57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#7259 az annya ez nem lazannya! hanem egy kurvajó rába!
nagyon komoly! -
-
#7257 nem ő szerintem erre gondolt -
#7256 hát még azt sehogy:( még annak meg kell csinálni az xml fijlát kell rá skin
csak akkor
amúgy nagyon király lett a modell ez tény -
#7255 neked van rábád?
melyik ami a MB -re alapul? -
#7254 tudna abban segíteni valaki hogy hogy rakjam be a játékba a raba steigert?? -
#7253 6milan6 eddig még indul bár a pót nincs a játékban
küld el a wehycle Types xml-t mert nem azt küldted hanem a carrer Wehicles-t!
köszi! -
#7252 c:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\FarmingSimulator2008\
Az Application Data rejtett mappa! -
#7251 abba hogy miért nem számolja a kröger pótkocsi amit bele engetem gabonát ezt írja ki -214748364. -
#7250 Mit segítsek? Helyetted nem tudok olvasni. -
truckfan #7249 a careervehicles.xml jó a vehicles.xml merre található :S:S:S:S
-
#7248 Lécci segítsetek mert nekem nem számolja a gabonát a kröger ppótkocsi meg a zöld forgómozgásos se lécci segítsetek. Köszi -
#7247 Vagy a careervehicles.xml, vagy a vehicles.xml fájl nem jó. Valószínűleg nem ez: "</careerVehicles>" az utolsó sor. -
gibic #7246 Szerintem erre a témára kár több hsz-t pazarolni, mindíg ugyanoda jukadunk ki. Ingyenes a cucc, törvényt nem sértettünk szóval semmi rosszat nem tettünk. Ha a németek nem csinálnak több modot, akkor majd csinál más nem döl össze a világ.:D -
topszi #7245 valaki tegye má be nekem a 13 fejes ekének a linkjét
nagyon köszönöm
-
truckfan #7244 PLS segíts egy kicsit :( beraktam a pótot de minden más eltűnt ilyen még soha nem történt velem Gondolom már sokszor elmagyaráztátok de lécc még 1x utoljára THX -
joe79119 #7243 nekem is ezt irta kb 5 mp után,de hamarabb ráklikkeltem és letölötte
-
#7242 Helo!
Szeretnék segítséget kérni. Amikor berakom a kfarmot és elindítom a játékot akkor annyira akadozik hogy egy perc kell mire körbe tudok nézni. Mit tegyek? Miért van? -
#7241 Beszántottak mindenkit?? -
tapper #7240 Milán a saját seggüket nembirnák kitöröltetni ne hogy 1 extrás oldalt...
-
JD4650 #7239 És az acidosok megvették a liszenszet hogy lemodellezhetik a Kröger kocsiját?:D:D Ha ők perelnek akkor mi is:D -
#7238 Amit eltudnak érni, az maximum annyi, hogy töröltetik az extrásokkal az oldalt. -
tapper #7237 De szerinted ilye "kamu copy rightel" majd foglalkoznak ? ugyan már ....
arra hogy ő oylat rakasson rá nemlenne elég az hogy csak odairja.... -
tapper #7236 De ha ennyire bassza a csőrüket hogy mink hamisítjuk az ő elképzelésüket akkor arra is van 1 megoldás.
Mi van most ? Búza aratási szezon leszarom kimék lefényképezem 5 oldalról 1 pótót és megcsináljuk közösen aztán kereshetik hogy mit hamisítottunk .... ha azt ők lelopják akkor tik is küldthetitek a levelet de felesleges ez így van rendjén....
nekünk is legyen az ami a németeknek és a németeknek is az ami nekünk ... kapcsolattartás... -
#7235 kösz. csak nem tudom hova tegyem amit lekaszáltam csak én nem találom vagy nem tettél bele ? ja és több gépet fogsz még bele rakni ? -
Lack #7234 Ezután is ugyanúgy át fogom alakítani a modokat, ha nekem úgy jobban tetszik. A fritzek meg menjenek bíróságra. Mekkora lenne: Bíró úr én csak két kereket tettem az LS2008 egyik modelljéhez....
Na de komolyra fordítva, szerintem sem kellene ekkora ügyet csinálniuk belőle, de hát ők tudják. Azzal fenyegetőznek, hogy nem csinálnak több modot. (majd csinálnak a lengyelek.) Nem vagyok íjedős. -
tapper #7233 Te Laci.....
Most erre énm is tudnék példát mondani másik szemszögből is de felesleges az időt pazarolni rá...
Ha küldenek még 1 levelet akkor szólsz az extrásoknak ha nekik is küld 1 levelet haggyák figyelmen kívül mert hazudnak meg ilyesmi seperc lenne elintézni de szerintem ez az ijesztgetésen kívül semmi más... -
#7232 Szerintem ebből kifolyólag szűnt már meg párszor a lengyel fórum... -
#7231 http://www.bauernhofsimulator-mods.coolix.com/
Bonyolult művelet használni a "válasz erre" gombot. -
Lack #7230 Például a Lengyelek ugyanúgy megpiszkálják a modokat. A szemétláda álszent németek is ugyanúgy belenyúltak a Krögerbe, a fórumukon láttam szélesebb kerékkel, meghosszabbított platóval, sőt át is festették. Úgyhogy álljunk már meg egy pillanatra.... -
tapper #7229 Cső lack !
Teh ezzel szerintem se kell foglalkozni pár fiatalabb gyereknek bántja a csőrét hogy mink letöltjük a free cuccokat és megnyujtjuk rakunk neki kereket meg ilyesmi....
Szerintem csak ijesztgetnek...
Ha Kata nemmeri feltenni az oldalra akkor felteszem én nekem meg aztán kültdhetik a levelet.
Elsőnek is gondolkozzatok már azt se tudja hol lax meg ilyenek...
Beperelni ?? pfffffffff -
quados19 #7228 ok de mi a cim -
#7227 Amelyik jelenleg nem érhető el. -
quados19 #7226 melyik ez az oldal? -
tapper #7225 nekem betölti .... -
#7224 nekem se -
#7223 Nekem nem, biztos duzzognak a modok miatt.:D -
JD4650 #7222 Valakinek betölti a német oldalt?:D -
#7221 nekem ezt irja: 500 Internal Server Error -
#7220 Nemtudom mit pattognak a németek, az ő oldalukon pl. fent van a bálaszállító pótkocsi(Ballen Wagen), a 3-as frontkasza amelyeket Lack csinált, vagy átalakított!! Szerintem ő is tudna reklamálni náluk, hogy szedjék le!! Ennyi
Amúgy ezt én se értem, ha free akkor miért copyright?? A read me- ben úgyis benne van, hogy ki csinálta.