Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WC3-ban nem is találkozol ezzel a jelenséggel más esetben, csak a greater bash...
Egyébként a custom mapokat/képességeket programozzák, gyakorlatilag erre egy saját nyelvet írt a Blizzard, korlátok nélkül (Egyszer belenéztem a dota forrásába is, nagyon komoly). Így adódhat hibás képesség egy custom mapnál.
Tehát: ha nem tudja pozícionálni, azért keres értéket neki a játékmotor (olyankor ugrál a szerencsétlenül járt hero), hogy ne szálljon el a játék hibával.
Viszont azt csodálom, hogy így a DotA 6.60 felé közeledve még mindig nem jött rá erre az Icefrog.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Mert akkor nem úgy van, ahogy írtad.
Régen eleve bashereztem, és hol a 1.1 sec bash jött be a cranium miatt, hol a greater bash, nem oltották ki egymást. (Lámi tanusíthatja, õ is próbálta ezt a buildet.)
Most pedig: csak a greater bash jön be, a craniumos bash 1000 ütésbõl 0-szor.
1 olyan eset van, amire az új craniumnál az Icefrog nem gondolt: a Lone druid macijának bejön az entangle is és a cranium is.
ugyanez az elven alapul a Starcraftban a kristalyszedo-rajta atpasszirozos trukk(ezt meg egy regebbi lanon meseltem neked, kerek szemmel figyelted emlexem<#vigyor2>#vigyor2>) , meg hogyan "toljunk" at egy ultralisket egy olyan chokeon amin nem ferne at(lurk alaas, vissza, alaas vissza amig nem sikerul 😄) 😉 szoval ez a war es sc motor "kiskapuja" 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
(Akinek új, hogy változott a basher, csak röviden:
régi: melee: 15%, ranged: 10%, bash képességek + craniumok stackeltek.
új: melee: 25%(!!!) ranged: maradt 10%, semmilyen bash képességgel + másik craniummal nem stackel)
Amit nem tudok, de úgy érdekelne:
- Monkey King Bar ministunja stackel-e a basherrel
- Sniper ministunja stackel-e vele
Gyakod a creepeket, barátrum meglát a creepek felõl ultizik egyet, te pedig meghalsz.
Miért is?
Minden unitnak van egy mérete, amit kezel a wc3 motor, pl. 5x5 négyzet. (1 négyzet kb. 20 képpont). 1 creep kb. 2x2-es. A dota map egy koordináta-rendszer, ahol adott a pontos pozíciód. Nyilván egy adott helyen egyidõben csak egy egység 1 négyzete lehet, ha véletlen 2 kerülne egy helyre, azt egy script megpróbálja áthelyezni valahová mellé.
Nos: ez nem fog sikerülni, ha körülötted minden kocka le van foglalva, így azt látod, hogy ide-oda dobálódik a heród, mert a hibásan megírt képesség miatt a motor akkor sem tud hová lerakni, ha a greater bash az ultit követõen nem jön be Barátrumnak. És amíg ide-oda pozíciónál a warcraft, mivel rangen belül vagy, simán szétveri Barátrum az arcod.
Szó nincs permabash-ról. Ez programozási hiba. Méghozzá nem a warcraft hibája, hanem az Icefrog rosszul dolgozta ki a képességet.
Én ezért nem szeretem már ezt a herot, mert nem a skilljével öl, hanem egy bugot használ ki. Ha az erdõben összefuttok, tényleg nem olyan erõs.
vagy forditva, tok jo permabashban lenni <#eplus2>#eplus2>
Ne feledd: Barátrumnak str hero léttére kevés a hp-ja, és a heart csak a build vége (S'N'Y sem kevés pénz) Az armorja meg eleve nem valami sok. Bár a greater bash egy jó dolog, az új cranium miatt Barathrum már nem permastunner, ami eddig volt.
bár minden hõsnek van ellenfele es mind kepes megolni a masikat ha joh cuccai vannak es jol hasznaljak 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Én nem emlékszem hogy történt-e valaha ilyen, de arra igen, hogy tegnap este frankón azt álmodtam hogy kergetek valakit mid lane-en, és nem emlékszem hogy elkaptam-e vagy sem, mi voltam, stb...
