57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
truckfan #6979 Hi All!!! eddig mindent meg tudtam csinálni de ez a Kröger HKD 302 18T kifogott rajtam valamiért mindig jön a kürt :(
2x .i3d" 2x .png".dds".xml beraktam a helyükre meg mindent adtam pozíciót is meg megnyitottam a vehicletypes.xml is és ott is átirtam de nem jó:(
kérlek segítsetek -
#6978 Pont az a baj.:D -
marhavago #6977 Sziasztok Szerintetetek a rét modba miért nem tudok modokat berakni pedig mindent ugy csinálok mint a rétmod előtt! -
#6976 Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\steerable\ fendt traktorok kombájnok ide.
kombinátor meg a többi
Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\tools ide.
potkócsi meg
Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\trailers ide
a vágóasztal
Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\cutters\fendt
a koordináták meg ide careerVehicles.xml
-
JD4650 #6975 ha a hasznos tömeg 40T max, akkor búzából csak 32 megy rá -
#6974 Én 3 hibát észleltem a Kröger póton, de gondolom azért mert még béta!
1. A magszámláló
2. Alapesetben a vonórúd felfele áll
3. A traktorhoz kapcsoláskor felkapja a trakit:D
+1 ez végülis nem hiba, de szerintem kicsit lassan billent!
Majd meglátjuk mit tud a normális verzió! -
#6973 A traktorokat melyik mappába kell bemásolni meg a kombájnokat?
És a játékban hol jellennek meg a gépek?
MI a lengyel oldal címe?
Léccives segítsetek ,mert most kezdtem a játékot -
farmergyuluss #6972 Ha neked működik,akkor valószínű nálam van valami bibi. Na mindegy majd még próbálkozok,hátha :) Lehet hogy amiről beszéltem pótkocsi az Lack minkája,nem emlékeszem már pontosan,de nem is lényeges.Szép napot! -
Djöccse #6971 csá all valaki fel tudnárakni a grassland modot a data.hu ra fontos lenne és az jelezen pls kösz -
#6970 linkelek egy jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó gépet:http://uploaded.to/?id=ogebj3 -
zol4506 #6969 Nekem is a régi gépemen kurt szolala meg ha betettem a dupla modot.De mióta uj gépem van azóta minden Faxa:) -
#6968 nekem is az a kurva kürt szólal meg.
-
#6967 6milan6 te atyep namet is lecserélted?????
-
#6966 URSUS 1634
-
#6965 köszönöm szépen
-
#6964 Kröger HKD 302 18T -
#6963 jó reggelt minden fórumozónak! a kröger pótkocsit valahi linkelje meg előrei köszönöm!
-
tapper #6962 aham ez volt az de nem 33T hasznos teher volt rajta hanem 40T körül...
szerintem a búza fajsúja miatt.... -
tapper #6961 Ilyesmi...
ha jól emlékszek akkor igen.. -
MarLine #6960 Nállam is műxik...csak a pótkocsi nem számolja a búzát (de billentésnél számol) + ha 2őt összeakasztok..azt nem lehet szétkapcsolni...tapasztalt vki ilyet? v én voltam balf_asz? XD -
#6959 A Krögernek semmi baja, azon kívül, hogy mentett játékban nem jelenik meg.
Arról én nem tudok semmit. Nekem csak függőleges vonórúd terhelésű pótkocsik vannak a játékban. -
farmergyuluss #6958 leszedtem a béta verziót meglesni,mindent leírás szerint másoltam és hajókürt. kétszer is megnéztem hátha elrontottam valamit,de nem,minden stimmelt. meg tudnád adni annak a forgózsámolyos pótnak a linkjét amit nem kell egybekapcsolni? próbáltam keresni,de nem találtam meg. -
#6957 A béta verzió igen. -
Mániás #6956 Mért már kész van? -
#6955 Valaki próbálta már a Kröger pótkocsit? -
Mániás #6954 Tök jó:) -
Mániás #6953 Elbasztam osztani kell nem szorozni.....
-
Mániás #6952 Heh? Nem tom mért kell egyből bolondnak nevezni engem te bolond! A kombine is 100t-ás :) -
Mániás #6951 Hát leadtam az 500t-át kaptam érte 250.000 eurot azt szorzom 230 al az 57.500.000 ft Nem is rossz félóra alatt :) (mondjuk a simulátor orája szerint az 30 óra)... Mégjo hogy nem 2 héttel ezelőtt arattam akkor még gyengébb volt a forint :D -
#6950 Nameg az a vágóasztal....bazz azzal nem mész előre 10 métert,és megtelik a tartály:D:D Hát ennyire bolond nem lehet vki..... Na mindegy... -
Mániás #6949 Hát ebben hol lehet havatlapátolni? Nemis esik benne annyi hó..... -
Lack #6948 Nem kis meló lenne kigyomlálni a fórumból a nem beleillő hozzászólásokat. Nagyon komoly ami itt megy. -
#6947 Majd azt megköszönöm, amire szükségem volt és belineklte valaki, de általában vagyok annyira önálló és kreatív, hogy megkeresem/megcsinálom magamnak. Szóval nyugodtan ülj előre te is. -
gibic #6946 Ennek mi értelme van?? Még 50 tonna is sok lenne. -
Mániás #6945 500T a pot de a claas elhúzza!?!? Kár hogy a többi traki nem birja :DD
-
quados19 #6944 sikerült csak azt nem étem hogy miért nem az első mentésbe rakta bele mindig amit berakok azt mondjuk nem a 1 hanem a 2 mentésbe teszi ezt még valahogy meg kellene oldani hogy ez ne igy legyen -
#6943 Hogy áll a corn mod?? -
Lack #6942 Nálam működik rendesen. -
quados19 #6941 sziasztok
Nem tudom ki töltötte le a mütrágyaszorót de nekem nen akar kanyarodni másnál is ez van vagy csak nálam? -
#6940 thxx!!