Saját WINDOWS

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

légyszi vki segítsen!!!!
Egyépként vistat azért nem akarok feltenni mert kicsi a gépen meg amúgyis nagyobb gépigény kell a játékoknál vista alatt
NEOreg3
nekem csak pozitív tapasztalataim vannak vele, a Vista-val ellentétben

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

akkor csak egy linket küldjetek
légyszi!!!!
PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE
Palinko
hát nekem még jobbról van a numpad...
akyyy
az a lol, ha valakinek eredeti xpje van, de nem tudja felrakni, mert nem látja a satás vinyót, és nincs floppy meghajtó, mivel laptop.

persze mindenki jön az nlital meg hogy buheráld szét, de az ember nem igazán akar törtet csinálni az original xpbõl, hogy aztán mindenért nyavajogjon!

reborn az szar amugy lassitja a gépet😞 pluto meg fel se ment-.- éjjen a vistaD: monjduk attol függ ki mire használja a gépet

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

NEOreg3
nem warezolunk, keresd meg magadnak

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nekem van egy hasonló de abból ki volt véve a sajátgépben a dokumentumok mapp ameg minden?
Ha ez nem lenne ilyen akkor honnan tudnám letölteni???
Persze magyarul
bardocz
twhát akkor te csak beállítani nem tudod
SimaSuna
ami kell csak az van benne....csomó újjítással.....

és aki azt mondja h a buhera Xp szar..az nem használta v csak azt hallotta h nemjó xD
bertino
-.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
Reborn
Simplicity
BlackSheep - sokáig ez volt
Pluto - most ez van 😊
és azt a Windows XP Extended Edition Codename Reborn op.rendszert honnan szedjem le????
És nincs kivéve semmi fontos belõle ugye?
és mire jó a tinyxp?
NEOreg3
Windows XP Extended Edition Codename Reborn

bár asszem van újabb fejlesztés is azóta, nekem jó ez is.

ne küldjél ilyen hülye képeket
hihihi, engem is meglep az esgé mindig 😊

Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

mert van egy csomó felesleges progi benne ami nem kéne plussz nem kéne az automatikus frissítés......
Ja és nem akarok a windows telepítése után egy csomó progit mindig felpakolni jó lenne ha windowsal együtt települne!!!
<#mf1><#mf1><#mf1>
NEOreg3
akkor az a topik pont neked való

REALista
Minek neked saját windóz?<#idiota><#wilting>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

de én nem az nlite nevû program nélkül akarok
NEOreg3

Hello!!!
Szeretnék egy saját windows készíteni!
Nlite nevû programmal próbáltam nekem nem jöt be.Ezért szerentém segítségeteket kérni hogy lehetne saját windows csinálni amibe én integrálok egy csomó progit meg minden!!!!
<#banplz><#banplz><#banplz>
← ElőzőOldal 2 / 2