Hétvégi programajánló
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgy volt h haver vesz nekem is és majd kifizetem neki, de nem vett mer nem volt biztos h megyek és nem rég szóltam neki h jó, megyek meg minden és akkor mondta h már nincs jegy :S
tegnap volt CTF Székesfehérváron.
következõ akció május 1. Budapest. mi megyünk^^ gyertek ti is
tegnap volt CTF Székesfehérváron.
következõ akció május 1. Budapest. mi megyünk^^ gyertek ti is
\"You are fucking crazy people!\"
jóötletnek tartom a topickot <#eljen>#eljen>
jövõ7 szombat therapy
jövõ7 szombat therapy
/inaktív/
Ma este :

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Hát szerintem ez pont nem akadály :D
Tavaly is összetalálkoztuk így SGsek, szal nem téma^^
Tavaly is összetalálkoztuk így SGsek, szal nem téma^^
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Én is mennék de nincsenek nagyon animeszeretõ emberek az ismerõsim között:D
Mi van az aláírásodban amúgy? Még csak hiragana-t tudok olvasni és írni xD
Mi van az aláírásodban amúgy? Még csak hiragana-t tudok olvasni és írni xD
Nightwish pont nem hétvégén volt:P
Mongyuk arra már az utolsó napokban nem nagyon lehetett jegyet kapni, de mongyuk biztos voltak emberek, akik adtak el, mert nem tudtak elmenni stb...
Mongyuk arra már az utolsó napokban nem nagyon lehetett jegyet kapni, de mongyuk biztos voltak emberek, akik adtak el, mert nem tudtak elmenni stb...
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Naja, ez jól összejött, "szerencsére" a conra hamarabb volt meg a jegy meg a haverok, szóval most errõl lemaradok, de öcsém megy, majd õ mesél eleget :D
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
NYilik a ZEEEEPPÉÉÉÉ!
Holnap este Kiscsillag, másnap 30y, szombaton Colorstar!
Ugyhogy ez is valami!:D
Holnap este Kiscsillag, másnap 30y, szombaton Colorstar!
Ugyhogy ez is valami!:D
Downhill!!
A topik azért jött létre, mert nem tudtam kibogarászni, a rendezvényeket ahova érdemes lenne elmenni, illetve mindig lekésem õket. (Legutóbb a Nightwish-t késtem le :(.
Szóval akinek van valamilyen jó programja, és ajánlani tudja, azt kérem írja le.
Szóval akinek van valamilyen jó programja, és ajánlani tudja, azt kérem írja le.
← ElőzőOldal 3 / 3