Minden várakozást felülmúló siker a Showder Klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

honnan lehet letölteni???

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Nem a mûfajjal van a baj, hanem a mentalitással, és a megtanult szöveggel, ez mennyire gáz már?Remélem olvassa ezt valamelyik sztendápkámödis humorosfiatalember...Az szerintetek humoros, hogy az egész a politikából táplálkozik? Mert szerintem kurva szánalmas, hogy 10 esztendeje a fideszmszp a humor forrása, és már a könyökömön jön ki, meg van egy hülyegyerek, és összeállít valami szar szöveget arról, hogy a szomszéd néni olyan csúnya, mint az 1 éves kovászos uborkája, amit a hûtõben felejtett...a lényeg, hogy ezek az emberek nem önmagukban viccesek, hanem a megírt szöveg által hiszik, és a nézõk is hiszik, hogy viccesek...A Fábry-t sem tartom viccesnek, egyszerûen bunkó, ahogy az átlag magyar, és ez vicces...egy kis önirónia, és félig kész is a dolog...Persze a kivételek erõsítik a szabályt( Gálvölgyi, Antal I, Hofi) ezek kis pöcsök, akik szöveg nélkül elvesznek...
Benedekco
nem rajongom ezért a mûfajért Én sem, még csak yoputube-on sikerült pár ilyet elkapni, de mit monjak... szar volt... Eddie Murphy show-ja még jó volt, de más nagyoktól sem láttam jót... ami még iylesmi az a Hofi volt de ott nem is volt fontos, hogy egy poént ne ismételjen meg, mert egy szinházi elõadásra nem mész el hetente, hogy megnézd uazt... megírta a szöveget és apró módosításokkal küldte fél évig... mostmeg... TV... gáz nincs TV-m, nem is lesz soha!

Mé há nem?

hát annyira nem rajongsz a mûfajért h nem is ismered..

Atisz
Nem igazán rajongok a mûfajért. A Kõhalmi meg a Bödõcs tényleg jó mondjuk. Én azt a srácot hiányolom aki közéleti személyiségeket utánoz profi módon (õ kezdte el a Baló György-ös imitációt is).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Bradley! És hogy hívják a haverodat? Boldog Bobby?
BaliBoy
OMG! Gyõzi még midíg nyomja az RTL-en??

Egyébként nekem mind két eddigi adás tetszett. (mármint showder klubból) 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Bradley
Biztos voltam benne, hogy lesznek akik ezt is leszólják. 😄

Azu szerintem elég nyilvánvaló, hogyha egyszer összeáll egy jó mûsor, és a Godotban vagy néhány ember elõtt egyszer elõadták, az simán belefér még a tvbe.
Abba meg biztos vagyok, hogy nem kellene nagyon megerõltetni egyiküknek sem nagyon magát, hogy akár élõben 4-5 sör után szakadnál a röhögéstõl egy spontán elõadástól.

Van egy barátom akit egy ideje fûzünk, hogy állítson össze egy kazettát és küldjük el a "profiknak", mert nagyon jó a gyerek.
2-3 hetente találkozok vele és ha sikerül "szórakoztatóra inni magát", akkor 1-2 óráig lazán nyomja. De egy szimpla story-t is olyan stílusba ad elõ, hogy szakadsz a röhögéstõl....

És még csak pénzt sem kap érte...

TeszteloPontHu
Badár nem is volt még, de lehet hogy tévedek...

Nekem egyébként teljesen új volt Kiss szövege. Nem lehet, hogy egy kicsit sokat hallgatod õket? Úgy nehéz lesz újat mondaniuk. 1-1 ilyen mûsor anyaga szerintem kb. fél év alatt jöhet össze, de biztos, hogy hónapok kellenek hozzá. Szóval arra kár számítani, hogy teljesen új poénokkal jönnek.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

ziipp
Hogy mennyire szubjektív ez a dolog... Nekem az elsõ adás is tetszett, de picit többet vártam volna. Viszont ezen a másodikon rommá röhögtem magam. Kegyetlen volt! FoodLFG írta, hogy neki mekkora csalódás volt Bõdöcs. Nálam épp ellenkezõleg. Rég röhögtem ilyen jót stand up comedy-n. 😊

A poénok tartogatása meg egy vicc. De komolyan. 😄 Egy ilyen humoristának az a célja, hogy minnél többen nevessenek rajta, minnél jobban megkedveljék, és ezért mindent meg is fog tenni. Nem fog fukarkodni a poénokkal. Legalábbis én így látom. Az hogy ismétlõdnek bizonyos dolgok más kérdés. Ilyen még Hofinál is elõfordult. Nem lehet hétrõl hétre a legjobb poénokat elhozni. Nincs annyi ihlet, forrásanyag, amibõl új viccek születhetnének. Fábry Showder is valahol itt vérzik el. Túl szûkös a két rész közti idõ.

xen: Abban igazad van, hogy már régebb óta hallhatóak a rádióban, de ott csak mint "hang" voltak jelen. Max. egy szûkebb, élõ adásokra is járó réteg tudta, hogy ki kicsoda. Széles körben ismerté csak a TV-s szereplés után váltak, köszönhetõen Fábrynak és újonnan a Showder Klubnak.

