507
-
#507 jav.: tetőn -
#506 Hello.
Miért fagy le mindig a játék, mikor az egyik tetőm előkerül az a szárnyas tetü, aminek a szárnya a késekből tákolódott? -
SD EJC #505 Hoppá, összekevertem, a shattered dimensions-ról beszéltem, nem a web of shadowsról. Ennek ellenére, valaki tud segíteni? -
SD EJC #504 Sziasztok!
Kérdeznék egyet a játékkal kapcsolatban. Elakadtam az elején, mégpedig ott, hogy amikor a jövőbeli pókemberrel vagyok, és leszáll elém egy gép, amiből kiugrik egy katona, és mondja a gép, hogy a jobb és bal egér gombokkal tudok ütni. Az után azt mondja, hogy nyomjam le kétszer a görgőt. Lenyomom kétszer, gyorsan, meg lassan is, de nem reagál rá. Van valami ötletetek? -
ratgab #503 Cracktől, lehet, hogy ez is a védelemnek egy része... Eredetivel szerintem nincs ilyen gond! -
makaroni1 #502 Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy felraktam 1.1 pathc et, és a crack et is de ugyanúgy beszaggat (igaz valamivel jobb lett) mint a patch előtt. Ez mitől lehet? -
Petee1983 #501 Sziasztok. Logitech dual action control paddal lehet játszani a játékot? Az elején amikor elindítom nem tudom a gombkiosztást a controllere állítani, csak a billentyűzetet tudom variálni. Fel se ismeria controllert. Van erre valami megoldás? Válaszokat előre is köszi! Üdv. -
#500 Ja és hogy mért van az, hogy feltelepítem a patchet, akkor elindul, de ha másodszorra akarom indítani már nemindul el, mert valami olyasmit ír, hogy a beállítások nincsenek meg állítsam be, vagy valami ilyesmi. -
#499 Hi
Elakadtam a játékban ott ahol elkezdenek jönni valami bandával autóval és valami benzinkút élete megy le. De ha a kicsisokat is leszedem a benzinkút élete akkor is csökken továb és felrobban. Mit kell ott csinálni? -
pheaton #498 Nekem hasonlo gondom van...ha megtennéd ,és feltennéd a game.ini.-t meg köszönném. -
xido #497 Régi emlékeim szerint lehet a falon futni,hintázás közben is akár...és akkor kell nyomni valamelyik gombot,hogy odatapadj és mássz.. -
hawkie22 #496 Nem tom, én felraktam az 1.1-es patchet, azóta semmi baj a játékkal, se nem szaggat, se a hangok nem torzulnak.
Mostanság kezdtem, még nagyon az elején járok, a hálóhintázás tetszik, viszont egy kérdésem lenne.
Tényleg nem lehet a falon megkapaszkodni hálóhinta közben? Tényleg csak a földről tudok felmászni a falra, és akkor is csak úgy, ha tök szembe állok a fallal? -
#495 Mért van az hogy néha a szinkronhangok eltorzulnak és ilyen rohadt mély lesz? -
hutikaaa #494 csáó! légyszi segítsetek, mert nekem az a bajom, ami már valakinek itt volt, csak nem írtátok le, hogy mi a megoldás... :S amikor el akarom indítani, akkor ezt írja ki:
The game settings are missing or out-of-date.
Please run the Game Launcher to configure game settings.
válaszotokat előre is köszönöm! -
overx #493 Honnan szedted le az 1.1 patchet ? meg ahoz kell elvileg egy crack is nem ? -
KOBRA9 #492 én is így jártam aztán leszedtem az 1.1-es patch-t és megjavult de most valami más hibát ír valami olyat h a 0x0008-al van valami meg a read alkalmazást nem lehet futtatni mi lehet a gond? -
overx #491 Nekem 1.1 es patch és crack után is beszaggat olyan 3 másodpercenként fél másodpercre kb... és azt vettem észre hogy a videókártyám hol fölpörög hol lelassul a játékba, szal amíg nincs rendes optimalizáció addig hanyagolom nehogy tönkrevágja a videókarimat :) már ha lehetséges ez ... lehetséges ez ? :)
Hogyhogy behalt a fórum ? -
EK1TEP #490 Na én leszedtem valami ripet de nem indul!
