Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. a 6.48 megjelenését követõ napokban volt, amikor puck volt az új hõs, laza 4v5 a sok melee hõs ellen nálunk 3 int + avernus tanknak, sima gyõzelem. (silencer vagyok)
erre tessék
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Lássuk lássuk! 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
hoy ehh
hoy ehh
ott lathatod, hogy 6112es portot kell routolni TCP-n(egyebkent rengeteg routert allitottam mar be, es ott eleg volt siman a 6112-es portot mahinalni!)...
de router es tuzfal kerdesben legyszi ne ide szemetelj... kerdezd meg ha nem megy van itt topik erre a celra is! <#eljen>#eljen>
( ha esetleg olyan routered lenne amiben nehezen igazodsz ki!)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
hoy ehh
hoy ehh
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
hoy ehh
Amúgy próbáld ki, nem is olyan egyszerû az 1v5. Nehezebb, mint az 5v5, mert õk mindig együtt támadnak, stunnolnak, lassítanak, pwnolnak. Ahhoz, hogy hármat bedarálj, nem elég az a kezdeti 3000 pénzkülönbség.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Meg gondolom alapból sok pénzzel indultál, úgy kell kipróbálni, hogy beraksz magad mellé 4 computert, és az elviszi a lóvét, a kezdõ párszáz goldod van, amibõl veszel egy rort max.
Van kb. 50 dota replayem ami aktuálisnak mondható, ezekbõl ha akarjátok nézhetek olyat, ahol ezeket a csodahõsöket lezúzzák az itt nagyon alábecsült egyedek.
Egyébként ha 1v1ezni akarsz troll ellen is akad ellenfél, void, PA, broodmother, a régi naix, stb.
hoy ehh
hoy ehh
egyébként, ha ketten hárman körbeveszik warlordot, omndjuk stunnerek, mennyi esélye lenne?😊
hoy ehh
A kedvencem az, mikor ütöm valamelyiket a kútja mellett, majd 30 hp-val meglépne, én meg gyorsan átváltok rangedre 😄
1v5-öltem gép ellen. Az egész bandát hazavágtem furyval 5 sec alatt.
bf minek? nem critesnek vagy alapbol sweepelonek nagyon ritkan eri meg sztem kirakni
uncsi az allando frocsogo nemetfobiad, de komolyan!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
mikor krealok altalaban nazis outot szoktam, akkor is sok ido mig az az allatfaj megerti hogy nemkivanatosak
de azert annyira nem veszes, par percnel nem kell tobbet keresgelned
hoy ehh
pls ne XXLászlóXX -etek 😄 simán csak RazR az a müvésznevem 😛 vagy Cass!dy vagy DMH de inkább RazR 😊
nemcsak alap tft-ben, de a modokban is(persze bneten, lanon nem tudom)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"