74
Segítség saját windowsban!!!
  • circa
    LOL, faszért kell ilyen beteg topikokat nyitni
    Saját oprendszer kell, ott a linux azzal kinlódhatsz egy darabig

Törölni kellett volna már első hozzászólás után, az ilyenek csak bátorítják a többi hülyét és tele lesz hasonlóan hasznos topikkal az egész SG -.-''
  • Palinko
    ja szóval jó az xp ha nem használod :D
  • Schwarz
    Képzeld 3 évig használtam az xp-t, persze nem szemeteltem tele minden szarral, mint egyesek szokták, azt telepítettem, amire szükségem volt.
    3 év után is csak hw csere miatt tettem újat.
  • precision
    hell95, leírom mégegyszer, "lassabban"

1. Telepítsd fel a windowst (igen, be kell rakni a cd -t, biosban beállítani hogy cdről bootoljon, next, next, finish, örül)
    2. Telepítsd fel a hardware -ek drivereit (hangkártya driver, hálózati kártya driver...stb.stb.stb.)
    3. Tegyél fel egy Acronis True Image Home Editiont (asszem ez ingyenes, GOOGLE A BARÁTOD, ott megtalálod... de biztos vmi nagyon bonyolult urlje lehet, hogy acronis.com?)
    4. Elindítod a programot, és csinálsz egy BACKUP -ot (biztonsági mentés), a C:\ -ről, vagy ahová raktad a windows -t
    5. Ez egy fileba fogja elmenteni az egészet, azt rakd el jó helyre, a windowsétól egy másik partícióra vagy írd ki dvd -re vagy mittudomén
    6. Acronisban van egy olyan opció hogy recovery cd vagy boot cd készítése, azt válaszd ki. Ez csinálni fog neked egy kb 30-40 megás ISO filet amit neroval ki kéne írni egy cd -re, nade nem adatként, hanem képfájl felírásaként.

És kész is vagy. Ha bármikor beszarik a wined, berakod ezt a recovery cd -t, elindul az acronis cucc. Kiválasztod hogy visszaállítás, megadod neki azt a file -t amit backupkor csinált, szöszmötöl vele 4-5 percet és kész.

Ennél részletesebben nem tudom én nem is akarom leírni... Ha valami nem úgy van pontosan ahogyan mondom, akkor ennyi, lehet hogy máshogy van írva a programon belül. Az is lehet hogy van magyar verzió. Ha valamit nem találsz meg úgy ahogyan én leírtam (pl recovery cd helyett az van hogy backup disk v. mittudomén) nem kell elkeseredni, és leginkább sírni sem kell itt hogy jajj hogykell, mert senki sem lesz olyan kedves mint én hogy elmondja neked vagy megcsinálja helyetted. Szóval, ha valamit nemt tudsz, keresgélj, meg fogod találni máshol, csak olvasni kell, lépkedni a menükben, és ráakadsz. Ha nem tudsz angolul, keress vmi online angol-magyar szótárt, ismétcsak google a barát. Sok sikert!
  • tigeroo
  • hell95
    hahaha
    de frappáns vagy
    még a végén nevetni fogok
  • timantes
    legkönyebben igy csinálhatsz egy windows-t:

fogsz négy egyenlő deszkát , megmővelet , összekalapálod , beteszel egy üveget és már kész is.

itt pedig a különböző variációk hogy kedved legyen próbálkozni:

• Narxis
    jó ez a tápik
  • tommyg
    de azér a 10. legnépszerűbb
  • HöfEE
    LOOOOL XD
  • BlastR
    Jot nevettem...
    Kösz hell95
  • bracsek #63
    újabb warez topik, hát ezek soha ki nem fogynak? 44
  • John Cena
    ez teccik:D:D
  • karajjj
    haggyátok már, ő vérprofin ért mindenhez...
  • Palinko
    lol
  • hell95
    Egyépként a linuxra kevés progi van azért nem használom
  • hell95
    Jó van má!
    még csak kezdő vok
  • Narxis
    +fav
  • RoR zsozso
    Ezen amit precision írt mi a francot nem tudsz megérteni??!!
    Ha már azt se tod h. mi az az Acronis True Image akkor nehogymár te XP-t akarjál csinálni mert csak szétb@szol mindent
  • Laci82
    Az xp évekig bírja...ha évekig nem kapcsolod be a gépet esetleg
    Trutymó egy rendszer kezd lenni,és egyre kevésbé strapbaíró...
  • Schwarz
    És minek ez neked? Minden nap XP-t akarsz telepíteni? [wilting] Egyszer kell jól feltenni és évekig bírja.
  • kemszi2
    na lool ez a hely XD
  • Pepsi Twist
    az a 95 még IQ-nak is édeskevés :D
  • tigeroo
    pimp my windows
  • Frosty01
    az van hogy hülye vagy a témához.
    googlezz, olvass róla , és ne kérdezősködj, senkinek sincs ideje se kedve kinyalni a lusta seggedet!!! HA KELL VALAMI, AZÉRT TENNED IS KELL VALAMIT! Így működik ez a retkes világ manapság! Jobb ha beleszoksz öregem, mert így éhendöglesz előbb utóbb.
  • autoszimulator
    használj linuxot.
  • SimaSuna #48
    a nevében a 95 szvsz a születési évét..és nem pedig az IQját mutatja :D xD
  • hell95
    mi van???
    NORMÁLISAN BESZÉLJETEK MÁR!!!!!!!!!!!!
  • Facek
    mod, plx
  • hell95
    mi nincs???
  • passatgt
    nincs
  • hell95
    írjon vki
  • hell95
    mivan???
  • sweech
  • hell95
    de honnan?????
    és írja le vki érthetőbben precision üzenetét
  • karajjj
    letőtöd őket a zinternetről
  • hell95
    akkor vki leírná ezt érthetőbben ????
    Lépésről lépésre!!!!!!!!!!
    Meg a programokat hogy honnan tom leszedni???????
  • sweech
    nincs neki :C
  • hell95
    ok
  • karajjj
    nem te fogod megmondani, hogy mit nézegessek és mit ne...