1613
Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
-
Nuki #754 Fú akkor bocs!
Mindegy mostmár teljesen confused vagyok, keverek két hőst -
#753 gyaaaaa ott a HINT vazzeg!444 -
Nuki #752 Akkor melyik?
[apro](munkahelyen vagyok örülök ha a hirtelen támadt szabadidőmet nem a kemencéknél és a gumikeverékek társaságában kell eltöltenem szóval nem tudok olyan villám-sebességgel browseolni hogy megnézzem ki-és-micsoda-is-az) -
#751 neeeeeeeem -.-
az az en kedvencem AKIT LEGYENGITETTEK!!4!4NÉÉÉÉGY
(hint: az a Terror Blade) -
Nuki #750 Ő az, amelyik ha kicsi százalékú az élete, akkor életet 'cserél' az ellennel? -
#749 "minden heronak van ellenfele" :p -
#748 Ha úgy jön mögötted, hogy nincs creeped a közelben, akkor a battery assault előbb-utóbb végez veled.
Amúgy meg elég nehéz a power coghoz úgy rendesen behelyezkedni (ha nem állsz rá szorosan: nem zárod be). Ha ranged az ellenfeled, a cog olyan, mintha ő dobott volna rád hálót. Az ulti meg nem egy nagy szám. Egyébként meg nem is élvezetes vele játszani. Az pedig, hogy "hihetetlen imba": enyhe túlzás. Az imba hero a slithice. Neki tényleg nincs ellenfele, elég undorító. -
#747 A negyedik az ultija, és stunnol + sebez egyszerre
A rakétának sztem nincs truesightja de sebzi a láthatatlant is. -
Nuki #746 pontosítok: a varázsketrec maga "köré" jön létre. -
Nuki #745 Megpróbálom tőmondatokban leírni:
Egyik: bekapcsolod, kb. 15 másodpercig lövöldöz véletlenszerű célpontokra és mini-stunolgat
Másik: "varázsketrec"et hoz létre, bezárja maga mellé a közvetlen közelében lévőket. A ketrec elemei szétüthetők, 1 elem szétv 3 ütés kell. Ha manával rendelkező lény halad el a ketrec elemei mellett, azok sebződnek x mennyiséget, ami szintenként fejlődik
Harmadik: Bárhova a pályára lőhetsz ki rakétát, ha sötétbe lövöd felfedezi. Egy kissebb AOE-n belül mindenkin sebez és néhány másodpercig visionöd lesz a területre (álcázott dolgokat, mint riki vagy pók a hálójában azt hiszem nem láthatod) (ha jól emlékszem ez az ulti)
Negyedik: Odahúzza magát az ellenfélhez egy kampóval, mint a hentes csak sokkal messzebről. Akinek nekiütközik azt stunnolja egy kicsit vagy sebzi, nem emlékszem pontosan melyik (vagy mindkettő). -
#744 mik a skilljei ennek az új gobonak? jön mögöttem, és megöl... -
Nuki #743 Hallgatok alatta zenét, nem gáz :D -
#742 ez mondjuk tény.
de amugy is elmegy tőle az emberek kedve mert a csipogása az valami borzalmas:D -
Nuki #741 Te, az csak jó neked ha más nem választja :D -
#740 pedig hihetetlen imba -
#739 hol van ez az új hős leírva? -
Nuki #738 Anál több ok hogy ne válaszd. :D -
#737 Engem az zavar hogy 1 db hangja van és szinte semennyi animációja. -
Nuki #736 Miért is? Ennél komolytalanabb hős is: van. -
Menő #735 kösz -
#734 tessék -
Menő #733 Hali! Boccs a láma kérdésrt, de nemrég kezdtem el dotázni, és annyit kérdeznék, hogy mi az az orb effects, és hogyan működik? -
#732 na ezt gyorsan plz Funba atrakni... htx :C -
#731 sztem az új hősre értette -
#730 mi változott? -
Nuki #729 Új goblin igen loális -
#728 Neeeeeeeeeeeeeee TeNorbléd... Neeeeeeeeeeeeeeeeee :C -
#727 teljes changelog
Hát terrort sajnálom hogy így lelassították, így ő volt holtversenyben a 2. leggyorsabb hős most meg átlagos lett.
Drowot nem nagyon változtatja meg sztem ez a +6 agi, körülbelül így ért egálba a régi agi gaines drowwal, persze így mínusz a régi jó ultija amivel szétfarmolta az agyát -> régi drow még mindig > mostani
kutya ultiját még nem volt alkalmam kipróbálni de nekem elég hülyeségnek hangzik az a 16 sec, és alapból mostmár nem gyorsítja őt meg a feral heart. Nem lesz több kútig üldözés hanem vagy sikerül a helyszínen kivégezni vagy kibírja az ultidat és akkor bőven elmegy. -
#726 nemis w3 verzioó hanem patch verzió ami alapból átirja a wc3 verziót -
Nuki #725 Az szerintem W3 verzió te meg DOTA verzióról beszélsz :D -
#724 :P -
#723 tévedés...
bneten 1.22.0.6328 van -
#722 Akkor ezt a repet nem fogom tudni megnézni -,- -
#721 Bneten 1.22 van kanin meg 1.21 -
#720 "Replay data is for a different version of Warcraft 3" :C ezt írja :C
Pedig 6.52e a getdota.com-ról szépen le van töltve... -
#719 nah így játszok én dazzleval :P
a replay itt tekinthető meg ;) enjoy -
#718 Nnah, már megin' Dazzle -,-
Szerintem ez a perfekt build neki. -
Nuki #717 Minden játékkal az a baj, hogy csak úgy repül az idő...
Nézd a jó oldalát: kevesebb mint egy parti munchkin... főleg képzeld oda, hogy az ÖSSZES kieg megvan és a munchkin paklid 1000(!) lapból áll legalább.
Az nem 60 és nem 120 perc. Több. :D -
#716 egyebkent nemreg voltak nalam Terenszek es pont azt beszeltuk, hogy en egy picit beleuntam a DOTAba is :S valahogy ezek az 50-60 perces meccsek kicsit vontatottak :S
meg mindig nem tudok atszokni egy atlag 15 perces ESCÉ meccsrol... az legalabb porgos stb... fenebe... pedig nagyon szeretem a DOTAT, dobjatok mar fel valamivel :D
ma is mondom kicsit leulok gyakorolni Bácserrel... iszonyat szimpi a hero meg minden... erre azon veszem eszre magamat, hogy F10-E-X-X
:C
-
#715 Ha elakarnak futni akkor szoktam. Jah, favagasra jo -.-