12
-
opeca #12 A grafika és a fizika csodálatos, de hát ez a DC Universe ötlet, jesszus...
Ahelyett, hogy végre már ilyen grafikával és fizikai modellezéssel csinálnának egy RPG-s Mortal Kombatot. -
JackMeadow #11 fakk szánalom -
#10 Pff... ez de gagyi... Szvsz az ötlettelenség netovábbja...
Amúgy a grafika rendben van. A hangok is biztos jók lesznek. Nekem a MK4 volt, amivel legutóbb játszottam, de azzal még anno sokat szórakoztunk haverrel. Gyepáltuk a billentyűzetet rendesen.
Amúgy szerintem egy ilyen "univerzumok-harca" ötlet helyett inkább rágyúrhatnának végre egy normális izom-modell készítésére az alkotók. Tehát, hogy a csókák izma akkor feszül meg, maikor ütlek. Amúgy pedig kissé ernyedtebb. És ha valalmi kombót csinál, akkor látszódjon, hogy azért erőlködik vagy mittudomén. Az meg hogy batman harcol... LoL... Batman az övét használja!
-
#9 http://en.wikipedia.org/wiki/Mortal_Kombat_%28series%29 -
#8 Az utolsó 3 rész konzolos volt. Deception, Apocalypse meg még valami :D
Pedig kéne PC-re is az már biztos. Az első MK nagy kedvenc volt általánosban :) -
Shadow041 #7 A cikkben az áll h a 8. mk
és csak 4-ről tudok, mi a többi, na jó meg a trilogy, szal 5-ről tok
milyen konzolra lesz nem lehet tudni? -
#6 Ez ugye lesz wiire is! -
knightbali #5 Nem ez alatt lesz az UT 3 engine? -
neoG #4 természetesen minden karakternek lesz egy kristálya, amit egy kegyetlen nehéz kombinációval lehet előhozni
még Supermannek is -
savior #3 szuperment csak egy kristaly segitsegevel lehet legyozni. ezt hogy oldjak meg? -
sirpalee #2 Sajnos úgy néz ki nem lesznek fatalytik :( Az eddigi kósza hírek alapján -
#1 én még nem játszottam egy mortal kombattel sem, talán a legelsővel, de azt is nagyon rég, igazából nem értem, mert Batman ugye nem csinál ilyeneket, így az előzetes alapján én inkább csak amolyan textúra felcserélést látok a dologban.
Szóval ilyen erővel batman helyett egy nagymama is lehetett volna.
a grafika szép, az ötlet jó, a kivitelezés kevésbé...