Spider Man: Web of Shadows

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öö..na de miuátn a crackelted felpatchelted,akkor felpatchelt nem crackelted fogsz kapni ám,azért várunk még a hivatalos 1.1 crackre,mert eme kimásolom bemásolom trükk nélkül nem indulna el😊
Freddycom
Te nem érted
nekem nem az eredeti crackelt kell, hanem a patchelés utáni nem crackelt, szal az az állapot amikor a launcherben több mindent tudok beállítani.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

nem érted a lényeget...patchelés elõtt kimásolod a crackelt exe-t és a launchert,ergo minek neked belinkelni,mikor ott virít a gépeden?
Freddycom
Valaki a 302-esre?

The Protector
a patc nem javít az optimalizáción.azzal nyerhetsz fps-t ha pár dolgot kikapcsolsz.viszont ugyanúgy szaggat robbanáskor és víz efektnél.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Freddycom
Valaki be tudná linkelni ide az 1.1-es patchelés uitáni launchert és az indítóexét?

Prince23
Heh! ennek a játéknak nem is 2 befejzése van! hanem 4!
Most megint végigvittem ide-oda választva pókembert, de úgy hogy a végén kaptam össze magamat és jóként vittem végig!!! és más lett a befejezés.
Tehát én most a mérleg nyelve voltam... mert eleinte rosszként kezdtem neki 4. végigjátszásra, és kb a vége felé átpártoltam jóra. És más lett a befejzés!
Mikor full jóként játszuk végig, akkor a befejezés úgy ér véget, h MJ-vel elkalandozunk a városba meg happyend.
Most olyan befejezést kaptam, h peter felhívta MJ-t, és bocsánatot kért tõle, és így lett vége. Na de mégis jóként vittem végig. Fasza játék!

grebber
Nem fér pont az a baj köcsög sok film meg sorozat meg iso meg telepített gamek ezt is betöltik 😞

Next PC upgrade: 2022

a 2 említett file ott lesz a lemezeden,meg a telepített mappádban😊
a 2 említett fájl-t nem tudná valaki felrakni valahova data.hu , rapid v. akármi?
Shep
Na jó hát 1,3 terrára fér is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Nekem csak 5 játék van fennt 😄 több nem is férne, kell a hely. (Cod4, sacred 2, dead space, spiderman4, tiberium wars)

grebber
Ugyanott ahol leirtam anno elsõ csaj után azóta nem toltam.
Majd egyszer 2009-ben csak bejezem ezt is.
Gépemen van vagy 50 game azokat mind végig kéne vinni.

Prince23
Am hol tartasz a gémben?

UI.: Intel core 2 Duo E4400, 2Gb RAM, Ati HD 3870 512mb
Ez a gépem értékei, eddig minden simán ment ralyta.
Úgy hogy sajnos nekem szükségem van a Patchre!
Prince23
Hát nekem, és jó pár embernek idõvel el kezd szaggatni ajáték 😞 És a vga-t is elég jól felmelegiti ez a játék kb 2 óra játék után...

Folyamatosan tesztelgetem, javúlt a minõség, de szerintem ez csak egy átmeneti megoldásnak lesz csak jó, amíg megérkezik a patch-hez a crack.
Azért örûltem annyira mert nekem az elején is akadozott, mostmár nem.
De még így is be be akad néha sajnos.
grebber
Nálam anélkül sincs semmi gond!

Prince23
És jól fut a patchel?

Sziasztok! Sikerült a patch-et mûködésre bírnom, a helyzet a következõ:
Telepísd újra a játékot, crack-eld meg! Aztán a Spider Man Launcher és Spider Man web of Shadows (crack) exe-ét másold ki a játékból az asztalra ( vagy bárhová, csak ki onnan). Aztán telepísd a Patch tartalmát! Indísd el a Spider man Launcher-t, állísd a játékot a saját gépedhez megfelelõre ( felbontás, árnyékot kapcsold ki stb.)! Aztán lépj ki a Spider man Launcher-bõl. Másold vissza a Spider Man Launcher és Spider Man web of Shadows (crack) exe-ét ( amit elõzõleg kimásoltunk onnan ). Indísd el a Spider man Launchert, play! És MÛKÖDIK!!!!
Most Próbáltam ki és tényleg, egy angol fórumon találtam. Ha nem voltam elég érthetõ itt megtaláljátok az angol fórumot:http://fileforums.com/showthread.php?p=363174#post363174
Sok sikert!!!
grebber
Fallour 3-at majd decemberben kezdem nyomni mert angolul nem tudok.Dead Space megvolt 2x is. Far Cry 2-öt is magyarul fogom befejezni mert végig nem vinném 2x mert unalmas.(Elõdjét 4x vittem végig.)

