57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#7219 http://www.acids-mods.de.tl/Kr.oe.ger-Drehschemel.htm
Lap alján van a letöltés.
Remélem ebbe is belekötnek.:D -
#7218 Mentéshez is kell írni pozíciót a vehicles.xml-be. -
truckfan #7217 bocs ha hülyeséget kérdezek de nem találtam a kröger pót letöltésére irányuló linket csak képeket láttam itt a fórumon. Esetleg valaki megtudna dobni egy linkel??? Előre is THX -
joe79119 #7216 ellenőrzéskép letöltöttem,gond nélkül lejött -
bandras87 #7215 nekem lejött majdnem 37 mb -
próbálkozok:D -
Muthig #7213 Amióta felraktam a grass modot azóta nem tudok új gépeket berakni. Valami ötlet? -
bohus16 #7212 nem tudjuk tölteni a rábát....help -
#7211 ezt nem lehet letölteni -
#7210 Nektek se számolja a gabonát a kröger pótkocsi mert nekem hülyeséget ír ki. -
#7209 Hello valaki be tudná nekem linkelni 13 fejes ekét mert amit találtam az oldalon azt nem tudom letölteni. Kösz. -
#7208 a raba steiger be tudja valaki rakni??
-
#7207 Alszom rá egyet, meg meg akarom várni a német suttyó válaszát "kedves" levelemre. -
#7206 akkor rá a 10%-os méretnövelést, bele a Claas hangot, meg ha van vmi bibi, javítani, és mehet 1.3-nak fel :D -
#7205 Lexion 1.2-n amit elsőre tapasztaltam: gyári fendt hang/fizika, állandó 7-8 km/h aratási sebesség, hátsó világítás. -
#7204 a html az megy, de az angol az nem annyira:( -
#7203 És a következő hsz-ben énis válaszoltam ;) -
Lack #7202 Szerintem tedd fel a cuccokat. Mit tudnak csinálni? Beperelnek? Annyira röhejes, de Te tudod. Más oldalakon is ki vannak téve a cuccok.
Ja tegnap este megtalálták a 3 tengelyes Kröger pót képeit. Csak a letöltést hiányolták. :) Meg engem annyira nem érdekel az ilyen fajta copyright, pereljen be, vagy csináljon amit akar. Egyébként a németeknél a legutolsó suttyó is ráteszi a copyright-ot arra a cuccra, amit mondjuk Giants editorban megnyújt kétszeresére. Múltkor találkoztam ilyennel. Szánalom.
Az acidosok tényleg szépen dolgonak, csak a felfogásuk nagyon rossz. Ingyenesen elérhető cuccokra copyright??.... -
#7201 Tudsz alapvető html-t? Beszélsz angolul? -
#7200 én átveszem:P -
#7199 Vagy átadom valakinek az oldalt meg az e-mailt, nem kell nagy html tudás a bővítéshez... -
#7198 Szerintem nem, olyat a lengyel fórumon láttam, majd megnézem azt is. Nekem volt egy 10%-al megnövelt, csak elveszett, mikor a 1,5 hónapos HDD úgy gondolta befejezi munkásságát a gépemben.:S -
#7197 Tudom, épp azt szándékoztam megtenni, mert összegyűlt pár holmi. De ezek után nem tudom csinálom-e. Még a végén tényleg csinálnak valamit ezek a suttyók, kinézem belőlük. -
Lack #7196 Most erre mit lehet mondani? Nem is foglalkozok az ilyen hülyeséggel.
Ja Kata, pár napja küldtem cuccokat amiket ki lehetne tenni az oldalra. -
#7195 Eh má :D Majd nézd meg légyszi. Meg nem tudom, hogy a méretben megnövelt Lexion került-e fel az oldalra, tudod probléma volt a méretarányokkal a gépeknél. -
#7194 Válaszoltam is.:D -
#7193 Egyébként itt a levél, amit kaptam:
"Acid_Burn84à160" <Acid_Burn84@***.de> írta:
Hey, nice that you post my mods on your site!
BUT:
Didn´t you read the copyright rules?
You may not upload my mod, and put it on your site by seperate dl link!
