57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#6299 Nektek segíteni sem érdemes, mert arra lusták vagytok, hogy legalább azt megnézzétek válaszolt-e valaki a kérdésetekre. -
Jocex #6298 Ha azt akarjátok hogy a játékban mindig nappal legyen tegyétek a következőt: Megnyitod a data/missions/mission00.lua file-t notepad-del (jegyzettömb), megkeresed ezt a sort:
self.environment = Environment:new ("data/sky/sky_day_night.i3d",true,8,true,true);
és átírod erre:
("data/sky/sky_day_night.i3d",false,8,true,true);
és lőn csoda, mindig nappal van a játékban. -
#6297 ajj de menőőő! X) ám nem szó szerit értettem a szopást.... -
bercyke16 #6296 kösz sarki csak most nem értem hogy mi a dörgés:D
segítenél kicsit részletesebben? -
Jocex #6295 Nem szoktam szopni meg nem is fogok :D..... inkább megkurok 1 jó csajt addig még töltöm :D:D megyek is bnőmhöz :D xDD :$ :PP -
sarki5 #6294 hello fejezd már be légyszives.
inkább köszönted volna meg hogy belinkeltem ahelyett hogy balhézol..... -
bercyke16 #6293 tapper,te egy tapló vagy.Majd megnézném te mit csinálnál ilyen helyzetbe te majom.te bekussolj.Nem tehetsz róla hogy ekkora köcsög vagy...Anyád,apád rontott el. -
#6292 Csk ne bízd el magad,nem oylan egyszerű az ahogy te elgondolod...Elméletben egyszerű,gyakorlatban szopol egy nagyot:D -
#6291 Case 5150
DL -
Jocex #6290 Ez az gyerekek egy buzi japcsi elkezdte seedelni a játékot ez által jön 220/kbytal yee :D buzi ferde szeműek erre jöl jönnek hogy seedeljenek :D estére ugy tünik játszok, és mivel scripter vok ez által lopok a játékba majd egy pár gépet :D Rábát meg ilyeneket amit láttam sokat kérnek megcsinálom nektek :) -
quados19 #6289 sziasztok
Füvet hogy kell vetni met nem megy és a mód amit már elég sokan kérdesztek az kész van? és honnan lehet letölteni????? -
#6288 LS2008
Már párszor belinkeltem... -
Mániás #6287 Hello! Nekem most grassmod nélkül van a game. Bent van a dupla potos mod az műxik más pottal azzal nincs bajom. Először én is 0|19 nek számoltam, be is irtam de akkor hibát észlelt és nem indult a game. Aztán elkeztem találomra probálgatni és 0|16 nál lehetett csatlakoztatni de ugy hogy félre ment és az első pót felénél akadt fel valahogy.... -
Jocex #6286 Seedelné valaki a játékot??? :D mert nem akar jönni még csak 27 % még sem jön le estére a faszomat nem birok traktorozni nem birok lovét keresni csoró maradok :( XD -
sarki5 #6285 kfarm
kfarm
kfarm
tessék bercyke.ezt tedd bele a játékodba és lesz egy csomo géped -
#6284 -
#6283 ISTENEM SEGÍTSD MEG ŐKET A HÜLYÉKET!:D XD -
Szabi111 #6282 HONNAN LEHET RÁBÁT LETÖLTENI? -
kishadabas #6281 MI AZ a GRASS MOD???? -
bush #6280 Ja kimaradt a grass modba am meg ki kell számolni hányadik bejegyzés "0|19"-ha jól számoltam -
tapper #6279 mindeki igy csinalja...
-
tapper #6278 BERCYKE AZ ISTENNEK AN AGYBÜDÖS FASZÉR KELL 10X LEIRNI UAZT.
OLVASD VISSZA A 75 OLDALT ÉS BERAKOD AZOKAT MI A LINEKN VAN -
bush #6277 trailerAttacherJoint
-
bercyke16 #6276 Segítsetek.Ne legyetek szemetek.
Én most egy időre abbahagytam a játékot,kb 2 hónapja,mert kicsi volt a gépembe a vidikártya,és uncsi volt hogy kicsit akad.De vettem uj videókártyát,feldobtam a játékot,és mint az állat olyan jó.
Szóval azt szeretném egy rendes embertől kérni,hogy akinek minden cucc bentvan ami megjelent,vagyis láttam ilyen fünyírót vagy micsodát,szóval ilyenek,az tegye fel a DATA mappát valahova.
De mondjuk feldobhatja az egész játékot,mert nem nagy.
Előre is köszönöm.
Ha úgy van akár fizetnék is érte,de inkább ezt hanyagoljuk.:D
Dobja fel,és remélem egy KÖSZ elég lesz.Vag akár nekem a torrentis jó.Moobson és majomparádén fentvagyok,de vannak szabad regis torrentek,aki ilyenen fentvan és feltenné a kedvemér,az szóljon.Köszönöm. -
sarki5 #6275 Törd be az ablakot:DDD -
#6274 Érdekes, beraktam a homlokrakodós 936-ost is, annál is ugyan az a jelenség. Bent van a játékban, de beszállni nem tudok.:D Ötlet? -
szabi34 #6273 Rábát lehet letölteni vhonnan? Ha igen légyszi vki másoljon be egy linket. -
Jocex #6272 Ki nőtt a fű az a furcsa nem?? mert nem permeteztél!!!!! :D -
gibic #6271 Pár képet én is dobok fel:
Van valami furcsa a képen:
63.9 tonna nem is rossz:
-
Mániás #6270 légyszi legalább azt nézzétek meg mit csesztem el és azt mondjátok meg mit kell az xml file-ban a kérdőjelek helyére irni! -
#6269 hát jah
főleg amikor berakok egy full poly gépet :DD
ottmárcsak a ctrl+alt+del segít x) -
DJviolin #6268 Hát ez elég snassz... :(
Egy kis időt fordíthattak volna a fejlesztők az optimalizálásra is. -
#6267 hy all vki nemtudja hogy készvan e mán a ZT300as mod???? -
#6266 Mi a játék minimális gépigénye?
AMD/Intel 2GHz, NVIDIA GeForce 6800 serie / ATI Radeon X850 (256 MB RAM), 512 MB szabad terület, Hangkártya, 1 GB RAM.
nekem 2.9-es celeron proci van, ati 9600kártyával, 512DDR Ram és legalacsonyabb konfigon is beszaggat néha :)
memória kell neki azt kész :D -
DJviolin #6265 Sziasztok!
Nekem egy ősöreg P4 1,7Ghz, 256MB SD Ram, Gf FX5200 128Mb-os gépem van. A játék játszhatatlanul szaggat még a legalacsonyabb grafikai szinten is. Pedig (finoman szólva) a játék képi részletgazdagsága nem indokolja a hatalmas gépigényt. Nálatok hogyan fut a játék, és milyen konfigurációtok van? -
#6264 kérdésem a következő!
szoktatok permetezni-mennyi értelme van?
valóban növekszik tőle a termés? -mi a tapasztalatotok?
-
sarki5 #6263 jolvan be ne kapj basszus....azt nem olvastam.és erre van skined amit én mondok? -
#6262 szevasztok!
még mindig semmi hir a dominátorról + a rábáról?
:(( -
Lack #6261 Ennyire nehéz felfogni, hogy a Disco3900 skin az a FELLA oldalkaszához van?? -
sarki5 #6260 tehát.a disco nevü nem szinezte ki egyiket se de az a claas nevü skin kiszinezte azt ami alapbol benne van