57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
Jocex #6379 azt már letölöttem csak nem tudtam hogy a syho vagy ki ő a milán........ de azzal sem müködik:.. .:S:S:S:S:S a faszomat a játékba ugy lenne jó ha a szomszédom lenne valaki és csak átmennék a játékért :D -
Jocex #6378 ezzel sem müködik 6milan6 nak meg nem tom hogy hova linkelte be nem találom a fórumba :S:S::S:S de azért köszi sarki5 -
sarki5 #6377 a #6349-es Hszben linkellte be másodszor -
sarki5 #6376 jocex küldtem privit -
Jocex #6375 jó és hol van az a link??? mert sehol sem találom.... -
Jocex #6374 valaki a PhysXLoader.dll filét feltöltené valahova előre is köszönöm......!
mert amit én letöltöttem a netről nem megy... error mint ahogy a képeken is láthassátok!
-
sarki5 #6373 jocex azt már probáltad amit 6milan6 belinkkelt?Én is torrentröl szedtem le amugy és nekem megy -
Jocex #6372 küldjetek 1 linket ahonnan ti szedtétek le de lehetöleg ne torrent legyen köszi -
balazs2008 #6371 mert azok alinkek sem jók!!!!
nem tölti a játékot -
Jocex #6370 Amikor felteszem a játékot nem találja a PhysXLoader.dll....
Amikor rámegyek a Landwirtschafts Simulator 2008.exe akkor ezt írja ki:
Amikor rámegyek a game.exe akkor meg ezt írja ki.....
Mind1 szerintem hagyom a játékot igaz hogy nagyon érdekelt volna de ti sem és én sem tudom a problémát :(:(:(:(::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( pedig ezt vártam egész tegnap.... hogy tudjak játszani és hogy megnézzem a ti gépeiteket :( -
Jocex #6369 Sarki5 plzz akkor írd le azt a linket ahonnan letöltöttétek de akkor ne torrent legyen.... mert amikor én felteszem mindig kér a játék egy dll.t PhysXLoader.dll ezt letöltöm netről akkor meg azokat a képeket küldi ki a gép...... de akkor Plzzz adjatok linket amit ti tölöttetek és benne van minden és tutira müködik és a gépemen biztos hogy fut videokari GeForce 8800GT 2 GB ram intel dual core 2 magos proci...... 4000+ alaplap -
Jocex #6368 Sziasztok... jóreggelt -
sarki5 #6367 6milan6 belinkkelte kétszer majdnem egymás után.miért nem tudsz visszaolvasni?? -
balazs2008 #6366 valaki nem tud olyan címet mondani ahonnan leleht a játék torrentjét ami le is töltődik mert én már rengeteget próbáltam de eggyiket sem tölti le -
sarki5 #6365 Amik a 4.Pont alatt vannak felsorolva azokat a VehicleTypes xml fájlba kell bemásolni ugye?Mert én oda másoltam
-
sarki5 #6364 legalább tudom hogy az egyik kombájn a 7700-as:DDD
Amugy betettem ezt az Autpilot-ot és azota nem veszi fel egyik Fendt se a vágoasztalt -
sarki5 #6363 jo reggeltet.Mivel én a Fendteket nem ismerem,valaki legyenszives elmondani hogy a két Fendt kombájn milyen tipusu,mert kiszeretném venni öket a gameböl,de nem tudom hogy melyikeket kell törölnöm.köszi elöre is a segitséget -
#6362 Autpilot mod kombájnhoz!
Még nem próbáltam ki! Várom a véleményeket, tapasztalatoket! -
Lack #6361 Piros skin vetőgépre.
-
szabi34 #6360 Köszi a linket letöltöm gyorsan. -
crossfighter #6359 A data-n még fennt van egybecsomagolva.
link -
szabi34 #6358 Valaki küldje el pls a kfarm part 1, 2, 3-at kicsomagolva!!! -
Mániás #6357 -
Mániás #6356 Érdekes hogy mikor már egy újra vetett és újra learatott földre megyek szimplán vetőgéppel akkor már teljesen megnőtt búzát ültet a vetőgép :) -
#6355 Jezus ennyire hulyesegeket irni ide az katasztrofa -
szabi34 #6354 Nálatok a kfarm part 2-t ki lehet csomagolni mert énamikor kiakarom akkor crc hibát ír ki h vmi fájl sérült. Vki nem küldené el kicsomagolva? -
Mániás #6353 ÁÁÁÁÁ Bocs a kereső helyett ide irtam előbb :| -
Mániás #6352 3 tengelyes
-
sarki5 #6351 majdnem egyszerre milán:DDDD -
sarki5 #6350 Jocex hagyd azt a faszba és töltsd le azt amit 6milan6 belinkelt a 6288-as Hsz-ben.Az is full game és az biztos hogy müködik -
#6349 Telepítsd fel ezt, hátha jó lesz. -
Jocex #6348 LOL rosszul másoltam be a képeket faszomat bele már ez is de miért nem segít senki??? -
Jocex #6347 Amikor feltelepítem a játékot így kezdődik :
Amikor letöltöttem netről a PhysXLoader.dll mert ezt kéri a játék utánna ezt ekkor írja ki amikor rákattintok az exe.re:
Akkor amikor rákatt a game.exe akkor meg ezt írja ki :
PLZZ SEGÍTSETEK -
sarki5 #6346 Huppsz ezt az utolsot elbasztam:DDDD -
sarki5 #6345 igy egy picit gyorsabb volt:))))
-
Jocex #6344 Valaki írja le mit csináljak kérem!!! -
Jocex #6343 Amikor feltelepítem a játékot így kezdődik :
Amikor letöltöttem netről a PhysXLoader.dll mert ezt kéri a játék utánna ezt ekkor írja ki amikor rákattintok az exe.re:
Akkor amikor rákatt a game.exe akkor meg ezt írja ki :
Kérem valaki segítsen mert már nagyon kiváncsi vok a játékra, Előre is köszönöm! -
#6342 simán:D -
Jocex #6341 A kurva isten bassza meg hogy nem indul el ezt a gecis fost írja ki:
PhysX Error. Re-installing the appliaction may fix this problem. DE ELÖTTE BELE kellett másolni a physX.dll cucot nem???? DE NEM MÜKÖDIK EZ A GECI EZT ÍRJA KI bASZOM A KURVA ANYÁT! -
Mániás #6340 Milyen faja lenne ha valaki tudna bele lánctalpas gépeket is csinálni.. :D