57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • valaki9191
    neked lehet, de mivel a gép előt én nagyon kevesett vagyok, és ha játszok az lassítja a gépet és még a feltőltés is megy akkor már lassan szagatna a játék
  • bercyke16
    Miértne lehetne?
    Nekem 60 a feltöltés,de bőven elég.
  • Mániás
    Pótkocsi Valaki rakjon rá hátsó vonószemet légyszi!
  • valaki9191
    nemaz de szerinted, ha 1szer írod le akkor nemlehet megérteni? ha van aki feltegye az jelezni fogja vagy a linket megadja. pl én az 50 kb feltőltésemel nemfogok semmit sehova felteni
  • Mániás
    Hello! Aki csinált már vonoszemet pótkocsira azt kérem segitsen kicsit!!!
  • sarki5
    hát ez elég szomoru:DDDD
  • quados19
    sziasztok
    az új módót honna lehet letölteni vagy egyáltalán kész van és a másik hogy lehet füvet vetni a nyomjelzős vetőgéppel? mert én azzal próbáltam és búza lett belőle vagy N betüvel lehet váltani hogy mit vessen a választ előre is köszi
  • bercyke16
    Mégegyszer leírom:

Én most egy időre abbahagytam a játékot,kb 2 hónapja,mert kicsi volt a gépembe a vidikártya,és uncsi volt hogy kicsit akad.De vettem uj videókártyát,feldobtam a játékot,és mint az állat olyan jó.
    Szóval azt szeretném egy rendes embertől kérni,hogy akinek minden cucc bentvan ami megjelent,vagyis láttam ilyen fünyírót vagy micsodát,szóval ilyenek,az tegye fel a DATA mappát valahova.
    De mondjuk feldobhatja az egész játékot,mert nem nagy.
    Előre is köszönöm.

Ha úgy van akár fizetnék is érte,de inkább ezt hanyagoljuk.:D

Dobja fel,és remélem egy KÖSZ elég lesz.Vag akár nekem a torrentis jó.Moobson és majomparádén fentvagyok,de vannak szabad regis torrentek,aki ilyenen fentvan és feltenné a kedvemér,az szóljon.Köszönöm.
  • lippet
    Valaki vágott már saját maga által vetett füvet?:D Hányszor lehet kaszálni? Vagy mindig újra kell vetni?
  • ATOMJANIKA
    Mi van akkor ha lepermetezem a rétemet?:)
  • valaki9191
    mivel az alap mapra tesznek mindent, őket az nem érdekli hogy ki milyen farmot alakít ki
  • sarki5
    Ezt a graaslandot mé nem ugy csinálták meg mint pl a K-farmot?
  • bercyke16
    Sziasztok.
    Én most egy időre abbahagytam a játékot,kb 2 hónapja,mert kicsi volt a gépembe a vidikártya,és uncsi volt hogy kicsit akad.De vettem uj videókártyát,feldobtam a játékot,és mint az állat olyan jó.
    Szóval azt szeretném egy rendes embertől kérni,hogy akinek minden cucc bentvan ami megjelent,vagyis láttam ilyen fünyírót vagy micsodát,szóval ilyenek,az tegye fel a DATA mappát valahova.
    De mondjuk feldobhatja az egész játékot,mert nem nagy.
    Előre is köszönöm.

Ha úgy van akár fizetnék is érte,de inkább ezt hanyagoljuk.:D

Dobja fel,és remélem egy KÖSZ elég lesz.Vag akár nekem a torrentis jó.Moobson és majomparádén fentvagyok,de vannak szabad regis torrentek,aki ilyenen fentvan és feltenné a kedvemér,az szóljon.Köszönöm.
  • Jocex
    Összecsukható szórókeretes permetező. töltéstek le akinek kell
    http://www.ls2008.extra.hu/vontatmanyok.htm

• Mániás
    Jahahh rájöttem végre hogy lehet szélesebbre csinálni a vágó asztalt ugy hogy ugyan akkora szélességbe vágjon :) lett vagy 25 m ... De a hátsó vonoszemet még mindig nem tudom felrakni, valaki segitsen légyszi!!! A fórum elején volt egy mega40t nevű nagy piros 5 fix tengelyes pótkocsi arra szeretnék vono szemet rakni, ugy csináltam mindent ahogy az le van irva de sehogy sem akar menni. A vonószem berakás uttso részében van egy olyan irva hogy számoljam meg az editorban hogy az általam készitett atackjointback hanyadik sorban van és azt a számot kell beileszteni a pótkocsi xml file-jába de nekem nem megy sőt ott nem is csak sima számként van beirva hanem pl :0|5 de ha én is ezen modon irom be a saját atackjoinback-em sorszámát akkor elsem akar indulni a game..... Jah és hiába olvasom a fórumot.
  • Lack
    Találtam a Grassland-hoz működő kétpót modot, amivel betehető a játékba a forgózsámolyos pót BÉTA verzió (a búza mennyiségéhez hülyeséget ír ki), Ugyanazzal a módszerrel kell betenni a játékba, ahogy eddig is.

