57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • claaslexion
    az annya ez nem lazannya! hanem egy kurvajó rába!
    nagyon komoly!
  • DJKonya

• DJKonya
    nem ő szerintem erre gondolt
  • DJKonya
    hát még azt sehogy:( még annak meg kell csinálni az xml fijlát kell rá skin
    csak akkor

amúgy nagyon király lett a modell ez tény
  • claaslexion
    neked van rábád?
    melyik ami a MB -re alapul?
  • CoD23
    tudna abban segíteni valaki hogy hogy rakjam be a játékba a raba steigert??
  • claaslexion
    6milan6 eddig még indul bár a pót nincs a játékban
    küld el a wehycle Types xml-t mert nem azt küldted hanem a carrer Wehicles-t!
    köszi!
  • 6milan6
    c:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\FarmingSimulator2008\

Az Application Data rejtett mappa!
  • kispalko
    abba hogy miért nem számolja a kröger pótkocsi amit bele engetem gabonát ezt írja ki -214748364.
  • 6milan6
    Mit segítsek? Helyetted nem tudok olvasni.
  • truckfan
    a careervehicles.xml jó a vehicles.xml merre található :S:S:S:S
  • kispalko
    Lécci segítsetek mert nekem nem számolja a gabonát a kröger ppótkocsi meg a zöld forgómozgásos se lécci segítsetek. Köszi
  • 6milan6
    Vagy a careervehicles.xml, vagy a vehicles.xml fájl nem jó. Valószínűleg nem ez: "</careerVehicles>" az utolsó sor.
  • gibic
    Szerintem erre a témára kár több hsz-t pazarolni, mindíg ugyanoda jukadunk ki. Ingyenes a cucc, törvényt nem sértettünk szóval semmi rosszat nem tettünk. Ha a németek nem csinálnak több modot, akkor majd csinál más nem döl össze a világ.:D
  • topszi
    valaki tegye má be nekem a 13 fejes ekének a linkjét
    nagyon köszönöm
  • truckfan
    PLS segíts egy kicsit :( beraktam a pótot de minden más eltűnt ilyen még soha nem történt velem Gondolom már sokszor elmagyaráztátok de lécc még 1x utoljára THX
  • joe79119
    nekem is ezt irta kb 5 mp után,de hamarabb ráklikkeltem és letölötte
  • bevizzoli125
    Helo!
    Szeretnék segítséget kérni. Amikor berakom a kfarmot és elindítom a játékot akkor annyira akadozik hogy egy perc kell mire körbe tudok nézni. Mit tegyek? Miért van?
  • NH G240
    Beszántottak mindenkit??
  • tapper
    Milán a saját seggüket nembirnák kitöröltetni ne hogy 1 extrás oldalt...
  • JD4650
    És az acidosok megvették a liszenszet hogy lemodellezhetik a Kröger kocsiját?:D:D Ha ők perelnek akkor mi is:D
  • 6milan6
    Amit eltudnak érni, az maximum annyi, hogy töröltetik az extrásokkal az oldalt.
  • tapper
    De szerinted ilye "kamu copy rightel" majd foglalkoznak ? ugyan már ....
    arra hogy ő oylat rakasson rá nemlenne elég az hogy csak odairja....
  • tapper
    De ha ennyire bassza a csőrüket hogy mink hamisítjuk az ő elképzelésüket akkor arra is van 1 megoldás.
    Mi van most ? Búza aratási szezon leszarom kimék lefényképezem 5 oldalról 1 pótót és megcsináljuk közösen aztán kereshetik hogy mit hamisítottunk .... ha azt ők lelopják akkor tik is küldthetitek a levelet de felesleges ez így van rendjén....
    nekünk is legyen az ami a németeknek és a németeknek is az ami nekünk ... kapcsolattartás...
  • joci14
    kösz. csak nem tudom hova tegyem amit lekaszáltam csak én nem találom vagy nem tettél bele ? ja és több gépet fogsz még bele rakni ?
  • Lack
    Ezután is ugyanúgy át fogom alakítani a modokat, ha nekem úgy jobban tetszik. A fritzek meg menjenek bíróságra. Mekkora lenne: Bíró úr én csak két kereket tettem az LS2008 egyik modelljéhez....
    Na de komolyra fordítva, szerintem sem kellene ekkora ügyet csinálniuk belőle, de hát ők tudják. Azzal fenyegetőznek, hogy nem csinálnak több modot. (majd csinálnak a lengyelek.) Nem vagyok íjedős.
  • tapper
    Te Laci.....
    Most erre énm is tudnék példát mondani másik szemszögből is de felesleges az időt pazarolni rá...
    Ha küldenek még 1 levelet akkor szólsz az extrásoknak ha nekik is küld 1 levelet haggyák figyelmen kívül mert hazudnak meg ilyesmi seperc lenne elintézni de szerintem ez az ijesztgetésen kívül semmi más...
  • 6milan6
    Szerintem ebből kifolyólag szűnt már meg párszor a lengyel fórum...
  • 6milan6
    http://www.bauernhofsimulator-mods.coolix.com/

Bonyolult művelet használni a "válasz erre" gombot.
  • Lack
    Például a Lengyelek ugyanúgy megpiszkálják a modokat. A szemétláda álszent németek is ugyanúgy belenyúltak a Krögerbe, a fórumukon láttam szélesebb kerékkel, meghosszabbított platóval, sőt át is festették. Úgyhogy álljunk már meg egy pillanatra....
  • tapper
    Cső lack !
    Teh ezzel szerintem se kell foglalkozni pár fiatalabb gyereknek bántja a csőrét hogy mink letöltjük a free cuccokat és megnyujtjuk rakunk neki kereket meg ilyesmi....
    Szerintem csak ijesztgetnek...
    Ha Kata nemmeri feltenni az oldalra akkor felteszem én nekem meg aztán kültdhetik a levelet.
    Elsőnek is gondolkozzatok már azt se tudja hol lax meg ilyenek...
    Beperelni ?? pfffffffff
  • quados19
    ok de mi a cim
  • 6milan6
    Amelyik jelenleg nem érhető el.
  • quados19
    melyik ez az oldal?
  • tapper
    nekem betölti ....
  • wazul
    nekem se
  • 6milan6
    Nekem nem, biztos duzzognak a modok miatt.:D
  • JD4650
    Valakinek betölti a német oldalt?:D
  • joci14
    nekem ezt irja: 500 Internal Server Error
  • yamaha26
    Nemtudom mit pattognak a németek, az ő oldalukon pl. fent van a bálaszállító pótkocsi(Ballen Wagen), a 3-as frontkasza amelyeket Lack csinált, vagy átalakított!! Szerintem ő is tudna reklamálni náluk, hogy szedjék le!! Ennyi
    Amúgy ezt én se értem, ha free akkor miért copyright?? A read me- ben úgyis benne van, hogy ki csinálta.