57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
remot #4092 Sziasztok! szolok előre nem nagy a szám de néztem az olalt és látam hogy a rét mod befelegzet a németeknek köszönhetően.
De én gondoltam valamire és remélem ezért a pár sorért nem teszitek ki a szüröm csupán csak azt szeretném kérdezni mi Magyarok akiknek voltak akora gazadaságaink miért nem tudunk csinálni egy igazi magyar modot a jatekba? miért kell a németekre várni emberek én ugy érzem ha már enyi szuper járgányt tudtok csinálni egy mod nem állít meg beneteket mink is vagyunk olyan ügyesek hogy meg birjuk csinálni ugyan azt mint a németek sőt még jobbat emberek ébresztő tik is vagytok olyanok mint akár ki aki megcsinál akármit a jatekhoz csak hinni kell benne remélem senki nem veszi zokon amit írtam hajrá és bizatok magatokba :ÜDV: Remot -
JD4650 #4091 -
JD4650 #4090 ez volt már?
-
JD4650 #4089 ez mi? gazos búza?:D
-
Lack #4088 Jó kis traktor ez, még ha csak Valtra átalakítás is.
-
#4087 Akárcsak a Xerion.:( -
JD4650 #4086 ja, csak az elég ronda eddig:) -
#4085 Jaja, ezt már néztem én is.:) Meg már készül két összecsukható szórókeretes permetező is. -
JD4650 #4084
-
JD4650 #4083 készül a művelő út/nyom mod. És talán a nyomjelző is.
-
Lack #4082 Módosított festés a New Hollandhoz ITT! -
JD4650 #4081 sokkal jobb mint az eredeti:D -
#4080 Ez jó.:) Meg is osztod velünk?:D -
Lack #4079 Így néz ki:
-
#4078 Képet raksz fel a módosításról? -
pecspapi #4077 de jó gépeket tettek ma fel.de sajna ell kell köszönnöm egy ideig.megyek tanulni. -
#4076 Ezeket elküldjem Katának, hogy feltegye az oldalra? (kerék elrendezés/típus a lényeg)
-
konrad91 #4075 vki belinkelné nekem a CAT combájnt meg a vágóasztalt is
előre is THX -
doxerv #4074 Ne aggodj max még holnap rontom a levegőt a neten aztán síri csendbe leszek. milan én is köszi szépen. -
#4073 http://www.bauernhofsimulator-mods.coolix.com/ -
Lack #4072 De volt rá igény, :) Letöltöttem. Köszi! Nekem tetszik. Kicsit igazítottam az orr-résznél a skinen. Honnan töltötted? -
#4071 Én linkeltem be NH traktort/skint is, csak nem nagyon volt rá igény, pedig a játékban csak nem hullik szét.:D -
#4070 Pont te legyél sűrű kussban, aki az egészet kezdeményezte és kipattintotta. Pont ne neked álljon feljebb, és ne te tégy ilyen jellegű megjegyzéseket. :) -
ATOMJANIKA #4069 Sziasztok valaki tudna nekem belinkelni nagy és erős traktort nagyon kéne! -
doxerv #4068 Látjátok ez az élet, szerintem tök mindegy lett volna ha azzal kezdem hogy a Ferrari sehol sincs a BMW-hez képest, azt is sokan lereagálták volna. De az miért van hogy ma még csak két hsz. volt a játékhoz aztis én reagáltam le. Tudtok valami újat vagy már értelmét vesztette ez a topik is? -
#4067 Azok csak bemutató darabok voltak. Éppúgy mint a Tucano designos Mega és Medion. -
JD4650 #4066 -
JD4650 #4065 De készült új Challenger Claas színben is. Nem is lett volna rossz. (még M.O.-n is tesztelték annó) -
#4064 Ez így van. A Claas átadta a Lexionok licenszét a Caterpillarnak, cserébe forgalmazhatták az akkor még Caterpillar Challengereket Claas Challenger néven. Később felmondták ezt a szerződést a gumihevederesekre vonatkozóan (azóta vannak Challenger márkanéven), de a kombájnok éppúgy készülnek amerikába CAT színekben. -
#4063 Mi folyik itt?? szaros kombájnokon veszekedni....nem mindegy melyik a legjobb? az a lényeg hogy szép munkát csináljon és kész... kombájn-kombájn -
JD4650 #4062 A kicsiket német országban gyártják. Szal ha a Claas szar mert a török vendég munkásaok rakják össze, akkor a JD is. -
#4061 A Cat kombájnja ugyanaz mint a Claas, egy licensz. A JD meg nem nyel sehova semmit, nem olyan jó, mint amennyire túlmisztifikáljátok. Csak azért mert amcsi, még lehet xar.
Azt mondom, nem kellene erőltetni ezeket a butaságokat. -
#4060 Gondolom ezt mind tapasztalatból tudod. -
JD4650 #4059 Te dolgoztál már Claas-al? Vagy csak papíron láttad? Mondom hogy a Cat egy az egybe ugyan az mint a Claas, csak a motor különbözik (illetve van olyan Claas amibe alapból Cat motor van). JD keresztbe elnyeli? Az STS a 106-ost lehet, de a Lexiont biztos nem! -
mifku #4058 Nemtudom mit esztek a Claas-on igaz hogy jólnéz ki de csak ennyi. A John Deere Keresztbe elnyeli a Claast ja és a Cat kombájn is 1000x töbet ér.
De ha anyira odavagytok a claasért nézetek utánna a teljesítményben stb. -
kislalik #4057 Köcce szépen! -
doxerv #4056 Vagy gyenge a videókarid vagy csak drivert kell frissiteni. Nekem is olyan volt de a driverfrissítés segített. -
JD4650 #4055 nem biztos. A nagyokkal lehet 10 km/h felett is aratni a gabonát minimális szórással. Persze minden beállítás kérdése, de Az E-knél nem nehéz elérni:) -
kislalik #4054 Küszi szépen.Az miért van, hogy ha aratok előttem vagy 50m-el olyan mintha már learattam volna? -
#4053 mindem kombájn ilyen ha 1000rel megy...