57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
bátyo #6139 tudnátok segiteni? a gépeket hogy kel ferakni?
-
bátyo #6138 sziasztok -
sarki5 #6137 köszi szépen
megvan -
#6136 nem mert ez a mappa a játék elindítása után jön létre a C meghajtón -
#6135 Egyértelmű, hogy a rendszerpartíción kell keresni. -
#6134 mappa beállításai->nézet->rejtett fájlok és mappák->megjelenítése -
sarki5 #6133 nem lehet hogy azért nincs mert nekem nem a C-n van a játék hanem D-n?
-
sarki5 #6132 de nem találom sehol -
#6131 Mindenkinek van csak ez rejtett mappa. -
sarki5 #6130 csak az a gáz hogy nekem ilyen nincs a documents and settingsbe hogy application -
#6129 Minden nap dolgozok, ha van rá lehetőség szombaton is, így nem sok időm marad ilyen dolgokra. -
#6128 Már 1x leírtam, de akkor még 1x utoljára. Berakod ugyan úgy, mint eddig, plussz írsz még egy pozíciót a "C:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\FarmingSimulator2008\savegame1\vehicles.xml"-be is. Mindhárom tengelyre kell pozíció és forgatási szög is, ezért legegyszerűbb, ha lemásolsz egy bentlévőt, átírod az xml fájl elérési útvonálát az épp berakott modhoz tartozóra és x vagy z tengelyen (vagy mindkettőn) átírod a pozíciót. -
#6127 legyel topik gazda meg Laci nem jon vissza hogy torold az osszes felesleges hszt. -
sarki5 #6126 milán van aki azt mondja hogy törölni kell a mentést,van aki azt hogy a mentésnélvan egy vehicles xml fájl és oda is be kell másolni a poziciokat.mindegyiket kiprobáltam.....mikor töröltem a mentést al sem indult a játék amikor meg bemásoltam,ugyanugy nem volt bennt egy gép sem.........letudnád nekem privibe irni pontosan hogy mit csináljak? -
#6125 Nem csodálom, ha senki nem olvas vissza a fórumba. Amennyi hülyeséget itt összehordanak egyesek, az hihetetlen. -
#6124 üdv!
mi van a rábával meg a dominátorra!
nagyon belemerültetek ebbe a kaszálósdiba! :) -
bátyo #6123 hogylehet berakni a gépeket valaki segitsen -
Lack #6122 Fehérfelnis New Holland CR980
Akit érdekel, annak LETÖLTÉS -
tapper #6121 Na olvastam pár oldalt a 75-ből...
Lack tőlled bocsánatot kell kérnem
Lenne pár kérdésem és azért kéne hogy felvegyen valaki msn-re...
olyan tapasztalt pl mint te mert valamit nem értek de azt ide nem akarom írni ! -
#6120 Valaki nemtudja miért ir a forgozsámolyos póthoz -21001120131-t a gabona mellé?és a százalék is 0 folyamatosan. -
sarki5 #6119 Miért csak a lexiont és a xeriont teszi be nekem a graas land modba?Pedig mindent ugy csinálok ahogy le van irva:s -
bato94 #6118 Fahrgassen + Spurreißer Mod v2.0-> ezeknek nézem utána, ezt a linket találtam->
http://uploaded.to/?id=ua1wdo - Fahrgassen+Spurreißer v1.0 (THX Face), de ez nem jó Valaki tudna új linket adni? -
#6117 Am az általám ültetett füvet hányszor lehet kaszálni? -
#6116 Én már vagy 2 szer végig olvastam a fórumot, és egyfolytában olvasom. -
sarki5 #6115 nálun TX66os van -
tapper #6114 azt se tudod milyen segítség kéne nekem nem ráakaszkodni akarok senkire...
-
tapper #6113 neked segítenek vagy alapból hülye vagy ?
elolvastad hogy mit irtam ?
amugy meg az ilyen hozzászólásokat hagyd meg más topikba.
-
valaki9191 #6112 Lack nem hülye, elég sok mindet megcsinált már nekünk amire lehet hogy mi nemis tudjuk megcsinálni -
Lack #6111 Ja 75 oldal meghaladja aképességeidet mi? Olvasni luxus. Másvalakire ráakaszkodni egyszerűbb ugye? -
krisz267 #6110 Fahrgassen + Spurreißer Mod v2.0 yamaha ez kell -
tapper #6109 75 oldalt hülye vagy te ?? :D
nem olyan segítség kell aki ismeri a játékot de nagyon. -
Lack #6108 Segíts magadon..... ismered a mondást? Amúgy olvasd végig a fórumot, az eddig belinkelt cuccokat is böngészd végig. -
tapper #6107 Ja persze ezt elfelejtettem msn: [email protected]
na gyerünk vegyetek fel nagyon kéne a segítség -
tapper #6106 Hy all !
Uj vagyok itt és lene 1 olyan kérésem hogy aki ezzel a hátékkal játszik az vegyen már fel msn-re vagy irja le ide az msn címét !
Olyan jelentkezőket keresek akik értenek hozzá minden nap fentvannak msn-en és segítőkészek.
Üdv: Tapper -
metalica #6105 New Holland kombájnak nincs asztala?
-
konrad91 #6104 honnan lehet a newhollandhoz vágóasztalt letölteni??????? -
krisz267 #6103 Fahrgassen + Spurreißer Mod v2.0 eszt link lecives -
JD4650 #6102 a régieken igen, de 2001 vagy 2002től már az is fehér...
TX 68, valamiért fehér felnis hogyhogy nem sárga? Nehogy azt mond hogy kereket cseréltek:D
TC-n is fehér felni van csak lekéne mosni.
-
ATOMJANIKA #6101 Ja és mégy egy Coolio-s linket!!! -
ATOMJANIKA #6100 egy vágóasztalt és egy fehér felnit belinkelne nekem alaki?köszi