A Patch elvileg segít ezekben, de valóban mocskosul nincs pc-re optimalizálva a game. Ettõl még rohadt jó kis cucc. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Tetszik a játék, de hogy egy mocsok konzolátiratot adtak ki az felháborító! Nem is érdekelne, hogy az épületek hogyan néznek ki, ha nem akadozna! Hihetetlen, de ezzel nyomom és akad: C2D E8400 3,6GHz, 4X1GB 1066MHz ram és egy GTX280-as. Holnap még megpróbálom 4GHz-en a procit, de szerintem mindegy, mert ez lett nagyon optimalizálva, hogy szépen fogalmazzak, pedig sokkal jobb a harc, mint a SM3-ban!

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Prince23
Csak sajnos nagyon kevesen játszuk 😞 ott a far cry 2, fallot 3, red alert 3, dead space...

na most nagyon rákattantam..szabad délután és órák óta pörgök..iszonyat tempója van😊
😊
"Szárnyas ember"😊)..Keselyû😊..Az ilyen tutorial ablakoknál azt nyomd,amit kiír,akkor megy tovább..persze ez csak opcionális kombó,nem kötelezõ ezt követni utána...és rátapadtam nagyfaterre c-vel és nem szálltam le róla😊)
Hellosztok!2problémám lenne.. 😞 1.néha a játék igy megmeg fagy az mér lehet?(pedig nincs is rossz gépen sõõt)ATI 3850, 4gb ram, szal nem tom mért van :S 2.az egyik küldinél amikor az a szárnyas ember van akkor bedob ilyen segitõ ablakot amin vmi és megáll a kép és csak van :S
hát azt én is megtenném,ha esetleg már itthon megjelent volna ugyi..de még nyomokban sincs egy nagy helyen sem,elõrendelésben sem...
blackfire001
Gondolom azért nem, mert megvették.XD
Prince23
Kerestem jutábin pár kedvcsináló music videót.

ui: nekik nem szaggat a ingame.

video1
Ezt a videót McCain és Obama ajánlja 😄DDD

mama 2
Jó nyaralást a banamákon!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Én váltogatom verekedés közben a ruhákat, úgy lehet igazán ütõs kombókat elõcsalni. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Prince23
<#eljen>
Gonoszként nagyon jó kombók vannak! Élvezet nézni.

A helyzet nálam is hasonló, bár én Crysis warhead-et emg a többit törlöm a listáról. Nomeg GTA4 még nem jelent meg. De Mass Effect eddig egyértelmû, aztán ez a game, a harmadik pedig még várat magára, bár a Spore esélyes meg azért a Far Cry 2 is, elvégre elõbbi fun, utóbbi grafja meg iszonyat jó, bár kicsit vontatott a játékmenet, de azért feelingre nagyon ott van. De úgyis GTA4 lesz az elsõ, bár ki tudja. Minden esetre végig toltam mint jó, szuper volt a story. Majd a patch-et felrakva újra tolom mint gonosz. 😄

Jajaja...kösz..forgattam feleslegesen a kamrát,mikor csak unottan félszemmel ccccccc aztán kész<#hehe>
Prince23
Nemhiába tanította meg Cage ezt a C-t. Csak itt 40-et kell kiiktatni.

Ja és a célpontjelölõt ne használjátok, fõleg ott, ahol kanyarodna vagy szaltózna levegõbe Szpájdi, akkor nem cseszitek el. Néha télleg bezavar a célpontjelölõ.

Shep
Hát az a sniperes rész tök egyszerû.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

más fórumon egyébként adtak tippet,xpadder nevû progit,amivel bármilyen kontrollert be lehet rá kalibrálni...de most már szokatlan a billentyûs hálóhintázás után..nem áll mindig kézre
Igazándiból az elején a sniperes résznél azért menjen a programozó a rákba,mert simán végig tudnám csinálni,ha a köcsög "target-lock" nem állna vissza minden 2.ember után automatára,hogy a kamerá ne én tudjam forgatni,hanem elcsessze nekem...<#mf1>
TheBerzerker
Most vagyok túl Elektro-n. A Marvel Ultimate Alliance és a Punisher óta nem élveztem ennyire játékot.

Prince23
*kis javitás

3. dead space, és onnantól crysis

Prince23
Végigvittem harmadjára is, ezuttal a terv szerint. nagyon jó gém, top 2 2008-ban, dead space, és crysis warhead csúszott a listán 😄

Top 5
1. Mass Effect
2. Spider-man Web of Shadows
3. Crysis warhead
4. Sacred 2
5. BiA HH

CoD:WaW még ki se jött, jelenleg ilyen a top 5-ösöm😊

adios
Higgadj már le kicsit...Ha segíteni tudnak,segíteni fognak.Nem kell 10 percenként írogatnod mindenféle hülyeséget..

a pókember 3 simán ment ez miért nem???
vagy mit kell vele csinálni?
mert én feltelepítettem meg elindítottam a spider man wos-t
vagy valamit csinálni kell a progival?????
feltelepítettem de ugyan ugy kidob hibaüzivel😞
ok köszi megprobálom
Prince23
LOL
Tedd már fel a .net framework 3.5-öt!!!
nekem is anno nem indult, visszakéne olvass talán 😊

de nekem nem akadozik sõt elsem indul de a havernak mégis elmegy de neki meg gynegébb a gépe mint nekem!!!
nekem sajnos hibaüzit dob ki