Spider Man: Web of Shadows
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te most hozzám beszélsz?<#fejvakaras>#fejvakaras><#confused>#confused>
I met God. She's black
Lelehet szedni?Honnan?
BOCS HOGY NEM OLVASOK VISSZA!1000 BOCS!<#gonosz1>#gonosz1><#szomoru1>#szomoru1>
Elnézést ha vannak 18-20 évesek és pofátlanságnak tünik!
De télleg naon kéne!<#wave>#wave><#help>#help><#bdead>#bdead>
I met God. She's black
A helyzet az, hogy ez az egész 2008-as év leggyatrábban kivitelezett játéka. Úgyhogy nem nagy kár érte, hogy nem indult el.
mi lehet az oka? Segitsetek
Spiderman Patch v1.1 Crack
Itt már lehet olyanokat kapcsolgatni mint shadows,practicle effects,special effects.
If you give a little love you can get a little love of your own
De itt egy link:
Spiderman Patch v1.1 Crack
és a patch is megy és tudjuk állítani a többi 4 kis pipát is?😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végigjátszás
Nekem már csak 2 azt vége na végre 😄
Vége kezdett már uncsi lenni de nagyon.
Next PC upgrade: 2022
Sok van még innen hátra??
egyébként..érdekes...ma a 17es crt 1024*768-es felbontását felváltotta egy 20as 1680*1050-e...a 178as nvidia drivert lecseréltem a 180asra...átállítottam a játékot 1680*1050-re és se eltört tûzcsapnál,se eldobott kocsi robbanásánál nem röccen meg úgy a játék,mint ezelõtt..
Ha valaki esetleg játsza a játékot gamepaddal, lenne szíves elárulni, hogyan állította be, hogy azzal is vezérelhetõ legyen?
Egyedül a launch résznél még kint windowsban van setup, de ott is csak azt tudom beállítani, hogy billentyûzeten milyen gombokat használjon.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
2. Ha megvetted a játékot, akkor az összes online játékmagazin oldalán megtalálod (filefront, gamespot, gamespy, pcguru, gamestar, pcdome, stb). Vagy google.
3. Ha nem eredeti, akkor felejtsd el.
[merlinw.org]
Vagyok már a felénél?
Van valami megoldás erre az állandó beakadásra? FPS-em nagyon jó mégis csúnyán beakad rengetegszer ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
\"Hard to see, the dark side is.\"
by AG