57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • truckfan
    Hi All!!! eddig mindent meg tudtam csinálni de ez a Kröger HKD 302 18T kifogott rajtam valamiért mindig jön a kürt :(
    2x .i3d" 2x .png".dds".xml beraktam a helyükre meg mindent adtam pozíciót is meg megnyitottam a vehicletypes.xml is és ott is átirtam de nem jó:(
    kérlek segítsetek
  • 6milan6
    Pont az a baj.:D
  • marhavago
    Sziasztok Szerintetetek a rét modba miért nem tudok modokat berakni pedig mindent ugy csinálok mint a rétmod előtt!
  • kispalko
    Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\steerable\ fendt traktorok kombájnok ide.
    kombinátor meg a többi
    Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\tools ide.
    potkócsi meg
    Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\trailers ide
    a vágóasztal
    Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\cutters\fendt
    a koordináták meg ide careerVehicles.xml
  • JD4650
    ha a hasznos tömeg 40T max, akkor búzából csak 32 megy rá
  • lippet
    Én 3 hibát észleltem a Kröger póton, de gondolom azért mert még béta!
    1. A magszámláló
    2. Alapesetben a vonórúd felfele áll
    3. A traktorhoz kapcsoláskor felkapja a trakit:D
    +1 ez végülis nem hiba, de szerintem kicsit lassan billent!

Majd meglátjuk mit tud a normális verzió!
  • rambo12
    A traktorokat melyik mappába kell bemásolni meg a kombájnokat?
    És a játékban hol jellennek meg a gépek?
    MI a lengyel oldal címe?
    Léccives segítsetek ,mert most kezdtem a játékot
  • farmergyuluss
    Ha neked működik,akkor valószínű nálam van valami bibi. Na mindegy majd még próbálkozok,hátha :) Lehet hogy amiről beszéltem pótkocsi az Lack minkája,nem emlékeszem már pontosan,de nem is lényeges.Szép napot!
  • Djöccse
    csá all valaki fel tudnárakni a grassland modot a data.hu ra fontos lenne és az jelezen pls kösz
  • TaSsI GeRgŐ
    linkelek egy jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó gépet:http://uploaded.to/?id=ogebj3
  • zol4506
    Nekem is a régi gépemen kurt szolala meg ha betettem a dupla modot.De mióta uj gépem van azóta minden Faxa:)
  • TaSsI GeRgŐ
    nekem is az a kurva kürt szólal meg.
  • TaSsI GeRgŐ
    6milan6 te atyep namet is lecserélted?????
  • 6milan6
    URSUS 1634

• TaSsI GeRgŐ
    köszönöm szépen
  • 6milan6
    Kröger HKD 302 18T
  • TaSsI GeRgŐ
    jó reggelt minden fórumozónak! a kröger pótkocsit valahi linkelje meg előrei köszönöm!
  • tapper
    aham ez volt az de nem 33T hasznos teher volt rajta hanem 40T körül...
    szerintem a búza fajsúja miatt....
  • tapper
    Ilyesmi...
    ha jól emlékszek akkor igen..
  • MarLine
    Nállam is műxik...csak a pótkocsi nem számolja a búzát (de billentésnél számol) + ha 2őt összeakasztok..azt nem lehet szétkapcsolni...tapasztalt vki ilyet? v én voltam balf_asz? XD
  • 6milan6
    A Krögernek semmi baja, azon kívül, hogy mentett játékban nem jelenik meg.

Arról én nem tudok semmit. Nekem csak függőleges vonórúd terhelésű pótkocsik vannak a játékban.
  • farmergyuluss
    leszedtem a béta verziót meglesni,mindent leírás szerint másoltam és hajókürt. kétszer is megnéztem hátha elrontottam valamit,de nem,minden stimmelt. meg tudnád adni annak a forgózsámolyos pótnak a linkjét amit nem kell egybekapcsolni? próbáltam keresni,de nem találtam meg.
  • 6milan6
    A béta verzió igen.
  • Mániás
    Mért már kész van?
  • 6milan6
    Valaki próbálta már a Kröger pótkocsit?
  • Mániás
    Tök jó:)
  • Mániás
    Elbasztam osztani kell nem szorozni.....
  • Mániás
    Heh? Nem tom mért kell egyből bolondnak nevezni engem te bolond! A kombine is 100t-ás :)
  • Mániás
    Hát leadtam az 500t-át kaptam érte 250.000 eurot azt szorzom 230 al az 57.500.000 ft Nem is rossz félóra alatt :) (mondjuk a simulátor orája szerint az 30 óra)... Mégjo hogy nem 2 héttel ezelőtt arattam akkor még gyengébb volt a forint :D
  • Daneszka
    Nameg az a vágóasztal....bazz azzal nem mész előre 10 métert,és megtelik a tartály:D:D Hát ennyire bolond nem lehet vki..... Na mindegy...
  • Mániás
    Hát ebben hol lehet havatlapátolni? Nemis esik benne annyi hó.....
  • Lack
    Nem kis meló lenne kigyomlálni a fórumból a nem beleillő hozzászólásokat. Nagyon komoly ami itt megy.
  • 6milan6
    Majd azt megköszönöm, amire szükségem volt és belineklte valaki, de általában vagyok annyira önálló és kreatív, hogy megkeresem/megcsinálom magamnak. Szóval nyugodtan ülj előre te is.
  • gibic
    Ennek mi értelme van?? Még 50 tonna is sok lenne.
  • Mániás
    500T a pot de a claas elhúzza!?!? Kár hogy a többi traki nem birja :DD

• quados19
    sikerült csak azt nem étem hogy miért nem az első mentésbe rakta bele mindig amit berakok azt mondjuk nem a 1 hanem a 2 mentésbe teszi ezt még valahogy meg kellene oldani hogy ez ne igy legyen
  • diggitydave
    Hogy áll a corn mod??
  • Lack
    Nálam működik rendesen.
  • quados19
    sziasztok

Nem tudom ki töltötte le a mütrágyaszorót de nekem nen akar kanyarodni másnál is ez van vagy csak nálam?
  • CoD23
    thxx!!