Spider Man: Web of Shadows

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Háát nekem nagyon teccik a játék.A harc a mozgás minde nnagyon jó.Csak az a baj h 5 percet tudok jáccani és befagy vagy beakad vagy ijesmi:S mindig 5 perccel toivább megy mint az elõzõ alkalommal de akk is így élvezhetetlen perdg nagyon teccene.Van vmi patch vagy vmi ami megoldanáa a problémámat??
Freddycom
Én jóként vittem végig, és gonoszként is végig akarom majd, csak jöjjön vmi foltozás a játékhoz, ami megoldja az akadozást.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

mama 2
Na, ma végigvittem, full gonosz voltam. Nállam a szaggatás sem volt annyira zavaró, kituttam játszani. Mondjuk az illúzió romboló volt hogy a készítõk után, nyomtam egy spacet, azt az helyett hogy a menûbe lépett volna, kidobott a asztalra csak úgy. Semmi:grat köcsög, kijátszottad,de ennyi volt, ha akarod kezd újra:|.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Hát igen a CoD 5 magasan a legjobb játék az éven,de ez nálam minden éven így van a CoD-okkal,még a BiA 3 sem tudott így lenyûgözni....
Ez is jó játék lenne,csak engem annál jobban semmi nem zavar,ha egy játék beakad és persze mindig a legrosszabb pillanatban<#boxer>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Freddycom
FC2-nél 100%-osan pörgösõebb, jobb, de az akadás iszonyúan zavaró.
Nálam a Warhead is ment faszám minden maxon kb 40 FPS-sel, de ez nagyon nem akar... Sajnálom

Nálam az FC2 simán full beállításokkal szaggatás nélkül fut. Viszont a Crysis Warhead (vagy mi volt a neve) az valami katasztrófa volt. 😊 Szóval azért vannak ennél roszabb dolgok is. Tény, hogy ez a játék még annyira sincs optimalizálva, de annyira nálam nem zavaró a szaggatás, simán játszahtó még. Ennyi belefér, hiszen egy nagyon ütõs történetet kapunk. Az élvezeti faktor pedig bizony nálam magasabban van ennél a játéknál, mint pl az FC2 esetében. Márpedig 1 játéknak a szórakoztatás a célja, tehát ha így nézzük össze lehet hasonlítani bármit bármivel. De hangsúlyozom, ízlések és ficamok. 😊 Nem beszélve a konfigban levõ eltérésekre. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Freddycom
Akarva-akaratlanul is a Call of Duty World at War-t vagy a Far Cry 2-t kell felhoznom a tökéletes optimalizáltság terén, mivel ezek egyszerûen tökéletesen optimalizáltak. <#vigyor0> CoD WaW talán még az FC2-nél is jobban. Én iszonyatosan meglepõdtem, h milyen gyönyörûen fut, totál maxon 1680X1050-ben.

Lehet hogy az lenne, de az optimalizálás finoman szólva gyengére sikeredett. Így meg nem sokat ér az egész.

Prince23
Ezzel én is így vagyok, nem rég a fc2-höz hasonlítottam én is játékmenetileg.

Freddycom
FarCry 2-t én is leszedtem egyyzerûen eluntam. Ez pörgõs gém lenne (az is) csak elbaszták az optimalizásálást...

Játékmenetben viszont rommá veri a Far Cry 2-t. Nincs benne üresjárat, mint FC2-ben. De mindenkinek más jön be, szóval ha neked nem tetszik, ne told. 😊 Én már az FC2-t nem tolom, mert se a story, se a játékmenet nem üt. A grafika az egyetlen, ami szép, kb 5 percig.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Nem tudom,mert 640-esen is akad<#hehe>

alul a konfigom..azt mondja erre a "Can you play it?" oldal,hogy..proci épphogy átmegy,vga épphogy átmegy,oprendszer épphogy átmegy...anyád..valaki próbálja ki 4maogoson 9800GTX sli-ben😄
Na ha valaki elmondja,hogy ehhez minek kell 512 megás videókártya akkor annak adok egy pirospontot<#taps>
Csúnya is ,de legalább prímán akadozik ,az elõbb említett Ubisoft játék meg úgy megy nálam élsimítással mindennel mint a szél.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

pedig pörgés és akció terén nem rossz...
Nagyon helyes? Szerinted igényesség vagy optimalizátság terén ez a játék közelébe ér a Far Cry 2-nek?
Ez egy hihetetlenül gyenge minõségû játék. A Far Cry 2 nem az.

Freddycom
Gyerekek olyan bugot találtam h beszartok! <#nyes>

Üssetek meg bármilyen autót, és megváltozik a benne ülõ ember neme, és a kinézete...
Egyre jobban kiábrándulok ebbõl a gémbõl. Fõleg h akad, mint az atom.

Freddycom
igen? ezdeszar...
Ennek ellenére, azt írja, h locked (az upgradesre)... 😄

totál vége után nincs free roam,újrakezdi a játékot,de állítólag megmarad minden skilled...
Freddycom
bazzeg gyerekek nekem a venom boss fight után kilép. Visszalépek, rámegyek h kontinnyú, erre kezd egy nyú gémet. Ebben nicsn a végén free roam? vagy vmi bug?