You may just place a link to my homepage, that people can download it from there!
Please do this, THAT ARE COPYRIGHTS!
That can give much trouble
MFG
És a válaszom:
1. I don't know which mods are yours and I think you can't prove it to it is really your work. I don't know who are you because not we looking for items on the web, they has been sended by our visitors.
2. It is all free mods, otherways them would be not downloadables free.
3. If you put a readme into zip, all will know who make it.
4. But nobody cares about who the fuck made it. All ppl wanna just playing.
5. I know to you haven't bought really copyright just want to grown the traffic of your own website. You need to know, I hate liars.
6. Take me to court if you want, we have lawyers too.
7. Our own mods are even on other websites without any asking, and we don't cares about it because we know the point no.4 and we aren't pitiful hams who wanna be celebs.
That is our opinion about your fake copyright. But please tell us which ones is your mods because I want delete it from our site after that. We are a professional site with professional mods (no matter who's), that's because half of Europe visit us, and we needn't the works of threatening nobodies.
Yes, you are the first of mod makers who write us an e-mail like this. Others was glad to their great works has been appeared even our site.
Best regards MF, -
gibic #7192 Vagy a lengyelek modjait..... -
#7191 A lexion 1.1-nél azért mi nagyon sokmindent megváltoztattunk.
Milán: múltkor kérdeztem, hogy a lexion 1.2 mennyivel lett jobb, de nem kaptam választ. -
gibic #7190 Dehát ingyenes a dolog, akkor nemtom mit paráznak rajta, ha fizetős lenne és mi kemény hackerek feltörtük volna XD, akkor megérteném a dolgot, dehát így....? Változtatások, ki lett pár hiba javítva, pl a lexinál. A DF szerintem nem lett valami jó, hogy megérné balhézni, ha kell tartsák meg maguknak. (én az nh-t meg a lexit használom) -
#7189 Erről van szó. -
#7188 Itt nem szidás van, csak valamit nem találtak honnan tölthető le. És innen a fórumról letölthető minden. :D -
#7187 Szerintem is "veszélyes" dolog. Szinte már minden felkerült modnak volt vízhangja német /francia fórumokon, hogy miért tettük fel, miért változtattunk rajt. Legutolsó esetben a 3 tengelyesre módosított Kröger pótkocsit vitatták meg. (a letöltő link azért kellett volna nekik). Valahol megértem őket, saját mod, a readme-ben is bent van érthetően, hogy melyik fórumról lehet tölteni. Viszont ők is éppúgy felteszik mások módjait, többek közt Lack bálaszállítós pack-ját. Nem hinném, hogy kértek rá engedélyt. -
#7186 habár nem értem mit gagyoknak de az 1. oldal alján bevan linkelve ez a fórum -
#7185 linket pls -
#7184 aha jah én is néztem a német fórumon szídnak minket -
JD4650 #7183 Pont milánnal van najuk a németeknek, hogy bemerte tenni ide a DF kombájnt, meg gondolom meg látták a módosításokat is. Aztán elkezdték szidni a magyarokat.
-
gibic #7182 Melyik moddal van most bajuk?? Az oldal hasznos szerintem nem kellene megszüntetni. Milánnak is kapóra jött mikor elvesztette a modok egy részét.:) -
joe79119 #7181 itt a rába i3d linkje
http://data.hu/get/407096/raba_steiger.i3d.html -
#7180 Frissíteni akartam az oldalt újabb letöltésekkel, de kaptam megint egy levelet egy német mod készítőtől, hogy az ő modját is feltettem, és azt nem lehet a copyright miatt, mert csak az ő oldalára mutató linket lehet.
Ilyen alapon gyakorlatilag mindent le lehetne törölni az oldalunkról, mert gyakorlatilag mindegyik idegen forrású munka rajta. Innentől kérdéses, hogy érdemes-e fenntartani az oldalt, vagy bevállaljuk, hogy nem foglalkozunk az ilyen valószínűleg hamis copyright-al pattogó emberekkel, de akkor ha írnak az extrának, azok minden kérdés nélkül megint törlik az oldalunkat.