57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Jocex
    azt már letölöttem csak nem tudtam hogy a syho vagy ki ő a milán........ de azzal sem müködik:.. .:S:S:S:S:S a faszomat a játékba ugy lenne jó ha a szomszédom lenne valaki és csak átmennék a játékért :D
  • Jocex
    ezzel sem müködik 6milan6 nak meg nem tom hogy hova linkelte be nem találom a fórumba :S:S::S:S de azért köszi sarki5
  • sarki5
    a #6349-es Hszben linkellte be másodszor
  • sarki5
    jocex küldtem privit
  • Jocex
    jó és hol van az a link??? mert sehol sem találom....
  • Jocex
    valaki a PhysXLoader.dll filét feltöltené valahova előre is köszönöm......!
    mert amit én letöltöttem a netről nem megy... error mint ahogy a képeken is láthassátok!
  • sarki5
    jocex azt már probáltad amit 6milan6 belinkkelt?Én is torrentröl szedtem le amugy és nekem megy
  • Jocex
    küldjetek 1 linket ahonnan ti szedtétek le de lehetöleg ne torrent legyen köszi
  • balazs2008
    mert azok alinkek sem jók!!!!
    nem tölti a játékot
  • Jocex
    Amikor felteszem a játékot nem találja a PhysXLoader.dll....

Amikor rámegyek a Landwirtschafts Simulator 2008.exe akkor ezt írja ki:

Amikor rámegyek a game.exe akkor meg ezt írja ki.....

Mind1 szerintem hagyom a játékot igaz hogy nagyon érdekelt volna de ti sem és én sem tudom a problémát :(:(:(:(::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( pedig ezt vártam egész tegnap.... hogy tudjak játszani és hogy megnézzem a ti gépeiteket :(
  • Jocex
    Sarki5 plzz akkor írd le azt a linket ahonnan letöltöttétek de akkor ne torrent legyen.... mert amikor én felteszem mindig kér a játék egy dll.t PhysXLoader.dll ezt letöltöm netről akkor meg azokat a képeket küldi ki a gép...... de akkor Plzzz adjatok linket amit ti tölöttetek és benne van minden és tutira müködik és a gépemen biztos hogy fut videokari GeForce 8800GT 2 GB ram intel dual core 2 magos proci...... 4000+ alaplap
  • Jocex
    Sziasztok... jóreggelt
  • sarki5
    6milan6 belinkkelte kétszer majdnem egymás után.miért nem tudsz visszaolvasni??
  • balazs2008
    valaki nem tud olyan címet mondani ahonnan leleht a játék torrentjét ami le is töltődik mert én már rengeteget próbáltam de eggyiket sem tölti le
  • sarki5
    Amik a 4.Pont alatt vannak felsorolva azokat a VehicleTypes xml fájlba kell bemásolni ugye?Mert én oda másoltam
  • sarki5
    legalább tudom hogy az egyik kombájn a 7700-as:DDD

Amugy betettem ezt az Autpilot-ot és azota nem veszi fel egyik Fendt se a vágoasztalt
  • sarki5
    jo reggeltet.Mivel én a Fendteket nem ismerem,valaki legyenszives elmondani hogy a két Fendt kombájn milyen tipusu,mert kiszeretném venni öket a gameböl,de nem tudom hogy melyikeket kell törölnöm.köszi elöre is a segitséget
  • lippet
    Autpilot mod kombájnhoz!
    Még nem próbáltam ki! Várom a véleményeket, tapasztalatoket!
  • Lack
    Piros skin vetőgépre.

• szabi34
    Köszi a linket letöltöm gyorsan.
  • crossfighter
    A data-n még fennt van egybecsomagolva.
    link
  • szabi34
    Valaki küldje el pls a kfarm part 1, 2, 3-at kicsomagolva!!!
  • Mániás
  • Mániás
    Érdekes hogy mikor már egy újra vetett és újra learatott földre megyek szimplán vetőgéppel akkor már teljesen megnőtt búzát ültet a vetőgép :)
  • nandorb
    Jezus ennyire hulyesegeket irni ide az katasztrofa
  • szabi34
    Nálatok a kfarm part 2-t ki lehet csomagolni mert énamikor kiakarom akkor crc hibát ír ki h vmi fájl sérült. Vki nem küldené el kicsomagolva?
  • Mániás
    ÁÁÁÁÁ Bocs a kereső helyett ide irtam előbb :|
  • Mániás
    3 tengelyes
  • sarki5
    majdnem egyszerre milán:DDDD
  • sarki5
    Jocex hagyd azt a faszba és töltsd le azt amit 6milan6 belinkelt a 6288-as Hsz-ben.Az is full game és az biztos hogy müködik
  • 6milan6
    Telepítsd fel ezt, hátha jó lesz.
  • Jocex
    LOL rosszul másoltam be a képeket faszomat bele már ez is de miért nem segít senki???
  • Jocex
    Amikor feltelepítem a játékot így kezdődik :

Amikor letöltöttem netről a PhysXLoader.dll mert ezt kéri a játék utánna ezt ekkor írja ki amikor rákattintok az exe.re:

Akkor amikor rákatt a game.exe akkor meg ezt írja ki :

PLZZ SEGÍTSETEK
  • sarki5
    Huppsz ezt az utolsot elbasztam:DDDD
  • sarki5
    igy egy picit gyorsabb volt:))))

• Jocex
    Valaki írja le mit csináljak kérem!!!
  • Jocex
    Amikor feltelepítem a játékot így kezdődik :

Amikor letöltöttem netről a PhysXLoader.dll mert ezt kéri a játék utánna ezt ekkor írja ki amikor rákattintok az exe.re:

Akkor amikor rákatt a game.exe akkor meg ezt írja ki :

Kérem valaki segítsen mert már nagyon kiváncsi vok a játékra, Előre is köszönöm!
  • lippet
    simán:D
  • Jocex
    A kurva isten bassza meg hogy nem indul el ezt a gecis fost írja ki:
    PhysX Error. Re-installing the appliaction may fix this problem. DE ELÖTTE BELE kellett másolni a physX.dll cucot nem???? DE NEM MÜKÖDIK EZ A GECI EZT ÍRJA KI bASZOM A KURVA ANYÁT!
  • Mániás
    Milyen faja lenne ha valaki tudna bele lánctalpas gépeket is csinálni.. :D