57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • sarki5
    nekem azt se szinezte ki az egyik.mert a másik linkhez meg a disco van irva
  • Lack
    Azért nem színezte ki, mert nem a kuhn kaszához adtam. Hanem a krone stílusú kaszához adtam. Ahhoz ami a grasslandban alapból benne van.
  • sarki5
    jocex "válasz erre" légyszi használd
  • Jocex
    oké, én köszönöm!!!!
  • Mániás
    Légyszi valaki segitsen vonoszemet rakni erre!pótkocsi
  • sarki5
    jocex nem neked irta.ahol van a szöveg ott alul jobb oldalon oda van irva hogy "válasz'JackMeadow'üzenetére"
    És légyszi ha valakinek irsz itt akkor nyomj elöbb a válasz erre lehetöségre mert igy legalább tudjuk hogy kinek irsz.köszi
  • sarki5
    lack tudnál a Kuhn kaszálohoz egy skint adni?mert amit a #6078-as Hsz-edbe betettél az nekem nem szinezte ki:(lécci segits.köszi
  • Jocex
    Most ezzel valami rosszat mondtam hogy a fórumosok elhülyülnének a földön meg mondtam 1 viccet ez is baj volt vagy mi mert akkor elnézést kérek a fórumtársaimtól... bocsánAT!!!!!
  • Lack
    Ha nem tetszik el is takarodhatsz innen idióta. *nyádért jössz akkor ide? K*csög.
  • tapper
    :)
  • JackMeadow
    Nem tudom h fogom tudni kivárni, tűkön ülök
  • tapper
    erre lesz 1x madj valamikor a multi :)
  • Jocex
    :D
  • JackMeadow
    Télleg kurva nagy party lenne! Minden álmom összehozni egy olyat ha haverommal vethessek, az aratásba már bele se merek gondolni milyen kafa lenne
  • Jocex
    18 %-on van a játék estére kész lesz!
    Tudjátok mi lenne jó???? Az ha a játékba lenne online mód és akkor mi a fórumosok összefognánk és akkor valami aratna valaki vetne valaki szántana permetezne meg ilyenek tök fasza lenne nem??? :D mennyit hülyülnénk a földeken :P :D:D:D nah további jó gamet majd este írok ha letöltötte vagy is nem még közbe írok.....
  • JackMeadow
    Milyen játék az a lendvircsaft szimulátor? Paraszt szimulátor v mi? Ez télvezitek is?

-Gyere józsi kufircoljunk!

- Várjál má aszony még learatok 6hektár virtuál búzát
  • sarki5
    aha:DDDD

Sajna ilyen hülyén tette be:)
  • Jocex
    Nem vagyok paraszt csak még a discoba is traktorral és pótkocsival járok...
    De miért kérdezem magamtól hogy jó sok paraszt tudjak elvinni bulizni XDDD
  • Lack
    Működik rendesen, minden funkciója.
  • AudiQuattro
    Temeg elakarod szállitani vagy bontani a garázst??
  • Actros
    Hali beleraktam a New Holandot a vágó asztallal meg a Krone fűkaszát és ha elindítom a játékot egy gép sincs a portámon,ez miért lehet?????????,
  • AudiQuattro
    Dolgozott a tolólap :D
  • 6milan6
    Tegnap volt szó a homlokrakodós Fendtről. Neked működik is, vagy csak sikerült betenni? Nekem bent van, de nem tudok beszállni.
  • Lack
    Tornádó volt nálad is? :D Szép kis csatatér...
  • Lack
    Oda rakod ahová akarod. Komolyan.
  • AudiQuattro
    Igy kevesebb helyet foglalnak :DXD
  • Actros
    Hali valaki segítsen léci mert most kezdtem el játszani és nem tudom hogy a kombánjt hova kell berakni????????
  • kishadabas
    helló! Nem tudok pocskocsit rakni a játékba
    valaki segitsen
    mert nincs benne csak a egytengelyes?????
  • sarki5
    ja kurva rendezett:DDDlényeg hogy legalább sikerült a graaslandot meg a gépeket egyesitenem:DDD
  • Jocex
    Leírom megin a magyarosítást ha véletlen kellene valakinek :D :
    A Landerwirtschafts Simulator magyarítása kész magyar a menüpont akkor magyarok a küldetések letöltése itt: http://juszaka.fw.hu/ menj a letöltésekhez utánna a pc játék fordításokhoz kattints rá és ott van a farm simulator magyarosítása jó szórakozást hozzá :D
    használjátok egészséggel fórum társaim!!!!!
  • Jocex
    ya és tök fasza a farmod :))) teccik szép rendezett mondjuk igazából is vezetek kombánjt de azért a játékba is élvezetes lesz mondjuk még csak most töltöm de már videokból nagyon teccik :D már ugy várom az estét hogy letöltse és remélem hogy jó lesz :D ha nem lenne jó segítenétek majd.... előre is köszönöm nagy GAZDÁSZoK :D
  • Jocex
    Sarki5 tényleg jó helyen van :D még a trakid is 2 kereken megy :D
  • bercyke16
    jóvan de akkor mér nem segítetek?????
  • sarki5
    Kicsit szar helyre került a pót:DDD

