57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
quados19 #7179 sziasztok
Nálatok szoktak a levegőbe repkedni a gépek meg fölborulnak és néha akadni olyan miont ha valami fal lenne elötte pedig sima utom van ez
és némelyik ezköz fönt van a tetön mega levegöbe van, erre tudtok valami megoldást vagy ötletet hogy mit kéne csinálni a választ köszi -
#7178 bocs de ha te tudsz ilyet csinálni akko legalább lesz de én nemis kritikának szántam inkább segítségnek hogy hogy lehetne jobb. de te tudod -
topszi #7177 valaki adjon már légyszives egy 13 fejes ekének a linkjét
köszi -
#7176 akkor kritizáld ba+ legközelebb nem csinálok nektek semmit!!örüljetek hogy csináltam!! -
volfika #7175 Csö! hol lehet letölteni a full game-t? az sem érdekel ha fizetös!! privibe várom! segitséget elöre is köszi!
További jo aratást!! -
#7174 najon fasza a hangon van mit javítani + ha a skinbe szörke mtz kerekeket első hátsó külömböző + üveg a trakira és najon fasza na + kissebb fülke bocs hogy így kritizállak de én nemtom+csinálni de má najon jó vóna 1 eredeti MTZ-82 -
#7173 hy all a giantsba lehet modellt csinálni vagy külön progikell mer ha kölön kell 1 nevet és megkeresem lehetőleg alapból i3D-t csináljon ugy nem kell konvertálni a giantshoz köszönöm -
#7172 tedd fel vhova
-
joe79119 #7171 Hello i3d be csináltam egy rábát valaki betudja rakni a játékba? -
anta26 #7170 Vki segiccsen a directxet beraktam de mégsem indul irjatok privibe Thx -
#7169 Lack ezt a fajta pótokat össze lehet akasztani?? -
#7168 grasslandos k-farmban hova az istenbe kell a fűvet űríteni? -
landwir #7167 jó az a 3 tengelyespot
-
#7166 nem lacknak ment!! bocsi -
#7165 mégis adok letöltőlinket -
#7164 MTZ82 Skin:
alapvetően Messey Fergusson traktorra épül!
ami új:
Skin,
Hang
letöltési linket küldök priviben annak aki megérdemli -
MarLine #7163 naon fa^zántos a 3 tengelyes pót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D rem minél hamarabb tölthető lesz :P :D -
bohus16 #7162 hy all...az lenne a kerdesem h hol lehet beallitani egy dolog sulyat....balakat akarok rakni es tul könnyűek...köszönöm a valaszt -
#7161 valaki légyszi segítsen a grassland mod alatt hogy tudok gépeket berakni, mert még egyszer se próbáltam -
topszi #7160 meg kéne még a grass mod vagy mi hogy más legyen a pálya
nagyon köszönöm -
#7159 kössz! mindjárt ki is próbálom mert ez a kröger nekem nem akar müködni! -
topszi #7158 nekem kéne egy kis segítség
legyetek olyan szivesek és külgyetek egy linket a 13 fejes ekéről
nagyon megköszönném -
Lack #7157 Zöld forgózsámolyos pótkocsi. (nem kell külön összeakasztani.)
Ha érdekel még valakit. LETÖLTÉS -
#7156 visszatért a régi probléma kiakad a betöltésnél! -
#7155 Elég, ha nem az első "küldetést" indítod. -
#7154 K 700 -bocs elirtam -
#7153 nekem 4 htw van a K77o-asok csak ugy penelnek a 80000rel! :) -
#7152 na ezt kipróbálom bár sajnálom a 744 000 pénzemet! :)
de ha nem jön be majd visszamásolom! :)
-
#7151 Nincs mit.Sajna csak ennyit tudtam.Én megvárom a Kröger teljes változatát.Addíg maradnak a Fliegl-ek.Van benne 3 meg van a nyerges Xerion.Elég az.Ja és tudom mit jelent a ½szintén zenész½. -
#7150 Mivel mentett játékban nem jelenik meg, ahogy a readme-ben is felvan tüntetve. -
#7149 szintén zenész!-már ha tudod mit jelent?
ugyan olyan külön akasztós!
hagyd a csudába!
köszi a fáradozást! -
#7148 azt már én is megcsináltam
el is indul a játék korábban mindig kiakadt amikor rákattintottam a mentésnél a betöltésre
mostmár tovább megy csak éppen nincs benne a pót a játékban -
#7147 ok köszi!
szerintem ez is összeakasztós!ez van a f.a.q-ban -
#7146 Van scripts és new-scripts mappa is. A krögernél is elvan írva szerintem, mert a readme a new_scripts-be írja, a lua fájlban meg a scripts mappára hivatkozik.:D Szóval én bemásoltam mindkét helyre, abból baj nem lesz. -
#7145 itt egy másik de erről sem tudok semmit. -
#7144 itt van a zöld , de erről sem tudok semmit -
#7143 Még egy helyen körülnézek , de nem ígérek semmit.Már tudom melyiket keresed. -
#7142 ez megvan nekem is de ugyanolyan -összeakasztós!
kössz! -
#7141 ezt az uj pótot(KRÖGER) az istennek se tudom berakni pedig szerintem mindent jól csinálok!hacsak?
nektek is van script és new_script mappátok? -
#7140 itt van egy de ezt nem tom , hogy össze kell-e kapcsolni.