Defense of the Ancients

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
1. én vagyok dokival, de mivel razor is szóba került itt õt is érdemes figyelni a végén, jó buildet rakott és nagyrészt rajta múlott a gyõzelem, mivel benyomtuk megacreepig, axe kokk volt, odaát viper tett hülyeséget az elején, az ellenfélnél SK pedig jól elimbult dehát ennyit ért a basheres build.
2. a 6.48 megjelenését követõ napokban volt, amikor puck volt az új hõs, laza 4v5 a sok melee hõs ellen nálunk 3 int + avernus tanknak, sima gyõzelem. (silencer vagyok)
erre tessék

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

"Van kb. 50 dota replayem ami aktuálisnak mondható, ezekbõl ha akarjátok nézhetek olyat, ahol ezeket a csodahõsöket lezúzzák az itt nagyon alábecsült egyedek. "

Lássuk lássuk! 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Koszonom mindenkinek a segitseget, megoldodott a problemam! <#worship>

hoy ehh

Szoval GGC-re is a router-em miatt nem tudok csatlakozni?

hoy ehh

Lammer
router+tuzfalhoz egy kis segitseg
ott lathatod, hogy 6112es portot kell routolni TCP-n(egyebkent rengeteg routert allitottam mar be, es ott eleg volt siman a 6112-es portot mahinalni!)...

de router es tuzfal kerdesben legyszi ne ide szemetelj... kerdezd meg ha nem megy van itt topik erre a celra is! <#eljen>
( ha esetleg olyan routered lenne amiben nehezen igazodsz ki!)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Router-em van meg Windows tuzfal, nem allitottam rajtuk semmit, ehhez is kellene segitseg. <#help>

hoy ehh

Ezeket megcsinaltam, aztan kivalasztottam egy szobat, beallitottam a jatek eleresi utvonalat, de ha ranyomok a start game-re, lerakja kicsibe a ggc-t, viszont a jatek nem indul. Ilyenkor mi a teendo, mit csinalok rosszul?

hoy ehh

XXLászlóXX
leszeded garena-t és regelsz forumban kb ennyi

degenerator
miaza ggc? és hogy férek hozzá?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

XXLászlóXX
mondjuk kani=bnet<ggc
vagy ggc>all

XXLászlóXX
ha nincs kani van ggc meg bnet jobbaknak 😛

degenerator
vagy ha nincs kani

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

XXLászlóXX
ai mapon csak buildeket meg újabb kombókat, technikákat szoktam kipróbálni... meg unalomüzésre is jó

Muki100
Akárhogy is, lehetetlen igazi ellenfelek ellen az olyan ami AI ellen.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Mind1, lejjebb irtam hogy jelenleg nincs war3-am, majd csak az eredetit fogom felrakni, majd magus rak fel nekem. De azert kossz!

hoy ehh

Terensz
Sejtettem 😄
Amúgy próbáld ki, nem is olyan egyszerû az 1v5. Nehezebb, mint az 5v5, mert õk mindig együtt támadnak, stunnolnak, lassítanak, pwnolnak. Ahhoz, hogy hármat bedarálj, nem elég az a kezdeti 3000 pénzkülönbség.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Muki100
Azt ugye tudod azért, hogy játékosok ellen semmi esélyed nem lett volna...az AI nem azért van, hogy buildeket próbálj ellene, hanem azért, hogy az új játékosok kipróbálják offline.
Meg gondolom alapból sok pénzzel indultál, úgy kell kipróbálni, hogy beraksz magad mellé 4 computert, és az elviszi a lóvét, a kezdõ párszáz goldod van, amibõl veszel egy rort max.
Van kb. 50 dota replayem ami aktuálisnak mondható, ezekbõl ha akarjátok nézhetek olyat, ahol ezeket a csodahõsöket lezúzzák az itt nagyon alábecsült egyedek.
Egyébként ha 1v1ezni akarsz troll ellen is akad ellenfél, void, PA, broodmother, a régi naix, stb.

XXLászlóXX
hát bemásolod replays mappádba és utána single player->view replay-> és lejátszod ennyi

De mivel nyissam meg a w3g kiterjesztest? Nem azt mondtad hogy .aviban lesz?

hoy ehh

XXLászlóXX
radiance nem éppen ellenfélfüggõ..... hanem hõsfüggõ..(mármint az a hõs amivel vagy😊) például elõbb rakok spectrének, alkesznak, weavernek, pl-nek, nagának, leonak mint például linának meg trollnak... vagy most akármit mondhatok... de viszont intes hõsök közül tényleg jó undynak meg enigmának

XXLászlóXX
kérésed számomra parancs 😊 ide nyomatom amiket felpakoltam "kedvenc" hõsök:

Rhasta
Medusa
Spectre
Visage

XXLászlóXX
nemsokkal tart tovább... mivel itt több game is van kreálva szal kábé egyenlõ a kanival

Tokeletes, koszi! <#wink>

hoy ehh

degenerator
csak azér kérdem, mer a 6.49nél asszem nem mûködött a mom.

magus
technikailag ugyanaz, nem? sztem mindketto

degenerator
de melyik? mom? vagy satanic?

magus
mûködik

degenerator
lunának lehet rakni lifestealt? mûködik nála valamelyik?

magus
radiance ellenfélfüggõ, pl dirge-nak szoktam kirakni, ha nemcsupa 3k hp-val rohangáló str hero van ellened akkor kõkeményen szétlehet szopatni õket vele. a zombikkal mikrozol, hogy ne jojjenek a kozeledbe, gyogyitod magad veluk, ha elmenekülne ott az ulti (skadi kesobb) meg a csizma, és szedi folyamatosan. volt már így nagyon csúnya killsorozat

Terensz
"egyébként, ha ketten hárman körbeveszik warlordot, omndjuk stunnerek, mennyi esélye lenne?😊" hát ja :-) Erre írtam: "ha kapsz egy Liont és egy Nerubian assassint egyidejûleg, akkor bukó :-)". Earthshaker talán a legrosszabb ellenfél.

