57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • 00george80
    Hali mindenkinek!
    Van egy apró problémám : 30t háromtengelyes pót ( Fliegl Gigant ) nem számol a kikötőben zsetont, miért van ez?
    Ha valaki tudja a magoldást megöszöném.
  • ATOMJANIKA
    JD ez a sárga kombájn milyen?
  • JD4650
  • 6milan6
    Próbáld meg ezeket. Másold be a lexion mappájába, de előtte csinálj biztonsági másolatot a fájlokról.
  • DJKonya
    na éppen aratás van, asszem már kezdek úgy aratni mint az igaziak, azért ellenőrizzétek le:$

• ATOMJANIKA
    ezt a pótót valaki linkelje be lécci!köszi
  • kislalik
    Hello!
    Ez mitol lehet?(fent van az új driver)Vannak még ienek h a betüket hülyén irja de az nem lényeg.Inkább ez!!
  • 6milan6
    Ezt ugye nem gondolták komolyan?:S
  • 6milan6
    HW 80.11 skin :)
  • ATOMJANIKA
    Mifku.belinkelnéd az egész mododat úgy ahogy van?
  • bandras87
    melyik módbol van a kép?
  • ATOMJANIKA
    Mifku ez a Xreion nagyon fasza!
  • bandras87
    A trélert le tudom valahonnan szedni????
    Vagy valaki fel tudja tölteni valahova?
  • mifku
    Hát nemártana rá de az a poén az egészben hogy még 1 héttel ezelőtt láttam hogy tervezik ezt és már benne is van a játékba.
  • doxerv
    Köszi szépen, majd teszünk rá valami jó skint.
  • konrad91
    köszi
  • mifku
    Xerion:
    Letőltés:http://www.speedyshare.com/422387659.html
  • doxerv
    http://coolio0815.co.funpic.de/
  • konrad91
    valaki linkelje már be nekem a CAT kombájnt és a vágóasztalát is
  • krisz267
    forgózyámolyos pót engem érdekelne,valaki belinkelné?köszi
  • ATOMJANIKA
    Olvass F.A.Q-t!!
  • mukikam
    helló segitene nekem valaki mert nem tudok berakni gépeket ha valaki tudna segiteni akkor meg koszoném.
  • ATOMJANIKA
    a kis forgózyámolyos pót engem érdekelne,valaki belinkelné?köszi
  • 6milan6
    Látom még mindíg nem érted.:D Amerikában azért forgalmazzák CAT színekben a Claas Lexionokat, mert ott a Caterpillar nagyobb márka, azaz előbb megveszik. Európában meg fordítva a Challengereket. (már nem)
  • ATOMJANIKA
    Ha a forgózsámolyos póttal viszem leadni a gabonát akkor azért mértnem kapok pénzt?
  • claaslexion
    szasztok!
    megoldódott már a kéttengelyes pót számlálós problémája?
    ha igen-honnan lehet leszedni?
  • lippet
    ezt a pótot fel tudnád rakni vhova?
  • bracsek #4105
    Nyóckerekű bizbaz, ezt vártam már régóta, holnap felteszem a játékot :)
  • mifku
    Jd ha olyan okos vagy akkor léci nézz utánna hogy mi a helyzet a Claas-al és a Cat kombájnokkal nemcsak a motorja különbözik hanem kezdjük ott a Cat az Amcsi a Class meg német :$ Tobább nemis sorolom.
    Jah és Nemcsak papíron láttam XD Nemvok amatőr
  • 6milan6
    A legnagyobb probléma az, hogy minden új csatlakozási, mozgatási funkcióhoz új szkriptet kell(ene) írni. Ezért nem készült még pl. vontatott munkagép sem.
  • JD4650
    igen az az
  • 6milan6
    A gras mod még készül, csak bezárták a topikot a sok idióta kérdés miatt.
  • remot
    tudom mire gondolsz mikor potott csinál jol emlékszem?
  • JD4650
    van egy tutorial a youtuben mayahoz. de gyors ésnem látszik semmi hogy hova kattint:)
  • remot
    pedig milyen király lenne egy igazi Magyar mod nincs semi használati mod vagy utasitás hogy kell stb?
  • JD4650
    na hát ez a baj hogy mi se tudjuk hogy kell:(
  • remot
    Ha elmondanátok hogy kell? csinálnák de mivel nem tudok így csak biztatni tudlak beneteket akik tudják a dolgokat ugy gondolom biztatni még szabad azokat akik tudják mit hogy kell és azért írtam ezt hogy nem a németektöl kell függni mert eddig a történelem során a németekel mindig ráfaragtunk és javitsatok ki ha tévedek! ha nincs igazam.
  • 6milan6
    Mutass egy teljesen Magyar modot! Nincs. Mi csak a meglévőket módosítgatjuk a nekünk megfelelőre. Időm és tudásom nekem sincs még egy modell elkészítéséhez sem, pedig az csak kb. 30-40 %-a egy játékba integrált működő modnak.
  • Lack
    Rajta csinálj modot. :) Mondjuk nekem jelenleg sem elég időm sem tudásom nincsen ahhoz, hogy modelleket és szkripteket készítsek a játékhoz. (sajnos)
  • remot
    valaki tud mondani a rábárol valamit? miujság vele ? mikor lehet megnézzni?
    a bálázorol miujság? ÜDV: Remot