iPod - 150 000-szer nagyobb tárolókapacitás?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"az mp3 lejátszok tobb mint 70%a iPod" - az apple szerint (meg a lefizetett felmérõk szerint).
Az apple-nek nagyon erõs a marketingje. Bármilyen nem régi amerikai filmet megnézel, ott minimum látsz egy ájpodot, meg egy egy alma notit. Vagyis még azokban is reklámoznak. Az ember ezek alapján azt hihetné, hogy mindenkinek csak apple terméke van, holott ez korántsincs így, még usákiában sem.
Mást talán nem ismersz?
További (várható) hírek:

iPod - 10000-szer nagyobb színmélység?
iPod - 5000-szer hosszabb készenléti idõ?
iPod - 333-szor kisebb méret?
iPod - 666-szor nagyobb sebesség?
iPod - 42e10-szer nagyobb arc?

Szóval ilyet csak az ájpodra terveznek, SD kártyára (meg a többi szabványra) már nem is lehet integrálni, csakis kizárólag ájpodra mi???
Végül is kiknek írnak itt cikkeket?
Óvodásoknak?
Arról egy szót sem láttam, h érzõ kezet fejlesztettek ki magyar mérnökök.
Ez azért jó, mert a meglévõ idegvégzõdéseket használja, nem kell az agyba elektródákat ültetni.

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Sanyix
Te hülye vagy? Bármelyik können kezelhetõ, akinek nem azt az idióta, agyhalott, és növény névvel lehet illetni. Tááárcsa???? OMGWTFROFLLMAO! Szerezhetek neked kuplungtárcsát ha kell egyébként... design szar kb a 0 hoz konvergál, méret ja ebben nincs párja, nagyobb méretû hordozható lejátszó nincsen, nem is fér be a legtöbb zsebbe, a többi azért szokott.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tikal
az mp3 lejátszok tobb mint 70%a iPod...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
tass nekem jobb lejátszot, ami ilyen konnyen kezelhetõ, a tárcsárol nem is beszélve, design, méret....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Narxis
Az iPodnál jobb hordozható zenelejátszó nincs jelenleg a piacon. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jaja. LE AZ APPLE-VAL!!!
"a molekuláris méretû kapcsoló megjelenésére a készülékekben még legalább egy évtizedet várni kell."

Jó lesz az 20-30 évnek is...
Én inkább egy elméleti olvasási és írási sebességre lennék kíváncsi.

shaken, not stirred

julius666
Az ájpod úgy jön ide, hogy ez a cikk a "halandóknak" készült, akiknek a 4 giga semmit nem mond, de az hogy egy ájpodnyi tárolóhely, máris érthetõbb.
Ha nem az apple mp3 lejátszója lenne a legismertebb, akkor nem azt emlegetné minden ilyen barom.

Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!

Az ájpod egy hulladék. Nem érdemli meg a komoly tárkapacitást. És egyébként is mi a bánatnak egy lejátszónak 500 000 gigabájt? a netet tárolni? 25 év DVD film, vagy kb 500 év zene.....

De nagyon rossz példa volt. Az ájpodok csak nagyon kis szeletét jelentik azoknak az eszközöknek, amik tárolókapacitást igényelnek. Ez csak egy sima gagyi ájpod reklám.
Gondolom ez csak egy példa volt.
Ez valami nagyon speciális kapcsoló lehet, hogy csak az iPodok kapacitását növeli.
Darth Sith
jojo, de hogy jön ehez az iPod? abban is csak sima ssd van.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

← ElőzőOldal 3 / 3