Terensz
Nem tudom, kit hat meg 30hp/sec sérülés 20. szint környékén. Nekem a radiance nem jön be annyira. Ebbõl a buildbõl mindennek megvan az értelme. A buriza azért kell, mert 5v1-ben kb 1000 hp/sec sebzést kell valahogy visszaszívnod. A bf meg azért jó, mert az 1000 hp/sec terhelést csökkenti le nagyon jelentõsen, másodpercek alatt. A vlad meg a sata meg együtt kb 60% hp-szívás. Szerintem olyan herot, aki 5 hero folyamatos támadásának ellen tud állni, nem tudsz máshogyan összerakni. Persze ha kapsz egy Liont és egy Nerubian assassint egyidejûleg, akkor bukó :-)

degenerator
az egon lehet vitatkozni szerintem. angoloknak, franciáknak is kicsit nagyobb van. de még a szomszédoknál is találsz.

egyébként, ha ketten hárman körbeveszik warlordot, omndjuk stunnerek, mennyi esélye lenne?😊

magus
na ilyennel egyszer találkoztam, akkor a nõvérével (!) jött, ignore és kész

magus
640*480-as avi-ban holnap az asztalodon jó lesz?

degenerator
én meg ork outot szoktam írni. rühellem, amikor a sok kis cigánygyerek (vmi furanevü klánjuk van) betéved a játékba, és ha ölik, akkor azonnal anyázik, és azzal fenyegetõzik, hogy ip alapján megkeresnek, és szólnak a haverjaiknak, meg ilyenek.

Valaki pls rakjon fel egy sajat keszitesu teljes replay-t ahogyan jatszik a kedvenc hosevel, de ugy kellene hogy war3 nelkul is meg tudjam nezni! Remelem megoldhato, elore is koszonom!

hoy ehh

Terensz
Jahrakal nem sweepel. Csak stunnol, meg gyors.

A kedvencem az, mikor ütöm valamelyiket a kútja mellett, majd 30 hp-val meglépne, én meg gyorsan átváltok rangedre 😄

magus
marmint latom h kiraktad a burizat, de rengeteg penz azert az a bf, akkor mar lehetne egy radiance, ha esetleg elkezdenenek futni eloled

Terensz
Gondar meg riki ellen kellett fõleg. Így nem léptek meg :-)
1v5-öltem gép ellen. Az egész bandát hazavágtem furyval 5 sec alatt.

magus
szeretem huzni oket, vicces mikor europa legnagyobb egoval rendelkezo nemzete elkezd pattogni. amugy eleg sok kozuk van a fiataloknak sajnos ott ilyen eszmekhez, de igazatok van, ne offoljunk

bf minek? nem critesnek vagy alapbol sweepelonek nagyon ritkan eri meg sztem kirakni

Terensz
Ilyet látsz bneten, ne fuss. Írd be a gg-t :-)

Terensz
A németeknek és osztrákoknak van tartása. Annak ellenére, hogy (fõleg a németek) nyakára ráültek 45 után - valakik - és ellenõrzik õket, meg tejelnek a 60 évvel ezelõtti bûnükért a mai unokák kárpótlás-pótlás kártérítését, meg minden4. Szóval nem náciak. Ok? Persze mindenkinek lehet nem épp kedvelt nemzete. Én is kicsit elõítéletes vagyok az USA-val.

Lammer
ezt a nacizast plz fejezd be, mert ertelmetlen, azt sem tudod mirol beszelesz -.- lehet egy szines nemettel, vagy arab szarmazasu nemettel jatszol... -.-
uncsi az allando frocsogo nemetfobiad, de komolyan!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

magus
jo mondjuk ez igaz, sok nordiconly van

mikor krealok altalaban nazis outot szoktam, akkor is sok ido mig az az allatfaj megerti hogy nemkivanatosak

de azert annyira nem veszes, par percnel nem kell tobbet keresgelned

Carmang
ggc-n játszottunk.
Hát akkor "ez van".
Kösz a gyors reagálást mindenkinek!

Kanin mar jatszottam, ott egesz hamar megvolt a game, csak neha rugtak ki, mert haverokkal akartak jatszani. Akkor itt(bnet) mennyivel tart tovabb a serverkereses?

hoy ehh

XXLászlóXX
"Az XXLászlóXX-féle replayon"

pls ne XXLászlóXX -etek 😄 simán csak RazR az a müvésznevem 😛 vagy Cass!dy vagy DMH de inkább RazR 😊

XXLászlóXX
ggc n ha host kilép megszakadsz te is.. kanin megy tovább.. bneten is

XXLászlóXX
elfelejtetted megemlíteni hogy gerhost meg nordic only a creált gamek 90%a ergo mire találsz egyo lyat amibe beengednek és ott is maradhatsz elmegy a kedved a játéktól 😊

Zomil
hát pedig igy van, h ha a host eltünik a játék még tovább szokott menni 😄

nemcsak alap tft-ben, de a modokban is(persze bneten, lanon nem tudom)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"