57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • konrad91
    ezt hogy érted??
    elmagyaráznád??
    köszi
  • Lack
    Én a claas vágóasztalra raktam rá NH skint.

• JD4650
    Próbáld meg rárakni az eredeti fendtre
  • konrad91
    fiuk nekem se a kombájnt se a vágóasztalt nem rakja be!
    miért??
  • Daneszka
    hallgass már el Krisz! Mert már kicsit unjuk a láma HSz-eid
  • JD4650
    NINCS BAZDMEG!
  • krisz267
    mtz 82 kész? van már ?
  • Vanyola
    nekem nem lett jó:( nem tette be
  • JD4650
    Tessék. Nem a legjobb, de megteszi:)

LETÖLTHETŐ: INNEN
    (remélem mindent jól csináltam:))
  • krisz267
    ok de kéépet is tegyél
  • JD4650
    Várjatok, most megint egy kicsit módosítottam, próba aztán ha jó akkor felrakom:)
  • ATOMJANIKA
    JD4650 engem érdekelne a New Holland Vágóasztal!!;)
  • pickány
    bocs csak láttam visszább hogy valaki már megprobálta belinkelni csak nem jo és azt következtettem ki belöle hogy már van de ako rosszul hittem
  • krisz267
    mtz 82 van már
  • valaki9191
    Hello
    azt hogylehet megcsinálni, hogy 3-as kasza és egy oldal kasza is benne legyen. már próbáltam de mindíg csak a 3-as kaszánál a szinét változtatja
  • Lack
    Működik a homlokrakodó, csak én voltam a béna, nem írtam be a sorát a vehicletypes.xml-be (merthogy a grassland telepítésekor felülíródott) :D
  • 6milan6
    A duplapot mod megértem, hogy nem működik, mert az helyett írtak másikat, de a homlokrakodót nem értem. Lehet már bent van egy módosított verzió, amihez még nincs gép. (Van az a pár kép, amelyiken csomagolt bálát rakodtak. Azt ezzel a fizikával nem csinálták meg, az biztos)
  • DJKonya
    most raktam be a NH kombájt, és elnéztem a pozíciót és ezt írtam be
    <vehicle filename="data/vehicles/steerable/newHolland/cr980.xml" xPosition="278" yOffset="218" zPosition="180" yRotation="90" />
    és nézem hogy hol a gép sehol, nézek felfele és esik lefele:D
  • valaki9191
    ez nem igaz, szerintetek ha lenne már akkor nem linkelték volna be? 3 hsz elment arra hogy ugyan azt megkérdeztétek. pedig csak gondolkodni kellene
  • DJKonya
    engem érdekelne
  • Peugeot08
    Engem érdekelne.
  • pickány
    akkor még senki nem tudta belinkelni a 2.0 ás verziot?????mert én este már szeretnékk rendsodrozni is :D:D:D
  • JD4650
    én is azt csináltam. Megpróbáltam rátenni az oldalára a New Holland feliratot, de nagyon szarul van elrendezve az eredeti textúra, erért az asztal nagyrészén ott volt a felirat :D
  • Lack
    Én a TX-34 asztalát használom, egyelőre, aztán majd kreálok NH skint valamelyik Fendt asztalra.
  • JD4650
    New Hollandra 9méteres asztal, érdekel valakit?
  • Lack
    Próbálta valaki a homlokrakodót a Grasslanddal?
  • Lack
    Lehet, hogy ez sem működik a grasslanddal mint a duplapót mod?
  • Daneszka
    jaja,nemrossz:) ám olvastad a PM üzenetem? Vissza is irhatnál ha gondolod:)
  • Lack
    Érdekes, hogy nekem egyedül a homlokrakodós fendt nem jelenik meg a programban. Egyébként nagyon tetszik ez a Grassland.
  • Daneszka
    Oks! nemgond....
  • Daneszka
    Hé! te beszélsz nekem? Te megmondtad a véleményed a Grass Land-rol,énis megmondtam! Ebbe mi a baj? Vagy ha gondod van lehet kerülni nagy ívbe a topikot! máskor gondold át mit irsz le!
  • sarki5
    bocs......mérges vagyok.......
  • sarki5
    hozzád a kutya se szolt.......
  • Campo
    Érdekel valakit Mtz skin Fendt 614-esre? Még nincs tesztelve.
  • Daneszka
    Tedd azt! én jól elvok ezzel a Grass Land-al:D
  • sarki5
    nah mindegy leszarom a graas landot...........a k-farmbol akartam graaslandot de akárhogy másolom be nem jo.......maradok az alapnál aztán megvárom hátha kész lesz egyszer a rét mod.....vagy megvárom a Landwirtsafts Simulator2009-et.......
  • Daneszka
    kuss krisz! Nem veszed észre hogy senki se linkeli be neked?-.- már kb 2 napja ez mondogatod...
  • DJKonya
    hülyegyerek néz már vissza
  • krisz267
    Fahrgassen + Spurreißer Mod v2.0- ez a link kéneeeeeeeeee
  • lippet
    áááááááááá ez már fáj! önálósodjatok már kicsit! olvass FAQ-t, meg olvass vissza!

Ennyi!