Freddycom
Leszarják egyszerûen...Sajnos

hát eddig nagy ívben nem érdekeltek már a dologban,mert nem létezik,hogy eddig tart<#hehe>
Freddycom
Akkor meg uccu neki. <#vigyor2>

grebber
Ezt nemtudjuk.De ugyanazok szoktak akik a rendes gamek töréseivel.

Next PC upgrade: 2022

Freddycom
És most tulajdonképpen ki foglalkozik az 1.1-es patch crackelésével?

plusz az Iron man is<#duhos2>
Freddycom
nem úgy mint a 2008-as Incredible Hulknál... Na az gusztustalan volt PC-re.

jópofának jópofa,de inkább nézném ezt psp vagy gba verziónak,betenne,ha ps2 spiderman 2 után ennyire visszafejlõdtek volna😊
és hogy áldom az eget,hogy most nem ps2 portot kapott a pc<#hehe>
Freddycom
PS2-n bazzeg télleg ilyen a játék?
http://www.youtube.com/watch?v=JOE5ZZLIwPA

Freddycom
na eljutottam oda, ahol már csak szimbióták vannak, és mindenhonnan fasz szimbióta csökevények nyúlnak ki.
AKAD MINT KISKUTYA. SZÁNALOM. ENNYIRE BIZTOS NEM GYENGE A GÉPEM!
nonoptimalizált anyukájukat!!!

Freddycom
gametrailers 6.4/10-et adott.
Amúgy basszus menniyvel simában fut X360-on... Ha a rohadt Far Cry 2-t tudták ennyire faszán optimalizálni, akkor ezt mér szexuálták el ennyire?

Prince23
Többet kapott mint a far cry 2. nagyon helyes!

grebber
Freddycom
bocs a dupla postért, de...
Tulajdonképpen hiába tettem fel az 1.1-es patchet, attól a játék nem lett 1.1-es verziószámú? De akkor mi értelme volt ennek a patchelõsdinek?

Freddycom
és ha tele van, akkor lenyomom egyidõben a kettõt?

ha jól tudom,a kombo-csíknak teljesnek kell lennie,akkor lehet csak használni...
Az akadás az engine optimalizálatlanságából (szép szó) fakad. A Patch orvosolja, de amíg nincs kint a patch-hez crack, addig így kell tolni sajna.

Freddycom
A special attackot tulajdonképpen hogyan lehet elõcsalni? Látom h azt írja h "E+F"(nekem így van beállítva a bill.), de hiába nyomom le õket egyszerre, nem jön szpesöl.
Néha ugyan sikerült, de nem tom hogyan.

Freddycom
na tessék, most nálam is jelentkezett ez a rohadt akadás... Eddig semmi baj nem volt vele... <#schmoll2>

képregényileg legyen comicsinvest,magyar és angol nyelvût dögivel találni
kérdés: HOL?

képregényeket kapsz bárhol,jelenleg is fut Pókos,az egyik 2 havonta azt hiszem,másik 2 meg ilyen special kiadások 2-3 havonta...kártya 1 vagy 2 alkalommal volt képregényhez csomagolva,ilyen klasszikus francia kártya csomag,de nem vagyok biztos,hogy Pók-világ volt vagy teljes Marvel...
Nálam a játék érdekes módon egy ideig (kb. 20-30 perc) jól megy, aztán elkezd beszaggatni, de mindegy, hogy robbanás van vagy sem és ahogy elnéztem vagy a VRAM-ot terheli le fullra vagy simán a ramokat, emiatt van belassulás. Ha kilépek és vissza, akkor megint mehetek kb 20 percig gond nélkül. Várom már a patches cracket, mert most semmi kedvem újratelepíteni a gamet, hogy szórakozhassak a beállításokkal.

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

grebber
Játékokat végig akarom tolni amik fent vannak.Sorozatokat meg folyamatosan nézem meg a filmeket is de mindig jön más 😞

Kiirni kb 1 éve nem írtam ki semmit mert felesleges pénzkidobás lenni ígyis van már 300-300 film/game kiírva untig elegek ezek.

Next PC upgrade: 2022

off kicsit...

ma voltam több játékboltban, és kerestem pókemberes kártyákat. sehol semmmi, max ben10. vki vmi 5let?

kártyjáték, képregény? szegény pókinca idehaza már nem népszerû ?:

Prince23
Nekem csak 80 gigás, és az is ketté van osztva... 10 giga a winyónak.
így a játékokra 70 giga sem marad😞 Nálam max 6 játék van fennt... mert kell a hely az aktuálisnak is.
ON
szuper játék😄

Shep
Hát igen nekem kb 500 giga tárhelyem van de vagy 100 üres biztos van most is, ha nem több.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Valld be, hogy rengeteg pr0n van a gépen, ezért nem fér el már semmi. Megoldás: F8+Enter 😊)

na meg a már régi install-dolgok is törölhetõek,azokból is mindig van újabb,csak az ember tárolja a vinyón,ha majd egyszer kell reinstall,ne mindent elõlrõl vadásszon az ember össze😊
Prince23
Ilyenkor ki kell írni...

Shep
Minél nagyobb a vinyó annál több rajta a szemét, ez már csak így szokott lenni. Fogadok ,hogy a nagy részére igazából nincs szükséged, a sorozatokból egy csomót meg se néztél, csak leszedted, hogy majd egyszer talán, játékok szintúgy 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!