Defense of the Ancients

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terensz
Lac, toljunk már egy sc-t mamacsin!!4

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Magina < troll. Meg rikit nem fogja. Egyezzünk ki ebben:
Nerub, Pitlord, Venge, Shaker, Leviathan :-)

XXLászlóXX
ezalor, magina, nerub, tide, shaker oszt jöhetnek xd

Terensz
Omni, Pitlord, Venge, Shaker, Leviathan... gg

Terensz
Hasonló helyzetben én bátran elfutnék :-)

Terensz
Ma ellenem meg: zerg :-)

magus
ma ellenem: axe riki luna troll ursa

mit kezdesz ellenük?

XXLászlóXX
na valami pörgés fijjuk mert ez igy nemállapot... meghAlt a topik? 😞

csármándert? <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

XXLászlóXX
na fentvok hamachi ntw-n kreáltam aki jön az jön aki nem nem na most kimek eltolok egy csármándert xd

XXLászlóXX
nehogymár szkájpoljunk xd inkább adok mindenkinek ventri elérhetõséget,

XXLászlóXX
hhogyne müködne...

degenerator
sy mûködik venonál? buff placere van alapból.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Terensz
Egyelõre hamacsin kéne netelni, és szkájpon beszélgetni.
Hamacsin csináltam hálót. Network name: "sg.hu_dotanetwork". Jelszó: "satanicForTechies"

Aki jön, az jön.
Plz olyan néven gyertek fel, mint az sg.hu-s felhasználónevetek, hogy tudjuk, ki kicsoda.

És hamacsin van is cset, úgyhogy gyertek, meg minden4.

degenerator
ez jól hangzik, de ha épp nem privátot akarnék.....szóval hogy is kéne beüzemelnem?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Muki100
Ne érdekeljen a kani, ha privátot játszunk úgyis tudunk garénán vagy hamachin.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

degenerator
fölös négyezrem ilyesmire nincs.

Terensz
A pár hsz-szel lentebbi... (#964) És akkor játszhatnánk együtt. Merthogy lassan megvan a 8 ember.

degenerator
egyébként a kani még mindig nem üzemel.

a telepítésnél "Failed to download file from Web. (#50, Line 6)" ez jön ki.

vélemény?

XXLászlóXX
na énis mennék bnetre Yaguar néven vok fent

magus
el lehet azért mókázni pubon, mi pl úgy szoktuk, hogy ketten vagyunk, ha már ketten játszotok csapatban máris jobb...

vagy néha szoktunk 4-en 5-en egy csapatot kiállítani, na ott ki szoktak lépkedni

Muki100
Changelogot mindig is szoktam olvasni akkor is ha nem dotázok 😊

Bnetre alap, hogy nem járok (még ha tehetném se -.-)

Régen úgy csináltuk, hogy este 7-8 felé összejött egy 8-10 fõs társaság akik privát játékot nyomtak, rendesen -lmsp mód és mindenki ventrin. Nem volt se feedelés, se anyázás, sõt nagyon hosszú, fordulatos és szoros meccsek voltak szinte kivétel nélkül, és ez ment jó 3-4 hónapon át.

Ma már nem az -lm a menõ hanem ugye a bannolásos meg van pár új jó mód, pl. az -rd.
Csak így volna tulajdonképpen értelme az egésznek, hisz annak, hogy páran összejövünk publicot alázni kevés értelme van, mivel ha a mi csapatunkba jön noob akkor az a baj, ha pedig az ellenfél esélytelen az se jó. Elég sok idõt töltöttem ún. pubstompinggal a nyáron, és ezek jók arra, hogy sok hõssel megtanulj kiemelkedõ lenni, de pl. a társakat akarattal se nagyon tudod annyira figyelni, mintha ventrin lennétek.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Terensz
Azóta pár dolog változott, fél kilóméteres a changelog a 6.56-ban.
Van 2 új ultratáp sentis hero, akik természetesen minden meccsben ott vannak. Ezzel nem is lenne baj, hadd legyenek. De még nincsenek balanszolva és meglehetõsen táposak.

Szokások is változtak a bneten, mindig van bloodseeker, és az a legújabb szokása, hogy kizárólag egyedül farmoló intes herora vadászik, bloodrage-t csak lev2-ig fejleszti fel, és 10 secre silencel vele. Persze kapsz +40% sebzést ajándékba. Mondjuk Lionnal vagy Crystal Majdnemmel. Hát kedves tõle.

Ha nem "PROZ, EXPERTS ONLY!!4" meccsre mész, ott is megy a núbozás végig, persze mindenki vérprofi. Minden kis apró hibát kihasználnak, Ursula pl folyamatosan fury swipelt és lifestealelt egyszerre, és még ki sem volt rakva neki a vladimirs. Ha rákérdezel, megmondja, hogy a 2 orb sosem ütötte egymást.

