117
-
#37 nem étem mi ezzel a problémád? :D
szánalmas... irigy vagy? :D -
#36 Höhö kiemelsz pár filmet ahol esetleg más márka reklám volt? Nincs értelme. Aki figyel úgyis látja hogy apple reklámból szinte minden filmben van pár, csak a hülye nem veszi észre. -
waterman #35 jaja, amcsi filmekből sajna folyik a reklám. végülis, nem bánom, mert ott kimerül annyiban, hogy mindig mutatják az apple laptopon az almát (hitman-ben egyfolytában..) meg cocacolát isznak és divatos mobiljuk van, ami még meg sem jelent. nem úgy a magyar filmekben, ahol a történet egy az egyben megáll csak azért, hogy a danubius rádió signálját meghallgathassuk érthetően és ami még jobban zavar: az elejétől a végéig (na az egy idióta módja a reklámnak). pedig ugyanaz lenne, ha a főszereplő egy nagy danubius plakát előtt nézne körül a zebrán átmenéskor. szóval mi még rosszul csináljuk.. -
#34 Designt azért utánozták, hogy talán az idióták akik erre mennek ennek is bedőljenek. Egyébként nem igazán utánozták, én akármilyen nem almás lejátszót láttam, nemnagyon láttam ipodhoz hasonló 0 designt szerencsére.
Ipod nano nem fér el, mert olyan szar, hogy olyat soha nem veszek, és emelett még drága is.
Aztán meg utálom az egetrengető baromságokat :) -
#33 ipod nem úgy etalon az mp3 lejátszóknál mint a sennheiser füles. Ugyan már ne hasonlítsd össze a gagyit a minőséggel. Úgy etalon az ipod, mint régen a sokol rádió volt, kb hasonló minőség :) -
#32 kérlek te is mondj már példát, neked pl milyen mp3 lejátszod van? Nekem volt egy samsung, ugy nézettki mint egy iPod, e olyan béna volt a menuje vissza is adtam pár nap mulva....Zune... vicc....
-
#31 szerintem néz körül jobban mielőtt butasgokat beszélsz...
A filmekben mindenki hirdet, ha nem tunt volna még fel, Nokia, Sony Erricson stb
Matrixban ugye Neonak nokia-ja volt, james pondnka sony erricsonja, most legutobb michael claytonnka meg blueberryje....
Ha nem tünt volna még fel ez egy teljesen megszokott dolog hogy filmekben hirdetnek. -
#30 annyira szar hogy azért utánozta egy ideig mindenki azt a design-t :D
az ipod nano olyan kibaszott nagy hogy nen fér el a kurva zsebedben? ne nevetess már... a normál iPod meg persze hogy nagy, 160GB-s, ember...
egyébként meg normál hangnemben is lehetne társalogni, de megszokhattuk volna már hogy a hirekre reagálok töbssége irto ostoba és még erre is képtelen. -
willcox #29 "Ha sok filmet nézel akkor Dell és Sony termékekkel is találkozhatsz" - nem usákiás filmekben igen. Sorolj fel nekem pár usákiás filmet, amiben Dell vagy Sony notik vannak, oké? -
willcox #28 Szóval csak gagyikat ismersz, jókat nem. No comment.
"Az iPod az etalon úgy mint a mikrofonoknál vagy fülhallgatóknál a Sennheiser." - sem fülhallgatóknál, sem fejhallgatóknál nem etalon a Sennheiser, mikrofonoknál meg pláne nem. Mellesleg az, hogy ki mit nevez ki etalonnak, az teljesen szubjektív. Ha megnézel egy stúdiót, az ott használt professzionális eszközök inkább lennének nevezhetők etalonnak, de ott sem teszik. Kispályás nagyarcúak szokták csak ezt mondani. -
waterman #27 az eredeti hírt elolvasva már sejtem is miről van szó. azért kár, hogy se a sebessgéről, se a kalkulált megbízhatóságáról és tartósságáról, se a gyártás gazdaságosságáról nem esik szó. ennek ellenére örülök, hogy egyre több olyan technológiát találnak ki, ami nem örökli a flash-szerű memóriák hibáit. -
dez #26 Semmi különös, csak én pl. többezer számot szeretek, és sok mást is szívesen meghallgatok. -
Ferrer #25 Mibajod? -
dez #24 Ja, és mellesleg a dolog mibenlétére (miféle molekuláris kapcsolók) is "pazarolnak" pár mondatot. -
dez #23 "Ált. nálam szokott lenni 10-20 szám, amit abban a pillanatban szeretek"
-
dez #22 Kifacsart fordítás esete. Az eredeti cikkben egyetlen alkalommal van említve az iPod, láthatóan csak példaként. Ebben a cikkben meg úgy van beállítva, mintha ez kimondottan csak az iPodra vonatkozna. :P
Egyébként van itt pár hibás adat. 1 négyzetinchen ma sem 3,3 GB tárolható (akkor egy vinyón pártíz GB férne el, nem pedig 1000+), illetve a Flashmemóriák is jóval kisebb kapacitásúak lennének. Továbbá egy chipen nem 200 millió tranyó lehet (nem átlagosan, hanem "current limit"-et ír az eredeti cikk), hanem az 1 milliárdot közelíti. -
#21 Jaj te okos... :D Honnan veszed, hogy lefizetik? Bizonyítékot vagy meg se történt. Azt meg remélem csak viccnek szántad, hogy a filmek alapján állapítanak meg statisztikai adatokat. Ha sok filmet nézel akkor Dell és Sony termékekkel is találkozhatsz. A marketing egy dolog. Ki nem szarja le, hogy milyen erős? A statisztika meg a másik. Te egyikből következtetsz a másikra, ami abszolúte hülyeség. -
#20 De ismerek, csak azok gagyik, akár a mezei mp3 lejátszóról akár a Zune-ról van szó. Az iPod az etalon úgy mint a mikrofonoknál vagy fülhallgatóknál a Sennheiser. -
Ferrer #19 Nekem tuti nem lenne szükségem pár gigánál többre egy zenelejátszóban, de még annyira se. Ált. nálam szokott lenni 10-20 szám, amit abban a pillanatban szeretek, azokat rakom rá, aztán cserélem. A gépen egérrel még élvezet keresgélni a sok könyvtár és zene között, de gombokkal mp3 lejáccón lépkedni, hát.. Bár az új ipodok érintőképernyősek, vagy nem? Majd egyszer ez is elterjed.. Addig nekem marad a SE telóm. :P -
fourgee #18 Mr Gumby : Jaja, ez jó ötlet, majd plasztikai sebészetek reklámjában is megjelenik.
