Saját WINDOWS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyépként vistat azért nem akarok feltenni mert kicsi a gépen meg amúgyis nagyobb gépigény kell a játékoknál vista alatt
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
légyszi!!!!
PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE
persze mindenki jön az nlital meg hogy buheráld szét, de az ember nem igazán akar törtet csinálni az original xpbõl, hogy aztán mindenért nyavajogjon!
reborn az szar amugy lassitja a gépet😞 pluto meg fel se ment-.- éjjen a vistaD: monjduk attol függ ki mire használja a gépet
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha ez nem lenne ilyen akkor honnan tudnám letölteni???
Persze magyarul
és aki azt mondja h a buhera Xp szar..az nem használta v csak azt hallotta h nemjó xD
És nincs kivéve semmi fontos belõle ugye?
bár asszem van újabb fejlesztés is azóta, nekem jó ez is.
Ja és nem akarok a windows telepítése után egy csomó progit mindig felpakolni jó lenne ha windowsal együtt települne!!!
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Szeretnék egy saját windows készíteni!
Nlite nevû programmal próbáltam nekem nem jöt be.Ezért szerentém segítségeteket kérni hogy lehetne saját windows csinálni amibe én integrálok egy csomó progit meg minden!!!!
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>