28
-
#28 mots +baxhatja nem tud majd a börtönbe 8éveg lineagelni :P -
pasi29uk #27 "Szigorított munkatáborban letöltendő nyolc évi szabadságvesztésre..."
Mo.-n miert nincs ilyen buntetesi forma? Van par gezenguz akit besorolnak a fenti intezmenybe... -
#26 A játék erősen PvP alapú, legalábbis tapasztalataim szerint. Engem is hozott már ki a sodromból. -
tacsaby #25 Darwin-díjat nekik! -
spydee #24 az emberek 99%-a tud rendesen játszani és ha ki is éli magát agresszióban a játékokban, azért más ha szembe áll veled az ellenfél. Hiába képzelem el és működik is jól a játékban a karddal kettévágom támadás, attól én még lehet hogy egy kardot sem tudok felemelni, nem hogy faarccal kettészelni egy másik emberi lényt. -
spydee #23 jól beszélsz Wittgen! Az ilyen erőszakos agyi és lelkiállapotú emberből előbbutóbb előjött volna az agresszió, ha nem játszott volna, hanem pl. sofőr akkor embereket ütne el.:)vagy ukrán maffia behajtója lenne. most seggbeszelidítik kicsit. Aztán az is lehet, hogy ő lesz bent a don a börtönben.:) -
Wittgen #22 És az ilyen hülyék miatt sütik rá a játékiparra, hogy a progik miatt lesznek gyilkosok az emberekből.
Pedig az ilyen alakok egy sima sakk-játszma miatt is kinyírták volna egymást szerintem. -
Visor #21 Látszik, hogy ez sem tudja megkülönböztetni a valóságot a játéktól, és ő már elég nagykorú. Innen látszik, hogy nem korhoz kötött az agresszív viselkedés. (Gondolok az ilyen Thompson félékre) Azért nyugodjék békében az áldozat, de azért őt sem kellett félteni, hogy bele ment egy ilyenbe vitázni. -
#20 Egy játék csak addig jó, amíg csak szórakozásként, kikapcsolódásként szolgál. Ha már barátszerzés helyett veszekedéshez, összetűzésekhez és gyilkoláshoz vezet akkor nem jó. Klán is azért lenne jó, hogy azzal a pár emberrel jobban megismerkedsz, megtanulsz összejátszani, megismerkedsz velük mint emberek is. Emellett más klánok ellen játszotok, akikkel szintén megismerkedtek, stb...
Bár sajnos legtöbb játékban nem ez megy.
...
És főleg akkor nem jó, ha ez egy gay szerepjáték miatt. Mert ha egy fps játékban akkor még talán meg tudnám érteni. -
Szefmester #19 ha nem unnám meg az mmo-kat 1-2 nap után akkor lehet ebből másodállást csinálhatnék.. így max marad az az időszak amikor a bnőmmel nem tudok találkozgatni :) -
Voronyezs #18 Ezeket egyszerűen nem tudom sajnálni...Kölcsönösen kellett volna sikerülnie a dolgoknak...Ebbe most az lehet a poén, hogy mire a srác kijön a munkatáborból(ejj de jó lesz neki xD),kiderül, hogy a klán feloszlott/kivágták, és ő felköti magát xD -
#17 Gay a klánod. Gyorskocsi utca 12. ma vagy holnap délben. -
#16 ez oltás voooolt, ez nagyon ott volt! :DD -
Temaruk #15 No comment...ugye ez csak vicc akart lenni? -
savior #14 ha az en klanomat szidta volna, akkor en is megoltem volna miatta. ha mar valaki jatszik, akkor azt vegye is komolyan -
Indigo #13 Nem a házibulin történt a verekedés, hanem azután.
De nyírják csak ki egymást nyugodtan. Az ilyen egyéneket nem tudom sajnálni.
-
#12 Megérdemelte a fickó.
Nem kéne ennyire túlzásba vinni ezt az MMO-zást lassan tényleg olyan lesz mint a drog. Most még kevés az ilyen hülye de egyre többen fognak ilyen mélyre süllyedni. Ez egy jó elrettentő példa. -
#11 Ügyes vagy kapsz egy cukrot. -
rhonkhan #10 Eddig azt hittem hogy csak az Amerikaiak között vannak ilyen hülyék hogy egy számítógépes játék miatt összeverekednek, mert ott úgymond, gyakori dolog volt...
Érdekes hogy a házibulin senki sem akadályozta meg a verekedést... -
#9 "ha bőszen nekiállnék farmolni aztán eladni a cuccom akkor még meg is élhetnék? "
Nem királyként, de igen!
Nézd meg az ebayt, de már idehaza is divat. Eladó lvl70 sámán, hátassal, vadlóval, kisvirággal, hello kittys retiküllel laza 45k-ért. Miért nincs köpős smiley? :-(( -
Szefmester #8 de most komolyan.. mennyi az esély arra hogy két ennyire rivalizáló klán két legagresszívabb és legagyatlanabb játékosa találkozonn egy házibulin.. :S
az meg hogy pénzért veszel fegyvert vagy valami cucco az L2ben hát eléggé szánalmas... ha bőszen nekiállnék farmolni aztán eladni a cuccom akkor még meg is élhetnék? LOL -
#7 "és Albina szerint csak egy íj 2000 dollárba - mintegy 300 ezer forintba - kerül."
Remélem az összes baromarc kimúlik, aki 2000 dollárét vesz egy rajzolt íjat... -
M0RN1NGST4R #6 :D -
#5 te is :) -
tttttom #4 A Lineage I-II egy szar -
#3 egyetértek. -
#2 Megérdemelte a börtönt!!! (Pláne, hogy munkatábor!) -
SonicBoom #1 na ez az igazi mortal kombat!