57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#6939 letöltötted ha igen pls rakd fel a data.hu-ra pls engem érdekel de hülye vok ahho az oldalho -
#6938 MTZ-82 vkinek ZT 300 vagy E 514????jó vóna mind mi??? -
gibic #6937 Ilyen volt??:D
Krampe, 33T a hasznos teher.:) -
JD4650 #6936 De ha a 20 éves tudja terepen azt amit a Tata akkor minek vegyek mást?:D
Krampe? -
#6935 http://www.acids-mods.de.tl/Spritze-Klappbar.htm
ez meg töltögetös helynek nézem -
#6934 csak béna vok nem tom belinkelni a képet bocs:(:(:(:( -
#6933 -
#6932 http://landwirtschaftssimulator-mods.de/moddirty-maschines-t2130.html
itt van egy olyan kiegészito szerüség amitöl a traktorok koszolodnak kereke saras lesz meg hasonlo szerintem ez valosághubbé is teszi a játékot legalább is ezt vettem ki a képekbol
-
#6931 Kell valakinek Ursus C330 homlokrakodós traki? -
#6930 mi van ??ki hal a forum a sok láma miatt nehogy má !!!!! -
#6929 Kösssssszzzzzzzzzzz!!!!! -
valaki9191 #6928 ha már regiztél életedben akkor tuddod hogy mit kérdeznek -
#6927 Segitsetek már hogy kell a Lengyel honlapon regizzni.
Elöre is kösszönöm!
-
#6926 de hiába másolom be a megfelelőhelyre nem rakja be
meg ilyen régi trakorok kellenének -
tapper #6925 De én az ujjak között mondtam :) nem a 20 évesek között az 1 külön korsazk meg ez is és ez verhetetlen ebben... ha nemhiszitek istenem gyertek el és táltsátok a szátok.
400q-s volt tényleg piros valami :D -
valaki9191 #6924 fogol egy szerkeztő progit és szerkesz ha azt hiszed hogy olyan könnyű
de vissza olvasnál biztos hogy találénál, de a faq-ban is van ha jól tudom -
#6923 Hol tudnék leszedni olyan gépeket mint ami a videókban van a youtubon
régebbi fajta kombájnra gondolok vagy hogy tudnék ilyeneket csinálni? pls:segítség -
#6922 Amelyik üzenetre szeretnél válaszolni annak az írójának a neve után (jobbra) van a dátum , idő/privát (ha privát üzit szeretnél írni neki) /válasz erre (arra katt és írhatod rá a választ) /#valamien szám (ez a hozzászólás száma). -
#6921 22 méteres vágóasztal (nem tom miért jó az ilyen brutális nagy)
Letöltés -
#6920 hol van -
#6919 Használd a "válasz erre" ---t , mert nem tudni , hogy kinek írtad. -
#6918 Tölthető a műtrágyaszóró pótkocsi , ami elvileg működik is.
Letöltés ITT -
#6917 de internetes címet ne az sg forum -
#6916 egy linket kérek grassmod -
#6915 Egy kicsit legyetek már önállóbbak!!!Mindenki csak követelőzik , kéreget.Nehezetekre esik visszaolvasni?Minden eddíg megjelent mod minimum kétszer be van linkelve.JA és a lap alján van a kereső. -
JD4650 #6914 Igazából nem olyan jók a Fliegelek. Legalábbis a kicsik, a nagyokkal nem tom mi a helyzet:D A kicsik szarrá törnek a heggesztéseknél:S
"csak" 33T:D -
Sanya595 #6913 Hi all.Meg tudná valaki mondani nekem,hogy mi a fü betakaritó pótkocsi neve? -
valaki9191 #6912 pár napja lett belinkelve egy, azt már szerintem nem nagy ördöngőség megkeresni -
#6911 hi all!!
linkeljetek már be pls valami atom széles vágóasztalt , de nagyon széles legyen !!
nincs kedvem szarakodni azzal a kicsivel
előre is thx!! -
quados19 #6910 sziasztok
Tudtok valamit az új pótról vagy még mindig Model 100%
script 98% -
#6909 Hát sajnos nekem is eltüntek.És én sem tudom most,probálkozok... -
jzadams #6908 Topszi!!! Én nagyon szivesen segítek neked!!!! De már csak holnap fogok ráérni! Ha elfogadod segítségem vaegyél fel msn-re!!! [email protected] -
jzadams #6907 sziasztok! Én is nagyon várom már a kukorica módot!!! Gyorsan fejlődik a játék!! És ez jó!!!!!!!!!!!
-
#6906 Feltetem de amik bent voltak kiegészitések azok eltüntek lécci segíts ebben. Kösz -
#6905 14.oldal 5851 hozzászólásnál letöltheted grassmodot. -
topszi #6904 bocsi rosszul írtam le a címem [email protected] -
topszi #6903 csá mindenkinek
tegnap írtam egy üzenetet hogy nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem segíteni mert a modokat nem tudom megcsiálni
és csarébe augusztus 1 küldenkék meghívót egy faxa torrentoldlra ha segít
de kérlek segítsetek
msn címem [email protected] -
#6902 csá linkeljétek már be grassmodot sehol se találom de ingyen jó ha valaki linkeli akkor kösz -
gibic #6901 Fliegl ASW:
Több funkciós pótkocsi, alkalmas szemes, szálas anyag, darabos áru szállitására; trágyaszóró felépitménnyel szilárd szervestrágya, szeparált trágya kiszórására is. Munkaszélesség: 10-16 m-ig. Össztömeg: 11-40 tonna. Tengelyek száma: 2-3 vagy 4 lehetséges.
Igaz a hasznosteher csak 33t, de a teljes megvan 40t:D -
#6900 14.oldal 5851 hozzászólásnál letöltheted.