1613
Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
-
#794 SZVSZ sok manát -
#793 ennek az új hősnnek mit érdemes venni? -
#792 Ja, egy fejjel alacsonyabb, mint élőben... -
Nuki #791 Fú, egyéni rekord !!4 -
#790 3 napig -
Nuki #789 Arcsy
Költői kérdés: vistát, amit kaptál hozzá (ha kaptál) rajta hagytad? -
#788 Acer TravelMate 5720G-832G25Mi
-
Nuki #787 Az macerás hogy "odaadod pólósnak és megrendeled?" Akkor sajnállak. -
#786 Macerás -
Nuki #785 Nyomtatsz és rávasalod vagy odaadod egy pólósnak és megrendeled :P -
#784 Honnan lehet ilyen pólót szerezni? -
Nuki #783 Esküszöm csak poénból tippeltem volna hogy Feráj az :D
Ezen a képen olyan alacsonynak tűnik... -
Nuki #782 Milyen laposod van? :D
(legalább legközelebbi lanon több helyünk lesz ) -
#781 Dehogynem hordom majd (ma lett meg), amíg törvényt nem hoznak, hogy a pitlord közízlést sért. -
#780 ugye ezt az utcán nem hordod?:p -
#779 naneeeeeeeeeeee ez keeeesz :D
lááál, helyszin -> Doriag szobaja... na mit nyertem? :D
(off: elmentem inkabb es vettem 4,5Kert giga memot a lapiba -.- plz intezkedj, htxvm :C ) -
#778 Póló!!4
-
#777 elbasztam a linket :S amugy tettem fel még anno repeket bnetes meg kanis gamekből, asszem van fent egy-két ggc-s is de azokat nem jelöltem meg... egy két zene is fent van :D azokat szoktam game alatt hallgatni na szal a LINK. -
#776 Köszi a linket!
Már épp ideje, kicsit bosszantott az eddigi ai verzióban, hogy kb 14.szintű vagy, mire a csapattársaid 7.! (és nem voltak lepwnolva, csak épp nem mentek farmolni sem) Szóval igen szánalmas lett. -
#775 replayeim itt megtalálhatók. -
Nuki #774 MEGJÖTT!!!!
1.53 AI -
Nuki #773 Hagyjuk ezt... Rövid időn belül mindenki elkezdené sajnáltatni az ő kedvenc karakterét, és itt imóznánk. -
#772 AMi még geciség(vagy mégsem az?), hogy Lycannak az utlija csak 12 sec ig tart és szerintem ez kurva kis idő lett, bár aki lycan ellen van annak meg ez jó hír, de akkoris geciség -
Nuki #771 Jól?!
Lassabban mozog/cselekszik, napuff. Jobban sajnáltam amikor Rexxar ultijára rádobtak sok másodpercet pluszba (10-et is talán?) -
#770 Szegény elesett tenorblédnek meg - szemben Lionnal - nincs is más a tarsolyában, mint a sunder. Nem agilitis, így nincs attackspeedje, meg szegény image-eket sem tud idézni :-) Így ha a linken védené a sundert, akkor bléd ellenfele már meg is vásárolta a tuti győzelmét 5500 pénzért :P
"szoval linken jol dolgozik, mert IGEN KIVEDI a sebzest". 1 hp sebzés kivédése 5500 pénzért - ez nem is tűnik pazarlásnak...
Még lenne egy megoldás, a bkb. De mivel image-es hero, ezért jó eséllyel nem akkor aktiválod az avatart ellene, amikor tényleg kéne. -
#769 kiegeszites: ha elvenned tenortol a szándert... mi maradna neki? Imagek? huuuu most bepisiltem annyira kemeny... -.-
szoval jol mukodik a linken ;)
btw rengeteg szpellt nem negal! de lehet balansz okokbol ez igy van jol! -
#768 jajj allandoan sirsz! NINCS itt egy deka hiba sem! hisz a linken kivedi a sebzest! jahogy a mellekhatasa nem SEBZES, hanem csere? hatnapuff... a finger of detes kiscsoka meg nesirjon mert a FOD mellett meg van a tarsolyaban egyeb nyalanksag... tenorbled mit tud? oszinten... jahogy van 2 ertelmes skillje??? ennyi!
