8 év börtön a videojáték miatti gyilkosságért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Mo.-n miert nincs ilyen buntetesi forma? Van par gezenguz akit besorolnak a fenti intezmenybe...
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Pedig az ilyen alakok egy sima sakk-játszma miatt is kinyírták volna egymást szerintem.
Bár sajnos legtöbb játékban nem ez megy.
...
És fõleg akkor nem jó, ha ez egy gay szerepjáték miatt. Mert ha egy fps játékban akkor még talán meg tudnám érteni.
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A látszat csal...
De nyírják csak ki egymást nyugodtan. Az ilyen egyéneket nem tudom sajnálni.
Nem kéne ennyire túlzásba vinni ezt az MMO-zást lassan tényleg olyan lesz mint a drog. Most még kevés az ilyen hülye de egyre többen fognak ilyen mélyre süllyedni. Ez egy jó elrettentõ példa.
Érdekes hogy a házibulin senki sem akadályozta meg a verekedést...
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
Nem királyként, de igen!
Nézd meg az ebayt, de már idehaza is divat. Eladó lvl70 sámán, hátassal, vadlóval, kisvirággal, hello kittys retiküllel laza 45k-ért. Miért nincs köpõs smiley? :-((
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
az meg hogy pénzért veszel fegyvert vagy valami cucco az L2ben hát eléggé szánalmas... ha bõszen nekiállnék farmolni aztán eladni a cuccom akkor még meg is élhetnék? LOL
Remélem az összes baromarc kimúlik, aki 2000 dollárét vesz egy rajzolt íjat...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510