57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • 6milan6
    Nektek segíteni sem érdemes, mert arra lusták vagytok, hogy legalább azt megnézzétek válaszolt-e valaki a kérdésetekre.
  • Jocex
    Ha azt akarjátok hogy a játékban mindig nappal legyen tegyétek a következőt: Megnyitod a data/missions/mission00.lua file-t notepad-del (jegyzettömb), megkeresed ezt a sort:
    self.environment = Environment:new ("data/sky/sky_day_night.i3d",true,8,true,true);
    és átírod erre:
    ("data/sky/sky_day_night.i3d",false,8,true,true);
    és lőn csoda, mindig nappal van a játékban.
  • Daneszka
    ajj de menőőő! X) ám nem szó szerit értettem a szopást....
  • bercyke16
    kösz sarki csak most nem értem hogy mi a dörgés:D
    segítenél kicsit részletesebben?
  • Jocex
    Nem szoktam szopni meg nem is fogok :D..... inkább megkurok 1 jó csajt addig még töltöm :D:D megyek is bnőmhöz :D xDD :$ :PP
  • sarki5
    hello fejezd már be légyszives.
    inkább köszönted volna meg hogy belinkeltem ahelyett hogy balhézol.....
  • bercyke16
    tapper,te egy tapló vagy.Majd megnézném te mit csinálnál ilyen helyzetbe te majom.te bekussolj.Nem tehetsz róla hogy ekkora köcsög vagy...Anyád,apád rontott el.
  • Daneszka
    Csk ne bízd el magad,nem oylan egyszerű az ahogy te elgondolod...Elméletben egyszerű,gyakorlatban szopol egy nagyot:D
  • lippet
    Case 5150

DL
  • Jocex
    Ez az gyerekek egy buzi japcsi elkezdte seedelni a játékot ez által jön 220/kbytal yee :D buzi ferde szeműek erre jöl jönnek hogy seedeljenek :D estére ugy tünik játszok, és mivel scripter vok ez által lopok a játékba majd egy pár gépet :D Rábát meg ilyeneket amit láttam sokat kérnek megcsinálom nektek :)
  • quados19
    sziasztok
    Füvet hogy kell vetni met nem megy és a mód amit már elég sokan kérdesztek az kész van? és honnan lehet letölteni?????
  • 6milan6
    LS2008

Már párszor belinkeltem...
  • Mániás
    Hello! Nekem most grassmod nélkül van a game. Bent van a dupla potos mod az műxik más pottal azzal nincs bajom. Először én is 0|19 nek számoltam, be is irtam de akkor hibát észlelt és nem indult a game. Aztán elkeztem találomra probálgatni és 0|16 nál lehetett csatlakoztatni de ugy hogy félre ment és az első pót felénél akadt fel valahogy....
  • Jocex
    Seedelné valaki a játékot??? :D mert nem akar jönni még csak 27 % még sem jön le estére a faszomat nem birok traktorozni nem birok lovét keresni csoró maradok :( XD
  • sarki5
    kfarm
    kfarm
    kfarm

tessék bercyke.ezt tedd bele a játékodba és lesz egy csomo géped
  • AudiQuattro
  • Martinez01
    ISTENEM SEGÍTSD MEG ŐKET A HÜLYÉKET!:D XD
  • Szabi111
    HONNAN LEHET RÁBÁT LETÖLTENI?
  • kishadabas
    MI AZ a GRASS MOD????
  • bush
    Ja kimaradt a grass modba am meg ki kell számolni hányadik bejegyzés "0|19"-ha jól számoltam
  • tapper
    mindeki igy csinalja...
  • tapper
    BERCYKE AZ ISTENNEK AN AGYBÜDÖS FASZÉR KELL 10X LEIRNI UAZT.
    OLVASD VISSZA A 75 OLDALT ÉS BERAKOD AZOKAT MI A LINEKN VAN
  • bush
    trailerAttacherJoint
  • bercyke16
    Segítsetek.Ne legyetek szemetek.

Én most egy időre abbahagytam a játékot,kb 2 hónapja,mert kicsi volt a gépembe a vidikártya,és uncsi volt hogy kicsit akad.De vettem uj videókártyát,feldobtam a játékot,és mint az állat olyan jó.
    Szóval azt szeretném egy rendes embertől kérni,hogy akinek minden cucc bentvan ami megjelent,vagyis láttam ilyen fünyírót vagy micsodát,szóval ilyenek,az tegye fel a DATA mappát valahova.
    De mondjuk feldobhatja az egész játékot,mert nem nagy.
    Előre is köszönöm.

Ha úgy van akár fizetnék is érte,de inkább ezt hanyagoljuk.:D

Dobja fel,és remélem egy KÖSZ elég lesz.Vag akár nekem a torrentis jó.Moobson és majomparádén fentvagyok,de vannak szabad regis torrentek,aki ilyenen fentvan és feltenné a kedvemér,az szóljon.Köszönöm.
  • sarki5
    Törd be az ablakot:DDD
  • 6milan6
    Érdekes, beraktam a homlokrakodós 936-ost is, annál is ugyan az a jelenség. Bent van a játékban, de beszállni nem tudok.:D Ötlet?
  • szabi34
    Rábát lehet letölteni vhonnan? Ha igen légyszi vki másoljon be egy linket.
  • Jocex
    Ki nőtt a fű az a furcsa nem?? mert nem permeteztél!!!!! :D
  • gibic
    Pár képet én is dobok fel:

Van valami furcsa a képen:

63.9 tonna nem is rossz:
  • Mániás
    légyszi legalább azt nézzétek meg mit csesztem el és azt mondjátok meg mit kell az xml file-ban a kérdőjelek helyére irni!
  • allock #6269
    hát jah

főleg amikor berakok egy full poly gépet :DD
    ottmárcsak a ctrl+alt+del segít x)
  • DJviolin
    Hát ez elég snassz... :(
    Egy kis időt fordíthattak volna a fejlesztők az optimalizálásra is.
  • ZTM
    hy all vki nemtudja hogy készvan e mán a ZT300as mod????
  • allock #6266
    Mi a játék minimális gépigénye?
    AMD/Intel 2GHz, NVIDIA GeForce 6800 serie / ATI Radeon X850 (256 MB RAM), 512 MB szabad terület, Hangkártya, 1 GB RAM.

nekem 2.9-es celeron proci van, ati 9600kártyával, 512DDR Ram és legalacsonyabb konfigon is beszaggat néha :)
    memória kell neki azt kész :D
  • DJviolin
    Sziasztok!

Nekem egy ősöreg P4 1,7Ghz, 256MB SD Ram, Gf FX5200 128Mb-os gépem van. A játék játszhatatlanul szaggat még a legalacsonyabb grafikai szinten is. Pedig (finoman szólva) a játék képi részletgazdagsága nem indokolja a hatalmas gépigényt. Nálatok hogyan fut a játék, és milyen konfigurációtok van?
  • claaslexion
    kérdésem a következő!
    szoktatok permetezni-mennyi értelme van?
    valóban növekszik tőle a termés? -mi a tapasztalatotok?
  • sarki5
    jolvan be ne kapj basszus....azt nem olvastam.és erre van skined amit én mondok?
  • claaslexion
    szevasztok!
    még mindig semmi hir a dominátorról + a rábáról?
    :((
  • Lack
    Ennyire nehéz felfogni, hogy a Disco3900 skin az a FELLA oldalkaszához van??
  • sarki5
    tehát.a disco nevü nem szinezte ki egyiket se de az a claas nevü skin kiszinezte azt ami alapbol benne van