iPod - 150 000-szer nagyobb tárolókapacitás?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vajon a "molekuláris méretû kapcsoló"; "beépítése után azonban a számuk egy milliárdra emelhetõ" mit fog muvelni a tarolt adatokkal ha megszolal mellette egy regi mobil? <#nemtudom>#nemtudom>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
ha szerinted egy pda jobb mp3 lejátszó mint egy ipod, használd egészséggel
menj inkább játszani, a primitiv hozzászolásod csak téged minosit, fiam... :D
elárulnád a szuper minosgéu lejátszod tipusát, mert ezt már valaki ejátszotta hogy vagdalozik de a saját cucca nevét már nem dobja ki :)
Te tényleg kiebbségi mániás vagy, sajnálom hogy nagyon berágtál, ugy látom érzékeny pontodra tapinottam a csorosággal, ne haragudj.
Ne vedd ilyen komolyan, nagyon befeszultél a csak azértis fikázásba az apple ellen. Én nem istenitem oket, de még egy ész érvet nem hozott itt fel senki csk azt hogy fos design ( ami szubjektiv) ja meg a hangminoséget, de ellenpéldát nem mond senki, vagyis a sajátját isteniti mindenki, de neveket nem mondtok :D
<#ejnye1>#ejnye1>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
iMac G5 tigerrel VS desktop PC ugyanolyan hardverrel
- sajat (Photoshop CS2 1,4 Gb EPS -> PNG konvertalas, stb) teszt alapjan legyalazza a PCt
- a display megkozelitoleg szinhelyes pici utanna allitgatas utan
Ergo dontsd el mire kell MAC.
ui.: Sajnos utobbi idoben azonban esik a macik megizhatosaga...
/OFF
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
az ipodnak van az egyik legjobb hangminõsége, nem véletlen használják dj-k és egyéb zenével fogallkozó emberek hifire, keverõpultra kötve
persze ha ráraksz egy 96k-s mp3-at, valószínûleg rossz lesz hangminõség
a szépség szubjektív, neked nem tetszik, nekem és még sok más embernek pedig tetszik
apple minõségi termékeket gyárt, tudom, nehéz elhinni, de így van
egy 4gb-os ipod nano ~25000 Ft
Neked nem szépérzéked van fiam, hanem csordaszellemed... beee beeee beeee
Van pénzem drágább cuccokra, és ilyenkor tényleg minõségi cuccot veszek(a mostani lejátszóm is 50k körül volt annoû(bár ez még olcsó egy ipodhoz képest), de ennek a lényege a minõség volt), nem divatos szart...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
te mindenbol a knait veszed, meg fábrihoz jársz tanácsért hol vásárolj, kinaiban turkálsz, wink cipoben nyomod? akkor neked csak az a bajod hogy csoro vagy és irigy vagy azokra akik vehetnek maguknak drágább cuccokat ( relativ) persze szépérzékkel megáldott a sors, meg is tudod mondani hogy az iPod design fos.... :D
nem, a nokiat nem reklamozzák sehol :)
"Aki szerint egy fehér téglatest design az hülye."
"De az tényleg idegesítõ, és egyben nevetséges, amikor egy ilyen dolgot hívnak design-nak."
gondolom te mondod meg mi a design.... ez a két hosszászolásod kb egy 14 éves szinvonalán van, jézus :D
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De az tényleg idegesítõ, és egyben nevetséges, amikor egy ilyen dolgot hívnak design-nak.
Nokia-t meg nem reklámozzák mindenhol, ezt már írtam/ták de ezt sem sikerült megérteni.
Ótvar design: szubjektív, és nemtudom hallottál e már a minimalista stílusról, az apple összes terméke erre a stílusra épül
Szarul szól: no comment:D
"megvett mindenkit": marketing
"apple hiba": mondj olyan minõségi elektronikai cikket, ahol 10-bõl 1 embernek nem lesz valamilyen problémája vele
Tobb, mint 3 eve van iPod-om. Igaz, hogy mini. Tobb 10x esett mar le, mindenfele helyzetben, karcmentes, fulhallgatok kicsit le vannak strapalva, de veszek ujat, akksi se birja mar sokaig, de veszek ujat. Ennyi. Design, kezelhetoseg nekem tokeletesen megfelel, elso 2 perc utan nem volt vele problema, mig kiismertem a menut, hogy melyik iranyba kell tekerni a tarcsat ha felfele akarok menni. Ez egy mp3player. En nem akarok filmet nezni rajta, arra ott a tv/pc. Fotora ott a fenykepezogep, telefonalasra a mobil. Mindegyikbol professzionalisat veszek, nem komalom a 300 az egyben keszulekeket. Nekem bevalt az iPod, a tobbi meg nem erdekel.
A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff
sajnálom ha a lelkedbe tiportam mikor feloztam a pda-d, amit az ipodhoz hasonlitasz, de a nevét nem árulod.... sajnos nem tudjuk meg a gyoztes nevét....
Olyan PDA-t veszel amilyet akarsz, én leszarom, hogy találsz-e olyat, ami neked megfelelõ (ezek után).
lefizetnek mindenkit
<#vigyor1>#vigyor1>
de most már áruld el melyik az az überfasza pda, hátha veszek egyet
Ha az apple filmekben való reklámozásra is költ, akkor gondolod, hogy egyebekben nem teszi meg?
Te csak fröcsögsz, a memóriád meg nulla?