Azt írja hogy indítsam a launchert és állítsam be a játákot... jó meg is teszem beállítom az írányítást stb. és play és megint ugyan azt írja
Ilyenkor mivan? -
#489 1.1 patchel nem szaggat már!!!!!!!!! :D vannak további beállítások és tök jó így :D. -
#488 így eléggé gáz :(.
patch van rá, ami javítja?
kösz a válaszod! -
#487 Szarul van optimalizálva, erősebb gépeken is előfordul. -
#486 3.17 ghz proci és 2gb ram és beszaggat 1mpre a játék és sokszor. levettem 800x600ra, v sync off, úgy is.
ötlet? pls help! -
#485 már megvan,,,,... majdnem lehánytam a monitort ettől a game-tól -
#484 szevasztok,valaki légyszves tegye fel a saját game.ini-jét a játék mappájából mer valami nincs rendben,légyszíves valaki -
szabolcs94 #483 Helo szaisztok mejik az patch pc amivel tok lenni a Carnage vörös venommal(mészár székkel)? Köszi elöre is. -
#482 Pókember játékot készít a Radical Entertainment?
A Prototype fejlesztői befejezték a munkálatokat, s már a következő játékon gondolkodnak, amely az Activision megbízásából egy új Spider-Man is lehet.
Az eddig látott képek és videók alapján a Prototype izgalmas játéknak ígérkezik, remek fizikával és grafikával felvértezve. A fejlesztők, a Radical Entertainment csapata már a következő alkotáson gondolkodik, amely egyes pletykák szerint a Spider-Man legújabb része is lehet az Activision megbízásából. Ha a Prototype motorját felhasználnák, akkor egy igazán hangulatos játékot készíthetnének, ám egyelőre ezek csak találgatások, hivatalos bejelentés még nem érkezett, ám cáfolat sem.
info: Gamekapocs -
BlackBlade #481 sajnos a pach is csak rövidebb ideig segített.
Az egyik küldetés kezdetekor mikor elszúrtam,és próbálta újra betölteni a mentett helyet,elkezdett berregni a játék,lefagyott,majd kiírta hogy hibát talált..kilépett.
Szóval erről ennyit:S
-
BlackBlade #480 Nekem AMD Athlon 64 3500+ 2,21GHz,2,50 GB RAM, ATI Radeon HD 3600 Sapphire 512 MB GDDR3...
fent van az SP3 ...a framework 3. ,3,5 is.
Mégis akad:S
Szóval a játékkal van a baj szerintem,nem a géppel.
Mint írták is ,már van hozzá javító pach.Megkeresemu,hátha az segít a problémán. -
BlackBlade #479 Sziasztok!
Nálam megy a játék xbox-os controllerel is.
Amúgy nálam is akad a játék néha.Elég zavaró:S -
szabolcs94 #478 pc mejik az a kiegészitő amejikkel lehet lenni a wörös venommal?
-
#477 Igen már a legelejétől -
szabolcs94 #476 De akkor,lehet venommal lenni???, -
#475 Kód ha jól tudom nincsen hozzá. -
szabolcs94 #474 Igen de még mindig nem válaszolt senki a kérdésemre légszíves segíts válaszodat köszönöm előre is. -
#473 És láss csodát!Ugye,hogy megy? -
szabolcs94 #472 Hol lehet kódot beírni a játékban??? -
#471 Mondat eleje nagybetű,írásjelek pl.: vessző,kérdőjel használata... -
szabolcs94 #470 hogy lehet kodot beirni hogy aktiváljam a kosztümöket -
#469 Úgy hogy odafigyelsz nyelvtanórán! -
szabolcs94 #468 bocsánat de vlaki tudna segiteni a problémámon hogy piros venommá változni??