Furcsa dolgokat hoz ki ez a vizsgaidõszak az emberekbõl.
Noobok ellen tuti! <#eplus2>#eplus2>
Nos, lehet belekötni, hogy ez minek, az minek, de 5-en nem bírtak meglépni elõlem, tehát mûködik <#eplus2>#eplus2>
Én revinek egy villám meccshez (ami ez is lehetett) raknék bottlét, vanguardot, treads-et (ami volt neked is), meg egy yashát (sange nélkül). A többi meg ugye attól függ, milyen messze látod a végét. Ha mindjárt vége, arra a kis idõre hadd szóljon a desolator :-P
Egyébként meg szvsz a legjobb dolog amit barathrummal tehetsz hogy pickelsz helyette egy hasznosabb hõst😛
Bár egy gyenge pubban csunyan meg lehet vele idonkent alazni a nepet, komolyabb ellenfelekkel szemben meg mindig szinte haszontalan, annak ellenére hogy rengeteget dobott rajta hogy magic immun amikor maxon fut.
alul pedig buriza készülgetett volna, csak vége lett a játéknak.
hp regen meg minek, van invi, meg dmg, amire észreveszi hogy megtámadtam, már halt.
Ez ugye az eleve bukta lenne, mivel én fele annyiból buildeltem (kábé 2x annyi killel)
Ott a jobb alsó sarokban dagon készülgetett?
És hol a hp-regen?
Alap, hogy használd ki minden hero erõsségét, és olyan tárgyakat válassz, ami erõsíti a herodat. Barátszobának pl. szerintem a lifesteal nem is annyira kell. (Nemhogy 2, egy sem igazán) Vegyél neki heartot, regen a legtöbbször >> lifesteal.
Amúgy Barathrum úgy öl, hogy sokszor bejön neki a greater bash, meg ugye az ultijához eleve mellékel egy greater bash-t, a sebzésen felül. Nos, sem a greater bash bónusz-sebzésébõl, sem az ulti sebzésébõl (a charge of darknessrõl meg ugye ne is beszéljünk) nem kap lifestealt. Ergo, talán maradjunk a regennél.
S'N'Y egy elég rossz tárgy, csak olyan heronak érdemes kirakni (5500 körüli pénzért), aki tányleg profitál belõle. Magam részérõl Barátszobát tartom erre a legalkalmasabbnak, mert õ bónusz sebzést kap érte azon felül, amennyit a S'N'Y sebez (kb 16-ot). Vlagyimir nem olyan jó cucc, nem stackel a devotion aurája az assaultéval, így a 2 tárgy ronda az inventoryban. Az assault viszont kell, az a -5 armor nagyon ott van sebzésben, fõleg ugye Barathrum a törékeny, magányos intes herokat veszi célba.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
Nekem már van egy repem, 4150-es builddel. 29 kill, 8 die.
köszi 😊
treads + vlagyimir + S'N'Y + 2 hyper + tarack
vagy:
Boots of travel + 2 tarack + armlet + hyper
vagy:
treads + S'N'Y + 2 tarack + armlet + hyper/assault
Sok hp, nagy sebesség, nagy attack speed.
Fun build 1:
boots of travel + S'N'Y + Eul's + vlagyimirs + tarack + armlet
Fun build 2:
boots of travel + manta + 2 tarack + hyper + assault
Hát ja, azok gyõznek, az tuti :-) Mondjuk a techiesnek, lunának, laMcernek, Lászlónak tényleg semmi esélye :-D
jaheZS ellopod az 5letemet, te kis snecie! <#idiota>#idiota>
Az gyõz, aki a legkevesebb értékû builddel a nyertes csapatban van, min. 10 killje van, és õt kevesebbszer ölték, mint ahányszor õ ölt.
A gyõztes õrizze meg a repet! Játszhatod a meccset a bneten is, min. normál comp. ellen is, lanon is, csak 5v5 legyen a meccs. Only mid nem ér. -st, -ne, -em, -ap, -ar, -sd: ér. Cheat: természetesen nem ér :-)