• DJKonya
    hagyd már abba bmeg minek kell 6szor leírni?
  • bercyke16
    Légysziiiiiiiii valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én most egy időre abbahagytam a játékot,kb 2 hónapja,mert kicsi volt a gépembe a vidikártya,és uncsi volt hogy kicsit akad.De vettem uj videókártyát,feldobtam a játékot,és mint az állat olyan jó.
    Szóval azt szeretném egy rendes embertől kérni,hogy akinek minden cucc bentvan ami megjelent,vagyis láttam ilyen fünyírót vagy micsodát,szóval ilyenek,az tegye fel a DATA mappát valahova.
    De mondjuk feldobhatja az egész játékot,mert nem nagy.
    Előre is köszönöm.

Ha úgy van akár fizetnék is érte,de inkább ezt hanyagoljuk.:D

Dobja fel,és remélem egy KÖSZ elég lesz.Vag akár nekem a torrentis jó.Moobson és majomparádén fentvagyok,de vannak szabad regis torrentek,aki ilyenen fentvan és feltenné a kedvemér,az szóljon.Köszönöm.
  • szvdzs
    hello.ugy látom sok profi van itt!!!valaki csinálhatna a k-700-hoz nagy tárcsát.szétnyithatósat.aki ért hozzá nem feladat neki.előre is köszi
  • spawnmadrid
    Szevasztok. Most amit írok az egy kicsit bonyolultnak tűnhet elsőre, megpróbálom minél érthetőbben leírni. Na szóval arról lenne szó hogy:

Beraktam a játékba rengeteg olyan bálát, amin csatlakozó lett kialakítva, majd learattam az összes földet. Ezután kihordtam a bálákat a földekre, úgy mintha bálázva lett volna a földeken aratás után. Majd ezt elmentettem és kiléptem a játékból. Megnyitottam a C:\Document and settings\felhasználó név\Application Data\FarmingSimulator2008\savegame1 -et és az ezen belül találhatő vehicles.xml fájl-t társítottam a jegyzettömbhöz, majd kimásoltam az összes stroh ( azaz az összes bálának ) a mentését majd ezt beillesztettem egy új szöveges dokumentumba. Aztán elindítottam a játékot és a bálákat a földekról behordtam ( ami nem kevés időbe telt ), majd ezt is elmentettem. Majd megint kiléptem a játékból és megint társítottam a fent említett xml fájlt és kitöröltem az összes stroh mentést, majd az előzőleg új dokumentumba illesztett mentést visszaraktam és újra elindítottama játékot. A bálák megint kint voltak a földeken. Így most minden aratás után felülírom a bálák mentési pozícióját és kint lesznek a földeken. Csak megszerettem volna veletek osztani ezt az ötletem. De legalább működik és olyan mintha lehetne bálázni.
  • sarki5
    Bocsi igy akartam:D

• sarki5
    Kicsit nagyon nehezen de sikerült a graasland és az összes gép ami a K-farmban van:DDDDKicsit összevissza vannak de majd kicsit rendbe teszem öket:DDDD
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/telep6.JPG
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/telep5.JPG
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/telep4.JPG
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/telep3.JPG
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/telep2.JPG
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/telep.JPG