Nincs kizárva a Gran Turismo PC-s változata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ps3+ játékok és az olcsóság két különbözõ dolog. Ha valaki nem hülye annak sokkal olcsóbb a pc.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
És ha már elavul a pcje, olcsóbb ha vesz játékra ps3mat, mint fejleszti a pcjét. A firefoxhoz régebbi gép is jó.
A
Talán mert akinek van pc-je, az nem fog venni ps3-at...
Minek kell pcre, mikor egyre olcsóbb lesz a ps3? Felõlem akár xboxra is mehet, de ha lesz pcre, akkor nem veszem meg, pedig várom.
A
Ha csavarozási hegesztési szintig lemennek, akkor talán nem túlzás 😊 Egyszerû plélda: kerék lehet egy model vagy 3 alkatrészbõl összerakva és akkor még csapágyaztásról szó sem esett... pláne nem a lengéscsillapíásról felfüggesztésrõl... az lenne az igazi ha minnél bonyolultabb lenne és amikor neki esik a gamer a játéknak akkor 10* meggondolja, hogy megéri e szétszedni, mert esetleg nem lesz triviális az összerakása... és még csak a keréknél tartottam... motor a szíve ugye, valósághûen lemodellezni minden motort és minden csavart oda tenni ahova az való... nem megy ez pikk-pakk ellenkezõ esetben már telítve lenne a piac ilyen játékokkal. Mégha gyengébb textúrákkal is...
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!! Soha többet nem játszom semmi mással, ha ez megjelenik PC-re 😄😄
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
bocs 180 😊
shaken, not stirred
120 nap egy autó... Ezt a kamut 😄 Azért van pofája ekkorát hazudni. Annyira nem jó azért a GT5P.
shaken, not stirred
Tekintettel arra, hogy minden évben duplázódik a számtógépek teljesítménye, nem lesz gond 2009-ben futtatni azt a grafot amit jelenleg látsz. Már most brutál grafot tudnak megjeleníteni a jelenlegi gépek, hát még 1 év múlva!
ez valóban jó hír. DE
ha tudjátok milyen játék ez, nézzetek videókat róla, szerintem egy kis paks nem árt majd hozzá...
ha tudjátok milyen játék ez, nézzetek videókat róla, szerintem egy kis paks nem árt majd hozzá...
Jó hír. A lényeg, hogy box-ra ne jöjjön ki. 😄
Végre valami igazán jó hír.