117
  • willcox
    Ezzel a stílussal sikeres ember nem lehetsz. Az életben azért jobban teszed, ha visszaveszel, mert könnyen szájon vághatnak.
    Olyan PDA-t veszel amilyet akarsz, én leszarom, hogy találsz-e olyat, ami neked megfelelő (ezek után).
  • Tikal #76
    ezt a blogot is én szerkesztem, ugy hivjak forbes
  • Tikal #75
    ja, a szuper pda neve titkos, de te azért fikázol itt, a tiedrol meg senki egy szot se :D
  • Tikal #74
    ezt a lapot is én csináltam :)
    lefizetnek mindenkit
  • willcox
    Ez egy blog, amit valószínűleg valamelyik apples faszi írogat. Bizonyára nagyon hiteles. MEGALOL!!!!
  • Tikal #72
    azta, összehasonlitottad? nahát mekkora, a te véleményed a mérvado mosanában a világon...neked a pda, másnak az ipod, és mivel utazáskor használja mindenki, ahol zaj van meg minden, a hang minoség mint meg tudtuk az egyik hozzászolsbol, nem annyira számit.... a pda-d ra meg olyan szoftvert teszel amilyet akarsz, nem? ipodon ami van az teljesen elég egy mp3 lejátszonak szerintem....

de most már áruld el melyik az az überfasza pda, hátha veszek egyet
  • willcox
    Nem mindegy az neked? Nem nyitok vitát arról, hogy te milyennek tartod az én PDA-mat.
  • willcox
    A wikit akár te is szerkesztheted. Mióta hiteles forrás az?
    Ha az apple filmekben való reklámozásra is költ, akkor gondolod, hogy egyebekben nem teszi meg?
  • Tikal #69
    fortune magazin
  • willcox
    #53: "Viszont van jó PDA-m, ami szarrá alázza az ájpodot. Össze lett hasonlítva, nem a levegőbe beszélek"
    Te csak fröcsögsz, a memóriád meg nulla?
  • Tikal #67
    akkor ez tök jo, te is megtaláltad a számitásaid, meg mások is az iPodjukban....
    szoval milyen márkáju a pda-d?
  • willcox
    Szerintem egyik PDA sem merül le 3 óra alatt. Az enyém MP3 hallgatáskor bír simán 10-12 órát.
  • Tikal #65
    most hirtelen ennyi: wiki

persze a wiki is le lett fizetve...
    de keress rá google-on, majd meglátod.....
    110 millio eladot iPod...hm
  • willcox
    Okoska! Nem MP3 lejátszásra vettem a PDA-t, de tud MP3-at is lejátszani. Autóban navigációra használom, tengerparton hallgatok róla zenét. Mellesleg ha csak navigálnék, akkor is bírja saját aksiról 4.5 órán keresztül, de autóban szivargyújtóról van táplálva, és akkor ugye semmit sem merül. Zenét kb. 10-12 órán keresztül tudok hallgatni, annyi elég is, mert este úgyis mindig feltöltöm.
    Emellett egy csomó egyébre is használom, de ez most nem ide tartozik.
  • Tikal #63
    jaa, értem, szovl szerinted ez egy fizetett felmérés, hogy az mp3 lejátszok 70!a iPod :) oké, mindegy
  • willcox
    Igen, de aki megnéz ilyen filmeket, az könnyebben beveszi azokat a fizetett "felméréseket" is hogy mennyire elterjedt az ájpod, meg az apple noti, hiszen mást se lát (ezeken a termékeken kívül) a filmekben.
  • Tikal #61
    ja igen, de milyen tipusu a pda-t?
    Ha meg nincs mp3 lejátszod, meg iPodod nem is volt akkor mit fikázol? probáltad már egyébként, volt már a kezedben? és tényleg olyan otvar? :)
  • waterman
    elnézést hogy beleszólok ebbe a vitába, de a pda az nem kifejezetten annak való aki sokat hallgat zenét. egyrészt mert 3 óra alatt lemerül, másrészt a célra túl nagy, harmadrészt mivel nem biztos, hogy zenehallgatásra szánták így lehet a DA konverteren spóroltak. van egy lg mp3 lejátszó a családban, egész jól teszi a dolgát. egyszer kölcsönkaptam egy ezav emp600-ast, hát attól le voltam döbbenve. tiszta hang, éles, dinamikus és még hifitoronyra kötve is úgy szólt ahogy kellett. plussz kifejezetten jó minőségben rögzít hangot. ezek simán elmennek két AAA-s elemmel 3-4 napig is.
    aki meg ipodot vesz, az ipodot vesz. szerintem felesleges egymást rúgdosni, amiért nem ugyanúgy vélekedünk a dolgokról.
  • passatgt
    nem igazán értem a logikádat

ha nincs mp3 lejátszód, akkor fogsz egy pda-t(ami nem mp3 lejátszó) és örülsz, hogy sokkal többet tud mint egy ipod(mp3 lejátszó)
  • Tikal #58
    az tuti, a hifim is szarrá alázz az ájpodot :)

