57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • claaslexion
    a F.A.Q.-ban megtaláltam de még mindig két részből áll!
  • BMW320i
    Akkor mégvisszább olvass.A becsületes nevét nemtom.De utánanézek.
  • ZTM
    aha azé kösz
  • claaslexion
    bocs! szerinted engem ez érdekel?ez itt van az orrom előtt!
    régen amikor elindult voltegy világos zöld szinücamit aztán később talán megcsináltak rendesen!
    na ez érdekelne engem!
  • 6milan6
    ZT300 talán lesz, többiről nem tudok semmit.
  • ZTM
    pls választ
  • BMW320i
    Ha egy kicsit visszább olvasnál , látnád , hogy az általad keresett pótkocsi neve Kröger és linket is fogsz találni.
  • claaslexion
    hali!
    segitsen valaki!
    létezik olyan forgózsámolyos pót amit nem kell külön akasztgatni (eleje-hátulja)?
    ha igen hálás lennék érte ha valaki közkincsé tenné! :))))
    csak azért mert azt sem tudom mit keressek!!:))))
    előre is kössz!remélem valaki megszán és segit!!4
  • Lack
    Azta.. Nem semmi. Jó tudni, kössz.
  • ZTM
    hy all bocs hogy ilyen hülységeket kérdezek de megtudná mondani vki hogy mi van ezekkel lesznek nemlesznek???:MTZ-82,E 514-16 kombájn,ZT300.Mer én ezeket várom főleg a trakikat és csak azé kell az ósdibb mer lehet hogy szebb mint az új:)úgyhogy pls senki ne mondja hogy fölöslegesek előre is köszönöm
  • 6milan6
    Így kell kiszámolni:

• Lack
    Hehe.. Pontosan ezen dolgoztam :)

Kicsit meghosszabbított verzió eredeti kapacitással.

Háromtengelyes Kröger (megnövelt 25000-es kapacitással)

A kerekek végül is forognak. A forgózsámoly repr= -jei 4, 5 a hátsó rész repr= -jei 6, 7 ez eddig oké, a +2 keréké pedig 12, 13 de hogy miért ennyi a fene tudja. Próbálgatással sikerült.
  • TaSsI GeRgŐ
    a 3tengős pótost linkjét valaki dobja fel PPPPPPPPPPPPPPPLLLLLLLLLLLLLZZZZZZZZ :):):):):):):):):):)XDXDXDXDXDXDXDXDXD
  • 6milan6
    Egyelőre nem mész vele semmire, mivel mentett játékban nem jelenik meg. :S
  • pickány
    uhhh az a potkocsi az álmaim ne továbbja :D:D:D:D lécci valahova aa linkeljétek már be .
  • 6milan6
    Valami ilyenen dolgozol?:D

• lippet
    Ha a kikötőbe viszem, ha a telepre, akkor se kapok érte pénzt, meg nem is számolja a búzát a krögerrel:S na m1, majd lesz vmi!
  • BMW320i
    Mercedes-Benz 1100 trac homlokrakodóval
  • BMW320i
    Köszi Milán!Majd egyszer iszunk pár sört a sok mod-ért és segítségért.
  • Lack
    Köszi, próbálkozok.
  • 6milan6
    Kikell számolni hányadik helyen vannak a berakott kerekek és azt kell beírni a "repr=" után. Legalábbis nekem valahogy így lett jó. Legegyszerűbb, ha megnézel valamit előtte, hogy melyik index tartozik hozzá, abból már kilehet számolni.
  • Lack
    Nem rossz a kombájn! Az egyik pótkocsinak plusz tengelyt raktam be 2 kerékkel, ezek nem forognak. A pót xml-jében megváltoztattam a kerekek számát, 2 plusz sort is beraktam, az i3d-ben két plusz col-t tettem be a kerekekhez. Ezeket sorszámokkal neveztem el, így sem jó. Ötlet esetleg?
  • 6milan6
    DF Topliner

• tapper
    nemhiszem mert most megint ujratettem és most 1esével berakom és nézem sajnos.. ez van. :S
    de msot raktam be a duplapotmódot és jó semmi gond még a htw-re cisnáltam + vonofejet és az is jó ...
  • BMW320i
    Asszem a duplapótmod lesz a bibi , mert alapban benne van a grassland-ban.
  • tapper
    Áhhhh megölöm magam.....
    ujratettem a gamét, telepítettem rá a grasslandot és utána beraktam kb 15 traktort és vagy 6 pótkocsit mennék be hogy megnézzem de hajókürt de fingom sincs hogy mejik miatt felsorolom nektek mit raktam be , kérelk irjátok le mejik lehet a hibás mármint amejik nemszereti a grasslandot ^^

Bergmann HTW Trailer
    Claas Axion 840
    duplapotmod
    Fendt wheel pack
    Fligl Gigant
    JD 8530
    k700e
    MTZ952.3_skin
    potkocsi
    Renaul absolute final
    Unimog U1500
    Ursus pack
    Valtra T191
    Xerion 3300

Asszem ennyi
    Nemhiszem hogy a caarvechilesbe toltam el valamit mert egymás mellé raktam mindet 1 sor porkocsi elé 1 sor traki ....
    Kérek mindenkit pls help a kérdésemre !
  • nono 26
    Sziasztok!Hogy lehet pénzt szerezni?Hova lehet eladni a takarmányt?
  • gibic
    A második pótnál se mutatja, a képen a kombiban ülök. De nem lényeg, mert mutatja a gabonát ahogy tellik és eladáskor számolja a pénzt. De ja a végleges versio jó lenne.:D
  • lippet
    olvassáááááá má visssza!!!!!!!!!!
  • jvl445
    Ezt a potot honnan lehet letölteni???Elöre is köszönöm!
  • lippet
    ja! akkor az első pótot neked se számolja!
  • gibic

• gibic

• diggitydave
    Sziasztok,lesz a játékba bálázó???
  • BMW320i
    Bocsi ez lemaradt.A silótornyok előtt kimész balra és ott lesz valahol a füves placcon.Ha nem jó helyen van , akkor írd át az xPosition-t meg a zPosition-t , ami neked jó.Ja és a data/vehicles/mappába csinálj egy MF mappát és oda másold.Elvileg jó.
  • NORBIXY
    A demoja megy nincs semmi baja de ez elmosodik minden geforce 7600 om van és faszán fut csak miért mosodik el??
  • BMW320i
    <vehicle filename="data/vehicles/steerable/MF/mf225.xml" xPosition="300" yOffset="0.5" zPosition="300" yRotation="0"/>
  • Martinez01
    csá!
    bocsi hogy lámáskodok nem tudna valaki írni nekem a massey fergusson 225-trakihoz egy careervechicles.xml-es sort??(K-Farmot használom)
    KÖSZI
  • quados19
    sziasztok

Az AMAZONAS CATROS rövidtárcsához tudna valaki adni egy poziciot mert nincs benne köszi
  • 6milan6
    Frissítsél drivereket, vagy vegyél új konfigot.