Szekeres Viktor

Nagyot bukott itthon a hónap legjobb filmje

Ahogy az várható volt, a cseppet sem popcorn mozinak titulált Út a vadonban idehaza sem vonzotta a nézőket és akárcsak a kritikailag elismert filmek zöme, szűk, de annál lelkesebb közönséghez jutott el.

Az általunk is felmagasztalt film mindössze 3452 nézőt érdekelt Budapesten, így csak a 10. helyen debütált a heti listán, melyet egy másik premier vezet, a Streetdance - Step up 2, mely annak ellenére ért el szenzációs eredményt (18121 néző), hogy az első részt csak DVD-n adták ki idehaza.


A heti harmadik premier, a 2 nap Párizsban című romantikus film 4145 fővárosit vonzott a filmszínházakba premierjének hetén, s azt talán mondani sem kell, hogy a heti top10-es bevételi listán eleddig a jelenleg hatodik I.e. 10000 és a kilencedik Hipervándor áll a legjobb össznézőszámmal: előbbi már 57 ezer nézőnél tart, míg utóbbi átlépte az 51 ezredik fizető vendéget.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dez #19
    Miért olyan nagy baj, hogy az embereket érdekli egy ilyen táncos film?
  • tyuklepes #18
    Ha elkezditek megint ezt a 'magas-kultúra vs popkultúra round x' vitát, esküszöm, nem tudom, mit teszek ... :D
  • Picizöldfül #17
    kezd elegem lenni nekem ebből,1-másfél éve olvasok kommenteket,és állandóan szemet szúrsz nekem,feszt belekell valakibe kötnöd,játszanod az okost,és ez már nem szimpla vélemény nyilvánítás ,hanem ez már a fikázás,tovább megyek az "mert én fúde megmondom a pórnépnek a véleményem,mert olyan jártas vagyok a mozi/sorozat világában,és fúde raj vagyok emiatt" kategória.Felfedezni vélek a kommentjeidben egyfajta lenézést,felsőbbrendűséget is.amiért te "ilyen" okos vagy. Olyan szinten sablon szöveget nyomatsz("nem érdekel h jó vagy nem mégis megnézted ez számít blablabalba)hogy már lassan én kérek elnézést miattad.Remélem jól látom a helyzetet. üdv winnie
  • HöfEE #16
    Te valami médium vagy?? Vagy miből gondolod, hogy megnéztem?? Semmi pénzért nem nézném meg azt a filmet. Viszont láttam a trailert, bemutatókat stb. És ha már az után azt mondom szörnyű, akkor el tudom képzelni milyen a film.
  • Wittgen #15
    Heh, én bírom az ilyen táncos filmeket. Igaz, hogy a sztorik és színészi játékok egy szinten vannak Boll mester zsenialításával, de a tánc-betétek mindig nagyon jók
  • avman #14
    írtam én, h láttam a step upot? a kép alapján jó bulák vannak benne, ennyi.
    az into to wild részemről a kiválótól nagyon messze volt. és nem csak azért, mert a főszereplő színész szimplán idegesítő volt csak, vagy mert egyáltalán nem érintett meg annak az idiótának a története.
  • winnie #13
    persze, hogy hozzászólhat, naná.

    én csak arra céloztam, hogy egy dolog, ha rossz egy film, de ha az ember megnézi, akkor nézővé válik, érdekelte a film, vagyis nem szabad csodálkozni, hogy siker s tep up 2.
  • ffxi #12
    Ez mi ez? Legalább vannak benne jó bigék?
  • Marko001 #11
    Azért úgy nehéz reális véleményt alkotni egy filmről, ha meg sem nézi az ember. Ezért tűnik kissé értelmetlennek ez a gondolatod: "de te is megnézted, szóval egy szavad sem lehet". Mivel megnézte, éppen azért hozzá is szólhat. :)
  • Real13 #10
    Step Up 2-t semmilyen pénzért nem nézném meg moziban, de még le sem tölteném. In to The Wild meg szimplán kiváló, azt jöhetsz a szakkifejezéseiddel.:)