92
-
dez #12 Közben megtaláltam az egyiket: link
Nos, az a szerinted "épp most" az március közepe volt, azóta visszaestek az eladások a januári szintre... -
#11 Nem érdekes, a nintendot akkor sem tudják legyőzni. -
dez #10 Ne viccelj már ezzel a reklám szöveggel. -
dez #9 "Japánban persze némileg más a helyzet, de kevésbé is számít, mivel a boltokban elkelt konzolok mennyisége jóval kisebb az észak-amerikainál. A Media Create szerint a szigetországban egy hét alatt, április 7. és 13. között 46 000 Wii, 8232 PS3, 6834 PS2 és mindössze 1147 Xbox 360 kelt el."
Talán nem azt a hetet kellett volna kiválasztani, amikor 1 éves távlatban a legkevesebb PS3 fogyott. Január első hetében pl. 68400 fogyott. Egész hónapban meg kb. 173500. (Xbox360-ból kb. 25000.)
Európában is a PS3-nak áll a zászló, tavaly október óta kb. 2x annyi PS3 kel el, mint Xbox360. És itt hasonló számokról beszélhetünk, mint az amerikaiak, már ami a PS3-at illeti. A világ maradék részén is hasonló a helyzet.
Szóval én egyátalán nem hiszem, hogy a GTA IV-vel meg tudja ismételni a MS, amit a Halo3-mal (ami full exclusive volt, miközben a PS3-ra még eleve alig volt nagy név). -
#8 fanboy -
gyuri12 #7 Rengeteg SG-hez hasonló játékokkal foglalkozó oldalon olvastam,azokat nem linkelem,mert reklám lenne.(azt,hogy ők honnan szedték,azt nem tudom...) -
dez #6 "Épp most duplázódtak meg a boxos eladások"
Erről esetleg lehetne valami linket, mert a hivatalos adatokban nem látok ilyet. -
sirpalee #5 Ha lenne xboxom arra venném meg... De nincs, így marad a ps3 :) -
fourgee #4 Banyek, ha nem kellene notebookot vennem, beruháznék egy PS3ra én is, aztán tolhatnám az új GTA-t. De ezzel is az lesz mint a San Andreassal, majd kibírok egy évet, aztán megveszem a PC-s verziót. Remélem a IV esetében is javítanak addig vmit a grafikán. :)
Azért jó lenne belőle egy Wii verzió is, napi 2 óra levegőcsapkodás egész jó edzés lenne :) -
FoodLFG #3 Jók voltak az előző GTA-k. Erre építkeznek. Jó játékra nem nehéz..
Az más kérdés, hogy kinek sikerül jobban. -
gyuri12 #2 Azért látszik,hogy Alex "bácsi" nem éppen xboxos,no meg az is,hogy nem nézett utána mindennek. Épp most duplázódtak meg a boxos eladások,no meg játékokból boxra gépenként 7 van eladva(ez nagyon jó eredmény) míg ps3-ra,és wii-re 3,5 - 3,7 darab.
(na,megyek innen,mert most jön a fanboyozás) -
busman001 #1 mekkora biznisz ez...