57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
NORBIXY #7099 Amit belinkeltél az jo nekme a betüket ne mhozza kis csak ilyen elmosodott valami tudsz benne segiteni??
-
#7098 Pedig valamit mégsem jól másoltál vagy nem másoltál. -
#7097 Itt van egy olyan map amin van egy kész híd: http://uploaded.to/?id=eihl43
-
#7096 Sajnos nem tudom átküldeni mert tegnap lett újrarakva a gépem.
Lehet megcsinálom megint. -
#7095 Hali!!
Abban tudna valaki segíteni , hogy az ilyen összecsukható gépet , vagyis az összes olyan gép aminél a vehicleTypes.xml-be kell másolni valamit, meg se jelenik a pályán, pedig szerintem mindent bemásoltam a megfelelő helyre . Erre tud valaki orvoslást mondani, mi lehet a gond??
Előre is Thx!! -
#7094 mert?rakd fel valahova és küldd át priviben a linket és meglátom mit tehetek
-
#7093 Legyetek szívesek használni a válasz erre-t!!! -
NORBIXY #7092 Nagyon szépen köszönöm Más csak lehurrogot volna köszi -
#7091 Elég szomorú, hogy egy nyomorult keresőt nem tudtok használni!
Néhányszor már belinkeltem: LS2008 -
NORBIXY #7090 Szaszotk megtaláltam a játékot de csak a demoja van meg létszives valaki ne mtudná mindent elküldeni hogy én is normálisan játszhassak vele??Elöre is köszi.
-
#7089 A #6553. hsz-be van a kép arról amit én csináltam de nem jó!!! -
#7088 Vki lécci nyomjon fel egy jó linket a Grass mod+a K Farm ról!!!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!
-
#7087 ki kezdte el az unimogot amelyikre lehet üríteni? -
NORBIXY #7086 Nem tudnátok segiteni hogy honna nbirnám letölteni elég gáz de ne mtalálom és léci ezért ne szidjatok le.
-
marhavago #7085 Sziasztok nekem elindul az uj kfarm modal csak éppen a gépeket nem rakja be és nem jövök rá hogy ez miért van ha valakinek van valami ötlete az szoljon előre is köszi -
feci82 #7084 Kössz!!
-
#7083 először rakd fel az eredeti grassland modot
és úgy másold be a fájlokat és kész
én is ezzel szívtam meg:D -
feci82 #7082 Nekem sem akar elindulni az uj k-farm!ha bemásolom a fájlokat csak feketeség van!Valaki tudna segiteni!! -
#7081 rendben sorry én voltam a béna rájöttem miért:) -
#7080 :(:(:(:( nem indul el a game az új kfarm moddal:(:(:( -
#7079 Nem tudtok valami jó és egyszerű szerkesztőprogrammot a játékhoz ahol gépeket tudnék csinálni???
Amúgy meg KÖSSZ A SEGÍTSÉGET MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!! -
Rainbow15 #7078 kép
merre találok egy traktort utánfutóval, hogy kiüríthessem a levágott cuccot?
A farmon nincs :S -
#7077 Lippet a képen látható utánfutót honnan tudnám leszedni???? -
#7076 crossfighter thx a K-farm v1.1 átalakítva a grass-modra nagon jó!!! -
Rainbow15 #7075 nekem sem sikerült berakni a lexion 600-at :S -
#7074 Sziasztok.Daneszka segit kellene (Telepítése: játék ahova telepítve van (pl: C:/program files/farmer simulator 2008/) belemész a data mappába és felülirod ezt a fájlt a rarban lévővel: "i18n_de.xml")ezt fájlot nem találom játékban data meg nincsen. mit csináljak?elöre is köszi. csá -
#7073 nemtok módokat belerakni!SEGÍTSEteK!léCCI!
-
Vanyola #7072 le kell szedni mindegyik "part"-ot? mind a 4 et????? -
#7071 Na m1 megvárom a normális kiadást, és majd lesz vmi!
-
anta26 #7070 PLS segítsetek
a direct x et nem tom frissiten és nem tom h hogy kell lécci privátba majd vki irjon (BOCS A LÁMASÁGÉRT) -
crossfighter #7069 K-farm v1.1 átalakítva a grass-modra:
part1
part2
part3
part4
101mb
Kevesebb jármű van benne mint a v1.0-ban, megmaradtak a gyári map füves területei, + még az előző verzió füves részei hozzáadva. -
#7068 Nem marad meg senkinek,mivel még csak Béta verzió a pót!,de ha vissza olvastál volna vagy 15 Hsz-t akkor megláttad vna hogy már irták ezt!!! -
quados19 #7067 nekem is sikerült a két pottal való búza hordás csak az lenne a kérdésem hogy neked mentés után megmaradt a pót? -
topszi #7066 de nekem mé nem megy a duplakerekes mod?????
tudna valaki segíteni?? -
Lack #7065 Kötelező hülyeséget kérdezni? Örülök, hogy tele van a topik idiótábbnál idiótább hozzászólásokkal.
Hát hogy vetnénk el b*szd meg? Vetőgéppel.
Miért nagy a fű? Mert megnő, ahogy a gabona is.
Permetezzük-e? Na húzzál előre, első sor első szék. Huhhhh... -
topszi #7064 de ti füvet hogy vetitek el???
na meg nálatok mé nagy???permetezitek??? -
bbLexion600 #7063 Hellosztok! Uj vagyok az oldalon.Nem valami régóta jáccom ezzel a játékkal és sztném megkérdezni hogy mire való az Autopilot mod? -
gibic #7062 Nem számolja?? Nálam számolta, fendt-el húztam a dupla kröger pótot, simán beálltam a kikötőbe a rácsra ahogy a többi póttal, leöntöttem az első pótot utánna kicsit előbbre jártam hogy a második legyen a rács fölött és simán leöntöttem, és mind a két pót búzáért kaptam pénzt, és nem kellett szétkapcsolni, hogy egyesével húzzam rá a rácsra. -
Muthig #7061 Nem tudom betenni ezt a kröger pótot. Már mindent megpróbáltam, de semmi. Valami ötlet? -
#7060 hát de így semmi haszon nincs, mert a magtárban nem számolja:S:D