Spider Man: Web of Shadows
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Ez is jó játék lenne,csak engem annál jobban semmi nem zavar,ha egy játék beakad és persze mindig a legrosszabb pillanatban<#boxer>#boxer>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Nálam a Warhead is ment faszám minden maxon kb 40 FPS-sel, de ez nagyon nem akar... Sajnálom
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
alul a konfigom..azt mondja erre a "Can you play it?" oldal,hogy..proci épphogy átmegy,vga épphogy átmegy,oprendszer épphogy átmegy...anyád..valaki próbálja ki 4maogoson 9800GTX sli-ben😄
Csúnya is ,de legalább prímán akadozik ,az elõbb említett Ubisoft játék meg úgy megy nálam élsimítással mindennel mint a szél.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Ez egy hihetetlenül gyenge minõségû játék. A Far Cry 2 nem az.
Üssetek meg bármilyen autót, és megváltozik a benne ülõ ember neme, és a kinézete...
Egyre jobban kiábrándulok ebbõl a gémbõl. Fõleg h akad, mint az atom.
Ennek ellenére, azt írja, h locked (az upgradesre)... 😄
és hogy áldom az eget,hogy most nem ps2 portot kapott a pc<#hehe>#hehe>
http://www.youtube.com/watch?v=JOE5ZZLIwPA
AKAD MINT KISKUTYA. SZÁNALOM. ENNYIRE BIZTOS NEM GYENGE A GÉPEM!
nonoptimalizált anyukájukat!!!
Amúgy basszus menniyvel simában fut X360-on... Ha a rohadt Far Cry 2-t tudták ennyire faszán optimalizálni, akkor ezt mér szexuálták el ennyire?
Next PC upgrade: 2022
Tulajdonképpen hiába tettem fel az 1.1-es patchet, attól a játék nem lett 1.1-es verziószámú? De akkor mi értelme volt ennek a patchelõsdinek?
Néha ugyan sikerült, de nem tom hogyan.
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Kiirni kb 1 éve nem írtam ki semmit mert felesleges pénzkidobás lenni ígyis van már 300-300 film/game kiírva untig elegek ezek.
Next PC upgrade: 2022
ma voltam több játékboltban, és kerestem pókemberes kártyákat. sehol semmmi, max ben10. vki vmi 5let?
kártyjáték, képregény? szegény pókinca idehaza már nem népszerû ?:
így a játékokra 70 giga sem marad😞 Nálam max 6 játék van fennt... mert kell a hely az aktuálisnak is.
ON
szuper játék😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!