-szoval linken jol dolgozik, mert IGEN KIVEDI a sebzest
-es ha megvernek TEnorral akkor IGEN JOBBAK voltak nalad
gg ;)
-
#767 Sundert azért nem védi ki a linken, mert technikailag úgy tudták lekódolni a varázslatot, hogy a sunder hatása: 1hp sebzés és 0.01 sec ministun. (az 1 hp sebzést kivédi a linken) Mellesleg kicseréli a hp-t. Magyarul ez a csata/meccsdöntő ulti egy kódolási hiba miatt védhetetlen.
Magyarázatként azt is olvastam, hogy az ok: a sunder egy ulti. Erre csak azt tudom mondani, hogy pl. a thundergod's wrath és a finger of death fennakad a linkenen. Tehát tenorbléd ultija esetében marad az kódolási hiba tényállása. Majd ha javítják, tenorblade ellen elfogadom, hogy azért veszítettem, mert jobban játszott az ellenfelem. -
#766 ogre magi multicastjánál mindegyik effektet kivédi a linken, vagy csak az elsőt? -
#765 tenorblédet igy is jol legyengitettek az uj verzioban... mi kell meg? -.-
-
#764 Luna és Yurnero elég átlagos herok (ha a csapattagjaid nem feedelik őket midben), vannak sokkal erősebbek is. Slithice , phantom lancer és tenorblade jó kezekben szinte legyőzhetetlenek - slithice nem csak szinte, ha nincs str dps hero a csapatban 2 battlefuryval. Elvileg a troll le tudja győzni face-to-face, de: siren ultizik, image-eket csinál, image-ekkel együtt körbeállja az alvó trollt, majd mikor felébred, pár mp, és vége...
Amúgy ternorbléd nem lenne olyan iszonyat veszélyes, csak javítsák már ki azt a durva bugot a linkennel... azért az gusztustalan, mikor összegyűjtöd azt a kisebb vagyont arra a vacak kék kavicsra, hogy majd jól kivédi a sundert, és semmi... kidobtál kb 5500-at, azaz: gg (vagy inkábbb bg). -
#763 az az ulti csak a kivégzést segíti, a lényeg a sebzésen van. ezér nem is szeretem az intes lunát. -
#762 Korai játékra gondoltam, szerintem a végén nem olyan vészes luna ultija, mert vagy sok hp-s hőssel mész és nem nyír ki, vagy kis hp dps hőssel mész, akkor viszont általában van valami menekülő skilled, vagy intes heroval kísérsz valakit hogy kinyírjátok ebben az esetben viszont szétoszlik köztetek jóesetben. -
#761 ha lunának van már 250es sebzése, és üti a hőst, szted meddig maradnak ott azok a creepek? főleg, ha közben elnyomod a ww-t, arrébbsétál, vagy megpróbál menekülni, és akkor nyomod rá az ultit. -
#760 Lunát és juggert ki lehet védeni ha látod, és creepek között maradsz.
Lina meg lion már húzósabb de ott tudni kell ha missel vagy ha látod hogy annyi hpd van amit simán leszed egy kombóval akkor érdemesebb bekapni egy fát és várni mint megöletni magad, de mind kivédhető valamilyen szinten.
Broodmotheré a legjobb sztem. -
#759 Jó,de a luna,yurni,lion,és lina ultik instankillek(hozáá tenném a broodmotheré is az) -
#758 luna rossz kezekben borzalmas...pl voltam már olyan gameben, ahol az ultit elnyomta a srác, 3 creep felfogta, a hero meg semmit se kapott, aztán elkezdett nyavalyogni, hogy mekkora szar.
engem lunával utoljára novemberben öltek meg. noob, halado, egyszerkétszer pro gameben is előfordulok. és nem kevésszer voltam vele. -
Nuki #757 Biztos lámerek ellen játszol :P -
#756 el vagy tevedve ;)
Lunat mar komolyan mondom soxor sajnalom, amikor 6odszorra pwnolom le ;) ez a sunder g3cidurva ;)
HOD szepen faragja le a sebzest... volt rola repem, hogy krites, eleterovisszaszivos Terroral egyszeruen nem tudtam meghalni, mert a image meg en pufoltem az ellent(kozrefogva) es nyomta ram ultit mindent, de pwn :p
(en meg 6.51ig Terroroztam, mostmar nem fogok vele jatszani, kicsit legyengitettek) -
#755 harcos luna pillanatok alatt szétkapja az illukat, a maradékra meg elereszt egy ultit.