57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
00george80 #4132 Hali mindenkinek!
Van egy apró problémám : 30t háromtengelyes pót ( Fliegl Gigant ) nem számol a kikötőben zsetont, miért van ez?
Ha valaki tudja a magoldást megöszöném.
-
ATOMJANIKA #4131 JD ez a sárga kombájn milyen? -
JD4650 #4130 -
#4129 Próbáld meg ezeket. Másold be a lexion mappájába, de előtte csinálj biztonsági másolatot a fájlokról. -
#4128 na éppen aratás van, asszem már kezdek úgy aratni mint az igaziak, azért ellenőrizzétek le:$
-
ATOMJANIKA #4127 ezt a pótót valaki linkelje be lécci!köszi -
kislalik #4126 Hello!
Ez mitol lehet?(fent van az új driver)Vannak még ienek h a betüket hülyén irja de az nem lényeg.Inkább ez!! -
#4125 Ezt ugye nem gondolták komolyan?:S -
#4124 HW 80.11 skin :)
-
ATOMJANIKA #4123 Mifku.belinkelnéd az egész mododat úgy ahogy van? -
bandras87 #4122 melyik módbol van a kép?
-
ATOMJANIKA #4121 Mifku ez a Xreion nagyon fasza! -
bandras87 #4120 A trélert le tudom valahonnan szedni????
Vagy valaki fel tudja tölteni valahova? -
mifku #4119 Hát nemártana rá de az a poén az egészben hogy még 1 héttel ezelőtt láttam hogy tervezik ezt és már benne is van a játékba. -
doxerv #4118 Köszi szépen, majd teszünk rá valami jó skint. -
konrad91 #4117 köszi -
mifku #4116 Xerion:
Letőltés:http://www.speedyshare.com/422387659.html -
doxerv #4115 http://coolio0815.co.funpic.de/ -
konrad91 #4114 valaki linkelje már be nekem a CAT kombájnt és a vágóasztalát is -
krisz267 #4113 forgózyámolyos pót engem érdekelne,valaki belinkelné?köszi -
ATOMJANIKA #4112 Olvass F.A.Q-t!! -
mukikam #4111 helló segitene nekem valaki mert nem tudok berakni gépeket ha valaki tudna segiteni akkor meg koszoném. -
ATOMJANIKA #4110 a kis forgózyámolyos pót engem érdekelne,valaki belinkelné?köszi -
#4109 Látom még mindíg nem érted.:D Amerikában azért forgalmazzák CAT színekben a Claas Lexionokat, mert ott a Caterpillar nagyobb márka, azaz előbb megveszik. Európában meg fordítva a Challengereket. (már nem)
-
ATOMJANIKA #4108 Ha a forgózsámolyos póttal viszem leadni a gabonát akkor azért mértnem kapok pénzt? -
#4107 szasztok!
megoldódott már a kéttengelyes pót számlálós problémája?
ha igen-honnan lehet leszedni? -
#4106 ezt a pótot fel tudnád rakni vhova? -
bracsek #4105 Nyóckerekű bizbaz, ezt vártam már régóta, holnap felteszem a játékot :) -
mifku #4104 Jd ha olyan okos vagy akkor léci nézz utánna hogy mi a helyzet a Claas-al és a Cat kombájnokkal nemcsak a motorja különbözik hanem kezdjük ott a Cat az Amcsi a Class meg német :$ Tobább nemis sorolom.
Jah és Nemcsak papíron láttam XD Nemvok amatőr -
#4103 A legnagyobb probléma az, hogy minden új csatlakozási, mozgatási funkcióhoz új szkriptet kell(ene) írni. Ezért nem készült még pl. vontatott munkagép sem. -
JD4650 #4102 igen az az -
#4101 A gras mod még készül, csak bezárták a topikot a sok idióta kérdés miatt. -
remot #4100 tudom mire gondolsz mikor potott csinál jol emlékszem? -
JD4650 #4099 van egy tutorial a youtuben mayahoz. de gyors ésnem látszik semmi hogy hova kattint:) -
remot #4098 pedig milyen király lenne egy igazi Magyar mod nincs semi használati mod vagy utasitás hogy kell stb? -
JD4650 #4097 na hát ez a baj hogy mi se tudjuk hogy kell:( -
remot #4096 Ha elmondanátok hogy kell? csinálnák de mivel nem tudok így csak biztatni tudlak beneteket akik tudják a dolgokat ugy gondolom biztatni még szabad azokat akik tudják mit hogy kell és azért írtam ezt hogy nem a németektöl kell függni mert eddig a történelem során a németekel mindig ráfaragtunk és javitsatok ki ha tévedek! ha nincs igazam. -
#4095 Mutass egy teljesen Magyar modot! Nincs. Mi csak a meglévőket módosítgatjuk a nekünk megfelelőre. Időm és tudásom nekem sincs még egy modell elkészítéséhez sem, pedig az csak kb. 30-40 %-a egy játékba integrált működő modnak. -
Lack #4094 Rajta csinálj modot. :) Mondjuk nekem jelenleg sem elég időm sem tudásom nincsen ahhoz, hogy modelleket és szkripteket készítsek a játékhoz. (sajnos) -
remot #4093 valaki tud mondani a rábárol valamit? miujság vele ? mikor lehet megnézzni?
a bálázorol miujság? ÜDV: Remot