Defense of the Ancients
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Sanya rossz, sanya kevés bónuszt ad, maim ritkán jön be, sanya ár/teljesítmény mutatója szánalmas, de ennyi bónusz ms egyszerûen életet ment és életet vesz el. Ebbõl következik, hogy sanya jó :-D
Ha nem érdekelne, hogy mennyire csúnya 2 orbos tárgy az inventoryban, én sanyát és satanicot raknék (fõleg ha az #584-re az a válasz, hogy mindháromtól szív hp-t), ugyanis kit érdekel a maim, 14%, hogy bejön, különben is van purge.
Vagy: sanya helyett yasha. Új yasha 10% ms-t ad + 200 pénzért, 7% helyett. A maradék 3750-bõl meg veszel valami olyat, ami öl. Vagy elsörözöd, mindegy. Merthogy a játék végén hiába van 4000 hp-d és 2000 manád, azt nem 5, hanem 10 mp lesz leverni rólad, ha nem ölöd meg azt a herot, aki leverné :-)
Ebbõl következik, hogy ha 5mp lenne leverni rólad, de te 3 mp alatt meg tudod ölni, akkor tedd. Medusa jó. Medusa glasscannon. Medusa öl :D
Skadiiiiiiii!!!!4!!44 Skadi rossz.
lassít, bónusz hp, bónusz mana (hp ebben az esetben).
egy skadival senki sem tud leutni, s&y medusanak sztem hibas dontes
Mjollnir: nem hiába látni kevés hõsön, de azokon jó.
"Gives +35 Agility, +35 damage, and a 20% chance to release a 200 damage Chain Lightning."
Tehát ez +70 dmg és 35% as-nek felel meg, plusz egy kis armor de az agis hõsökön amúgy is van. Ez már eleve jobb dps mint mondjuk egy buriza vagy mkb (HA nem jön be a critical vagy a minibash, de azoknak ugyanannyi az esélye mint itt a chain lightningnak)
"When a hero with the Static Charge buff is attacked there is a 20% chance that a 200 damage Static Charge will strike the attacking unit, Static Charge activates at most once per second. "
Na ha ezt még rádobod a csapat tankjára vagy ha már vagy annyira kemény, magadra, akkor szinte garantáltan (mivel mindenki ütni fog) +200 dps, ráadásul az összes közelálló ellenségre.
Ezzel szemben a butter 600-al olcsóbb és:
+30 Agility
+30 damage
+30% increased attack speed
30% Evasion
Körülbelül ha nézzük ugyanolyan jó, +60 dmg és +60 as, armor, az evasion pedig segít a túlélésben, de ha összességében nézzük a butter egy jó alap támadási sebességgel rendelkezõ hõsnél (razor, troll) alulmarad dpsben a mjollnirhoz képest, és bár te jobban túl fogod élni (ami nem elhanyagolható viszont), elúszik a static charge amit mondjuk a tankra tennél.
Ami miatt én a mjollnirt szoktam választani elsõnek, az az, hogy ha az a kezdõ tárgyam, akkor utána felgyorsul a farmolás mert a chain lightning ha 2x bejön a creepek ellen viszont már sokat ér. Arról nem is beszélve, ha beállok 20 creep közé magamon a static chargeal, azonnal lemegy mind. Utána meg már úgyis tudok tenni buttert vagy heartot is akár, mivel a dps már ígyis az egyik legjobbnak kell hogy legyen abban az idõszakban, ha gyors sikerült összefarmolni az elején az eaglehornt.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ha nagyon orbolni akarok, veszek egy desolatort 4420-ért, meg egy hyperstone-t 2100-ért, és 6520 pénzért sokkal többet sebzek, mint az a csillivilli vacak kb ugyanennyiért.
"inkabb az a tipikus bebujok a nagy tank moge "
Dehát medúza a nagy tank! Linken meg adott esetben bloodstone, halhatatlanság garantált, elõtte ha raktál vmi dps tárgyat mint buriza, butter, mkb vagy mjollnir farmolásban is verhetetlen, kb. annyival ugorja meg a társak inventoryját egy átlagos medúza a végén, mint egy szerencsés és ügyes alkemista.
mindig is "occcckottttam" MEDUSA nenitol... demivel noi karakter fetisem vanik... nem hagyhattam ki... <#zavart1>#zavart1>
Kep magaert beszel... meg mentem volna vissza vasarolni valami joaksagot... de... levertuk az ellen tornyat...
ami tetszik benne:
-KIVALO ellen az images kombos karik ellen... -> rohant felem Naga sok tukorkeppel... es mindent egyidoben lelottem(tobbfeleshotolas) plusz maimmal KIVALO!
-tetszik a lassito, debuffolo ultija... (nyamm)
-noi kari^^
ami nem:
-strendzses es ultranuker karik ellen ugye vekony... inkabb az a tipikus bebujok a nagy tank moge es debuffolok-lassitok ,DPSezek stilus... ;)
-mana shieldje meg jo is lenne... de piszok hamar lemegy tumultusban :(
amugy kivalo csapatjatekos!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Csak stunner herokkal jöttek. Earthshaker, Ogre magi, Magnataur, jó, egy köcsög gondár, aki nem stunner, meg a treant. Ja, csupa (DE), nálunk meg mindenki más náció.
A max attackspeed amit szerezhetsz amúgy az 400% - alap ami jön, onnan nincs tovább.
Item: ring of regen, treads, ring of prot, sobi, mask of death, iron vill, 2.mask of death, vlad, claymore... Ekkorra vagyok kb level 11.. kb +65 sebzéssel.
Skill: fervor, rage váltva, ulti, fervor, rage, skill bonus.
Ekkor megvan kb. az elsõ double killem, meg kicsit farmolok, befejezem a furyt. Ekkor már ha minden igaz, nincs tovább, mert szétszedtük a bázist. Ha véletlen nem így alakulna, reaver, satanic, cristalis lenne a folytatás. A lepke lenne a hatodik slot, de ne ábrándozzunk 50 perces meccsrõl :D Igazából a level 11 ultival és kimaxolt fervorral már akkora az attack speed, mint senki másnak, a fury a fõ double killer, meg gondar is akkor lép ki, mikor meglátja nálad, a satával meg ugye szumma 66% a lifesteal, egyszerûen halhatatlan vagy. Volt olyan, hogy kb 200 hp-ról megvertem még 2 herot. Csak nem elfutni kell, hanem nekimenni. A basher meg egyszerûen fölösleges, megvételével hátráltatod az igazán fontos tárgyakat, de 2-en attól még le bírnak gyõzni. A cleave a lényeg, a fury a tömeggyilkolás eszköze.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
szegeny yurneromat, hogy szetszedtek : / tok jol indult a csata, 4-0, aztan kilepett 2 ember toluk, es ott volt razor, doom es traxxex. hirtelen a kezukbe hullott annyi penz, hogy szanaszet szedtek, doom leultizott, traxex lelassitott, razor meg fel mp alatt szetkapott, mig en lvl 16 voltam o lvl 20. volt nalunk egy feeder is : /
minden hõsnek a skilljeihez megfelelõ tárgyakat illik/érdemes pakolni
és kérlekszépen téged meg mindenkit hogy ne cipövel meg flaskkal kezdjetek... csak ha van rá okotok
Annyi sok játék után amíg mind a 90 karaktert végigpróbálod ismerni fogod aránylag a tárgyakat. (mire a végére jutsz a 90-nek, már kevesleni fogod hidd el :D )
hoy ehh
Lina ellen melyik a legjobb karakter?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
hoy ehh