Szekeres Viktor

Minden várakozást felülmúló siker a Showder Klub

Az RTL Klub húzott egy merészet, amikor a Fábry-féle Showder által felfuttatott standup komikusoknak adott egy saját műsort és úgy tűnik, hogy siker koronázza az erőfeszítéseket. Kiss, Bődöcs, és Kőhalmi kitör a Godot-ból és a hakniturnékból, s elffoglalja a tévét.

Persze az első adás sikere még nem jelent semmit, hiszen ekkor még nem születetett meg a népítélet, de a Győzike 7. évados premierjének remek felvezetését meghálálta a Showder Klub és pár ezer néző híján egymilliós tábort mondhatott magáénak a premier, annak ellenére, hogy este 10 után kezdődött az adás. (A kereskedelmileg fontos, 18-49-es korosztályban aratott leginkább a műsor, majdnem 40%-os közönségaránnyal.)


A netes reakciók is pozitívan szóltak a Showder Klub premierjéről és úgy tűnik, hogy az RTL Klubnak sikerült megtalálnia a Győzike sorozattal összeillő másik műsort, melyek együttes erővel a TV2 Krimihétfőjének két sorozatát (NCIS, Gyilkos számok) birkózták le könnyedén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vajo #25
    honnan lehet letölteni???
  • hajnaltores #24
    Nem a műfajjal van a baj, hanem a mentalitással, és a megtanult szöveggel, ez mennyire gáz már?Remélem olvassa ezt valamelyik sztendápkámödis humorosfiatalember...Az szerintetek humoros, hogy az egész a politikából táplálkozik? Mert szerintem kurva szánalmas, hogy 10 esztendeje a fideszmszp a humor forrása, és már a könyökömön jön ki, meg van egy hülyegyerek, és összeállít valami szar szöveget arról, hogy a szomszéd néni olyan csúnya, mint az 1 éves kovászos uborkája, amit a hűtőben felejtett...a lényeg, hogy ezek az emberek nem önmagukban viccesek, hanem a megírt szöveg által hiszik, és a nézők is hiszik, hogy viccesek...A Fábry-t sem tartom viccesnek, egyszerűen bunkó, ahogy az átlag magyar, és ez vicces...egy kis önirónia, és félig kész is a dolog...Persze a kivételek erősítik a szabályt( Gálvölgyi, Antal I, Hofi) ezek kis pöcsök, akik szöveg nélkül elvesznek...
  • Benedekco #23
    nem rajongom ezért a műfajért Én sem, még csak yoputube-on sikerült pár ilyet elkapni, de mit monjak... szar volt... Eddie Murphy show-ja még jó volt, de más nagyoktól sem láttam jót... ami még iylesmi az a Hofi volt de ott nem is volt fontos, hogy egy poént ne ismételjen meg, mert egy szinházi előadásra nem mész el hetente, hogy megnézd uazt... megírta a szöveget és apró módosításokkal küldte fél évig... mostmeg... TV... gáz nincs TV-m, nem is lesz soha!
  • Loverman #22
    hát annyira nem rajongsz a műfajért h nem is ismered..
  • Atisz #21
    Nem igazán rajongok a műfajért. A Kőhalmi meg a Bödőcs tényleg jó mondjuk. Én azt a srácot hiányolom aki közéleti személyiségeket utánoz profi módon (ő kezdte el a Baló György-ös imitációt is).
  • bierhof #20
    Bradley! És hogy hívják a haverodat? Boldog Bobby?
  • BaliBoy #19
    OMG! Győzi még midíg nyomja az RTL-en?? [nem néz tv-t]

    Egyébként nekem mind két eddigi adás tetszett. (mármint showder klubból) :)
  • Bradley #18
    Biztos voltam benne, hogy lesznek akik ezt is leszólják. :D

    Azu szerintem elég nyilvánvaló, hogyha egyszer összeáll egy jó műsor, és a Godotban vagy néhány ember előtt egyszer előadták, az simán belefér még a tvbe.
    Abba meg biztos vagyok, hogy nem kellene nagyon megerőltetni egyiküknek sem nagyon magát, hogy akár élőben 4-5 sör után szakadnál a röhögéstől egy spontán előadástól.

    Van egy barátom akit egy ideje fűzünk, hogy állítson össze egy kazettát és küldjük el a "profiknak", mert nagyon jó a gyerek.
    2-3 hetente találkozok vele és ha sikerül "szórakoztatóra inni magát", akkor 1-2 óráig lazán nyomja. De egy szimpla story-t is olyan stílusba ad elő, hogy szakadsz a röhögéstől....

    És még csak pénzt sem kap érte...
  • TeszteloPontHu #17
    Badár nem is volt még, de lehet hogy tévedek...

    Nekem egyébként teljesen új volt Kiss szövege. Nem lehet, hogy egy kicsit sokat hallgatod őket? Úgy nehéz lesz újat mondaniuk. 1-1 ilyen műsor anyaga szerintem kb. fél év alatt jöhet össze, de biztos, hogy hónapok kellenek hozzá. Szóval arra kár számítani, hogy teljesen új poénokkal jönnek.
  • ziipp #16
    Hogy mennyire szubjektív ez a dolog... Nekem az első adás is tetszett, de picit többet vártam volna. Viszont ezen a másodikon rommá röhögtem magam. Kegyetlen volt! FoodLFG írta, hogy neki mekkora csalódás volt Bődöcs. Nálam épp ellenkezőleg. Rég röhögtem ilyen jót stand up comedy-n. :)

    A poénok tartogatása meg egy vicc. De komolyan. :D Egy ilyen humoristának az a célja, hogy minnél többen nevessenek rajta, minnél jobban megkedveljék, és ezért mindent meg is fog tenni. Nem fog fukarkodni a poénokkal. Legalábbis én így látom. Az hogy ismétlődnek bizonyos dolgok más kérdés. Ilyen még Hofinál is előfordult. Nem lehet hétről hétre a legjobb poénokat elhozni. Nincs annyi ihlet, forrásanyag, amiből új viccek születhetnének. Fábry Showder is valahol itt vérzik el. Túl szűkös a két rész közti idő.

    xen: Abban igazad van, hogy már régebb óta hallhatóak a rádióban, de ott csak mint "hang" voltak jelen. Max. egy szűkebb, élő adásokra is járó réteg tudta, hogy ki kicsoda. Széles körben ismerté csak a TV-s szereplés után váltak, köszönhetően Fábrynak és újonnan a Showder Klubnak.