19
-
dez #19 Miért olyan nagy baj, hogy az embereket érdekli egy ilyen táncos film? -
tyuklepes #18 Ha elkezditek megint ezt a 'magas-kultúra vs popkultúra round x' vitát, esküszöm, nem tudom, mit teszek ... :D -
#17 kezd elegem lenni nekem ebből,1-másfél éve olvasok kommenteket,és állandóan szemet szúrsz nekem,feszt belekell valakibe kötnöd,játszanod az okost,és ez már nem szimpla vélemény nyilvánítás ,hanem ez már a fikázás,tovább megyek az "mert én fúde megmondom a pórnépnek a véleményem,mert olyan jártas vagyok a mozi/sorozat világában,és fúde raj vagyok emiatt" kategória.Felfedezni vélek a kommentjeidben egyfajta lenézést,felsőbbrendűséget is.amiért te "ilyen" okos vagy. Olyan szinten sablon szöveget nyomatsz("nem érdekel h jó vagy nem mégis megnézted ez számít blablabalba)hogy már lassan én kérek elnézést miattad.Remélem jól látom a helyzetet. üdv winnie -
#16 Te valami médium vagy?? Vagy miből gondolod, hogy megnéztem?? Semmi pénzért nem nézném meg azt a filmet. Viszont láttam a trailert, bemutatókat stb. És ha már az után azt mondom szörnyű, akkor el tudom képzelni milyen a film. -
Wittgen #15 Heh, én bírom az ilyen táncos filmeket. Igaz, hogy a sztorik és színészi játékok egy szinten vannak Boll mester zsenialításával, de a tánc-betétek mindig nagyon jók -
avman #14 írtam én, h láttam a step upot? a kép alapján jó bulák vannak benne, ennyi.
az into to wild részemről a kiválótól nagyon messze volt. és nem csak azért, mert a főszereplő színész szimplán idegesítő volt csak, vagy mert egyáltalán nem érintett meg annak az idiótának a története. -
winnie #13 persze, hogy hozzászólhat, naná.
én csak arra céloztam, hogy egy dolog, ha rossz egy film, de ha az ember megnézi, akkor nézővé válik, érdekelte a film, vagyis nem szabad csodálkozni, hogy siker s tep up 2. -
#12 Ez mi ez? Legalább vannak benne jó bigék? -
Marko001 #11 Azért úgy nehéz reális véleményt alkotni egy filmről, ha meg sem nézi az ember. Ezért tűnik kissé értelmetlennek ez a gondolatod: "de te is megnézted, szóval egy szavad sem lehet". Mivel megnézte, éppen azért hozzá is szólhat. :) -
Real13 #10 Step Up 2-t semmilyen pénzért nem nézném meg moziban, de még le sem tölteném. In to The Wild meg szimplán kiváló, azt jöhetsz a szakkifejezéseiddel.:) -
winnie #9 semmi kiforgatás nincs benne, csak szerintem félreértetted, amit írtam. a kollega kommentje tökéletesen rendben van, semmi kiforgatnivaló nincs benne, csak továbbvittem a gondolatát. -
#8 Hihetetlen, hogy egy egyszerű véleményt, egy tőmondatot is képes vagy - teljesen feleslegesen - túlkomplikálni és kiforgatni. -
#7 khmm...a Step Up volt moziban... -
Csaba42 #6 Hipervándor? Az meg mi a tököm... :\ -
avman #5 vannak benne jó punák. míg az út a vadonban a jó képek és kiváló operatőti munka, valamint helyszíneken kívül csak elkoptatott közhelyekben bővelkedett. szájbarágós szabadságeszmény poszthippikkel, posztgrunge-al, poszttraumával, didaktikus forgatókönyv, epigonizálva néminemű Kerouac fílinggel és nyakonöntve road múvival. -
winnie #4 lehet, hogy gagyi és a sokak, akik megnézték, ugyanezt gondolják, de te is megnézted, szóval egy szavad sem lehet. -
winnie #3 ez miért meglepő? az lenne a durva, ha egy into the wild kellene. -
#2 Ez a step film valami ULTRAGAGYI! -
Sance231 #1 Streetdance???!!! Te jó Isten, ez kell a népnek???