1613

Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
  • Terensz
    Meg weave nem veawe
  • Terensz
    Ja, sorry. 3 autoattack + 1 healing wave a creepjeim között :D
  • Terensz
    Minek a páMcél?,,

Veawe, 10mp várakozás, odamegy, silence, 2-3 autoattack, dagon. Ha nem döglött meg: poison touch + 1-2 autoattack. Ez így fáj, hidd el :-D

Póknuniag 3 autoattack volt endgémbe :-D Se dagon, se veawe nem kellett hozzá.ű
  • Lammer
    csak puziagok jatszanak coNpjuter ellenag!

ps: SZ*R BÍLD!4!44 NINCSEN PAmCELOD!4456789ű
  • Terensz
    Tegnapi terméZS:
    Végülis nem oltottam szét vele a koNpjútert...

• Terensz
    Jaja, széMMéoltáZS leZS.
  • Lammer
    Gyerekek!44!

LaMoM sirni fogtok!!44

Van mostmar olyan 8-9 hero amivel ultrapwner modon jol megy, TereMsz igazol^^
  • Lammer
    na latom, "dolgozol" :p
  • Terensz
    Ocsmány, mocskozs egy hero ez

• Lammer
    ma' van otvennegyes izs :p en pont ecccaka probaltam ki :D
  • qetuol
    ha a 46-os bétáról beszélsz akkor arról minek mondjunk véleményt, hiszen az csak beta, majd a végleges verzióról kell véleményz mondani.
  • Terensz
    Maj'ha lesz, megmonGYuk, meg minden :-P

http://www.getdota.com/: Latest Map: 6.59d , Stable Map: 6.57b
    Ennél hivatalosabb letöltőhelyet meg nem ismerek.

Amúgy pletyka-szinten írkálnak róla, úgy kb. 3-4 hónapja.
  • veszelka
    mi a vélemény a 6.60as mapról? két új hős, csomó új item.
  • Terensz
    Gondolom: általad kipróbált dolgokat írsz nekünk, okulásképpen.
  • Borgi
    sőt, neked kell a hostnak lenni, és akkor nincs ilyen problema :C
  • Terensz
    Ez a fa még áll.

Már nem áll. Francba a negatív hullámaiddal, Moriarti

• Borgi
    hát, azért ha olyan hoston jáccasz ahol 30-40körül van a pinged akkor teljesen rendben van. de ha krehál, ami neked valami finn kéccáz fölötti pingesdit fog eredményezni, az tényleg kakás ;*-C
  • Nuki
    nem mindig :o

Jó, mondjuk Diablonál előfordult, hogy tömeges item-dupeolás miatt az egész battle neten úgy mentek a játékok mintha 486-osról játszanék, de ez most apróság kérem.
  • Terensz
    Tegnap toltam egyet bénaneten. Valami olyan random volt, hogy a kép bal felső sarkában kört alkotva álltak a herok, és a játékosok egymás után választhattak.

Kentaur lett belőle nekem. Csúnyán szétvertük az ellent.
    Ellenfél hamar beírta: gyertek és taroljátok le akkor mán a bázist. De közben engem pl. leASSassinolt a törpeag, meg úgy részben visszaverték a rohamot. Fél percre rá sír a törpe, hogy mekkora kecik vagyunk, hogy nem taroljuk le a bázist, csak alázzuk őket... Marha... Írtam, hogy megyek már fát bontani, csak hadd respawnoljak, mert ugye pont ő lelőtt...

Ellenfélnél a legviccesebb a bloodseeker volt.
    Ugye trendi dolog, hogy a bloodrage-t sosem magára rakja, hanem az ellenfélre, hogy ne tudjon varázsolni. És csomószor olyankor rakta rám, mikor pl. bontottam a tornyot, és már csak 1 ütés kellett. Vagy őt ütöttem és minden varázslatom hűlt. Bloodrage miatt meg pont nagyobb lett a dps-em, mint neki. Ja, meg vlagyimirt rakott, nem battlefuryt.

