57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#4012 Akárki is mond valamit akkor is a Fendt 8350 a legjobb kombánj......
:D
Azért van nekünk is olyan............
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
-
#4011 Mi az összefügés? Az, hogy gyártatok alkatrészt a Claasnak, attól már nem jó márka?
Mi VW konszernek gyártunk egyedi alkatrészt (legfőképp Audi), akkor már az is xar? -
#4010 Az egy dolog, hogy a NH-ot és a JD-t veszik sokan, de az nem jelenti azt, hogy jó is. Tescoba is sokan járnak, pedig mindenki tudja, hogy nem éppen a minőségről híresek. -
#4009 így van! az NH-k azok egy rakás fostalicskák xD,alap gép még el is menne,de mindenki az elektronikáját szidja! Ezért a legjobb az MTZ!:D elnyűhetetlen+nincs benne szinte elektronika se:D Meg amúgy is a ruszkik értik a dolgukat! -
#4008 Nem vagyok szakértője a témának, de azt még én is tudom, hogy a new holland egy kalap xar, a JD meg kb. egy szinten van a Claas-al, csak több lóvéja van az amcsiknak nyomatni a gépeiket. Nagybátyáméknak van egy jd traktoruk, de sokat panaszkodnak rá, le akarják cserélni (nemtom mire, ne kérdezd). -
doxerv #4007 Ahogy te érzed. Szerintem most a New Hollandnak és a John Deernek vannak a legjobb gépei. Ja és a múltkor láttam egy olyan Caterpiller kombájnt amibe bele van építve a bálázó, arat és közben bálázza a szalmát. -
#4006 Hát nem is hiszem el. -
doxerv #4005 Nekem elhiheted, hogy nem olyan nagy márka a CLAAS. Ahol melózom ott a Claas kombájnoknak az alkatrészeit gyártjuk, Wende trommel, Hasperol, Rotor-stb. -
#4004 fúj nincs egy claas cuccod sem, nem is ismerlek -
Bence2006 #4003 hogy kell gépekt beteni? nekem nem akkar sikerülni -
sarki5 #4002 semmi gond doxervén csak lestem hogy ezt mé irod nekem -
mifku #4001 Nagy a punyadás mindenhol! Nincs semmi ujj meg semmi fejlesztés.
-
zol4506 #4000 nem lehetsz ennyire hülye!!! beméred a közepét és kifogja irni h Q -
krisz267 #3999 nagy vágóasztal hogy lehet fel akasztani?? -
doxerv #3998 Bocs sarki elcsesztem, egyel feljebb szól a válasz. -
doxerv #3997 Fraps 2.9.4. Képet és videót tudsz vele rögzíteni + be lehet állítani, hogy mutassa játék közben az aktuális FPS-t. -
JD4650 #3996 Nekem nem mondott semmi újat:) De jó hogy össze gyűjtötték a legjobb gépeket. -
kislalik #3995 Hello!
Nem tudja valaki hogy azt hogyan lehet beállítani hogy az FPS-t mutassa?Előre is köszi! -
sarki5 #3994 milán ti tudtok ilyet csinálni?Degecik ezek a németek:s -
#3993 kár érte, jó lett volna:S -
pecspapi #3992 descher az meik mapppa????mert nekem nincsen olyan.azt kell csinálnom??? -
pecspapi #3991 leszedtem a new hollandot.az előzöt léci töröld -
pecspapi #3990 leszedtem a nem hollandot -
farmergyuluss #3989 öregem ez valami baromi jó!! egyes részeknél majd leesett az állam. azt tudtam eddig is hogy vannak csúcstechnológiájú gépek (lásd pölö a Fendt traktorok) de némely dolog új volt. köszi hogy megosztottad velünk! -
#3988 mostmár jó mindent lehet tölteni -
#3987 Köszönjük fiúk , de elég lessz ebből a lámulásból :) -
pecspapi #3979 attol függ mien jó -
#3978 van valakinek vmi joo gépe??
-
#3976 tettem fel egy pár kombájnt meg pótkocsit az oldalra -
Traktorist #3975 Sziasztok,egy kis csemege!
Csúcstechnika '08/'09:http://www.kvaszta.hu/ -
Lack #3968 Mielőtt kérdeznél olvass F.A.Q.-t . -
#3966 ... -
ATOMJANIKA #3965 vagy nagyobb traki kell vagy pedig tedd be a forgózsámolyos pótot. -
#3963 Azt hogyan tudnám megoldani hogyha egy nehéz pótkocsit húzok, ne emelkedjen meg a traktor!Vagyis egyszerre az orrsúlyt és a pótkocsit hogy tudom csatlakoztatni a trakeszra?mert még nem sikerült sajnos -
#3962 volt azt én kezdtem el csak süllyesztőbe ment mert nem volt rá időm
-
pecspapi #3961 de van ilyen traki??nem is tudtam -
mifku #3960 Persze gyártanak azokat is de jólessz az a progi remélem. -
Lack #3959 Itt találtam némi infót a Trisix-ről, még dolgoznak rajta. -
Lack #3958 A Fendt trisix-ről nem tud valaki valamit?
Tudom, hogy volt már, de itt a videója: NÉZD!
Amúgy nekem a videó alapján nagyon is késznek, működőképesnek tűnik, nem tudom, Ti hogy vagytok vele. -
Lack #3957 Inkább modokat gyártanának.