Spider Man: Web of Shadows
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nem az eredeti crackelt kell, hanem a patchelés utáni nem crackelt, szal az az állapot amikor a launcherben több mindent tudok beállítani.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Most megint végigvittem ide-oda választva pókembert, de úgy hogy a végén kaptam össze magamat és jóként vittem végig!!! és más lett a befejezés.
Tehát én most a mérleg nyelve voltam... mert eleinte rosszként kezdtem neki 4. végigjátszásra, és kb a vége felé átpártoltam jóra. És más lett a befejzés!
Mikor full jóként játszuk végig, akkor a befejezés úgy ér véget, h MJ-vel elkalandozunk a városba meg happyend.
Most olyan befejezést kaptam, h peter felhívta MJ-t, és bocsánatot kért tõle, és így lett vége. Na de mégis jóként vittem végig. Fasza játék!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Majd egyszer 2009-ben csak bejezem ezt is.
Gépemen van vagy 50 game azokat mind végig kéne vinni.
Ez a gépem értékei, eddig minden simán ment ralyta.
Úgy hogy sajnos nekem szükségem van a Patchre!
Azért örûltem annyira mert nekem az elején is akadozott, mostmár nem.
De még így is be be akad néha sajnos.
Telepísd újra a játékot, crack-eld meg! Aztán a Spider Man Launcher és Spider Man web of Shadows (crack) exe-ét másold ki a játékból az asztalra ( vagy bárhová, csak ki onnan). Aztán telepísd a Patch tartalmát! Indísd el a Spider man Launcher-t, állísd a játékot a saját gépedhez megfelelõre ( felbontás, árnyékot kapcsold ki stb.)! Aztán lépj ki a Spider man Launcher-bõl. Másold vissza a Spider Man Launcher és Spider Man web of Shadows (crack) exe-ét ( amit elõzõleg kimásoltunk onnan ). Indísd el a Spider man Launchert, play! És MÛKÖDIK!!!!
Most Próbáltam ki és tényleg, egy angol fórumon találtam. Ha nem voltam elég érthetõ itt megtaláljátok az angol fórumot:http://fileforums.com/showthread.php?p=363174#post363174
Sok sikert!!!
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
ui: nekik nem szaggat a ingame.
video1
Ezt a videót McCain és Obama ajánlja 😄DDD
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Ja és a célpontjelölõt ne használjátok, fõleg ott, ahol kanyarodna vagy szaltózna levegõbe Szpájdi, akkor nem cseszitek el. Néha télleg bezavar a célpontjelölõ.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Top 5
1. Mass Effect
2. Spider-man Web of Shadows
3. Crysis warhead
4. Sacred 2
5. BiA HH
CoD:WaW még ki se jött, jelenleg ilyen a top 5-ösöm😊
mert én feltelepítettem meg elindítottam a spider man wos-t
vagy valamit csinálni kell a progival?????
nekem sajnos hibaüzit dob ki