1613
Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
-
#1119 nekem az a bajom vele, hogy nagyon erős kapásból, de hogy utána igazából nem tud nagyon hova fejlődni, ahhoz hogy tényleg iszonyat erős legyen rengeteg cucc kell -
#1118 Nekem a személyes kedvencem a venge.
Kis cd-s viszonylag nagyot sebző stun,dmg aura,dmg-red+armor csökkentés,és a mindenre(szopatás,mentés,menekülés)re használható swap.Csak kicsit törékeny a szentem szal óvatosan kell vele arcoskodni. -
Nuki #1117 Annyi varázslata van hogy engem a lustát az rettent el hogy nem akarom megtanulni mind
Egyszer középiskolában amikor ilyen lanos megmérettetés volt dotában, az invoker miatt töltött mindig egy csomót az egész játék... mindenki nagyon kívánta a halálba a srácot aki választotta -
#1116 A 6.10es verziókban nagyon más spelljei voltak és összesen 27 darab.
A vadászós spellje a sunstrike, szerintem az egyik legjobb skillje amit amivel a sok noob megpróbál farmolni vagy szembetolni mint egy nukeot. Magamon kívül kb. 2 embert láttam értelmesen használni, pedig invokert ugye nagyon szerették húzni amikor új hős volt (na meg ezzel nagyon jól lehet lopni is :))
-
Nuki #1115 Azért a ték ott volt... -
#1114 JAJJJ a Lina ellen pont tegnap toltuk TereMszel!!! isteni erzes volt mar 3X-rrrrrra lepownolni... aaaaah... meg sem tudott mozdulni szinte 1X sem .... :D sztán sztán hatan es utana a sikoly
[perverz-e?] :D -
Alfa Of NS #1113 Kani az nincsen? www.kani.hu nem gyön be. -
#1112 nem érzem át azt a hőst. és mintha mikor behozták volna más spelljei voltak, vagy nem? van vmi faszparaszt spellje, amivel bárhonnan levadász, szinte bármilyen hp-val... -
Nuki #1111 Nekem a főfő kedvencem a villámos panda úr. Ha csak 1 hírót kéne választanom, ez lenne.
Viszont mint vegyészként nem tudom elnyomni magamban az alkimista karaktere iránt érzett szerelmemet
Illetve kedvenc rajzfilmhősöm Lina Inverse (Slayers) is a szívem csücske. -
#1110 Invoker mindent visz, amióta visszarakták balancos is. A legegyedibb és szerintem legnagyobb fun hero, nagyon sokféleképpen használható és lehet vele alázni és supportolni is. -
#1109 pont ezt beszeltuk TereMszel ezste, hogy annyi penzert az a kis plusz sebzes tenyleg gagyi :] -
#1108 jut eszembe, szerintem agahnim a legnagyobb pénzkidobás Lionnak. Az a plusz sebzés amit ad a végén, kb 200 ha van, és kerül 1000+1100+1200+2700-ba, ami ha jól számolok 6000. 6000-ért az a pici sebzés nem éri meg. Oké, hogy ad manát meg hp-t, de szinte minden ad. Én szinte mindig guinsoot rakok ki neki, hogy meglegyen a dupla hex, brutális disabler leszel. Necro se rossz item neki, amíg stunolsz, meg hexelsz, addig a kis manók szétszedik, leszívják a manáját. És a lomhaságod is megoldódik. -
#1107 én a troll warlordokat utálom : P a legnagyobb noskill hero az egész játékban
Lion meg tényleg jó, viszont kőkeményen meg lehet szopatni ha bekap egy silencet, nagyon lassú, gyakorlatilag képtelen bármire is ha a varázslatait nem tudja használni, még elfutni se tud -
#1106 Sziasztok!
Rég jártam már itt.
Szóval a kedvencem: Troll Warlord
Bár mostanában elég sok olyan herot is kipróbálok akivel azelőtt nem játszottam.
Vmelyik nap Liont pickeltem és kaptam a noobozást(angolul ofc), hogy milyen sz*r csapattárs vagyok amikor str herok ellen liont pickelek, semmit nem ér stb.
Tegnap toltam vele 2 játékot. Aghanimmal ulti 1350dmg + Dagon lvl5 800dmg + Eclipse 260dmg + refresher orb = * 2 all = 4820 dmg(persze vannak módosítók) és ha nem lenne elég akkor béka(vagy új stun) és futás.