"Nagyobb arcot szeretne műtéti beavatkozás nélkül?" :D
Nekem 1ébként tetszik az ipod, csak a magyar fizetésemhez képest elég drága lett volna... Vettem egy kedvezőbb árú koreai cuccot amit először megbántam, aztán amikor elhalálozott a gyári füles és lecseréltem egy minőségi darabra, meg belőttem a hangszíneket hozzá, akkor rájöttem hogy qrva sok múlik rajta, nem csak a lejátszón. Most jobb valutában kapom a fizetést, megengedhetném magamnak, meg itt körülöttem mindenkinek az van, de minek a régit lecserélni? A köcsögök a magas áraikkal vesztettek egy vásárlót... -
willcox #17 "az mp3 lejátszok tobb mint 70%a iPod" - az apple szerint (meg a lefizetett felmérők szerint).
Az apple-nek nagyon erős a marketingje. Bármilyen nem régi amerikai filmet megnézel, ott minimum látsz egy ájpodot, meg egy egy alma notit. Vagyis még azokban is reklámoznak. Az ember ezek alapján azt hihetné, hogy mindenkinek csak apple terméke van, holott ez korántsincs így, még usákiában sem. -
willcox #16 Mást talán nem ismersz? -
Mr Gumby #15 További (várható) hírek:
iPod - 10000-szer nagyobb színmélység?
iPod - 5000-szer hosszabb készenléti idő?
iPod - 333-szor kisebb méret?
iPod - 666-szor nagyobb sebesség?
iPod - 42e10-szer nagyobb arc? -
HUmanEmber41st #14 Szóval ilyet csak az ájpodra terveznek, SD kártyára (meg a többi szabványra) már nem is lehet integrálni, csakis kizárólag ájpodra mi???
Végül is kiknek írnak itt cikkeket?
Óvodásoknak?
Arról egy szót sem láttam, h érző kezet fejlesztettek ki magyar mérnökök.
Ez azért jó, mert a meglévő idegvégződéseket használja, nem kell az agyba elektródákat ültetni. -
#13 Te hülye vagy? Bármelyik können kezelhető, akinek nem azt az idióta, agyhalott, és növény névvel lehet illetni. Tááárcsa???? OMGWTFROFLLMAO! Szerezhetek neked kuplungtárcsát ha kell egyébként... design szar kb a 0 hoz konvergál, méret ja ebben nincs párja, nagyobb méretű hordozható lejátszó nincsen, nem is fér be a legtöbb zsebbe, a többi azért szokott. -
#12 az mp3 lejátszok tobb mint 70%a iPod... -
#11 tass nekem jobb lejátszot, ami ilyen konnyen kezelhető, a tárcsárol nem is beszélve, design, méret.... -
#10 Az iPodnál jobb hordozható zenelejátszó nincs jelenleg a piacon. :) -
szombi #9 jaja. LE AZ APPLE-VAL!!!
-
M2 #8 "a molekuláris méretű kapcsoló megjelenésére a készülékekben még legalább egy évtizedet várni kell."
Jó lesz az 20-30 évnek is... -
sirpalee #7 Én inkább egy elméleti olvasási és írási sebességre lennék kíváncsi. -
#6 Az ájpod úgy jön ide, hogy ez a cikk a "halandóknak" készült, akiknek a 4 giga semmit nem mond, de az hogy egy ájpodnyi tárolóhely, máris érthetőbb.
Ha nem az apple mp3 lejátszója lenne a legismertebb, akkor nem azt emlegetné minden ilyen barom. -
syn7h37ic #5 Az ájpod egy hulladék. Nem érdemli meg a komoly tárkapacitást. És egyébként is mi a bánatnak egy lejátszónak 500 000 gigabájt? a netet tárolni? 25 év DVD film, vagy kb 500 év zene..... -
willcox #4 De nagyon rossz példa volt. Az ájpodok csak nagyon kis szeletét jelentik azoknak az eszközöknek, amik tárolókapacitást igényelnek. Ez csak egy sima gagyi ájpod reklám. -
tunyo902 #3 Gondolom ez csak egy példa volt. -
endale #2 Ez valami nagyon speciális kapcsoló lehet, hogy csak az iPodok kapacitását növeli. -
#1 jojo, de hogy jön ehez az iPod? abban is csak sima ssd van.