57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
Mániás #6339 Hát nekem is sok problémám van de legalább nem a játék beszerzésével és beüzemelésével..... -
Mániás #6338 Hát sehogy sem akar összejönni :( Esetleg nem probálnád meg te rárakni ? -
Jocex #6337 Letöltötte EZAZ :D LETÖLTÖTTE INDULHAT A GAzDÁLkozád persze csak akkor ha elindul xDDD -
#6336 Köszi!! -
#6335 Már lent is van.Vagy? -
#6334 Srácok!!!A dominator hang nincs ám elfelejtve , csak amikor én elmegyek melózni akkor még a kombájnok alszanak amikor meg én alszom akkor meg ők még nyomják a melót.De amit megígértem , azt be is tartom.Szólok , ha megvan (elvileg a 7-en meglesz) és akkor megcsinálja valaki?Köszi. -
Jocex #6333 Landwirtschafts Simulator 2008 99.7 % ezaz :D gyere béby töltögy.... :D
hajrá lejössz ezaz :D xDd -
#6332 27 -
Jocex #6331 hallod hány éves vagy?? bMW320i én 16 éves vok szerintem oda mennék rászolnák oszt beszarna kis nyomorék geci..... de sztem ha te oda mennél bebasznál neki 1-et akkor is :D -
#6330 Kár , hogy nem lehet neten keresztül ütni.Szívesen szájon vágnám a taknyosorrút. -
Jocex #6329 hát beszarok pont most áll meg a letöltés :D 98 % ..... fuck a letöltésbe :D xDD :PP -
Jocex #6328 ez a JackMeadow egy büdös szarházi mindenkinek ugatbasszam meg kis 12 éves fasszopó.... tipikus lama dolog... xD mondjuk én 16 vok.... :D -
#6327 Édesanyád meg örömlány!!!
Akkor még finomul fogalmaztam. -
Jocex #6326 Lucernát hogy lehet vetni??? majd plZZ írjátok le köszy -
metalica #6325 hellotok mivel lehet füvet ültetni?
kukorica mod nincs még?:D vay tervbe van véve?:DD: -
#6324 areawidht és areastart-ot is bekell állítani az adapter szélességéhez. -
#6323 Tudnátok segíteni? Megnagyobbítottam a vágoasztalt de nem vág akkorát mint az asztal. Mit kell csinálni? -
Jocex #6322 A tegnapi nap folyamán letöltöttem egy Farming Simulator 2008 torrentet de ez csak 200mb-volt de ez olyanokat írt ki hogy kér valami loadert meg hogy use script meg keybindig meg ilyen szarokat..... és remélem amit most töltök ez 695 MB ez remélem jó lesz :( ha nem akkor nem is tudom mit csinálok megbolondulok és kibaszom a gépemet és a net kábelt meg széjjel szagatom... nem vok idegbeteg csak 1 kicsit :D -
#6321 Innet lehet letolteni -
#6320 Teljes verzió. 72 Mb az egész. Ami torrenten van, abban is 72 Mb a setup, a többi csak felesleges cucc.
Már belinkeltem az előbb, de... -
sarki5 #6319 szerintem is ugyan az.tedd bele elöbb a part egyet és meglátod -
bush #6318 Akkor nem tom, esetleg próbáld szövegszerkesztővel egy szintel visszább írni, alight fölé,a 0 elhagyod és úgy számold ki(nem biztos hogy jó,de a vontatásnál a kerekek sem működnek, ha nem a 0 szintelen van) -
Jocex #6317 miért is vagyok áruló??? igen ha letöltöm a játékot árulom a virtuális gabonám igaz most csak 4000ret adnak a búzáért :D -
#6316 te áruló -
Jocex #6315 ya írtsuk a fórumba a férgeket :D xDDD van 1 pár persze tisztelet a kivételnek :D :) -
#6314 neki is az van vazeee! nekem is vazzzeee! -
#6313 bázis? nemtudtam hogy van már Army mod is kiadva, és mit kell benne csinálni? a traktorrol lövöldözni a férgeket?:D
de amúgy előfordul:S -
Jocex #6312 de én a teljes verziót töltöm vazze nem a demót!!!!!
meg + torrent akkor küld linket plZZZ :D -
kitt2000 #6311 Elöfordul az nektek hogy több gép van benne és a bázis fellé fordulva belasul .Ez ellen mit lehet tenni?(pl kfarm) -
#6310 Nem hiszem el.:D Ott a link, max. 5 perc és fentlenne a játék, de szenvedjél csak.... -
#6309 Érdekes dolgokat művel nekem az a script.:D Mikor bent volt, egy traktoron sem működött a függesztés, csak a kombájnokon. Na m1, majd holnap este nekiugrok megint. -
Jocex #6308 fél óra múlva lejön meg magyarosítom belerakom a jonh dereet :D meg a new hollandot és meg a dupla kocsit meg ilyeneket és go mehet a gazdálkodás :D -
kitt2000 #6307 Szeretném megkérdezni hogy mindet belle kell tenni mert mind a 3 szerintem úgyan olyan .Vagy van valamilyen kölöbség benne? -
Lack #6306 Elég pofás lett ez a Case traktor. -
Lack #6305 Sajnos nincs tippem a homlokrakodós fendthez... Esetleg nincs összefüggésben a probléma a mentéssel (ha egyáltalán használod.) A scripttel meg a traktorral gondolom rendben van minden, hiszen akkor meg sem jelenne a játékban. Esetleg próbáld meg teljesen újra berakni a gépet a programba, scriptestől, mindenestől.
Jobbat nem tudok.. -
#6304 Legalább a F.A.Q.-t olvasod.:D -
#6303 Lehet állítani a menüben az idő sebességét. -
#6302 bercyke bmeg állítsd le magad! te is Jocex az isten sem kiváncsirá mikor kit hágsz meg -
#6301 Ezt már mi is beirtuk egy párszor,de azért a mostani lámáknak lehet jóljön!:D azért kösz hogy fáradoztál ezzel xD -
gibic #6300 Nem nyert, a frontsúlyra gondoltam a fendt elején. Meg nemtom feltünt-e hogy lassabban tellik az idő mint a sima LS-be. Az első képen fél 9 van mikor elkezdtem aratni, és mire telepakoltam a 3 pótkocsit (2 ürítés pótonként) csak 1,5 h telt el, ugyanis még ugyanazon a napon reggel volt. És kis érdekesség hogy eltünt az időjárás jelző kis figura és csak az eső előtt egy két órával jelenik meg .