Ilyen 10:2 / 9:1 eket toltam nagyon frankó hős, olyankor játszok vele mikor nincs kedvem darálni.
Tegnap hullott tőle Riki(miután gemem volt közelembe se mert jönni a kis takony), Razor, Centaur(!), Axe(hogy utálom axepickereket) is.
Zeussal szeretek még funolni. -
#1105 kedvencem gondar. ha az ellenfél kiveszi a noob hősöket, akkor ráválasztom őt, senki se tudja megverni. ha látod se érsz vele sokat -
#1104 dragon knight. pt, sy, heart, aztán vmi dmg, -
#1103 de nem kell megolni egymast :]
amit mar meg akartam kerdezni az idejaro lassan alakulgato kis kozossegtol!
(oszinten!) kinek melyik Hero a perzonal kedvence... CSAK 1 Herot lehet megnevezni!!444 nincs, hogy errol az, arrol az oldalrol az! az ULTIMATE kedvenceket akarok latni a kovetkezo kommentekben 4444!
[kivancsi]^^
ps: CSAK 1 HERO! :D -
#1102 hihetetlenul ertetlenek vagytok...
2 napot elb@sztam ra, hogy kiprobaljam TereMsz otletet a 2 basherrel kapcsolatban...
ES IGEN siman basher nelkul sokat kell az ellenfel utan futni
ES IGEN 2 (vagy 1) basherrel EGYSZERUEN NEM TUD KIJONNI A STUNBOL! folyamatosan kapja az arcaba a jot... -> tenyleg NEM tud elmenni!
mindig megvolt a killem! akarmilyen taMk jott vele szembe... siman ledaraltam a 3000 hps allatokat is, par pixelt tudtak csak elore haladni, mert ad1: santak voltak ad2: folyamatos stun alatt altak... az mas kerdes, hogy erdekes modon jottek a szokasos nyukerek es jol bedaraltak 3an... (tulero rulz) :C -
#1101 Barának aztán nagyon kell a lassítás mikor úgyis ott van a greater bash. Ami jobb neki basher helyett, ha attack speedet halmozol rajta egy bizonyos mértékben, barán sokkal jobban kijön a greater bash +100as damage, mint az alap +30asa, ha sokszor beadja.
Az meg hogy TE NEM TEKINTED annak mit jelent? Technikailag az. Innentől nem tudom mit kell rajta vitatkozni. -
#1100 Nna... onnan indult, hogy lúzer cucc Barathrumnak a basher. Most ott állunk, hogy igazi orb-e a maim?
Bara + basher = fájdalom. Bara + 2 basher = rengeteg fájdalom.
Amúgy az utóbbi problémára: engem nem zavarna az, hogy a maim orbját elnyomja a satanic, kiraknám, de sajnos csak 6 inventory slot van, így kirakom neki a fontosabbakat. Egyébként a nagy ms mellé nagyon jó, mikor bejön a maim, mert nem üldözöd be esetlegesen egy neked rögtönzött gank közepére, ha lassítod + hamar agyonvered. -
#1099 Tuodm hogy annak jelzi de ottvan benne hogy ÉN NEM TEKINTEM annak a maimot. -
#1098 ennyi! ;) -
#1097 Nem nézed orbnak de a játék annak nézi. -
#1096 LOL maimot nem nézem orbnak.A Sanyi csak a plusz hp,ms,as miatt kell az igazi orb a lifesteal,meg a chainlight,meg a manaburn,meg ami rexinak meg rusanak van. -
#1095 marmint hogy NE fusson el (az ellen) -
#1094 nem nagyon kell neki az a maim, iszonyat gyors, ha megsem akkor 2 skillje is van, hogy elfusson, a lifesteal sokkal fontosabb
maginanak meg bashert csakis a legvegen szabad kitenni, a legnagyobb noob item a basher...
voidnak meg mire van akkora attack speedje, hogy kihasznalja azt a 2 bashert, es nem nyertetek meg meg akkor baj van -
#1093 jah lol! sanya meg orb effektbe lejatsza sataval, mi?
Baratnak ALAP a SANYA, ennyi :p
-
#1092 Barának,Slardarnak,Voidnak nem tennék bash-t van nekik ezeszer jobb item.
