74
Segítség saját windowsban!!!
-
hell95 #34 van msn-ed???? -
#33 feltelepíted a windowst, felrakod a drivereket, felrakod a progikat ami kell, leszeded amik nem kellenek és szerzel egy acronis true image home edition -t és lemented az egészet egy file -ba, ami mondjuk egy másik particióra teszel, és csinálsz acronissal egy bootolható recovery cd -t és voilá, kész az ultimate visszaállító cuccod, ami pár perc alatt olyan windowst rak neked vissza amihez már nem kell hozzányúlni
topic close :) -
hell95 #32 hát igen de egy ilyen gépet nem lehet kihasználni rendesen meg az ára is kicsit húzós lenne -
#31 -
#30 hamarosan úgyis törlik, nem lesz mit nézegetni -
hell95 #29 ha vmi gondod van velem ne nézegesd a topicot -
karajjj #27 1. mert újrekvagy
2. mert nem tod hásználni a "válasz erre" gombot
meg még sorolhatnám, de nemfogom... -
hell95 #26 mert??? miért vok hülye??? -
hell95 #25 valaki írjon le egy ideális gépet amin menn ea vista és még újabb gamek is -
karajjj #24 úristen te hülye vagy... -
hell95 #23 légyszi vki segítsen!!!!
Egyépként vistat azért nem akarok feltenni mert kicsi a gépen meg amúgyis nagyobb gépigény kell a játékoknál vista alatt -
#22 nekem csak pozitív tapasztalataim vannak vele, a Vista-val ellentétben -
hell95 #21 akkor csak egy linket küldjetek
légyszi!!!!
PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE -
#20 hát nekem még jobbról van a numpad... -
#19 az a lol, ha valakinek eredeti xpje van, de nem tudja felrakni, mert nem látja a satás vinyót, és nincs floppy meghajtó, mivel laptop.
persze mindenki jön az nlital meg hogy buheráld szét, de az ember nem igazán akar törtet csinálni az original xpből, hogy aztán mindenért nyavajogjon!
reborn az szar amugy lassitja a gépet:( pluto meg fel se ment-.- éjjen a vistaD: monjduk attol függ ki mire használja a gépet -
#18 nem warezolunk, keresd meg magadnak -
hell95 #17 nekem van egy hasonló de abból ki volt véve a sajátgépben a dokumentumok mapp ameg minden?
Ha ez nem lenne ilyen akkor honnan tudnám letölteni???
Persze magyarul -
#16 twhát akkor te csak beállítani nem tudod -
#15 ami kell csak az van benne....csomó újjítással.....
és aki azt mondja h a buhera Xp szar..az nem használta v csak azt hallotta h nemjó xD -
#14 -.- -
#13 Reborn
Simplicity
BlackSheep - sokáig ez volt
Pluto - most ez van :) -
hell95 #12 és azt a Windows XP Extended Edition Codename Reborn op.rendszert honnan szedjem le????
És nincs kivéve semmi fontos belőle ugye? -
hell95 #11 és mire jó a tinyxp? -
#10 Windows XP Extended Edition Codename Reborn
bár asszem van újabb fejlesztés is azóta, nekem jó ez is. -
hell95 #9 ne küldjél ilyen hülye képeket
-
blackgamer #8 hihihi, engem is meglep az esgé mindig :) -
#7 -
hell95 #6 mert van egy csomó felesleges progi benne ami nem kéne plussz nem kéne az automatikus frissítés......
Ja és nem akarok a windows telepítése után egy csomó progit mindig felpakolni jó lenne ha windowsal együtt települne!!!
-
#5 akkor az a topik pont neked való -
#4 Minek neked saját windóz? -
hell95 #3 de én nem az nlite nevű program nélkül akarok
-
#2 nlite topik -
hell95 #1 Hello!!!
Szeretnék egy saját windows készíteni!
Nlite nevű programmal próbáltam nekem nem jöt be.Ezért szerentém segítségeteket kérni hogy lehetne saját windows csinálni amibe én integrálok egy csomó progit meg minden!!!!