507
  • xido
    áldjon meg a jóistenke,végre:)
    és a patch is megy és tudjuk állítani a többi 4 kis pipát is?:)
  • Béluska74
    Ezt most találtam,kipróbáltam,nekem működik!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://thepiratebay.org/torrent/4573732/Spider-Man_Web_of_Shadows_v1.1_Crack
  • MerlinW
    Te megszállott:)) Mintha fizetnének érte:)
  • grebber
    Találtam egy frankó oldalt ami leírja a küldetéseket itt lehet látni hol tart az ember.
    Végigjátszás

Nekem már csak 2 azt vége na végre :D
    Vége kezdett már uncsi lenni de nagyon.
  • grebber
    Érdekel egy game milyen hosszú mikor érek a végére.72 telepitett game van a gépemen azokat kellene előbb végigvinni amik rövidebbek de ez nemtudom milyen hosszú.
  • MerlinW
    Te most azt várod hogy vége legyen, vagy időre játszol?:)
    Játsz ember, csak játsz:)
  • grebber
    Ott tartok hogy egy magas épületen (kövér fehér öltönyös csóka helye)kellett hatástalanítani ilyen generátorokat utánna meg megjavítani őket közben jöttek a symbioták ezerrel.

Sok van még innen hátra??
  • xido
    ráadásul logitech-el nyomom,amit fel se ismer...szóval xpadder program,belövöd vele a billentyűket és futtatod a játék alatt:)

egyébként..érdekes...ma a 17es crt 1024*768-es felbontását felváltotta egy 20as 1680*1050-e...a 178as nvidia drivert lecseréltem a 180asra...átállítottam a játékot 1680*1050-re és se eltört tűzcsapnál,se eldobott kocsi robbanásánál nem röccen meg úgy a játék,mint ezelőtt..
  • syluccy
    Sziasztok.
    Ha valaki esetleg játsza a játékot gamepaddal, lenne szíves elárulni, hogyan állította be, hogy azzal is vezérelhető legyen?
    Egyedül a launch résznél még kint windowsban van setup, de ott is csak azt tudom beállítani, hogy billentyűzeten milyen gombokat használjon.
  • grebber
    Elektro leverése után vagyok még mindig nem vagyok a felénél?
  • grebber
    Bug volt!
  • grebber
    Itt mi a szart kell csinálni nem történik semmi?

• Béluska74
    Mini Image sincs hozzá? Mert én nem találtam.
  • highlander15
    Akkor grat a készítőknek!
  • Freddycom
    Asszem most már sosem lesz 1.1-es patch-crack
  • Freddycom
    Ha nem eredeti a játékod, akkor nem tud addig patchelni, amíg nem csinálnak hozzá cracket. Illetve tudod patchelni, de utána nem indul el a játék.
  • grebber
    Mivel nincs crack a patchez ezért baszhatod magyarán szólva nem fog elindulni!
  • dániel222
    mért függ össze az eredetiség meg a patch??? :O
  • MerlinW
    1. felejtsd el a Shift és Caps Lock gombot.

2. Ha megvetted a játékot, akkor az összes online játékmagazin oldalán megtalálod (filefront, gamespot, gamespy, pcguru, gamestar, pcdome, stb). Vagy google.

3. Ha nem eredeti, akkor felejtsd el.
  • dániel222
    VKI PLS HELP ME!!!LINKELJÉTEK MÁR H HONNAN TÖLTÖTTETK LE MŰKÖDŐKÉPES PATCHET VAGY KÜLDJÉTEK EL PRIVÁTBAN MER ÉN SEHOL SEM TALÁLOM :(
  • Freddycom
    Wolverine-nel küzdöttél, most veled van, ha jól tévedek, akkor még nem vagy.
  • grebber
    Most vagyok ott ahol lezúztam az a sárga ruhás karmos faszit aztán vele együtt zúztunk le sok "megszállt" embert!

