csinálni,ha a köcsög "target-lock" nem állna vissza minden 2.ember után automatára,hogy a kamerá ne én tudjam forgatni,hanem elcsessze nekem...