DJ Boss
Nem tudom, ti mit tartotok viccesnek, de az elsõ adás halál unalmas volt.
Kiss Ádámtól 2 hónapon belül 3. hallottam szinte szóról szóra ugyanazt a szöveget, KAP kicsit udítõbb volt, de Badár Sanyi meg a Fábryban már elnyomott poénjait ismételte, amik fél-1-1,5 évesek... Azt az adást úgy néztem, hogy:
"Ezisvoltmár, ezis... Hehe... Volt, ezis... Szintén..."

A 2.ban Bödõcs és Kõhalmi nem mondott egy ismerõs poént se, és _én_ amúgy is õket tartom a legtehetségesebbnek, ki is ütközött. Nekem szimpatikus volt Hadházi is, van egy fura stílusa.

"Az RTL Klub húzott egy merészet, amikor a Fábry-féle Showder által felfuttatott standup komikusoknak adott egy saját mûsort"

Annyira sajnálatos, hogy mindenki azt hiszi hogy õk itt lettek híresek vagy népszerûek, pedig NEM. Az összes Fábry-ban fellépõ rendszeres szereplõje a Kossuth-os rádiószínház kabaréjának, valamint Dumaszínház tagok. Tv-s ismertségre persze a Fábry-ban tettek szert, de hogy az ismertségük csak onnan eredne az erõs csúsztatás.

Egyébként aki hallgatja a Kossuth Rádión a Rádiókabarét annak rengeteg poén ismerõs már régebbrõl (sokkal régebbrõl)sajnos, pedig tényleg nagyon jó!
"Szerintem kevesebb adás kéne.."

lesz 8 adás, mindenki szerepel kétszer. legyen mindenkirõl évente, félévente 1*10 perc és kalap?
Magamról írtam. Engem nem lehet úgy a képernyõ elõtt tartani, ha csak 5 adásonként hoznak valami kiemelkedõt.
Szerintem kevesebb adás kéne..

Egyébként a semminél ez is jobb, azt beismerem.

https://twitter.com/foodlfg

te most komolyan azt hitted h 2001-ben kezdõdött? az ember kicsit visszaemlékezik, és lám, nem is akkor!

nem gondolkodtál mielõtt írtál. ha az elsõ 2-3 adásban mindenki ellõné a legjobb anyagait akkor utána mit néznénk? akkor meg azért keseregne a nép. mindig van valami ok...

Bõdöcsben csalódtam, elég gyenge poénokat hozott. A Showderben sokkal jobb volt, de a többiek sem szuperáltak a legutóbbi adásban.
Nem tudom, hogy így hogy fognak hétrõl hétre új, poénos dolgokkal elõállni..
Szerintem sehogy.

Persze ettõl még nem feltétlenül fog drasztikusan csökkenni a nézettség (csak nálam)..

https://twitter.com/foodlfg

Erpy
Nagyon jó, végre egy frankó mûsor. Lehetne hosszabb is, órákon át tudnám nézni.

Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked

nem 7 éves hanem 7 évad ment le. az õszi/téli és a tavaszi részek külön évadot jelentenek

" remélem majd beteszik más napon kicsit korábbra."

ne reméld, mert ebben az idõpontban siker lehet - ha korábban lenne, sokkal nagyobb eséllyel bukna meg. ilyen mûsort nem szabad 9-re tenni.
Gerbill
Az elsõ adás jobban tetszett mint a második. kár, hogy ilyen késõn adják, remélem majd beteszik más napon kicsit korábbra. Szerencse, hogy a tv2-n legalább megy az NCIS és amikor annak vége nagyjából már kezdõdik is, így Gyõzik kihagyom a hétfõi programból, nemmintha valaha is néztem volna.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Randal
Jók voltak az eddigi adások, sajnos a hétfõit nem tudtam a tévében megnézni, de bepótoltam késõbb. Látszik a srácokon, hogy nagyon készülnek és hogy tudnak. Trabarna is jó volt, bár csak két témával foglakozott, de azokat jól csinálta.
Mindenesetre továbbra is siker lesz szerintem.

azz
Már hét éves a Gyõzike show? Szánalom...