LETÖLTÉS

New Holland vágóasztal:

LETÖLTÉS

New Holland CR980 fehér felnivel (nem kell külön a felnivel sz*rakodni):

LETÖLTÉS
  • Sanxi007
    A claas vágóasztalát linkeld már be.
  • Mániás
    Kösz a magyarosítást!!! Esetleg azt megtudnád mondani hogy ami neked van az a nagyon széles vágóasztal azt honnan lehet letölteni, vagy fel tudnád valahova rakni? Köszi!
  • kenyboy
    oké megnézem köszi!!!
  • wazul
    találtam egy weboldalt:http://farmernh.mindenkilapja.hu/
  • Lack
    Inkább ne mondd, a fendtVarioWheel_diffuse3.dds fájlt a FENDT mappába kell másolni.
  • Lack
    Mondd el lépésről-lépésre, hogy tetted be amit küldtem.
  • Jocex
    A Landerwirtschafts Simulator magyarítása kész magyar a menüpont akkor magyarok a küldetések letöltése itt: http://juszaka.fw.hu/ menj a letöltésekhez utánna a pc játék fordításokhoz kattints rá és ott van a farm simulator magyarosítása jó szórakozást hozzá :D
  • Daneszka
    készítettem egy "magyarositast" ami a játékon belül változtatja meg a német nyelvet magyarra! még nem teljes,de nemsok hiányzik! A menü az kimaradt belőle+a missziók leirásai,de azt hagyom másnak:)
    képek:

letöltés

A lucerna texturábol kihagytam a readme-t,de annyi az egész hogy belépsz a Landwirtschafts-Simulator 2008\data\maps\textures\foliage mappába és bemásolod a fájl-t,majd felülirod azt...
  • ATOMJANIKA
    Lack Át tudnád küldeni valahogy a New Holland Kombájnodat úgy ahogy van,mert én rátettem a fehér felnit és az egész kerék fehér lett:S ja és a vágóasztalt is,előre is köszi!!
  • Jocex
    de az a baj nem seedeli senki :( ez így nem jó
  • Jocex
    KÖSZÖNÖM SZÉPEN nagYon RENDES VAgy!!!!!!!!
  • huhugány
    [isoHunt] www.bitreactor.to_Landwirtschafts.Simulator.2008.German-ASRG
  • Jocex
    vagy nem tudnátok adni valami torrentet ahonnan ti szedtétek le és müködik vagy valamit lécci találjatok ki mert nagyon érdekelne a játék :(((( és nem birok vele játszani jó nektek :( kérlek szépen benneteket segítsetek köszönöm :(
  • Jocex
    Hello sziasztok VAn 1 nagy bajom amikor elakarnám indítani a játékot nem engedi hanem amikor a Landwirtschafts-Simulator 2008.exet elakarom indítani akkor a következőt írja ki: PhysX Error. RE-installing the application may fix this problem...... ez az egyik a másik amikor rámegyek a game.exeére akkor meg ezt írja ki: GIGANTS Engine 0.3.9 Usage: -script startup script(madatory) -name application name -base base file relocation path -key file archive key pLZZ segítsetek!!!!! köszönöm :)
  • pickány
    de nekem a lexion duplakerekes kombán fájlát ha átrakom felülirom a régit akkor az egész kombány eltunik asztallal egyutt:(:(:(:(
  • Daneszka
    kösz! Használd egésséggel:D
  • Lack
    Tetszik, nagyon jó lett.
  • Daneszka
    Picit módosítottam a lucerna texturáján:

Letöltés
  • sarki5
    Egy claas lexion van duplakerékkel
  • Peugeot08
    Nem tudna valaki IGAZI duplakereket rakni valamelyik kombájnra.
  • bátyo
    sziasztok egysegitséget kérhetek?
  • Martinez01
    Krisz267 még sajnos nincs kész
  • Mániás
    Hello! Giants editorban mentés helyett ezt a hiba üzit irja: Error while saving i3d file. Hátsó vonószemet szerettem volna pótkocsira rakni, a leirást betartottam. Mi lehet a baj?
  • JD4650
    há az eredeti careerVehicles fileban a .../fendt/fendtcutters7700.xml-t nh.xml-re. A 8350-es kombájnt pedig a CR sorára és úgy próbáld meg