Meet The Spartans

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

seriousrainbow
naja... sztem a nézettség felét spára királynõjének köszönhetik... az nagyon ki lett emelve... helyeken... a filmben 😄

There are HEROES... ...There are SUPERHEROES... ...And there is....

gabber_saviola
ritka gyenge egy eresztés volt 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

XxTyl3rxX
hát jah elég gyengére sikeredett!
és annyira kiszámítható fapoénok vannak benne!!!!

Welcome to a World without rules!!!!

teganp megnéztem ezt a szánalmas fost!wazz,már paródiát se tudnak gyártani

Ramadamammy rapidrandi

Ez a a film a saját maga paródiája inkább..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

BiG G
Végtelenül bugyuta és erõltetettek a poénok... nem csoda, mit várjunk amerikától?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

REALista
Én sem imdb alapján nézek filmeket de ha valamit ennyire lehúznak az nyilván egy rakás szar bár ez imdb nélkül is gondolható elég csak megnézni az elõzeteseket...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

VRSDM
imdb. emeljetek neki totemet, minden felé látom ha már ott le van húzva, akkor az csak fos lehet.
szvsz megnéztem azóta mégegyszer, és kuncogtam most is jókat, a debil poénokon.

imdbs értékelésekre meg szarok, mások véleményének kéne megfelelnem :$ 😮OO

u dont have to listen anybody else but me

degenerator
az még elmenne, de amikor egy vígjátékban elkezdenek énekelni....

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

REALista
Ez egy rakás szar.
User Rating: 2.3/10
Minden idõk 85. legszarabb filmje imdb szerint...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

...amerika... ostoba...

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

ForzaInter
epic movie és 300 paródia is elõkelõ helyet foglal el a világ 100 legszarabb filmek toplistáján😄

Yo, Bitch!

Seth
Meg ami nemsokára lesz, a superhero movie vagy mi a szösz, na abban pókember a falon breakel. Úgy látszik nem tudnak már újat kitalálni, vagy azt hiszik ez olyan hû de vicces

PSN ID.: Beegabor

Vaxi
ugyan ilyen volt az epic movie-ban is, ottis mindenki breakelt, éshát...
fosh.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

kemszi2
nekem se jött be a film.nem is néztem végig.(mondjuk nekem a 300 se tetszett <#idiota>)
Elég gyenge trailer...
A filmet meg nem láttam(vagy inkább nem mertem megnézni)

eléggé undorító film... van benne egy-két jó poén, de a film többi része picsafüst...
Seth
Ez a film nagyon gáz és erõltetett

PSN ID.: Beegabor

nem tudjatok mikor lessz ra szinkron mert feliratosan mar meg van nekem 😄
azok részek rém szánalmasak, de sztem az egész film kurva gáz, sokkal többet lehet nevetni az ilyan homemade paródiákon, meg átisáokon, ez egy nagyon otvar pénzcsináló akar csak lenni sztem, mert eccer najó azért nézzük meg biztos vicces... 2* 3* lehet rajta egy jót röhögni utána 1óra tömény idõvesztegetés szvsz...

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Vaxi
csak azt nem értem, miért vicces az az amcsiknak, hogy minden rohadt paródia filmben breakel valami feka zenére a fõgonosz vagy épp a fõhõs.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Győri Devi
nagyon beteg egy film 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

VRSDM
elõbb valszeg elírhattam valamit, (reggelvanmég)
a lényeg hogy mostmár itt a videjó...

VRSDM
A 300 címû, sikerfilm után, százával terjedtek az interneten a kisfilmek, mozgóképek, retusált fotók, paródiává varázsolva a történet egyes jeleneteit.

De most eljött hát a trónfosztó :] A 300 pardóiák királya... a
Meet The Spartans

Mindenkinek csak ajánlani tudom, remekül kuncogtam rajta.