De: amiért nem fogom erőltetni a bénanet dolgot:
    egy bivalyerős gépen játszottam kivételesen (Lámi ismeri személyesen a gépet) és olyan volt a sebessége, mintha nem fastot, hanem normált kreált volna a host. Egyszerűen csigalassan mentem (másztam). Meg kb 2 mp volt minden kattintás reakcióideje. Érdekes: single-ben és lanon nincs ilyen, ott azonnal reagál. Szóval a bénanet élvezhetetlen.
  • Terensz
    Látom, Svennel meg a warLOLddal voltál egy csapatban :-D
  • Terensz
    Meg, mer' nincs manáLYa
  • Lammer
    Meg-e tud-e halni-e?
    :D:D

Jo okes a vegen low manaja vót, de amugy ha mindég megtartom a reinkarnaciora tartalekolt mana osszeget, akkor 'tulkepp "halhatatlan"

dupla barack+reinkarnacio+~~4700 hápé aze' nagyon beteg-e!? :D

gyulolom a mellé karaktereket! (kivetel erositi a szabalyt alapon Barathrum abszolut fav!) de lehet megszerettem Leoricot^^
  • jozing
    oksa. értve van.
  • Lammer
    Max masik forumon, itt nem warezolunk ;)
  • Muki100
    Hogyne lehetne.
  • jozing
    még mielőtt nekikezdenék, lehet biztonsági másolatokról beszélni?
  • Lammer
    na? gecajosan joak a lokom, vagy csak szimplan qvva joak? ^^

(koszonet a mesternek erte^^)
  • XXLászlóXX
    szerintem lessetek fel a dota[pont]hu ra ;)
  • Terensz
    Ezste kéne tolni 4be.
  • Lammer
    amikor megmutattam neked a palyat, mar elotte parszor vegigtoltam 1edul:p

de csapatban jobabbak^^
  • Terensz
    [Off] Van új Moomoo :D
    Amit meg izs nyertem!!!!!44!!4!!
    A kentaurnak 3500-as képességei vannak (attack speed is annyi ), csúnya nagy armorja, stompja (2s stun), meg szívja vissza a hp-t, hogy újra meglegyen neki az EGYMILLIÓhatvanegyezer.

Alapvetően vagy 6-an célszerű nekimenni, 1 damage dealer: csak attackspeed + sebzés, meg 5 varázsló: birkabottal + 2-3 disable képességgel + refresherrel. Vagy 1 db (közel) permastunnerrel, hp-szívással, 60.000 hp-val.
  • balvin
    köszi szépen
  • sanyiiiii
    Esetleg ha nagyon roam-gank játékot játszol (én ezt szeretem a legjbban viszont átlag pub teammel nem kompatibilis) akkor lehet ar helyett bottle.

Illetve ha nagyon gyenge az ellen fun basher:P
  • Pigo
    Ar+aga+BoT+ ha tart még a game akkor MKB(bloodlusttal igen csúny lehet csépelni)
  • Muki100
    arcane ring + agha
    vagy aghanim rush

Kb. ennyi ami megéri ogrénak, különleges helyzetben jó még hexet vagy nekro könyvet venni de szerintem a legegyszerűbb és legmegszokottabb build a két fenti.
  • Lammer
    kiprobaltaN kozbeM az Ogre Magit4!!44

kurvajoak!44négy utalom a melee hosoket, de multikaszttal szetolt miMdeMkit! ^^

kene egy joak build order nekije...
  • Terensz
    Hát evvan :C Mozst néztem fel. Meg ugye szívok egy javascriptes hülyeséggel. Majd holnap ezste.
  • Lammer
    iMkabb gyere toljuk! moZSt raerek! :p
  • Terensz
    Onnan tudod, hogy sikeres volt, hogy ki is írja, hogy pl. "7N Phantom Lancer heads mid" vagy "9N Doom Bringer heads left".
    Védésnél is kiírja az összeset, meg asszem "defends the base"

Lenti lane-ről valakit nem tudsz fentire küldeni egy fázisban.
    "8N Demon Witch heads left. Too far, instead heads mid" vagy valami hasonlót ír ki.
  • Terensz
    Jaj, ne... Dehogynem!!4

- Kell egyszer egy olyan AI+, amit a getdota.com-ról töltesz le.
    - neked kell a csapatodban legfelül lenned.
    - "-od" - mindenki megy védeni (ha nincs melójuk, ott köröznek a fa/trón előtt)
    - "-cgl +ai sorszáma" - megy a felső lane-re. Pl.: "-cgl 8", ha többet küldesz, pl: "-cgl 7,8,9,10"
    - "-cgm +szám": középre megy
    - "-cgr +szám": lentre megy.

Ennyi. gg.