Viszont akinek nincs pda-ja, vagy nem is kell neki annak miért is nem jó egy iPod? tudom egy otvar design egyesek szerint meg divat fikázni, de mi is a konkrét probléma?
  • passatgt
    a pda mp3 lejátszó?
  • willcox
    Ha nem vetted volna észre, megkérdezte az okostojás, hogy nekem milyen MP3 lejátszóm van. Erre válaszoltam, hogy semmilyen. Mielőtt okoskodsz, olvasd el azt is, hogy mire válaszoltam.
  • Tikal #55
    nem arrol volt szo hogy nyomja a termékeit a filmekben?
    válasz: miért ki nem?
  • passatgt
    pda és mp3/mp4 két különböző kategória, nem összehasonlítási alap
  • willcox
    Nekem nincs MP3 lejátszóm. Viszont van jó PDA-m, ami szarrá alázza az ájpodot. Össze lett hasonlítva, nem a levegőbe beszélek.
  • willcox
    Hát nem tudom, hogy ki beszél itt butaságot, de én apple notiról írtam, meg ájpodról, te meg itt felhozol mobilokat. Senki sem vitatja, hogy a filmekben reklámoznak. De amit én mondtam ájpod meg apple noti, az biztosan úgy van.
  • passatgt
    a macbook ha nem is olcsóbb, de simán egy árkategóriában van a hasonló tudású márkás pécével
  • passatgt
    mutass olyan minőségi terméket, amit mostanában adtak ki, és nem volt vele probléma...
  • Tikal #49
    a megfejtés a válaszodban: mp3 lejátsot az vesz aki mozog, utazik stb, na most ha elutazom egy hétre ne vigyem már magamal a pc-m hogy mindennap feltegyem a zenéimet.... vannak kényelmi okai a nagy tárhelynek....
    Az ár: az apple csak itthon drága termék, képzeld külföldön, Europában annyit keresnek az emberek hogy ez nem pénz, USA-ban pl a macbook nem egy nagy szám, mivel egyáltalán nem számít hűde drágának... sajnálatos modon idehaza mindenből a gagyi kell,tesco gazdaságos...
  • Tikal #48
    de ugy látom neked még normális fülesed sem volt életedben, hogy a környezeti zaj bele zajong a hifi zenei füledbe....
  • Tikal #47
    mutas valamit amivel még nem volt probléma :)
    jézusom
    Még szerencse hogy nem mindenki elégszik meg 128MB tárhellyel mint te
    Én pélául szeretem ha sok album fenn van a lejátszomon, mert akkor nem kell mindennap frissitenem... a mobil telomban is nagy kártya volt pont ezért....
    Minek is van a mobil telokon nagy kijelzo? elég ha kiirja ki hiv, minek még a fényképétét is odabaszni, kamera a telefonba, ekkora faszságot, e-mail-ezni mobiltelon, mi a pocsnek, qwerty billentyuzet mobilra, mi a fasznak, symbian mobilra, micsoda?
    Hajrá, kössél bele mindenbe....

ezt a sok ökörséget azért találtak ki mert nem csak te létezel a földön, akinek elég egy album a kinai műanyag mp3 lejátszojára
  • syn7h37ic
    Mutass minőségi Apple terméket amit mostanában kiadtak, és nem volt vele valami probléma....
  • syn7h37ic
    A iPod akkor is szar. Szart sóznak méregdrágán, akármelyiket is nézem.
    Egyrészt, maga az MP3 nem lehet a minőséggel egyenlő. Másrészt aki "walkman-ezik" nagy többségben nem otthon nyugodt körülmények között használja, hanem pl. utazásnál, stb stb. És máris ott a környezeti zaj, ami simán belezajong a zenébe. ergo nem kell hiperűber minőség egy alapvetően hordozhatósági céllal készült médialejátszónak. Erre tökéletesen megfelel akármelyik mp3 player, vagy a mobilteló. Most is azon a véleményen vagyok, hogy totál felesleges több hétnyi zenével rohangálni, úgy sem tudja meghallgatni a delikvens. filmet nézni meg egyenesen röhelyes egy 2.5"-es kijelzőn. fos felbontásban.
    Semmi másról nem szól az ájpod, mint a villogásról, hogy öcsém, nekem van egy ilyen hulladékra is pénzem.
  • passatgt
    fikázzátok az applet, az a trendy
  • Tikal #43
  • Carbine
    "ha ennyire rajta vagy a reklám témán, mondanál nekem olyan filmeket amiben legalább ne lenne egy fedex auto vagy akármilyen autoreklám?"

Jégkorszak, Gyűrűk Ura :D
  • Tikal #41
    ha ennyire rajta vagy a reklám témán, mondanál nekem olyan filmeket amiben legalább ne lenne egy fedex auto vagy akármilyen autoreklám? ( mercedes, bmw....) vagy egy telefon ne csörrene meg stb A james bond filmek reklámjairol ne is beszéljunk....
  • Tikal #40
    nem fér el a nano a zsebdben? ne nevetesd már ki magad, talán fürdőgatyában jársz mindenhova hogy még egy rendes zsebre sem futja? mert akkor tényleg drága lehet neked a nano :D
  • Tikal #39
    nem emlékszem, a cloverfiledben mi is volt a menő? :D
    Vagy a konzol játékokban miket is szoktak reklámozni?

Ja de most akkor a nokia meg a SE is egy nagy szar mert mindenhol őket reklámozzák? ugyanmá, szánalmas....

apple 0 design?
    most épp a samsun oldalán nézegettem mp3 lejátszokat, de a sok yp32frs tipus közül azt sem tudom melyiket nézzem elsőnek, mind egyforma....
  • Tikal #38
    te vagy az a fajta aki még soha nem is látott apple teméket csak élből fikázza mert ez a divat :D