Maginának meg alap a valdi,pot,butterfly,vangu,2basher -
#1091 Btw a basher az sux item neki.
Nincs lifestealed,tegyél akkor satát.AD sok hp-t as-t meg lifstealt jobban megéri mint a basher.Assaultal meg egy sima pottal vered a permabash-t -
#1090 Nem.(pont)
5 hero van kb a dotaban, akinek megéri bashert rakni: Barathrum, warLOLd, Slardar, Profiterror(Darkterror), Magina. Esetleg még az alkimista. "nem az a pici stun fog megmenteni". Ha nem team clashról van szó, Barathrumot nem nagyon kell megmenteni :-) A basher az öléshez kell. -
#1089 tokeletesen durvicsek... (ja es nemirtam, hogy hyperstone is van) most is volt olyan, hogy stun+stun+stun+stun+stun es gg az ellenfel 2500hps tankjanak :D
egyszeruen nem tud kimaszni a mass stunbol! szoval naggggyon durva a cranium neki! ha elkapja a gepszij(pont bejonnek a szazalekok) akkor dara... ha el is "szalad" akkormeg nagyon valoszinuleg "verzik" ergo el a maim es kedvenc baratunk ugyis utoleri^^
idezek: "Cranium basher makes the stun more effective"
konkluzio: iszonyat massstunt toltam vele az iment... 2 ellenfel lapat... de mivel az ember ugye nem gyur vedelemre... ezert szerintem tavolrol szet lehet konnyen nyukolni(2 geci magus ahogy tette az iment keltuzad + kristalyszuz :C) -
#1088 basher nem irja felul a passziv stunjat?
de amugy sztem nem eri meg a cranium neki. hogy oszinte legyek nagyon keves hosnek eri meg... amennyibe az a szar kerul, kiraksz egy eaglehornt, amivel mar utsz annyival gyorsabban, meg nagyobbat, hogy nem kell az a stun. amugy meg charge, ulti, 1 passiv proc utan, ha nem nyertetek, akkor nem az a pici stun fog megmenteni... -
#1087 nem irtam at! hanem hozzatettem meg 1 sort!
btw ez a baratszoba nagyon tetszik! de a szemet gep tudja, hogyha beindul a pofozogep -> ulti+charge of darkness+cranium basher+passziv stun+sanya maim komboval egyszeruen nem tud "elmenni" az ellenfel! ez nagyon tetsziek^^
akkor hirtelen "veletlen" ott terem 3-4 hero(raadasul a disabler fajta) es rogton nekemesnek... :( -
#1086 mondd, hogy átírtad utólag a hozzászólásodat, és nem az én memóriám lukadt ki és haluztam be vmi tök mást -
#1085 valamennyire nyilvan, a lan jobb, de nem fogok leulni lanon jatszani, egyreszt mert nemmertcsak, masreszt mert annyira nem akarok profin jatszani, hogy zavarjon a meg igy is fennmarado latency. -
#1084 edesmindegy ;)
te otthonrol mar kesleltetsz ... az a par hopp amig eljutsz hozza(m) mar olyan durva milisekek (so"t) hogy ... alkalmatlan...
en maradok csakis elo" LANnal... ott tombol a 100 megabit par meteren belul es nincsenek plusz fejallomasok, switchek, hoppok stb ;) -
#1083 jah, erre kell a tricsillio gigabites kolihalon ulo haver, aki hostol, akkor nincs latency -
#1082 hogy begyakoroljam a buildet amit kitalaltam a hosomnek?
meg a'nblokk prektiszeljek?
ugyanis az AI-s map felfoghato lanos letenszinek... so"t! en megfogadtam, hogy nem fogok komoly meccset neten jatszani... csakis lanban... (varom is, hogy legyen egy igazan jokis lanunk mar!) letenszi toredeke a netenek... mivel eleg mikroorientalt jatekos vagyok(tobbiek igazolhatjak) ezert nekem rohadtul fontos a LAN! tehat inkabb gyakorlok gep ellen, mint letenszizzek neten :S
HANYOK A KESLELTETESTOL!444 -
Nuki #1081 Sima SC-s dota nagyon durva...
Multkor lanon próbáltuk és behaltunk rajta... -
#1080 nem tudom hogy fogják megoldani, nincs ott annyi effekt, meg nincsenek creepek, nincsenek mindenféle hős modellek...