57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#6899 Hali!
mivan a fajin oldalra billentős póttal?
tud valaki róla valamit?meg aztán volt egy dominátor +egy rába projekt is azokkal mi ujs? -
#6898 Lécci linkelje be nekem valaki a grass modot. Lécci Köszi! -
sarki5 #6897 meg ha veszel mellé egy Benzinkutat:DDDDDD -
JD4650 #6896 400q-s pótról kereshetnél valami képet a neten... ha találsz
am a Nivánál nincs jobb terepjáró, na jó az UAZ jobb ha éppen működik:d -
tapper #6895 Cső mániás.
Nekünk is 1 renault megan limusinunk van + 1 Tata Xenon terepjáró amire csak 1 valamit mondanák "Drágább van de jobb nincs !".
Hát mitmondjak 1ik ismerősömnek van 1 lexion 550-e hát eltörpülünk melette főleg hogy amivel mi foglalkozunk 100lovas traktorok is elegek.
Van belőle 3db :) hát a legkissebb 1 Pronár 1 Ap 250-es póttal áltunk a lexion mellé de nemnagyon találta a csávókám hogy hova is kéne üríteni mert olyan kicsi melette a traktor és a pót ...
összenéztünk és csak nevettünk de aztán sikerült.
persze nem olyan kicsibe van ez....
hivtunk mellé 1 190q-ás kocsit is:)
vittük leadni ott meg 400q-ás pót állt előttünk a garat meg nemnagyon szereti a 190q át sem nagyon lassú hát várnunk kellett 1 jó idejig
Csak ennyit akartam
Üdv: Tapper -
#6894 ÚJ MAP
-
#6893 Nem a legszebben dolgozik a kasza:S
Am van valami orvosság ellene? (a piros keretes részt kell nézni)
Am a saját magunk vetett füvet is többször lehet kaszálni -
#6892 MIELŐTT KÉRDEZNÉL OLVASS VISSZA PÁR OLDALT!!!!!!!! -
#6891 Honnan lehet letölteni a grass modoot? Lécci adjatok linket. Köszi! -
#6890 F.A.Q és ott
-
#6889 Honann lehet letölttelni a játékhoz gépeket????
Lécci válaszoljatok mert most kezdtem a játékot -
#6888 ha azt akarod h több gép legyen benne akkor megnyitod a little rock rar filet ott lesz ojan h vehicle abban ami van azt mindet átmásolod a játék vehicle mappába. acareervehicle-t megnyitod jegyzettömbbel és ami szintén a little rock mappába van careervehicle azt is meg nyitod és ami a littlerockos careervehice-ben van szintén bemásolod a játék careervehicle-be. és mehet a játék. JÓ JÁTÉKOT!
-
#6887 felteszed a grass modot és utána a little rock mapot
-
ATOMJANIKA #6886 srácok olyat lehet,hogy bentvan mondjuk a Little Rock és felteszem mellé a grasslandot,akkor a little rock lesz a sztelephelyem,de lesz fűűűű is?ha lehet akkor hogyan? -
#6885 Talántam Claas Xerion traktorhoz új hangot,felül várjátok meg míg az oldalon végigmegy a csík és már tölthetitek is!
Letöltés -
JD4650 #6884 :D:D Szinte minden felső kategóriás kombájn ugyan akkora, a Lexion se sokkal nagyobb a dominátornál.
a rüben tudomásom szerint a répa:D
itt van -
ATOMJANIKA #6883 És akkor lehetne Répázni!:DXD de a kukorica mod sem lene rossz!!!:D -
Linkerboy #6882 RÉPA -
Mániás #6881 Tyűűha most ment el a kapu előtt egy claas dominator 108 as :) Játékban kicsit kisebbnek nézki, a megane-om kis dodgem-nek tűnt mellette még jo hogy ezek nem ütköztek :) -
szabi34 #6880 Répa??? Úgy néz ki mint ha kukorica vető lenne sztem -
JD4650 #6879 az répa vetőgép. -
quados19 #6878 sziasztok
Szerintem ez a pót nem rossz csak annyi a hibája hogy hülyeséget ir ki meg külön rakja be valahogy úgy kéne megcsinálni hogy egyberakja be de ez csak az én véleményem
-
Linkerboy #6877 Kukorica vető lol?! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3eafd54b9032e77d.html -
#6876 6milan6 kösz v valami nem nálatok nem úgyszokták -
#6875 lool, "atomhülye" xD Ám gyere msn-re! meg akarom mutatni a búzát:D -
JD4650 #6874 ez abból van amit lack is átalakított sztem. Én nem próbáltam atomhülye mondta hogy ez jó, én meg beraktam neki mielött megkérdezné hogy honnan lehet letölteni. -
#6873 ez a Lack féle pót??csak más skin+kisebb felépítmény -
JD4650 #6872 tessék a jó pót. letöltés
-
#6871 Az igen, gratulálok! -
#6870 nem
-
#6869 Egy hsz-be gondolom bonyolult lett volna leírni. -
#6868 ké1
ké2
Letöltés: John Deere 7810 -
#6867 az én fiokomat használhatja az aki nincs regelve oda adatok:név:halo
kulcs:kenworth
-
#6866 LS-Modschmiede ide regisztrálva vagyok
-
#6865 figyeljetek fórumozók
-
Djöccse #6864 bekerestem mindenhol de nem találom pls valaki segitsen -
ATOMJANIKA #6863 Jó pót! -
Djöccse #6862 csá nem lehet máshonnan letölteni a grasslandot mert nekem ujra indtitja a gép vagy valaki t megkérnék msn en átküldené?? -
#6861 köszi
-
#6860 kösz