Amúgy meg ált. a senti oldalon van a host, és 2-3 haverja mindig ott van. A többiek meg ugye nem ismerik egymást.

Szóval kéne 2 normális, állandó csapat, ahol mindenki tudja, hogy a tagok összeszokottak. Más lenne úgy a játék. Tiszta játék mellett biztosan nem anyáznék pl. magus-ra vagy Mukira mert lepwnolt, hát így jártam, megesik. Ja, meg persze gyorsabb lenne a hálózat.

Na majd ha barátok közt játszunk, tudjuk majd egymást szidni. ;D

Ugye Terensz és a többiek? <#idiota>

magus
afaszom is kivan

div safehigh

velünk van axe, 2-11, felfeedelte az ellent, aztán jött rám riki meg kunkka 5 szinttel magasabban, leshracként sok esélyem volt...

-200 xp

Borgi
Sheltem nevezetû forumozó is dotázuk, együtt sozktunk, õ is jönne, természetesen eredetin ;>

porki fagyok fállalon

Muki100
Utolsó embernek beszámolhattok de a 6.54-es korszak óta nem nagyon játszottam, azelõtt viszont jó sokat.

Valahogy össze lehetne hozni 8-10 enbert innen ezsgérõl, ismersz te még olyat aki néhanapján dotázik és van köze az itteni fórumhoz 😛

Én lenni E.gg)blu3.tmplr de battle neten nagyon ritkán vagyok fenn, fõleg hogy most tanulás van ezerrel. viszont ha összejön jó sok v sok játék innen vagy szûk haveri körbõl, akkor szívesen játszom ^^

magus
bnet pubban nincs olyan hogy pro, ha már 3-an összejátszotok kilép az egész másik csapat

divben nem, ott azon múlik az egész játék, hogy hol van balfasz, ahol van 1, az veszt, csak felesleges idõpazarlás

Terensz
Az nem jó, én sem szeretem, ha 5 db Heinrich egyszerre jelentkezik be bélanetre az egyik oldalra, és arról szól a játék, hogy a nem összeszokottakat alázzák egy órán keresztül.

Az kéne, hogy innen 8-10 enber 2 fix csapatot alkotna, és kidolgozna stratégiákat, és pro módon kezdenénk játszani.

Terensz
Degenerator, szánd már rá azt a q... 4 rongyot :-) Minden tescoban/coraban utánad dobják szinte.

magus
vagy 2 és alázunk egy másik 5-t

degenerator
ha lenne eredetim...

Terensz
Eddig 3-an vagyunk, ha jól számolom. Ez kevés. Kéne még 5 v. 7 enber.

Borgi
énis benne vagyok Borgi néven futok bneten, vegyetek föl és ha láttok sikitsatok :C ésakkor énis viszaveszlek

nudazz te megvagy nekem :C

porki fagyok fállalon

magus
beraksz friendbe, és látod, hogy mikor vagyok online...

Terensz
Annyira nem vagyok penge bnetbûl...
Átnéztem, de nem találok vagy ehhez hasonló okosságot. Gondolom: "/ nudazz" lenne, vagy valami hasonló.

magus
nudazz néven találtok meg, ha keresne valaki

magus
én benne vagyok, bneten

Terensz
Nos, felraktam a listcheckert, majd meglátjuk.

Kéne egyet tolni, amolyan sg.hu-s meccset. Ki van benne?

magus
szokott valaki listcheckerrel hostolni?

a pingjeim jók, de mindenki lagspikek miatt nyavajog, és nem tudom, hogy miért...

Borgi
ma már azt hittem örszsákkernek is azt vett a gyerek, de csak blinkesdagger vót :C

porki fagyok fállalon

Miért eddig meg volt tiltva? <#idiota>

magus
mostantól mindenki vehet lothart, nem agit ad. kevés hõs van akinek nem jön jól...

Borgi
D%

porki fagyok fállalon

degenerator
degenerator. de a budai gépen vhogy nem akar mûködni.

XXLászlóXX
jah hát vannak ilyen emberek... de no problem ilyenek mindig is voltak és lesznek... btw kani accountod mi? felveszlek oszt nyomunk egyet vagy netalántán kettöt xd

XXLászlóXX
hát ami már nagy marhaság mivel nem ad annyi agit a lothar... viszont elég jó pár hösnek. már lichnek is kipróbáltam xd

degenerator
tegnap este a kanin egy 1v1es arom meccsben clockival bealáztam egy mokee nevezetû játékost, aki magnussal volt. elõször, mikor ölt, megkérdezte, hogy ugye nem fogok leavelni. aztán mikor bevertem a barakkjait, egyszerre buzi zsidó cigány lettem. aztán mikor már a fát ütöttem, anyám is mocskos kurva lett....annyira bírom az ilyen hormonzavaros 14éveseket...

Borgi
okosgyerekek már öszes agis hõsnek lotárt vesznek?! marhajó :C

porki fagyok fállalon