57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • JD4650
    2 in 1. Arató cséplőgép és vetőgép egyben:D
  • joci14
    a legjobb kombájn a Fortshritt E514 ez vitathatatlan.:D
  • JD4650
    És az Atlest is tovább fejlesztette. Nem véletlenül került ki belőle a JD motor.
  • 6milan6
    Konkrétan nem traktorokról volt szó. Az Arion és az Axion különben is saját fejlesztés, a Xerionról meg ne is beszéljünk. De biztos az is xar, mert Rába fejlesztésű futómű van alatta.
  • joci14
    nem tudom mit istenesitettek a claasba amikor megvette a Renault-ot és jd motorral megy...
  • Martinez01
    hát ez bszarás ez kellene nekem mind ! elopom a vonatot és utána szétosztom a fórumozók közt!
  • doxerv
    Egy nagy szopás az élet, Britt úriember kezdte Amcsiba tovább nyomták most a Claas nyúzza, argó újra van magyar fémjelzésű gépkocsi a világon.
  • doxerv
    http://youtube.com/watch?v=AVYN3q31MlQ&feature=related
  • atika07
    http://youtube.com/watch?v=AVYN3q31MlQ&feature=related
    nincs hozzáfüzni valóm!
  • Kata
    benézte a szakember, van ilyen
  • JD4650
    Amúgy ez is CAT. Csak az AGCO fejleszti.
  • JD4650
    te szerintem challengerre gondolsz
  • JD4650
    Oldalán CAT tetején CATERPILLAR. A Cat a Caterpillar rövidítése.

• doxerv
    Még mindig nem értesz, a Cat és a Caterpiller az nem egy.
  • JD4650
    sztem erre gondoltál és ez Claas
  • JD4650
    cater motor
    APS
  • JD4650
    Claas of America
  • doxerv
    http://middleeast-africa.cat.com/cda/layout?m=81926&x=7
  • Daneszka
    Milán később leszel msn-en?
  • 6milan6
    Lehet, hogy nem a legjobb alkatrészek vannak a Claas kombájnokba, de akkor abba gondolj bele, milyen lehet a többibe, ha a Lexik még így is megbízhatóbbak.
  • JD4650
    De MF xerea az van még vagy...5. Egy az egybe ugyan az.
  • jvl445
    Bocsika de az országban csak ez ez egy van!
  • doxerv
    Tudod nagyon sok alkatrész van amit mi is beszállítoktól kapuk, és sokszor olyanok hogy a méhes hasznát tudná venni, de a főnökök úgy vannak vele hogy oldjátok meg valahohy, én azért mondom hogy nem olyan jó mint hiszitek mert tudom miből van összeszerelve.
  • JD4650
    A Caterpillar Lexionok azok a Claas rendszerén működnek Cat motorral.
  • JD4650
    jvl- mindenkinek a saját gépe a legjobb. Jó hogy szerinted a Fendt kombájn a király. Viszont magyarországon kb 3 db van. A többiből (Challenger és MF) sincs több 20-nál. Úgyhogy mindenki rosszul tudja hogy mi a jó, veszik a szar Claasokat meg JD-okat??? Ej de hülyék ezek a magyar gazdák...
  • 6milan6
    Elég nehéz olyan dolgot találni, amiben ne lenne kína cucc. Ott gyártják, ahol költségkímélőbb, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy rosszabb is.
  • Kata
    Nem istenítette senki, veletek ellentétben a többi cuccot.
  • doxerv
    Most nem az a lényeg hogy mi hol készül, csak annyira istenititek, hogy az már sok, egyébként a Claasban is van Kínai cucc, mert a Rotornak a kopólemezét a ferdeszeműek csinálják.
  • doxerv
    A Cat az igen de a Caterpiller az sose mert az Amcsi.
  • Kata
    A JD meg kínában készül, és akkor most miről is beszélünk? :)
  • doxerv
    Úgy látom elindítottam egy lavinát. Akkor egy példa: A Claas Lexion az alvázat és a Merci motort leszámítva Magyarországon készűl és és Németországban szerelik össze Török, Lengyel, Magyar melósok, vagyis semmi sem a németeké belőlle csak dagat a mellük. Más: tudom, hogy milyen alkatrészek kerűlnek pédául a Megába és a Lexionba mert azt csinálom= fos!
  • Daneszka
    Milán gyere fel msn-re pls:)
  • Kata
    ha 20 felkiáltójelet teszel utána se lesz a legjobb :)
  • 6milan6
    Az előbb szó volt a NH-ról:
    NH T7030

• jvl445
    Mert az a legjobb!!!!Meg hü vagyunk a márkáhozz!!!Mert a többi gépeink is Fendt!
  • Kata
    akkor miért mégis azt vettetek?
  • jvl445
    Jaja.Csak arra volt pénzünk!!!Másra nem tellett.Szart meg nem akartunk vennni.
    :D
  • JD4650
    Cat az Claas:D:D
  • 6milan6
    Csak simán elfogult.:D Én is az lennék, de A kombájn mégiscsak CLAAS.
  • Kata
    mert csak arra volt pénzetek