Vagyok már a felénél?
  • lac coo
    Bocsánat , nincs nagyon időm visszaolvasgatni, első oldalon semmi használható ...
    Van valami megoldás erre az állandó beakadásra? FPS-em nagyon jó mégis csúnyán beakad rengetegszer ....
  • highlander15
    Nos a patchet sikerült megtalálnom két helyen is,mind a kettőről leszedtem,és nem tudja kicsomagolni fájlt.Másnál is volt már ez a hiba?
  • highlander15
    Ott a felbontás meg a Vsync vannak egyedül...árnyékot meg ilyesmit nem is lehet be/kikapcsolni?A patchet honnan tudom leszedni?
  • MerlinW
    Launcher-ben.
  • Davidsned
    A Launcher-ben, de ne számíts túl sokra..
  • highlander15
    Hol lehet megnézni a játék videobeállításait?
  • Prince23
    85%
    by AG
  • garaib
    Igen újra lehet kezdeni, de a megszerzett képességeid megmaradnak.
  • dániel222
    Háát nekem nagyon teccik a játék.A harc a mozgás minde nnagyon jó.Csak az a baj h 5 percet tudok jáccani és befagy vagy beakad vagy ijesmi:S mindig 5 perccel toivább megy mint az előző alkalommal de akk is így élvezhetetlen perdg nagyon teccene.Van vmi patch vagy vmi ami megoldanáa a problémámat??
  • Freddycom
    Én jóként vittem végig, és gonoszként is végig akarom majd, csak jöjjön vmi foltozás a játékhoz, ami megoldja az akadozást.
  • mama 2
    Na, ma végigvittem, full gonosz voltam. Nállam a szaggatás sem volt annyira zavaró, kituttam játszani. Mondjuk az illúzió romboló volt hogy a készítők után, nyomtam egy spacet, azt az helyett hogy a menűbe lépett volna, kidobott a asztalra csak úgy. Semmi:grat köcsög, kijátszottad,de ennyi volt, ha akarod kezd újra:|.
  • Laci82
    Hát igen a CoD 5 magasan a legjobb játék az éven,de ez nálam minden éven így van a CoD-okkal,még a BiA 3 sem tudott így lenyűgözni....
    Ez is jó játék lenne,csak engem annál jobban semmi nem zavar,ha egy játék beakad és persze mindig a legrosszabb pillanatban
  • Freddycom
    FC2-nél 100%-osan pörgösőebb, jobb, de az akadás iszonyúan zavaró.
    Nálam a Warhead is ment faszám minden maxon kb 40 FPS-sel, de ez nagyon nem akar... Sajnálom
  • Neton
    Nálam az FC2 simán full beállításokkal szaggatás nélkül fut. Viszont a Crysis Warhead (vagy mi volt a neve) az valami katasztrófa volt. :) Szóval azért vannak ennél roszabb dolgok is. Tény, hogy ez a játék még annyira sincs optimalizálva, de annyira nálam nem zavaró a szaggatás, simán játszahtó még. Ennyi belefér, hiszen egy nagyon ütős történetet kapunk. Az élvezeti faktor pedig bizony nálam magasabban van ennél a játéknál, mint pl az FC2 esetében. Márpedig 1 játéknak a szórakoztatás a célja, tehát ha így nézzük össze lehet hasonlítani bármit bármivel. De hangsúlyozom, ízlések és ficamok. :) Nem beszélve a konfigban levő eltérésekre. :)
  • Freddycom
    Akarva-akaratlanul is a Call of Duty World at War-t vagy a Far Cry 2-t kell felhoznom a tökéletes optimalizáltság terén, mivel ezek egyszerűen tökéletesen optimalizáltak. CoD WaW talán még az FC2-nél is jobban. Én iszonyatosan meglepődtem, h milyen gyönyörűen fut, totál maxon 1680X1050-ben.
  • bgabor
    Lehet hogy az lenne, de az optimalizálás finoman szólva gyengére sikeredett. Így meg nem sokat ér az egész.
  • Prince23
    Ezzel én is így vagyok, nem rég a fc2-höz hasonlítottam én is játékmenetileg.
  • Freddycom
    FarCry 2-t én is leszedtem egyyzerűen eluntam. Ez pörgős gém lenne (az is) csak elbaszták az optimalizásálást...