Nagyot bukott itthon a hónap legjobb filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért olyan nagy baj, hogy az embereket érdekli egy ilyen táncos film?
Ha elkezditek megint ezt a 'magas-kultúra vs popkultúra round x' vitát, esküszöm, nem tudom, mit teszek ... 😄
kezd elegem lenni nekem ebbõl,1-másfél éve olvasok kommenteket,és állandóan szemet szúrsz nekem,feszt belekell valakibe kötnöd,játszanod az okost,és ez már nem szimpla vélemény nyilvánítás ,hanem ez már a fikázás,tovább megyek az "mert én fúde megmondom a pórnépnek a véleményem,mert olyan jártas vagyok a mozi/sorozat világában,és fúde raj vagyok emiatt" kategória.Felfedezni vélek a kommentjeidben egyfajta lenézést,felsõbbrendûséget is.amiért te "ilyen" okos vagy. Olyan szinten sablon szöveget nyomatsz("nem érdekel h jó vagy nem mégis megnézted ez számít blablabalba)hogy már lassan én kérek elnézést miattad.Remélem jól látom a helyzetet. üdv winnie
Te valami médium vagy?? Vagy mibõl gondolod, hogy megnéztem?? Semmi pénzért nem nézném meg azt a filmet. Viszont láttam a trailert, bemutatókat stb. És ha már az után azt mondom szörnyû, akkor el tudom képzelni milyen a film.
Heh, én bírom az ilyen táncos filmeket. Igaz, hogy a sztorik és színészi játékok egy szinten vannak Boll mester zsenialításával, de a tánc-betétek mindig nagyon jók <#eljen>#eljen>
írtam én, h láttam a step upot? a kép alapján jó bulák vannak benne, ennyi.
az into to wild részemrõl a kiválótól nagyon messze volt. és nem csak azért, mert a fõszereplõ színész szimplán idegesítõ volt csak, vagy mert egyáltalán nem érintett meg annak az idiótának a története.
az into to wild részemrõl a kiválótól nagyon messze volt. és nem csak azért, mert a fõszereplõ színész szimplán idegesítõ volt csak, vagy mert egyáltalán nem érintett meg annak az idiótának a története.
persze, hogy hozzászólhat, naná.
én csak arra céloztam, hogy egy dolog, ha rossz egy film, de ha az ember megnézi, akkor nézõvé válik, érdekelte a film, vagyis nem szabad csodálkozni, hogy siker s tep up 2.
én csak arra céloztam, hogy egy dolog, ha rossz egy film, de ha az ember megnézi, akkor nézõvé válik, érdekelte a film, vagyis nem szabad csodálkozni, hogy siker s tep up 2.
Azért úgy nehéz reális véleményt alkotni egy filmrõl, ha meg sem nézi az ember. Ezért tûnik kissé értelmetlennek ez a gondolatod: "de te is megnézted, szóval egy szavad sem lehet". Mivel megnézte, éppen azért hozzá is szólhat. 😊
Step Up 2-t semmilyen pénzért nem nézném meg moziban, de még le sem tölteném. In to The Wild meg szimplán kiváló, azt jöhetsz a szakkifejezéseiddel.😊
http://videodrome.freeblog.hu/
semmi kiforgatás nincs benne, csak szerintem félreértetted, amit írtam. a kollega kommentje tökéletesen rendben van, semmi kiforgatnivaló nincs benne, csak továbbvittem a gondolatát.
Hihetetlen, hogy egy egyszerû véleményt, egy tõmondatot is képes vagy - teljesen feleslegesen - túlkomplikálni és kiforgatni.
khmm...a Step Up volt moziban...
Athlon64 X2 3800+, Asus M2NPV-MX, 2GB Samsung DDR2-667, Asus X1950 Pro, Hitachi 80GB+2x160GB Samsung SATA2 RAID0, NEC ND-3540A, Enermax 325W
Hipervándor? Az meg mi a tököm... :\
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
vannak benne jó punák. míg az út a vadonban a jó képek és kiváló operatõti munka, valamint helyszíneken kívül csak elkoptatott közhelyekben bõvelkedett. szájbarágós szabadságeszmény poszthippikkel, posztgrunge-al, poszttraumával, didaktikus forgatókönyv, epigonizálva néminemû Kerouac fílinggel és nyakonöntve road múvival.
lehet, hogy gagyi és a sokak, akik megnézték, ugyanezt gondolják, de te is megnézted, szóval egy szavad sem lehet.
ez miért meglepõ? az lenne a durva, ha egy into the wild kellene.
Streetdance???!!! Te jó Isten, ez kell a népnek???