507
-
Neton #347 Játékmenetben viszont rommá veri a Far Cry 2-t. Nincs benne üresjárat, mint FC2-ben. De mindenkinek más jön be, szóval ha neked nem tetszik, ne told. :) Én már az FC2-t nem tolom, mert se a story, se a játékmenet nem üt. A grafika az egyetlen, ami szép, kb 5 percig. -
xido #346 Nem tudom,mert 640-esen is akad
alul a konfigom..azt mondja erre a "Can you play it?" oldal,hogy..proci épphogy átmegy,vga épphogy átmegy,oprendszer épphogy átmegy...anyád..valaki próbálja ki 4maogoson 9800GTX sli-ben:D -
Laci82 #345 Na ha valaki elmondja,hogy ehhez minek kell 512 megás videókártya akkor annak adok egy pirospontot
Csúnya is ,de legalább prímán akadozik ,az előbb említett Ubisoft játék meg úgy megy nálam élsimítással mindennel mint a szél. -
xido #344 pedig pörgés és akció terén nem rossz... -
bgabor #343 Nagyon helyes? Szerinted igényesség vagy optimalizátság terén ez a játék közelébe ér a Far Cry 2-nek?
Ez egy hihetetlenül gyenge minőségű játék. A Far Cry 2 nem az. -
#342 Gyerekek olyan bugot találtam h beszartok!
Üssetek meg bármilyen autót, és megváltozik a benne ülő ember neme, és a kinézete...
Egyre jobban kiábrándulok ebből a gémből. Főleg h akad, mint az atom. -
#341 igen? ezdeszar...
Ennek ellenére, azt írja, h locked (az upgradesre)... :D -
xido #340 totál vége után nincs free roam,újrakezdi a játékot,de állítólag megmarad minden skilled... -
#339 bazzeg gyerekek nekem a venom boss fight után kilép. Visszalépek, rámegyek h kontinnyú, erre kezd egy nyú gémet. Ebben nicsn a végén free roam? vagy vmi bug? -
#338 Leszarják egyszerűen...Sajnos -
xido #337 hát eddig nagy ívben nem érdekeltek már a dologban,mert nem létezik,hogy eddig tart -
#336 Akkor meg uccu neki. -
#335 Ezt nemtudjuk.De ugyanazok szoktak akik a rendes gamek töréseivel. -
#334 És most tulajdonképpen ki foglalkozik az 1.1-es patch crackelésével? -
xido #333 plusz az Iron man is -
#332 nem úgy mint a 2008-as Incredible Hulknál... Na az gusztustalan volt PC-re. -
xido #331 jópofának jópofa,de inkább nézném ezt psp vagy gba verziónak,betenne,ha ps2 spiderman 2 után ennyire visszafejlődtek volna:)
és hogy áldom az eget,hogy most nem ps2 portot kapott a pc -
#330 PS2-n bazzeg télleg ilyen a játék?
http://www.youtube.com/watch?v=JOE5ZZLIwPA -
#329 na eljutottam oda, ahol már csak szimbióták vannak, és mindenhonnan fasz szimbióta csökevények nyúlnak ki.
AKAD MINT KISKUTYA. SZÁNALOM. ENNYIRE BIZTOS NEM GYENGE A GÉPEM!
nonoptimalizált anyukájukat!!! -
#328 gametrailers 6.4/10-et adott.
Amúgy basszus menniyvel simában fut X360-on... Ha a rohadt Far Cry 2-t tudták ennyire faszán optimalizálni, akkor ezt mér szexuálták el ennyire?
-
#327 Többet kapott mint a far cry 2. nagyon helyes! -
#326 Worthplainges értékelés 7.8/10 -
#325 bocs a dupla postért, de...
Tulajdonképpen hiába tettem fel az 1.1-es patchet, attól a játék nem lett 1.1-es verziószámú? De akkor mi értelme volt ennek a patchelősdinek?
-
#324 és ha tele van, akkor lenyomom egyidőben a kettőt? -
xido #323 ha jól tudom,a kombo-csíknak teljesnek kell lennie,akkor lehet csak használni... -
Neton #322 Az akadás az engine optimalizálatlanságából (szép szó) fakad. A Patch orvosolja, de amíg nincs kint a patch-hez crack, addig így kell tolni sajna. -
#321 A special attackot tulajdonképpen hogyan lehet előcsalni? Látom h azt írja h "E+F"(nekem így van beállítva a bill.), de hiába nyomom le őket egyszerre, nem jön szpesöl.
Néha ugyan sikerült, de nem tom hogyan. -
#320 na tessék, most nálam is jelentkezett ez a rohadt akadás... Eddig semmi baj nem volt vele... -
xido #319 képregényileg legyen comicsinvest,magyar és angol nyelvűt dögivel találni -
steweee #318 kérdés: HOL? -
xido #317 képregényeket kapsz bárhol,jelenleg is fut Pókos,az egyik 2 havonta azt hiszem,másik 2 meg ilyen special kiadások 2-3 havonta...kártya 1 vagy 2 alkalommal volt képregényhez csomagolva,ilyen klasszikus francia kártya csomag,de nem vagyok biztos,hogy Pók-világ volt vagy teljes Marvel... -
Elmör #316 Nálam a játék érdekes módon egy ideig (kb. 20-30 perc) jól megy, aztán elkezd beszaggatni, de mindegy, hogy robbanás van vagy sem és ahogy elnéztem vagy a VRAM-ot terheli le fullra vagy simán a ramokat, emiatt van belassulás. Ha kilépek és vissza, akkor megint mehetek kb 20 percig gond nélkül. Várom már a patches cracket, mert most semmi kedvem újratelepíteni a gamet, hogy szórakozhassak a beállításokkal. -
#315 Játékokat végig akarom tolni amik fent vannak.Sorozatokat meg folyamatosan nézem meg a filmeket is de mindig jön más :(
Kiirni kb 1 éve nem írtam ki semmit mert felesleges pénzkidobás lenni ígyis van már 300-300 film/game kiírva untig elegek ezek. -
steweee #314 off kicsit...
ma voltam több játékboltban, és kerestem pókemberes kártyákat. sehol semmmi, max ben10. vki vmi 5let?
kártyjáték, képregény? szegény pókinca idehaza már nem népszerű ?: -
#313 Nekem csak 80 gigás, és az is ketté van osztva... 10 giga a winyónak.
így a játékokra 70 giga sem marad:( Nálam max 6 játék van fennt... mert kell a hely az aktuálisnak is.
ON
szuper játék:D -
#312 Hát igen nekem kb 500 giga tárhelyem van de vagy 100 üres biztos van most is, ha nem több. -
Neton #311 Valld be, hogy rengeteg pr0n van a gépen, ezért nem fér el már semmi. Megoldás: F8+Enter :)) -
xido #310 na meg a már régi install-dolgok is törölhetőek,azokból is mindig van újabb,csak az ember tárolja a vinyón,ha majd egyszer kell reinstall,ne mindent előlről vadásszon az ember össze:) -
#309 Ilyenkor ki kell írni... -
#308 Minél nagyobb a vinyó annál több rajta a szemét, ez már csak így szokott lenni. Fogadok ,hogy a nagy részére igazából nincs szükséged, a sorozatokból egy csomót meg se néztél, csak leszedted, hogy majd egyszer talán, játékok szintúgy :)